Heel Nederland wil strengere straffen bij geweld tegen hulpverleners door ‘raddraaiers/jongeren’

Screenshot_92

Vanaf 1 januari wordt hinderen van hulpverleners ”’zwaar”’ (lol) bestraft: maximaal drie maanden cel.

Ruim driekwart van de Nederlanders vindt dat er volgend jaar geen vuurwerk mag worden afgestoken in wijken waarin politie en hulpverleners worden bedreigd. Dat staat in onderzoek van I&O Research in opdracht van het vakblad Binnenlands Bestuur.

Het gros van de Nederlanders (95%) is volgens het onderzoek voorstander van zwaardere straffen bij geweld tegen politie of hulpverleners.

Vanaf 1 januari gaat een wet in die het hinderen van onder anderen agenten en ambulancepersoneel zwaar bestraft. De maximumstraf wordt verdriedubbeld tot drie maanden cel. Ruim een kwart van de Nederlanders (28%) vindt dat de agressie tegen hulpverleners voorrang moet krijgen in de handhaving, nog voor zaken als de handel in illegaal vuurwerk en de handhaving van de tijden waarop vuurwerk mag worden afgestoken.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Heel Nederland wil strengere straffen bij geweld tegen hulpverleners door ‘raddraaiers/jongeren’

 1. rottenpikwick zegt:

  Hier (centrum grote stad) wordt het hele jaar geknald. Begin oktober wordt het altijd erger en nu is meerdere keren per dag / nacht. Dit gaat door tot halverwege januari. Een maand terug waren er meerdere vuurwerkbranden en ging er een gymzaal in de hens. Ik hoor van mensen in andere grote(re) steden ook over deze ellende. Het is allemaal zwaar verziekt en verkloot. Zwaar vuurwerk wordt ingezet als oorlogstuig. De politie kan het allemaal niet behappen. De steden zijn SHITHOLES geworden (gemaakt). Menigeen zit nu al in de zenuwen over Oud/Nieuw en/of vertrekt naar elders op 31 december. KUTLAND!

  Like

 2. Mary zegt:

  Ik ben voor een totaal vuurwerkverbod de aso’s die twee weken geleden al zijn begonnen met zwaar vuurwerk, siervuurwerk etc., de Intratuin die in November al een stelling had met “kindervuurwerk” hoe verzin je het…..mijn hond heeft er geen last van maar alle andere honden om ons heen zijn panisch, afschuwelijk!!!!, hebben we het niet eens over de vogels en alle andere dieren, mensen die belaagd worden met vuurwerk, halve steden in brand etc. etc.
  Terwijl de meerderheid van de Nederlanders voor een vuurwerkverbod is vraag ik me af waar Rutte en Co met hun multi fijnstof problemen zijn ??? vast een innige band met de vuurwerklobby er wordt tenslotte voor een vermogen afgeschoten nietwaar.

  Geliked door 1 persoon

 3. Lucky zegt:

  Fake posters
  Anti-Zwarte Piet activisten plaatsen fake-bushokjeposters van ‘Rijksoverheid’, echte Rijksoverheid zegt:’Posters niet van ons’.

  Like

 4. Pistolen-Paultje zegt:

  Die aso’s met grote smoelen die elke keer schelden met het woord “k*nker”, moeten ook eens aangepakt worden. Alles begint met respect voor elkaar. Ik denk dat als je in Marokko, Turkije, Rusland of in de USA een grote bek hebt, krijg je gelijk een knuppel in je nek…. Mag in Nederland ook van mij….

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s