De door links vervloekte glorie van Nederland

Door:
K. v. W. 
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op De door links vervloekte glorie van Nederland

 1. Lucky zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5150919/schokkende-beelden/

  Schokkende beelden. Sint belaagd in Laakkwartier

  Den Haag, waar straattuig met uitheemse tongval een Sint en zijn Zwarte Pieten heeft belaagd in het Laakkwartier. “Wegwezen, broer. Geen racisme in Laak, broer. Wegwezen, kanker-Zwarte Piet.” Volgens de bron ging het om “leden / voorstanders” van KOZP

  Geliked door 2 people

 2. Lucky zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/12/06/sinterklaas-naar-huis-kick-out-zwarte-piet-we-gaan-in-2020-het-hele-jaar-actievoeren/

  Sinterklaas naar huis – Kick Out Zwarte Piet: We gaan in 2020 het héle jaar actievoeren
  Jerry Afriyie: ‘We gaan roet in het eten gooien’

  Actiegroep Kick Out Zwarte Piet wil volgend jaar meerdere acties houden en een grote, landelijke manifestatie tegen zwarte piet en racisme. Concrete data, locaties en acties zijn nog niet bekend, maar de bedoeling is dat ze het hele jaar door zullen zijn. KOZP-voorman Jerry Afriyie zei dat donderdagavond, een avond waarop veel mensen pakjesavond vieren. KOZP vierde die avond een jubileumfeestje ter ere van het vijfjarig bestaan van de actiegroep. Afriyie benadrukte dat de acties vreedzaam zullen zijn en soms aangekondigd, soms niet. “We gaan roet in het eten gooien.”

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   UITEINDELIJK RESULTAAT. jERRY AFRIYIE minister president in alternatieve regering.

   Like

  • Steven zegt:

   Mag hopen dat die maffe ghanees straks ook niet normaal meer over straat kan…
   Want het zal mij niet verbazen dat de politiek / Soros hier achter zit om gelazer in het land te creëren, om de in hun ogen ‘racistische’ feestjes proberen af te schaffen. (daar las ik al iets over dat Brussel zwarte piet gaat verbieden)
   De kerstman moet ook al aan de wilgen, en daarna moet pasen en pinksteren ook verdwijnen. Ervoor in de plaats krijgen we straks koeien en schapen op het plein die de keel worden doorgesneden waar de kleine kindertjes dan naar mogen kijken!!

   Geliked door 1 persoon

 4. Lucky zegt:

  Misleiding en diefstal van logo en huisstijl van de Rijksoverheid

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/12/betrapt-anti-pieten-misbruiken-logo-van-rijksoverheid-in-campagne-tegen-zwarte-piet-racisme-is-traditie/

  Betrapt! Anti-Pieten misbruiken logo van Rijksoverheid in campagne tegen Zwarte Piet: ‘Racisme is traditie!’

  Een groep tegenstanders van Zwarte Piet heeft de afgelopen tijd zonder toestemming van de Rijksoverheid gebruik gemaakt van het logo van de overheid van Nederland, zo werd gisteren bekend. In abri’s in het land hingen oranjekleurige posters met daarop de tekst dat ‘racisme’ (lees: Zwarte Piet) nooit ‘traditie’ mag worden.

  https://mobile.twitter.com/Sjoerrdd/status/1202325309623881733/photo/1

  Like

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  In de 21ste eeuw zal onze beschaving met rasse sprongen vooruit gaan !!!
  De extreem-linkse politieke correctheid zal ons bestaan volledig gaan beheersen.
  Zij zullen ons tot hun slaven maken.
  Zij zullen ons van al onze vrijheden beroven.
  Zij zullen ons met wetenschap uit inadequate modellen en duimzuigerij om de oren slaan.
  Zij zullen de niet-productieven aan het voltooide leven helpen.
  Zij zullen ons gaan vertellen, wat wij nog mogen denken.
  Zij zullen ons truttig gaan betuttelen.
  Zij zullen ons de inclusiviteit opdringen.
  Zij zullen ons tot de islam bekeren.
  Zij zullen ons de armoe in drijven.
  Zij zullen ons onze cultuur afpakken.
  Zij zullen weggooien, wat ons dierbaar is.
  Zij zullen …..
  Zij zullen …..
  Zij zullen …..
  Zij zullen …..
  Eerdaags zullen wij weer middeleeuwse boekverbrandingen gaan beleven.
  Leve de vooruitgang !!!
  Leve de niet zo goeie nieuwe tijd !!!

  Geliked door 3 people

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Best bijzonder eigenlijk; het socialisme en het communisme waren van oorsprong arbeidersbewegingen, in de Elsevier van vorige week werden de honderd mensen die samen met Jesse Klaver (Jasser Ferat) het hart van de partij vormen bekeken.
  Onder die honderd zijn slechts enkelen die ooit een ‘gewone’ baan hebben gehad, nagenoeg allemaal hebben nooit wat anders dan voor de overheid ‘gewerkt’. Ambtenaar dus. Of in de ‘softe’ sector, sociaal werkers, geestelijke gezondheidssector, buurtwerkers en noem nog wat van die functies.
  En dat is dan een “Arbeiderspartij”! De voormalige CPN, Markus Bakker draait zich om in zijn graf.
  Een gotspe, een stratenmaker hebben ze nooit dichterbij gezien dan toen ze uit het raam zaten te staren, ze voelen zich hoog verheven boven de vuilnisman die eens per week hun vegetarische teringzooi ophaalt.
  Maar straks op 1 mei staan ze weer uit volle borst te zingen;

  “Ontwaakt! verworpenen der Aarde
  Ontwaakt! verdoemd in hong‘ren sfeer
  Reed‘lijk willen stroomt over de Aarde
  en die stroom rijst al meer en meer
  Sterft, gij oude vormen en gedachten
  Slaaf geboor‘nen, ontwaakt! ontwaakt!
  De wereld steunt op nieuwe krachten
  begeerte heeft ons aangeraakt.
  Makkers, ten laatste male,
  Tot den strijd ons geschaard,
  en D’Internationale
  Zal morgen heersen op aard.

  De enige waarheid die er nog in staat is “Begeerte heeft ons aangeraakt”!!

  Geliked door 2 people

 7. scherpschutter1943 zegt:

  groenlinks is een synoniem voor communisme en hun gestapo is de knokploeg van Antifa.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Steven.Dit is puur strategisch,in ieder land in europa moeten soldaten van allah geplaatst worden.Zodat de oorspronkelijke europeese bevolking niet kan ontsnappen en afgeslacht wordt.

   Geliked door 1 persoon

   • Steven zegt:

    Maar die oostblok landen zullen overleven… de economie gaat daar straks gigantisch groeien, vele west Europeanen verhuizen daarheen voor de veiligheid en de rest van Europa wordt het afvoerputje van Afrika waar iedereen straks in drugs handelt en elkaar de koppen inslaan!
    Tuurlijk willen ze héél Europa gezamelijk naar de afgrond trekken…daarom zijn ze eerst ook een ‘europese unie’ begonnen. Helaas voor Brussel laten de oostblok landen zich niet vrijwillig vernietigen….en maar GOED OOK!

    Geliked door 3 people

 8. Boerenblokkades bij distributiecentra gaan uitlopen op ‘clash met legerinzet’

  Met het blokkeren van distributiecentra overschrijden de boeren de grens van het toelaatbare, stelt Jan Brouwer, directeur van het Centrum voor Openbare Orde en Veiligheid. ,,Dat wordt een clash waarbij het leger wordt ingezet.’’

  Het blokkeren van ‘voedselcentra’ valt volgens Brouwer, tevens hoogleraar Algemene Rechtswetenschap aan de Rijksuniversiteit Groningen, niet onder het betogingsrecht. ,,Daar zal tegen worden opgetreden.’’

  Nou moet me toch even iets van het hart bij hetgeen Jan brouwer hier uit kraamt.
  Want waarom is er geen inzet van het leger te regelen, als bijvoorbeeld Antifa een “vreedzaam” protest willen gaan houden waarbij halve steden worden gesloopt, terwijl de boeren de steun hebben van het overgrote deel van de bevolking.
  Zou dat kunnen komen omdat Antifa rijkelijke steun krijgt vanuit de politiek.
  Waarom kan het leger niet ingezet worden als krakers verwijderd moeten worden uit bedrijventerreinen.
  Omdat ook die zwaar gesubsidieerd worden vanuit de politiek.
  Hier word wel eens de kreet “met twee maten meten” gebruikt , maar dit slaat naar mijn mening wel alles,
  Waarom kan het leger niet ingezet worden als “asielzoekers” het idee opnemen om een asielzoekers centrum dat betaald word uit belasting geld te slopen of in de hens te zetten.
  Ja dat de boeren nou eenmaal niks op hebben om hun zaken op een politiek correcte manier op te lossen en geen zin hebben om met een stel huichelaars aan de tafel te gaan zitten luisteren naar het slap gezever van een minister is niet onbegrijpelijk.

  Hier word dus duidelijk gemaakt dat het geoorloofd is om de boeren de transportsector en de grondverzet tot op de ergst mogelijke manier te intimideren en te dreigen met ongeoorloofd geweld, want om het leger in te zetten tegen de eigen bevolking zal dezelfde bevolking nooit een mandaat voor af geven.

  https://www.ad.nl/binnenland/boerenblokkades-bij-distributiecentra-gaan-uitlopen-op-clash-met-legerinzet~a1a446b2d/

  Geliked door 2 people

 9. Ons Verleden zal wel niet altijd even kosjer geweest-zijn, van wie wel? Maar ik heb groot respect voor Onze Voorouders! Met bloed/zweet/tranen hebben ze een goed leefbaar landje opgebouwd. Groot respect ook voor de schitterende bouwwerken waar we nog elke dag van kunnen genieten. De met de schop gegraven rivieren, aangelegde polders etc etc. Onze Voorouders hebben het vele malen zwaarder gehad dan al die zgn. Zielenpieten die hier een beetje rondhannesen en parasiteren van onze centjes en er ook niet voor terugdeinzen om een schitterende cathedraal oid. in de hens te steken. Na de de opbouw in de jaren 40/50/60 is de sloop van Het Land van Onze Voorouders begonnen. Uiteindelijk zijn onze vrijheid en veiligheid verkwanseld. Anno 2019 heeft menigeen van zijn huis een fort gemaakt, kijkt over zijn schouder, komt na zonsondergang niet meer op straat etc. De samenleving gesloopt!

  Geliked door 4 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   rottenpikwick. Allemaal de schuld van de fijne regeringen die er ook in het verleden zijn geweest. De ergste waren de socialisten onder leiding van den uil. Die hield nationale uitverkoop. Daar hebben we nog steeds last van. Ook onder leiding van de vakbondsman Kok werd het land gesloopt. Inmiddels hebben de principes van alle partijen zodanig schade opgelopen dat van de kiezers eigenlijk niemand meer weet waar die op stemt. Alleen de PVV is luid en duidelijk. Zelfs de christenen zijn verworden tot onbetrouwbare partner voor de kiezers. Dat de vvd niet deugt is al vele jaren bekend. Dat de pvda niets met de arbeiders heeft is al decennia zo, een zwalkende partij die je van alles belooft als ze maar op het pluche kunnen blijven. Onbetrouwbare volksverlakkers. Dan de communisten van groenlinks, een partij van list en bedrog. Zelfs hun sprekende pop Klaver heeft zijn naam verandert om maar niet op een marokkaan te lhoeven ijken. De absolute topper is voor mij Dood66. Een walgelijke partij die elke dag de minachting voor de kiezer duidelijk toont. Waarom deze opsomming? Omdat voor mij duidelijk is geworden dat het hele politieke gedoe mijn respect volledig kwijt is. In mijn jonge jaren, toen ik dit alles nog niet wist, had ik respect voor de boven ons gestelden. Tegenwoordig heb ik alleen maar minachting voor dat smerige volk en dat wordt alleen maar erger.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s