Stop de niet onderbouwde klimaathysterie!

Screenshot_101

(Door: “Elise Nijmegen”)

Ik wilde eigenlijk niets over het klimaat zeggen, maar de waanzin komt op je af, of je nu wilt of niet. En bovendien wil de minister-president ons die waanzin opdringen. In onderstaand artikel wordt de klimaatwaanzin getest, een volledig transcript van een toespraak van dr. John Christy. Klimaatmodellen veronderstellen dingen en komen niet overeen met gegevens uit de echte wereld. Een lang, interessant en technisch onderbouwd, artikel dat de bevestigt wat we al weten; rekenen kunnen vele “wetenschappers” niet of ze berekenen het terug vanaf de gewenste uitslag.
www.thegwpf.com

Ingenieur Adegeest heeft opnieuw fouten ontdekt in de het milieurapport van Lelystad airport en zegt: “Het is je reinste oplichterij.” Actiegroepen rond de luchthaven spreken van “fraude en manipulatie”. Ingenieur Adegeest is er persoonlijk verantwoordelijk voor dat het verplichte milieurapport van Lelystad airport twee jaar geleden de prullenbak inging, omdat hij fouten in de berekening van de geluidsoverlast had gevonden. Er bleek gerekend te zijn met zo’n laag vermogen van de vliegtuigen dat het vliegtuig in de praktijk zou zijn neergestort.

In het nieuwe rapport vond hij het vreemd dat de uitstoot van vliegtuigen toenam, maar de neerslag van stikstof afnam… Als gevolg van een “invoerfout” pakt de stikstofneerslag zo laag uit dat Lelystad airport onder de norm valt waarbij een Natuurbeschermingsvergunning noodzakelijk is. Wanneer Adegeest dit opnieuw berekent met de door het RIVM geadviseerde gegevens komt de stikstofdepositie daar duidelijk boven. Ook is de impact van autoverkeer van en naar het vliegveld fors onderschat of niet berekend. Met alle belangrijke aanvoerwegen die Aldegeest wel meenam in zijn berekeningen, komt de stikstofdepositie op 35 keer zoveel als die berekend is door Adecs. Schiphol ook maar even narekenen, denk ik?
https://eenvandaag.avrotros.nl

Ik hoop niet dat het met Dhr. Adegeest gebeurt of met andere Nederlandse critici, maar in Duitsland worden diegenen die de waarheid over de klimaathysterie in alle openheid willen vertellen en de mensen wakker willen maken, opgejaagd. Vorige maand zou er een openbare bijeenkomst over het klimaat worden gehouden in Duitsland. Wetenschappers zouden er bewijs presenteren waaruit blijkt dat er geen klimaatcrisis is. Fascistische klimaatactivisten van Offences Antikapitalistisches Kimatreffen, die nauwe banden onderhoudt met de terroristische Antifa, hebben er voor gezorgd dat we ons als opgejaagd wild voelen en zelfs moesten onderduiken, zei één van de wetenschappers, daarbij heeft de Duitse overheid nadrukkelijk geweigerd om ons te beschermen.
www.ninefornews.nl

Overal komen onafhankelijke klimaatwetenschappers, die geen belangen hebben, in protest tegen de apocalyptische beweringen over het klimaat.
www.ninefornews.nl

Wie controleert het VN-klimaatpanel, daar waar deze waanzin vandaan komt, eigenlijk? Wie onderzoekt of zijn berekeningen kloppen? Want of het toeval is dat zoveel berekeningen niet kloppen, maar wel geheel in lijn liggen met het politieke mondiale beleid?
www.climategate.nl

Screenshot_100Vandaag gaat heel Frankrijk plat, iets wat ik persoonlijk in de toekomst wel in meerder “open-grenzen” landen in de EU zie gebeuren, omdat de Fransen helemaal klaar zijn met Macron. Macron, die dezelfde Agenda nastreeft als Rutte, Merkel en Trudeau. De zogenaamde “verduurzaamheidsagenda” van de Verenigde Naties. De VN die wil gaan bepalen wat we eten en wie het maakt, wat we leren en hoe we communiceren, die persoonlijk bezit van een auto en het bezit van privé landbezit wil afschaffen en die de wereld vanuit één regering wil regeren.

In Frankrijk staakt het openbaar vervoer voor onbepaalde tijd, het grondpersoneel van Air France staakt, en ook de vuilnismannen in Marseille. Advocaten, vrachtwagenchauffeurs, onderwijzers, studenten, bij olieraffinaderijen wordt het werk neergelegd, Renault- en Peugeot-personeel gaat de fabriek niet in en zelfs op het politiebureau wordt gestaakt.

Het hele land gaat plat, en dat, beste Nederlanders, noem ik éénsgezindheid, iets waar wij in Nederland, we lijden namelijk allemaal onder het Rutte-beleid, iets van kunnen leren.
www.ad.nl

Heel begrijpelijk dat die Fransen er genoeg van hebben. Heel veel Nederlanders met gezond verstand zijn ook klaar met het globalistische beleid dat Nederland afbreekt, de armoede vergroot, de bevolking opzadelt met mega-hoge rekeningen, het huizentekort heeft gecreëerd, de boeren niet laat boeren, de bouwers niet laat bouwen, de vissers niet laat vissen en voornamelijk bezig is met allerlei wetten en maatregelen te verzinnen om de Nederlandse bevolking armer te maken en de multinationals, die getakt kunnen worden aan de rijksten der aarde, nog rijker maken.

Dit is ons land en om het te behouden zullen we wat Franser moeten worden. We willen niet dat onze kinderen slaven worden van een mondiaal dictatoriaal systeem. Vrijheid, tradities, gelijkheid, familiaire waarden en de Nederlandse identiteit en cultuur zijn geen dingen waarover onderhandeld kan worden, maar het zijn dingen die we koesteren en die behouden moeten blijven voor toekomstige generaties Nederlanders.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Stop de niet onderbouwde klimaathysterie!

 1. Qvic zegt:

  Er wordt beweerd dat de mens voor de opwarming van de aarde zorgt, dus dan zouden wij Nederlanders als een gek moeten gaan stoken en met zoveel mogelijk oude diesels gaan rijden, zo ook niets verduurzamen of isoleren of recyclen. Zoveel mogelijk plastic gaan gebruiken in dit via eigen kachel of anders bij het grofvuil storten. Want dan zou Nederland warmer moeten worden volgens het IPCC. Zodat de winters in Nederland niet meer voor komen. Dit is heel belangrijk, want als wij van het gas af moeten en niemand staat te springen om een verplichte peperdure inefficiënte warmtepomp aan te schaffen, die in winterse temperaturen het niet doet. Dus moeten we zorgen dat er geen winters meer komen in Nederland. Zorg dat Nederland niet 2 graden warmer wordt maar minstens 15 graden warmer. Zodat wij Nederlanders geen kachel nodig meer hebben in de winter, maar airco’s.

  Geliked door 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  Het “Tate-Modern”- Museum in Londen, England heeft grote ijsblokken uit Groenland laten overkomen om de mensen nog Eenmaal te kunnen laten zien wat Ijs is.
  De blokken liggen buiten te smelten, maar voor dat ze helemaal gesmolten zijn kunnen de bezoekers Selfies maken om later aan hun [klein]kinderen te laten zien wat ijs is.
  TENSLOTTE ZAL AL HET IJS OP AARDE VERDWIJNEN.
  Ze mogen het ook nog voor een laatset keer aanraken en erin kruipen en eraan voelen.
  Gek, gekker,…….klimaat-gekte.

  Geliked door 1 persoon

 3. vangie1206j zegt:

  De enige mogelijkheid dat het klimaat ten goede komt ( geen klimaat crisis) is De bevolking aanwas te stoppen grenzen dicht en alle illegalen en en zogenaamde vluchtelingen per direct Europa uit en geen discussies mogelijk.
  Nederland terug naar 10 tot max.12 miljoen inwoners lees NEDERLANDERS.
  Dat moet kunnen de RVS. kan ook per direct een bouwstop in Nederland opleggen met alle rampzalige gevolgen van dien.
  Daarnaast moet er nu veel.meer geproduceerd worden denk oa. aan de boeren enz.
  In Den Haag breekt er paniek uit als de economie minder dan 2% groeit want dan kunnen ze minder roven van de bevolking.
  Daarom zeg ik MINDER MINDER MINDER MENSEN en moslim uitschot in Europa en Nederland en de problemen zijn kosteloos opgelost.
  Er hoeven geen huizen meer gebouwd worden want die zijn er dan ineens genoeg en de natuur problemen zijn opgelost.
  En de Nederlandse bevolking wordt weer gelukkig en hoeft niet meer voor zijn leven te vrezen.
  Ik zeg dus een win win situatie.
  Lees je mee klootzakken Rutte en Timmermans.

  Geliked door 2 people

 4. droevige mof zegt:

  Jonge mensen met scherpe intelligentie en briljante retoriek brengen het ter zake. In Duitsland zijn het Naomi Seibt en Niklas Lotz die zich op YouTube neverforgetniki noemt. Briljant, men kan trots zijn op deze kleinkinderen.

  Like

 5. henk verhoef zegt:

  bevolkings aanwas

  ER WORDEN niet MEER KINDERTJES GEBOREN als een 100- 1000 jaar geleden
  Gemiddeld aantal kindertjes per vrouw is zelfs gezakt naar 1,5 per vrouw
  Het probleem is dat de kindertjes allemaal in leven gehouden worden via de ” pillen industrie”( ()heel goed verdien model) en voedsel donaties van links tuig

  en dan krijg je dus vanzelf teveel liewden
  Waar we het nooit over hebben– de kwaliteit– de genen — die gaat keihard olnderuit( net zoals onderwijs ) Zelfs poepen kann nog nauwelijks ZONDER pilletje of eenn pilletje om iemand rustig te houden – we laten wel iedere idioot en zwakbegaafden gewoon regenereren en soepsideren dat ook
  Maar men vergeet dat het vermenigvuldigen heet— IQ v an de ouders 0,9 betekend 0.9 x 0,9 = kindje van 0,81– kijk even naar duindorpers gedrag of Midden oosten /afrika
  of zelfs bij de gemiddelde nedelranders– stem gedrag!!! mopperen dat de “regering” niet goed is en ze iedere keer weer kiest
  of massaaal achter autistje gekke zweedse Gretha aan hobbelen
  ACHTER een zombie aanlopen deed men een 2000 jaar geleden ook–
  dat heeft toch aardig wqat vermoorde mensen opgeleverd — want ja dat was ook geloog van liefde

  Stel je toch eens voor– dat dat geloof niet zo gemoord had– dan stonden we nu als mens op elkaars schouders

  Like

 6. Lucky zegt:

  Naomi Seibt, de anti-Greta

  Like

 7. Lucky zegt:

  Klimaatverandering is er altijd al geweest, warmere en koudere periodes wisselen elkaar af

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  De klimaathysterie is heel erg diep in de samenleving geïnjecteerd.
  Het kwaad zal met WORTEL en TAK uitgeroeid moeten worden.
  Daar zullen zich zoveel mogelijk mensen voor in moeten zetten, voordat onze samenleving volledig verwoest is.
  NIET WEGKIJKEN maar ACTIE VOEREN !!!

  Like

 9. M. zegt:

  De klimaat hysterie kunnen ze niet stoppen anders zijn alle betaalde leugenaars en mensen met een bonus of mooi baantje in het vooruitzicht hun baantje kwijt.
  De klimaathysterie kunnen ze niet stoppen want dan kunnen ze onze kinderen er geen angst mee aanjagen zodat ze straks zich vrijwillig laten afpersen en beperken in hun vrijheid voor een niet bestaand probleem.
  De klimaathysterie kunnen ze niet stoppen omdat iedereen dan zal zien hoe ze echt alles liegen en dat het een grote poppenkast is en dat alle poppenspelers op uw geld en vrijheid uit zijn en daar dik voor betaald worden.
  Noch uw geld noch het beperken van uw vrijheid zal het klimaat ook maar iets veranderen en iedereen die denkt van wel is nog stommer dan het achtereind van een koe.
  Wat wel zal veranderen is uw leef klimaat, van leefbaar naar onleefbaar.
  Zoals de leerlingen zich al bang voelen om verkracht te worden op school.
  U weet wel die verkrachtingen die we voorheen niet op de scholen hadden maar nu wel sinds men iedereen welkom heet.
  Misschien moet u eens het nieuws van vijf jaar terug bekijken.
  Daarna het nieuws van vandaag de dag.
  Zodat u kan zien dat het leefklimaat van u, en uw kinderen in het bijzonder, opzettelijk, in no time naar de klote word geholpen door de politiek, de media, en de wet.
  Die allen misbruikt worden om u de mond te snoeren over hun smerige beleid en de uitwassen daarvan.
  Die u dagelijks in het nieuws leest, waarbij men de meeste uitwassen nog verzwijgt of goed lult.

  Like

 10. Lucky zegt:

  Geknoei met het klimaat?
  https://www.geoengineeringwatch.org/nasa-satellite-imagery-reveals-shocking-proof-of-climate-engineering/

  NASA Satellite Imagery Reveals Shocking Proof Of Climate Engineering
  NASA satellietbeelden onthullen schokkend bewijs van klimaatinterventie

  In regard to difficult to accept and unpleasant truths, a picture is worth a thousand words. The photo images shown below were captured from NASA satellite sources, they are truly alarming. These images provide shocking and undeniable proof of the ongoing global climate engineering/geoengineering/solar radiation management assault on our planet and its life support systems. Highly toxic heavy metals and chemicals that are systematically sprayed into our atmosphere from jet aircraft as part of the geoengineering / solar radiation management (SRM) programs, are manipulated with extremely powerful radio frequency signals. These signals are transmitted from countless locations around the globe from various types of transmission platforms (ionosphere heater installations like HAARP, SBX radar, NEXRAD, etc.). The impact of the microwave transmissions on cloud formations is profound and highly visible (square cloud formations are created under some scenarios).

  In the series of NASA satellite images below, many variances of radio frequency cloud impacts can be observed. The degree to which the ongoing climate engineering/climate/intervention/weather warfare is disrupting Earth’s atmosphere and life support systems is already beyond catastrophic and rapidly escalating all over the globe.

  Nl:
  Met betrekking tot moeilijk te accepteren en onaangename waarheden, zegt een beeld meer dan duizend woorden. De onderstaande fotoafbeeldingen zijn gemaakt van NASA-satellietbronnen, ze zijn echt alarmerend. Deze afbeeldingen bieden een schokkend en onmiskenbaar bewijs van de voortdurende wereldwijde aanval op klimaattechniek / geo-engineering / zonnestralingbeheer op onze planeet en haar levensondersteunende systemen. Zeer giftige zware metalen en chemicaliën die systematisch in onze atmosfeer worden gespoten vanuit straalvliegtuigen als onderdeel van de programma’s voor geo-engineering / zonnestraling (SRM), worden gemanipuleerd met extreem krachtige radiofrequentiesignalen. Deze signalen worden verzonden vanaf talloze locaties over de hele wereld van verschillende soorten transmissieplatforms (ionosfeerverwarmingsinstallaties zoals HAARP, SBX radar, NEXRAD, enz.). De impact van de microgolftransmissies op wolkformaties is diepgaand en zeer zichtbaar (in sommige scenario’s worden vierkante wolkformaties gecreëerd).

  In de onderstaande reeks NASA-satellietbeelden kunnen veel variaties van radiofrequente wolkinslagen worden waargenomen. De mate waarin de voortdurende klimaattechniek / klimaat / interventie / weeroorlogvoering de atmosfeer van de aarde en levensondersteunende systemen verstoort, is al catastrofaal en escaleert snel over de hele wereld.

  Like

 11. Lucky zegt:

  Autorijden onder controle
  https://amp.focus.de/auto/ratgeber/kosten/vorbereitung-fuer-weitere-co2-steuer-eu-vorschrift-fuer-neue-autos-ab-2020-wird-der-spritverbrauch-ueberwacht_id_11422288.html

  EU-Vorschrift für neue Autos: Ab 2020 wird der Spritverbrauch überwacht
  EU-regelgeving voor nieuwe auto’s: vanaf 2020 wordt het brandstofverbruik gecontroleerd

  EU will jeden einzelnen Autofahrer überwachen
  Zwar hat, wie erste Praxistests mit neuen Autos zeigen, der WLTP die Verbrauchsangaben von Autos tatsächlich realitätsnäher gemacht. Doch es geht nicht nur darum, dass Autofahrer jetzt verlässlichere Angaben bekommen als früher. Die Europäische Union hat sich das Recht verschafft, den Verbrauch jedes einzelnen Autofahrers überprüfen zu dürfen. Dazu wird zunächst bei Neufahrzeugen die entsprechende Technik integriert.

  Nl:
  De EU wil elke automobilist in de gaten houden
  Hoewel, zoals de eerste praktische tests met nieuwe auto’s aantonen, de WLTP de verbruiksgegevens van auto’s zelfs realistischer heeft gemaakt. Maar het gaat er niet alleen om dat automobilisten betrouwbaardere informatie krijgen dan vroeger. De Europese Unie heeft het recht om het verbruik van elke individuele automobilist te controleren. Voor dit doel wordt de bijbehorende technologie in eerste instantie geïntegreerd in nieuwe voertuigen.

  Like

 12. Ivanneau zegt:

  Geen nieuws onder de zon. In de negentiger jaren probeerde een groot ingenieursbureau opdrachten van gemeenten te krijgen voor Milieu Effect Rapportages (MER). Je kwam alleen in aanmerking voor een opdracht als je bereid was het rapport op te stellen volgens de wensen van de regerende politieke partij(en). Ik heb geen enkele aanleiding om te denken dat er iets veranderd is getuige de soap rond Lelystad.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s