LINKSE PANIEK!

Screenshot_94

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Valt het u ook op dat er steeds meer, maar vooral steeds VAKER almaar repeterende uitspraken worden gedaan door de NOS, de VARA, bij Het weer bij RTL ‘nieuws’, maar vooral door linkse politici zoals de klimaatmietjes Klaver, Jetten en Z-acteur/stand-up-comedian-reclame-trekpop-‘politicus’ Timmermans? De reden van binnen een paar minuten BLIJVEN herhalen (!) is echter een uiting van PURE wanhoop! De totale wanhoop dat hun indoctrinatie, leugens en hersenspoeling na al die jaren niet blijken te werken! De totale wanhoop dat er momenteel een steeds sterker tegengeluid komt van mensen die WEL de moeite nemen om onderzoek te doen naar de feiten en van mensen die WEL helder na kunnen denken en NIET als domme kippen zonder kop stompzinnig achter leugenachtige slappe zakken als Klaver en Jetten aanlopen.

Qua domme kippen betreft het hier helaas veelal tienermeisjes (als Greta Thunberg [ik observeer toch ècht steeds meer downsyndroom eigenschappen bij dit door Links MISBRUIKTE! Meisje]), jonge vrouwen en homoseksuele jongens en jonge mannen, waarvan het brein nu eenmaal exact hetzelfde werkt als dat van deze eerder genoemde tienermeisjes en jonge vrouwen. Ze kunnen er niets aan doen en ik veroordeel het ook niet, maar het is wel LEVENSGEVAARLIJK hoe ze bespeeld worden, bang gemaakt worden en tot iets aangezet kunnen worden!

Timmermans

Eerder deze week zie en hoor ik Z (!)-acteur Timmermans bij DWDD (ze draaien inderdaad met de dag verder door!), waar hij telkens weer als een ware klimaat-messias word binnengehaald. Binnen enkele minuten hoor ik hem minimaal 3 keer herhalen dat “er gelukkig steeds meer mensen zijn die ‘inzien’ hoe hard het gaat met de klimaatverandering”. Als Timmermans dit in zó weinig tijd zó vaak MOET herhalen weet u dat het een LEUGEN is. Voortkomend uit pure wanhoop door de steeds snellere afbrokkeling van zijn (in persoonlijke zin veel geld genererende)klimaat’religie’, want u weet hoe het werkt; hoe vaker en luider ze gaan schreeuwen, hoe groter de frustratie en onmacht! Ook wil hij “in gesprek met mensen die dit ‘nog steeds niet inzien, niet geloven’ en ‘zelfs ontkennen’…” Ik zou zeggen, schuift u eens een half uurtje aan bij Jensen meneer Timmermans! Dat lijkt me een heerlijke aflevering in wording! De heer Jensen vertolkt namelijk een steeds grotere schare aan mensen die door úw verderfelijke leugens en toneelstukjes heen prikken (kunt u die tranen nog een keer doen a.u.b.? Die waren zó ontroerend…). En neemt u alvast een doe-het-zelf-tandarts-tang mee, want binnen een kwartier staat u met de mond vol tanden, omdat u met WERKELIJKE feiten om de oren geslagen gaat worden. Helaas weet ik op voorhand al dat u daar een te grote slapjanus voor bent en met de reden zult komen dat u ‘te druk bent’… vooral met ‘optredens’ bij DWDD en andere vermeend ‘objectieve’ LINKSE programma’s die u, over-het-slijmspoor-in-spagaat-vallend/zij noemen dat in katzwijm, naar de mond blijven praten.

Echte man

Ik vond Donald Trump in het begin vooral een blaaskaak. Voor mij gelijkwaardig aan de typerende Amsterdammer en Rotterdammer met hun asociale gedrag en ongenuanceerde grote bek. Anders dan deze gemiddelde Randstad (hol)bewoners, die het klaarblijkelijk belangrijk vinden om vooral (maar geheel onnodig!), heel hard (zij noemen dat eerlijk) tegen elkaar te zijn, vind ik Trump inmiddels echter een verademing binnen de politiek-correcte-gecultiveerde-mietjes-wereld die heden ten dage bepaald lijkt te worden door kunstmatig geslachtneutrale of homoseksuele, parmantig aangeklede flapdrollen. Eindelijk een echte vent die zonder ‘spindoctor of autocue kan functioneren en durft te zeggen waar het ècht op staat. ÈN daarnaast zijn WOORD nakomt aan zijn kiezers! Hoe anders zitten wij hier opgescheept met al die verwijfde lamstralen. Het enige wat me van Trump tot op de dag van vandaag tegenvalt, is zijn commentaar op het Amerikaanse zorgstelsel (terecht!), maar waar hij tot op de dag van vandaag nog altijd géén goed alternatief voor heeft gevonden. Nou, die krijgt u gratis van mij meneer Trump. Iedereen 1 of 2 procent van zijn/haar/het bruto inkomen. DAT is de eerlijkste verdeling die er maar kan zijn en vooral GEEN gratis zorg voor horizontaal binnen gesluisde/binnengesmokkelde illegalen en uitgeprocedeerde asielparasieten.

Overigens vond van NIEUWKERK het bij DWDD belachelijk dat men in het buitenland van de discriminerende kreet ‘Holland’ af wil, maar ‘the Netherlands’ wil vertegenwoordigen, want het ‘Hollands’ is zo lekker gezellig… Lekker gezellig? Veel plaatsen in ‘Holland’ zijn al voor meer dan 50% islamitisch, waar voor meer dan 50% Arabisch wordt gesproken! Zelfs Sigrid Kaag (‘Democraten’66) spreekt de menigte (in Nederland!) al in het Arabisch toe! WAUW! Lekker ‘Hollands’, lekker ‘gezellig´…!

Straattuig met stropdas

Kamerlid Öztürk (voor mij, puur op basis van zijn DOMME, eenzijdige, ronduit smerige ‘politiek’ [!] (en dus NIET racistisch!) gezien als kÖtztürk) zegt meermaals ‘de straat’ te vertegenwoordigen. Gezien zijn discrimifobe uitlatingen en LEUGENS (!), die ALTIJD racisme, xenofoob en islamofoob geïnspireerd zijn, noem ik hem dan ook opzettelijk geen ‘heer’. Naast zijn schimmige praktijken als ´zakenman’ (waar maar eens gedegen onderzoek naar gedaan moet worden), mogen zo onderhand ook zijn haat tegen autochtone Nederlanders en zijn ronduit beledigende en opzettelijk levensgevaarlijke (!) toespelingen aangaande PVV-aanhangers en FvD-leden en militairen eens tegen het licht gehouden worden. Tegen dit voormalige achterbuurt/straatjochie en nu ‘voorman’ van DENK loopt namelijk nog steeds een integriteitonderzoek wegens oplichting bij een aantal vastgoedtransacties, waar hij nog steeds inkomsten uit lijkt te onttrekken en daarnaast vermoedens van omkoping. Omkoping en intimidatie van mede-Neder-Turken om op DENK te stemmen is hem, in het recente verleden overigens al aangetoond, sowieso niet vreemd gebleken. Met zijn uitspraken bedreigt hij HEEL bewust, maar indirect PVV-aanhangers en FvD-leden èn hun vaderland dienende militairen en stelt zich daarnaast ronduit schofterig op tegen mede Kamerleden, maar vooral tegen vrouwen.

Öztürk komt qua intelligentie (hij spreekt niet eens accentloos Nederlands), in zijn ‘dialogen’ dan ook nooit verder dan verwijzingen naar de Nazi staat (jaren 30-40), discriminatie en racisme, waarbij hij zegt ‘de mensen op straat te vertegenwoordigen’ die hun ‘geloof’ willen belijden… waarbij alles na de B en de E volledig correct gespeld is! Hij beweert zelfs dat hij onderzoek heeft gedaan onder de moslimgemeenschap en dat door de PVV en de komst van FvD 91% (!) van de moslims zich niet veilig meer voelt in Nederland… En dat is opmerkelijk, want hoe is het dan te verklaren dat, als het hier voor moslims ‘zo onveilig is geworden’, er juist stééds meer van hen HIER naartoe komen…? Uitermate discrimifobe en keiharde LEUGENS dus! Welk onderzoek? Laat zien! U bent slechts te vertrouwen voor zover men u kan zien, en geen duizendste van een millimeter verder! Mijns inziens behoort straattuig met straattaal geen plaats te hebben binnen de politiek. Sowieso kan en MAG ! een ‘politicus’ met een dubbel paspoort, mijns inziens, NOOIT (!) Nederland vertegenwoordigen.

Dank u wel!

Gökmen Tanis, de extremistische/‘verwarde man’ die in de tram in Utrecht diverse slachtoffers maakte, is door ‘deskundigen’ en het OM nu officieel (!) als ‘zwak begaafd’ omschreven. Dank u wel voor de bevestiging (!) van hetgeen ik al jaren onderzoek en vaststel: mensen die ‘geloven’, en al helemáál de hersenloze volgschaapjes die ‘streng geloven’, zijn ALLEMAAL zwak begaafd en derhalve ZEER gemakkelijk beïnvloedbaar en tot levensgevaarlijke daden aan te zetten. Ze kunnen er niets aan doen en ik veroordeel ze ook niet, maar het is wel LEVENSGEVAARLIJK met hoe ze bespeeld worden, bang gemaakt worden en tot iets aangezet kunnen worden! Kom er maar weer in AEO… dat is ‘onze’ Alternatieve Evangelische Omroeper…

ON en Frits Abrahams

Frits Abrahams, ‘journalist’ (als ik zijn foto zie, doet hij me op de een of andere manier aan Heinrich Himmler denken…) over Ongehoord Nederland; “Ik geef graag enkele adviezen, onbezoldigd nog, maar een eventueel voorzitterschap van de programmaraad wijs ik niet op voorhand af“. Drs. E.N. Schilder: “Ik denk niet dat intelligent Nederland op het zóveelste uitgemergelde, ronduit zure, opgewarmde lijk (Freek de Jonge (heer)/(A)dolf Jansen idem) zit te wachten middels een vooringenomen links ‘advies’ -slash – door-je-strot-geduwde-globalistische-politiek-correcte-‘ethische’-hersenspoeling’, bangmakerij en vals schuldgevoel.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op LINKSE PANIEK!

 1. Rensk. zegt:

  Is geen paniek van die gasten, maar kapotte grammofoonplaat is een manipuleer techniek. Doen ze al jaren. Hoort allemaal bij propaganda van de EU griezels. Sovhet Unie had het ook in de truckendoos.

  Geliked door 5 people

 2. Rensk. zegt:

  En dan die ergelijke reclame met slecht sprekende buitenlanders. Komt over alsof het een stel debielen zijn. Over verbinding gesproken. Godsamme.

  Geliked door 2 people

 3. delamontagne zegt:

  Robert Jensen heeft verschrikkelijk hard uitgehaald naar een NRC-columnist. Enkele quotes van Frits Abrahams zinden hem totaal niet en daarom pakt hij hem op zijn eigen manier en in zijn eigen podcast genadeloos terug…

  ”Het NRC heeft een column geschreven en dat ging over mij, onder andere,” vertelt Jensen in de podcast, die je hieronder kunt zien. ‘De media is zo links’ heet de column, waarin Abrahams schrijft over de gesprekken van Jensen met Theo Hiddema en Annabel Nanninga op het Forum Voor Democratie-congres. Jensen valt over de volgende twee zinnen: ‘Toen de afgedankte talkshow Robert Jensen de Amsterdamse politica Annabel Nanninga mocht interviewen…’ en ‘Nanninga nam moeizaam plaats. Twee zwaargewichten, zij het niet in politiek opzicht, tegenover elkaar.’

  ”Dus hier wordt even een vrouw gefatshamed door Frits Abrahams, ik zelf ook,” zegt Jensen, na het voorlezen van de quotes. ”Dus deze mensen mogen alles doen, dit tuig. Het mooiste is: dan zit je te denken… Die Frits Abrahams zal wel een hele aantrekkelijke man zijn, die er goed uitziet, filmster-achtig, als hij anderen op hun uiterlijk aanvalt. En zeker een vrouw. Je weet dat er niks erger is dan een vrouw beledigen met haar gezicht, dat doet deze man gewoon.”

  ”Maar dan zie je zo’n foto,” vervolgt hij, terwijl hij inzoomt op een foto van de columnist. ”Zo’n lelijke, ingevallen, reptielenkop, van iemand die eruit ziet alsof hij in de laatste fase van aids zit. Het is toch een smerige vent dit. Wat een afschuwelijk monster, deze Frits Abrahams. Het allerslechtste wat een mens kan gebeuren. Niet te geloven. Wat een arrogantie. Wat voelen die mensen zich superieur. Maar weet je wat het is, ze zijn doodsbang, want ze zijn aan het verliezen.”

  Geliked door 4 people

  • Goed stuk! Maar zgn. rechts slaat ook regelmatig flink van zich af en schuwt een beledigingetje meer/ minder ook niet. Je laatste zin is nog even afwachten. De strijd is nog lang niet gestreden en de uitkomst in nevelen (fijnstof) gehuld!

   Geliked door 1 persoon

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Het is zo simpel. Alleen moet het duizendvoudig doorverteld worden:
  Weg met de ISLAM, alle moskeeën platwalsen.
  Om te beginnen alle imams als staatsgevaarlijke volksverraders zonder proces het land uitzetten.
  Geen islamitische scholen toelaten en de reeds bestaande direct sluiten. Kinderen worden daar met koran- en shariagif geïndoctrineerd.
  Geen enkele moslim meer als immigrant toestaan.
  Ex isis-moordenaars levenslang opsluiten. Eventueel met een snelwet de doodstraf weer invoeren om deze pestbuilen van islamitische massamoordenaars op te ruimen.
  NEXIT – NEXIT – Nederland voor de oorspronkelijke autochtone Nederlanders.
  Zoveel mogelijk lid worden van schietverenigingen en zorgen goed met vuurwaptens om te gaan.

  Geliked door 5 people

 5. J.A. Kapteyn zegt:

  Jensen verwoordt precies wat ik denk. Niet alleen over wat Abrahams zei. Links manipuleert, liegt en bedriegt alles bij elkaar om het eigen gelijk te promoten. Allemaal emotiepolitiek, niks gebaseerd op feiten of gezond verstand. Hoewel Jensen soms een beetje doordraaft sta ik volledig achter zijn kruistocht tegen de klimaathype en alle andere krankzinnige linkse ideeënpolitiek. Ik hoop dat hij nog lang doorgaat hiermee, net zo lang tot we met hem kunnen zeggen: Het Andere Geluid is aan het Winnen ! We zijn aan de winnende hand. Links is doodsbenauwd omdat ze voelen dat de grond onder ze weg aan het zakken is.

  Geliked door 5 people

 6. koosv8 zegt:

  Goed gesproken heer Schilder. Maar dat TRUMP nog niets heeft gedaan aan de ziekte kosten is niet helemaal waar. De prijzen in de ziekenhuizen zijn drastisch naar beneden gehaald waardoor de gewone man ook bij een ongeval, medische zorg kan laten uitvoeren. Zonder daar zwaar door in de schulden te geraken. https://youtu.be/brWiwHLcGBQ

  Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  De “Blinde” paniek bij de Linksche Looney Brigade merkt men ook op in de mediaberichten, aan de toename van het aantal spelfouten…..dyslexie als een symptoom van linkse indoctrinatie, dat verklaart tegelijk het onomstotelijke bewijs voor de desastreuze afkalving van het onderwijsniveau.

  Geliked door 1 persoon

 8. verwardeman zegt:

  Verbinden ? verbinden ? IK BEN TOCH NIET GEWOND , VERREKTE MONGOOL !
  Kijk goddomme uit oe doppe me oe verbinde , achterlijke gladiool , koekwaus !

  Like

 9. bobzelf zegt:

  beste Drs ??? u bent boomchirurg geweest hoop ik ?
  u mag alles zeggen denk ik , maar ik voel me als ROTTERDAMMERT
  AANGESPROKEN !!!
  EN GODVERDOMME NIET EEN BEETJE OOK !!!
  GRAFTAK
  u ALS REDELIJK HERSENLOZE !! MENSEN DIE BIJ HUN STUKKIE PROZE
  MOETEN VERTELLEN DAT ZE DRS . ZIJN ?????
  OFTEWEL GEWOON EEN LOSER DIE ZIJN STUDIE NOOIT AFGEMAAKT HEEFT !!

  WAARSCHIJNLIJK NET ALS RUTTE 8 JAAR LEKKER LANG VAN MIJN CENTEN EN MIJN OUDERS GRATIS DE KROEGEN BEZOCHT

  STUK VUIL ,

  kijk de rotterdammers zeggen waar het op staat zonder aanziens des persoons
  dat U het een grove grote muil noemt, en dat wij holbewoners zijn ??
  U MOEST U KAPOT SCHAMEN !!

  de rotterdammers EN MIJN VADER EN AL ZIJN BROERS MET HONDERDUIZEND ANDEREN HEBBEN NEDERLAND NA DE 2E WERELD OORLOG UIT DE STRONT GETROKKEN UIT HET MOERAS
  UIT DE TOTALE ARMOE,
  WERKENDE VOOR DFL 9 -== PER WEEK .

  en u liep kroeg in kroeg uit, en maakte je sudie nooit af, lui varken

  WERDEN OOK NOG EVEN NA HUN WERK in de oorlog OP VRACHTWAGENS GEPLEURD DOOR DE TYPHUS MOFFEN EN JAREN LATER ONDER DE SCHURFT EN VLOOIEN TERUG GEBRACHT DOOR DE RUSSEN na de bevrijding
  DUS IK HOOP U SNEL TEGEN TE KOMEN, !!

  het zal geen feesie voor u worden hoor . stuk vuil graftak

  WIJ HEBBEN EEN ARROGANTE EN ONGENUANCEERDE GROTE BEK ??

  DAT ZEGT U DAN MAAR TEGEN UW MONGOLISCHE FAMILIE BESTE

  MISLUKTE DRS ZONDER PAPIEREN !!

  DUS U NEEMT UW WOORDEN TERUG EN ANDERS WORDEN UW TANDEN GRATIS VOOR NIETS VERWIJDERD
  DOOR MIJN RUSSISCHE VRIENDEN
  DESNOODS SCHAKEL IK BABOUSKA IN DIE HEEFT TENSLOTTE 3 JAAR VOOR DE kgb GEWERKT

  DIT IS GEEN BEDREIGING HOOR, NOEM HET MAAR EEN BELOFTE !!!

  dit pik ik niet van nemand, om honderduizenden keihard werkende mensen , meestal voor een grijpstuiver en vroeger 6 hele dagen per week, onder de balen, in de scheepvaartindustrie in het dok, door weer en wind, inde kou en vorst door de modder schepen op je schouders met de balen TE LOSSEN
  geen luis om dood te drukken

  dus DIT PIK IK NIET NOOIT NIET, NU NIET EN MORGEN NIET

  DUS 6 MAANDEN VLOEIBAAR KOMT ERAAN

  DRS. LUIE NOOIT AFGESTUDEERDE FLIKKER

  MIJN OUDERS ZIJN NIET MET EEN GOUDEN LEPEL IN HUN BEK GEBOREN

  PAARDELUL

  OME BOBZELF

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   bobzelf 6 december 2019 om 11:58

   Ik dacht al: waar blijft heer bobzelf met zijn reactie.
   Ook ik heb jaren in Rotterdam gewoond en gewerkt, en ik heb nooit last gehad van deze mensen. Ze hebben nog gevoel voor humor ook.
   Maar goed, kennelijk heb ik dan eveneens iets van een holbewoner in me?

   Als heer Schilder niet verbitterd kan schelden op christenen, doet hij het wel op Rotterdammers.

   Like

   • bobzelf zegt:

    MIJN HEMEL LIEVE DAME , TOT WELK JAAR ??
    KIJK LIEVERD
    MENSEN IN DE TOTALE ARMOEDE
    DIE GAAN DUS ROKEN EN DRINKEN
    OM HET VERDRIET TE VERGETEN !! EFFE NATUUR;LIUK !!
    EN
    HET ALLERLEUKSTE DIE GAAN OVERAL OM LACHEN
    OMDAT ZE NIKS ANDERS KONDEN EN HADDEN
    WIJ HINGEN IN MIJN JEUGD
    OVER DE VENSTERBANKEN AAN HET BEGIN VAN DE DOODLOPENDE STRAAT
    OMDAT DIE MENEER VEER BIJ “”ERRES “” WERKTE , EN DUS EEN TV HAD

    IK KREEG VOOR MIJN RAPPORT , DFL 0.25 EEN KWARTJE
    EN RENDE NAAR DE HOOGSTRAAT WAAR IK AL WEKEN EEN RUBBER BAL IN DE ETALAGE HAD GEZIEN
    DAAR DEDEN 6 WEKEN LANG ALLE JONGENS IN DE STRAAT MEE, MET DE 42 DAGEN KAMPIOENSCHAPPEN PENALTY SCHIETEN
    OPVAKANTIE ?? WAARVAN ??
    EN TUSSENDOOR EEN PARTIJTJE
    WAT SOMS VERSTOORD WERD ,DOOR HET SCHIJTENDE PAARD VAN DE SCHILLENBOER WHAHA
    MAAR IK DWAAL AF DENK IK

    MIJN VOETBALSCHOENEN WAREN GEKOCHT OP MIJN 8e VAN GELEEND GELD VAN MIJN OME HENK mijn moeders broer
    het shirt werd wel gekocht zelf van mijn moeders armoe
    want zonder shirt , was het niet mogelijk om lid te worden bij
    HERMES D.V.S.

    MIJN KOUSEN WERDEN GEBREID DOOR MIJN MOEDER VAN GEKREGEN BOLLETJES WOL VAN MIJN TANTES IN DE BUURT
    BLAUWE KOUSEN MET EEN WIT RANDJE
    JA DOEII HET WERDEN DOOR DE AANGELEVERDE WOL WITTE KOUSEN EN EEN BLAUW RANDJE
    EEN KNIESOOR DIE DAAR OP LET !!!
    NA 3 X HEET WASSEN LEKEN HET WEL KNELFITTINGEN !!

    NOU GELD VERDER WAS ER NIET
    DUS MIJN MOEDER BLEEKTE !!!!!! EEN HAAST GEEL WITTE MEELZAK
    GEJAT BIJ DE WATERSTOKERTTTT
    EN BLEEKTE NET ZO LANG DAT DE LETTERS VN DE MEELZAK AF WAREN EN DAT IK HET MOOISTE ZELF GEMAAKTE WITTE BROEKIE TER WERELD HAD !!
    IK ZAG ER GEWELDIG UIT WHAHAHAHAHAAH

    DUS ARMOE
    LACHEN EN
    KNOKKEN VOOR JE LEVEN ,
    DUS WIJ HADDEN GEEN GROTE MUIL EN ARROGANT ,
    IK WEET NOG NIET WAT HET BETEKEND
    DUS
    BEDOELT DIE BOOMCHIRURG DUS “”ZELFVERZEKERD “”
    JA DAT WAS IK AL OP MIJN 10 e

    JA DAT WAS JE WEL , ANDERS WERD JE HET WEL
    IN DIE TIJDEN
    DUS TERUG SCHREEUWEN EN KNOKKEN VOOR JE LEVEN

    DEZE BOOMCHIRURG
    HEEFT WAARSCHIJNLIJK NOOIT GEEN ARMOE GEKEND
    IK WEET ZIJN LEEFTIJD NIET EN KAN OOK NIET GOKKEN
    WANT SCHURTIG VOLK als deze graftomme bestaat al heel lang

    alleen moet ik zeggen :
    ik heb ook het nederlands cricket elftal op mijn 17e gehaald , en daar kwam je alle hotemetoten tegen van heel nederland
    ik bedoel jonkheer mr .de brauw , , !!
    de dr Hoek en zijn andere broer ook dr
    mensen die op het ministerie werkten
    maar die hoorde je zulke enge dingen als onze tree surgeon nooit zeggen

    ik hoor mijn vader nog spreken tegen de captain van HERMES DVS CRICKET, tevens van het nederlands elftal ,,,, TEVENS EEN GROOT VOETBALLER, MIJN VADER 55 DHR STOLK 45

    DE AANHEF WAS DAN MENEER STOLK MAG IK U WAT VRAGEN ??
    noem me maar manus hoor meneer de r……..

    NEE WIJ HEBBEN HIER EEN OUWE BOOMCHIRURG DIE EEN PAAR MILJOEN ROTTERDAMMERS EVEN DE PAN UITVEEGD
    EN ZELF NOOIT GEEN DAG ECHT GEWERKT heeft voor zijn vreten

    DUS KUSSIE , KIJK OPEN EN BLOOT,

    DIT IS EEN ROTTERDAMMER IN HART EN NIEREN , RECHT DOOR ZEE,
    EN HIER HEBBIE UM

    BEGREPEN KLOOTZAK ??

    OME BOB

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    bobzelf 6 december 2019 om 17:08

    TOT WELK JAAR ??

    Van ongeveer 1980 tot ergens halverwege de jaren ’90, heer Vladibob.
    Ik ben niet in Rotterdam geboren; mijn eerste man (R.I.P.) woonde daar.

    In de jaren ’50 en ’60 hadden ook wij het niet breed.
    Mijn arme moedertje heeft altijd keihard gewerkt, net als mijn vader.

    Maar het was een gezelligere tijd dan nu.Tegenwoordig is alles verkild.
    Ik vind er geen zak meer aan omdat ‘Holland’ helemaal verdwenen is.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Bobzelf.
   Ik voelde me als Rotterdammer (geboren tijdens het Nazi-bombardement in “40!)
   óók behoorlijk aangesproken door Schildertje.
   Er staan trouwens nog meer ergerlijke onvolkomenheden in z’n verhaal.
   Het belangrijkste voor die Schilder is het vermelden van het feit dattie doctorandus moet zijn.
   Altijd en overal dat “Drs.” voor z’n naam zodat we niet zullen vergeten dat hij een gestudeerde intellectueel zou zijn….!
   Bah!

   Geliked door 2 people

 10. bobzelf zegt:

  DUS NOG EVEN BESTE DRS,,,,,,,,, . BOOMCHIRURG
  U maakt mij maar af HOOR , maar dat durft u niet !

  omdat u vreest net boven uw enkels afgezaagd te worden en
  ik doe al een dikke 56 jaar zelf niet anders
  dus wie kaatst moet de bal verwachten
  en ik zit er ook niet mee. !!

  maar nee , U gooit het er effe stiekum tussen de regels uit , dat ben je een nog grotere loser
  dan ik dacht !!
  OM HONDERDUIZENDEN STRAATARME MENSEN IN EEN TOTAAL VERNIETIGDE STAD EVEN GEWOON AF TE ZEIKEN

  NOU HEB IK TOEVALLIG BEGRIJPEND LEZEN GEHAD OP MIJN GEREFORMEERDE SCHOOL , waar ons moeder ons op deed omdat we dan zelf naar school konden whahahaha

  DAAR HEB IK OOK OPGELET IN HET OUDE TESTAMENT BIJ DE BIJBELSE GESCHIEDENIS
  MET SAMSON EN DELILAH ,EN DAVIS EN GOLIATH

  MAAR OOK DE GELDWISSELAARS en ,DE SCHRIFTGELEERDEN zeg maar de Drs van tegenwoordig !!! etc .en die jezus dus allemaal de kerk uit pleurde

  NOU ALS JIJ DUS IN DIE TIJD HAD GELEEFD , STUK ACHTERBAKS VRETEN ,,,,,WAS DAT DE GROEP GEWEEST WAAR JE JEZELF THUIS ZOU VOELEN

  DE ACHTERBAKSEN DE ELLEBOGENWERKERS, DE KIJK eens ik ,,,, EEN DRS . die te lui was op af te studeren snappu ( van mijn centen )

  helaas voor u heb ik een torenhoog IQ , u waarschijnlijk ook , maar dan moet ik waarschijnlijk wel eerst heel je familie erbij optellen whahahaahha

  maar mensen die nederland op de kaart gezet hebben met honderduizenden
  alleen een ouwe fiets en naar je werk
  de knijvenzak ( stuk zeil met een touw erdoor ) 1 blauwe ijzeren fles met grolsh kantel dop met melk , 1 doosie met 4 boterhammen meestal met “” knarsham “” ( suiker ). omdat iedereen strraatarm was
  zakgeld 1 gulden in de week
  en 1 pakkie shag douwe egberts zilver en een pakkie mascotte
  dat was voor de hele week , ellendeling
  mocht ik in 1955 ,,,,,, dat iedere vrijdag effe halen bij de kleine winkel aan de overkant\

  ikZELF heb 37 jaar mijn ballen eraf gedraaid voor dit nu kleine verziekte pleurislandje
  mijn vader is op zijn 12e gaan werken ,,,,, moest gaan werken totale armoe
  en is op zijn 65e uitgestapt met alvleesklierkanker
  dus wij hebben geen kip kwaad gedaan
  maar vreselijke mensen , omhoog gevallen etterbakken, die het achter hun ellebogen hebben zoals jij , graftak

  en ome bob dus niet van repliek kunnen en durven te geven
  doen het effe tussen de regels door omdat trump ook eerst effe niet deugde
  dan kon dat wel effe in 1 x mee ???

  DUS DAN KAN JE GELIJK EFFE WRAAK NEMEN OP HONDERDUIZENDEN
  HARDWERKENDE NIETS HEBBENDE MENSEN DIE OP ZONDAG NAAR DE VOETBAL GINGEN
  EN IK MOCHT DAN ONDER ZIJN JAS MEE NAAR BINNEN GLIPPEN ,gratis
  in die goeie oude tjd

  DUS IK PIK DIT NIET. HOOR BOOMCHIRURG ,

  ZO dat moest ik nog even kwijt

  VOOR DIT SOORT MENSEN WERD IK 52 JAAR GELEDEN AL GEWAARSCHUWD
  EN
  IEDERE KEER WER BEWIJZEN DEZE GRAFTAKKEN WEER MIJN GELIJK

  OME BOB

  Geliked door 2 people

 11. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Ik heb te veel Amsterdamse en Rotterdamse grootbekken meegemaakt. Jammer dat u zich aangesproken voelt maar grappig genoeg beschrijft u hier in kapitalen(!) net als dat u in uw dagelijks leven met uw asociale grote Rotterdamse mond staat te blèhren, exact wat ik beschrijf. Dankuwel voor de bevestiging.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Drs.E.N.Schilder 7 december 2019 om 11:39

   beschrijft u hier in kapitalen

   Noem het toch gewoon ‘hoofdletters’.
   We weten onderhand wel dat u ‘zeer geleerd’ bent.

   Hoewel: dat ‘geleerd zijn’ valt wel mee.
   Men schrijft namelijk niet ‘blèhren’, maar ‘blèren’.
   Dat moet u, als drs., toch weten?

   Like

  • bobzelf zegt:

   hoezo ging je veel naar de hoeren dan , drs. boomchirurg ??

   prof. mr. dr. drs . ome bob spreekt perfect Algemeen Beschaafd Rotterdams

   klootviool

   goed de zoektocht gaat beginnen !!!!

   hoop ik persoonlijk
   snel recht voor je giechel
   even toe te spreken in A.B.Rotterdams

   dank U , is trouwens u met een grosse buchstabe, kotsfiguur

   tot binnenkort , denk ik

   die grosse maul maakte mij op mijn 52 e miljonair

   U heeft nog nooit 1 dag voor je vreten gewerkt graftombe

   drs . a. Capslock

   Like

  • Monalisa zegt:

   Is dit de zelfde Drs. E.N. Schilder van de tegel wijsheid ???

   Like

 12. bobzelf zegt:

  weet u wat ik denk , drs. flapdrol

  dat de rottttttttttterdammerssss

  U zo’n geweldig kotsfiguur vonden

  dat ze U dat rechtstreeks ,,,,
  net als uw geliefde Ome Bob whahahaha
  gelijk even mededeelden whahahahaa
  alleen had u ook dat nooit begrepen
  maar dat komt dat u niet alleen uw studie niet af heeft gemaakt
  wegens zeer waarschijnlijk veeeeel drankmisbruik
  het u ontbeert aan WERELDWIJSHEID , zeg maar het leven van de straat !
  KOTSFIGUREN ZOALS U HEBBEN DAT n.l. nooit
  DE OMHOOG GEVALLENEN .zeg maar ….
  mensen die dat doen zo recht in je mongolistische kop

  ze zagen een fenomenale loser langskomen
  die overal uitgekotst werd. ,,,,,, zeker ook bij de dames hier op bert’s site
  GEK HE ??
  DAT ALLE VROUWEN , hier uw bloed wel kunnen drinken
  als arrogante klootzak

  zo . “”BABOUSKA ” LAAT HET ME WETEN

  TOT BINNENKORT , BIJ U THUIS

  WHAHAHAHAHAHAHAHA

  PROF ,, MR,, DR ,, DRS , ING . Vladibob .

  Like

 13. Monalisa zegt:

  Ho vriend ik ben dan de Amsterdamse groot bek maar wat wonen wij toch heerlijk waar hij nog maar aan toe moet komen, afzeiken kan iedereen hij is zeker nog nooit een verkeerde tegen gekomen, hij doet zijn verhaal bij Bert als hij dit tegen een rotterdammer of één Amsterdammer onder vier ogen 👀 zou vertellen dan denk ik dat de hij een enkeltje ziekenhuis krijgt 😂😂😂😂

  Like

  • bobzelf zegt:

   JA DAAROM
   DAT ACHTERBAKSE , STIEKEME KOTSFIGUREN GEDOE
   IK KWAM ZE VROEGER AL TEGEN
   allemaal redelijk geschift, zuipen als een ketter , meestal !!
   de rollende hete aardappel in de strot , zeg maar
   heeeeeel errrrrrrrrrggggggggg
   b.v. met de carnaval
   en dan met een flinke slok op
   over auto’s heenlopen , nooit die van hunzelf natuurlijk
   ja ze waren al af aan het studeren
   en dan niet zo lang daarna
   in de rechtbank brommert van16 jarige voor minimaal 3 maanden
   in beslag nemen
   dat kon dan wel
   nou bij mijn vader niet hoor,
   die zei weet u wat
   ik wacht buiten wel op u , zal ik u even naar huis begeleiden
   nou dat was niet nodig zie de rechter
   dat kon hij zelf wel vinden
   mijn vader zei maar u kunt dus straks niet meer lopen
   dus dfl 50 bekeuring en de brommer gelijk mee naar huis

   mijn god ik kan deze kotsfiguren dromen

   dank mijn jongen ,moet effe wat vragen doe effe p.r. op facebook

   welterusten grote vriend

   ome bob

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s