Opstelten greep in in communicatie over Wildersproces

Screenshot_110

DEN HAAG – Toenmalig minister Ivo Opstelten (Justitie, VVD) heeft hoogstpersoonlijk ingegrepen in de communicatie van het Openbaar Ministerie (OM) in het proces tegen PVV-leider Wilders om diens ’minder-Marokkanen’-uitspraken.

De Telegraaf

Dit blijkt uit nieuwe, nog vertrouwelijke documenten van het OM, die RTL Nieuws heeft ingezien. Het OM heeft de stukken ingebracht in het hoger beroep in de strafzaak tegen Wilders.

PVV-leider Geert Wilders noemt de stukken in een eerste reactie „explosief.” „Dit is direct bewijs voor bemoeienis van Opstelten met het OM en mijn proces. Tot in detailniveau-persberichten. En het mocht allemaal ’niet uitlekken’. Godgeklaagd. Dit politieke proces moet stoppen. Nu!”

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Elite, establishment, Geert Wilders, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, machtswellust, Maffia, Marokkanen, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

21 reacties op Opstelten greep in in communicatie over Wildersproces

 1. koddebeier zegt:

  Wederom het bewijs het OM en de ‘rechtspraak’ zijn een rottend kankergezwel !
  Je kan nog beter tot aan je kin in de stront staan dan slachtoffer worden van de Nederlandse Nep ‘rechtspraak’ . !!!

  Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   De staat heeft zich hogelijk in de vuile smerige vingers gesneden in de “sabotage-actie” tegen Wilders.
   ’n Proces wil ik het niet noemen.
   Eerst de hysterische, uiterst walgelijke en frauduleuze bemoeienis van de overheid (politie, burgemeesters etc.) om aan duizenden aangiftes tegen Wilders te komen, compleet met voorbedrukte aangifteformulieren.
   Tot en met het hoger beroep waarin de hete aardappelen voor diezelfde overheid steeds heter worden doordat héél Nederland nu zo langzamerhand verdomd goed weet dat álles maar dan ook álles door Opstelten in samenwerking met de hoogste juridische bazen werd geënsceneerd!
   Hadden ze dát geweten dan hadden ze NOOIT ’n proces tegen Wilders in gang gezet!

   Geliked door 2 people

   • fleckie zegt:

    ‘Ich. hab mich verrechnet’, ( was een der laatste uitspraken van Hitler?) d.w.z. letterlijk ‘vertaald” “ ik heb me verrekend”, maar ook
    zijn in telling!! of ‘vergist’, maar dan is het weer ‘geirrt’……( heel erg vergist)..<~<~<~<~<~<~<~

    Like

  • guusvelraeds zegt:

   Helemaal als je lid bent van de verkeerde partij.

   Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  VVD weg er mee, graaiers en verkrachters van de ‘rechtspraak’ !

  Geliked door 3 people

 3. Cleo zegt:

  Wat een schofterig zooitje! En Rutte wist AL DIE TIJD ‘natuurlijk’😒 wéér nergens van….

  Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   @Cleo.
   Rutte is zich al aan het voorbereiden voor Brussel, hij moet vrolijk mee doen met de drankorgels daar maar heeft in een vroeg stadium al last van Korsakoff gekregen.

   Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   @ Cleo (6 december 2019 om 16:18)

   Dames en Heren.

   Natuurlijk weet Rutte nergens van. Hij lijdt immers aan vergeetachtigheid. Dat noemen we in de volksmond gewoon dementie. Daarom liegt hij ook voortdurend. Hij weet het niet meer. Hij heeft er geen actieve herinnering meer aan.

   Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Iedereen die dit niet verwacht had vinger opsteken !
  Ik tel ….. eh….. geen vingers !!

  Geliked door 3 people

 5. Comerius zegt:

  Stop de VVD!!!

  Geliked door 3 people

 6. OphEUffen zegt:

  “De Telegraaf heeft het hoofdredactioneel commentaar vast online gezet, op het zogenoemde premium-gedeelte. ‘Waarschuwen tegen crimineel tuig dat de straat terroriseert: prima. Het vrijwel mislukte Nederlandse integratiebeleid aan de kaak stellen: prima. (…)

  Maar wat PVV-leider Wilders op de verkiezingsavond liet zien, heeft niets te maken met het bedrijven van normale politiek. Het heeft niets te maken met fatsoen en respect. Het was een poging om de eigen achterban te mennen ten koste van een complete groep allochtone Nederlanders. Het zette daarmee alle Marokkanen in ons land buitenspel. Daarmee overschrijdt de PVV-leider niet alleen zijn eigen grenzen, maar is zijn actie ook volledig in strijd met wat hij al jarenlang beoogt en bepleit.'”

  Die Telegraaf dus. Het lijkt er op, toen ik op de link in het Volkskrantartikel naar het Telegraaf artikel klikte, dat deze verwijderd is. Die Telegraaf dus.

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   De Marrokkanen hebben zich als groep al lang en breed zelf buitenspel gezet alleen de elite wil dat niet onderkennen want dan zakt hun multicul bouwval in elkaar.

   Like

  • bezigebij63 zegt:

   Geert Wilders heeft het zelf niet eens geroepen. Het hele politieke proces is een aanfluitring. Het kabinet overschrijdt al jaren hun eigen grenzen en heeft de grootste boevenzooi binnen hun gelederen. De VVD kan je vergelijken met een criminele organistatie..

   Like

 7. kanaloa01 zegt:

  Wat vroeger de NSB was is nu de VVD. Nog nooit zoveel (witte boorden)criminelen bij elkaar gezien.
  Dit proces is niet meer te stoppen, Nederland en de EU zijn ten dode opgeschreven. Over een aantal jaren heeft de Islam het hier voor het zeggen, met dank aan Merkel, Macron, Rutte en de rest van de landverraders met Timmermans als grootste rat.

  Geliked door 3 people

 8. Blaffertje zegt:

  “Dit mag niet uitlekken!” Mail over bemoeienis Opstelten met Wildersproces-PR lekt uit”

  https://www.geenstijl.nl/5150926/dit-mag-niet-uitlekken-mail-over-bemoeienis-opstelten-met-wildersproces-pr-lekt-uit/

  Geliked door 2 people

 9. Edwin Lauxen zegt:

  De rechtstaat en democratie is naar mijn mening al jaren dood en dat lijk begint steeds meer te stinken.

  Geliked door 2 people

 10. guusvelraeds zegt:

  Iedereen met normaal gezond en/of boerenverstand wist vanaf den beginne dat dit een politiek proces zou worden. Helemaal toen geen juridische grond gevonden kon worden tot veroordeling en men dan maar van ellende de Marrokkanen tot een appart ras ging verklaren. Politie bureau”s bleven open ook na sluitingstijd en burgemeester gingen voorop in de optocht met die hoerenzoon uit Nijmegen in de hoofdrol. Wie dan nog niet in de smiezen had dat dit een politiek proces zou worden kan het beste zijn hoofd in de reet van de olifant stoppen die midden in de kamer staat.

  Geliked door 1 persoon

 11. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Ook Opstelden zal eh … eh … eh … hum … uh … het eh … eh … niet meer weten. Ook hij heeft waarschijnlijk last van ernstig “geheugenverlies”. Hij weet, dat hij zijn mond moet houden. Er circuleert immers al een veelzeggende foto van hem met een blauwe sjaal. De volgende keer kon er wel eens sprake zijn van een rode sjaal.

  Citaal uit: Mark Henshaw, Red Cell, (hoofdstuk acht).
  “Het levensteken. Hij is nog vrij, dacht Mitchel. Maar Pioneer droeg de rode sjaal en niet de blauwe, en de CIA-agent voelde zijn adem stokken.”
  https://books.google.nl/books?id=yBvRCwAAQBAJ&pg=PT170&lpg=PT170&dq=cia+rode+sjaal&source=bl&ots=7fTWLsalGx&sig=ACfU3U3W6r5yhtPlhPKxU4KKMsC_fFW17Q&hl=nl&sa=X&ved=2ahUKEwiiwpqy9aHmAhVNalAKHdcRABUQ6AEwEXoECBMQAQ#v=onepage&q=cia%20rode%20sjaal&f=false

  Like

 12. Peter zegt:

  Betere reclame voor de PVV kan Geert niet krijgen ,de VVD heeft met deze Aktie zichzelf in de borst geschoten ,het ene schandaal na het andere ,en Rutte weet nooit ergens iets van ,we zitten met een compleet gestoorde dementerende leider in Den Haag en daar moeten we zo snel mogelijk van af,voordat hij nog meer schade aanricht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s