Tegeltjeswijsheid

Door:
Drs. E.N. Schilder
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Tegeltjeswijsheid

 1. Rensk. zegt:

  Hoe werkt dat daar in Den Haag in godsnaam. Krijgt Knol een kist met dwangmaatregelingen mee? Zo niet dan moet ze en plein public weigeren. Zodat iedereen in het land weet dat Den Haag niet willig is maatregelen te treffen tegen Marokko. Dat zou mijn insteek zijn. Maar dat doet deze seniele trut niet. Den Haag dwingen mij handvaten mee te geven. Normaal praten met moslimland met rede is niet mogelijk. Er moet altijd een hele kist met meer inhoud voor de betreffende moslimlanden zijn waar ze wat aan hebben. Het nemen is beter ontwikkeld dan het geven bij al deze geloofsgenoten. Mijn god ik vrees. En die vrees is meer dan terecht. Met zulke politici !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 2. Johan zegt:

  Als Turkije zijn IS-terroristen zomaar op het vliegtuig richting Nederland kan zetten,
  waarom kan Nederland dat dan niet richting Marokko ?

  Like

 3. Johan zegt:

  Oeps…. Vergeten !!!

  Dan moet je natuurlijk wél de medewerking krijgen van de KLM-directie. Helaas zijn dat een stelletje politiek-correcte lapzwansen. Daar heb je dus weinig van te verwachten.
  Tijdens de klucht met die Armenische kinderenLili en Howick weigerden ze bijvoorbeeld, om de kinderen terug te vliegen naar Armenië. Ondanks dat er een uitzettingsbevel van de rechter op tafel lag.
  Criminelen zijn het, daar in die KLM-directie. En landverraders !

  Like

 4. Peter zegt:

  Vuist op tafel,en weigeren om ook nog maar een cent over te maken naar die Arabieren,eerst dat tuig terug en dan weer praten ,maar niet knikken en onderdanig ,zijn ,wie betaald die bepaald .
  Slappe hap in Den Haag ,wat een kuikens .

  Like

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Ongewenste marokkanen verzamelen in een concentratiekamp en daarna op de kust van marokko afzetten. Stuur een paar nl.oorlogsschepen mee voor het geval marokko ze niet wil. Ze hebben niets te willen, ze moeten ze nemen. Zolang hier een minister of staatssecretaris alles pikt van de marokregering zullen ze zich zo blijven gedragen. Gelijk hebben ze. Met mijn methode’s komen de marokautoriteiten zelfs ongevraagd opdraven met de vraag of alles naar onze wens is. Dit soort landen moet je benaderen vanuit een standpunt van kracht, zonder vrees. Voor ons laffe, kruiperige politici op elk niveau, heeft iedere marokkaan, zowel in- als buiten nederland alleen maar minachting. Hert binnenlands gezag van de nl.regering en van de organen die dat gezag moeten handhaven kan binnen een week volledig hersteld worden maar dan moet je eerst je tanden laten zien en voelen aan die lieden die het betreft. Voor het tandeloze zooitje angsthazen in de 2e kamer en voor de links gecorrumpeerde ministeries, is dat geen optie, dus blijft het zoals het is, ondanks de kreten van : de onderste steen boven, dat nooit weer, enz. Tip voor de nl.goedmensen, sla vast een aantal grafkaarsen in voor de komende stille tochten om de toekomstige slachtoffers te gedenken en herdenken (die grafkaarsen waaien niet uit in straffe wind en ze zijn in de aanbieding bij de Action, mooi meegenomen)

  Geliked door 1 persoon

 6. karton zegt:

  Blok wil de ambassadeur van dat derde wereld land Marokko, niet “op ’t matje roepen”. Die Blok doet ’t in z’n broek van angst, laf menneke ! Je moet zo’n ambassadeur NIET op ’t matje roepen maar hem ons land uitschoppen en álle uitkeringen aan terug gekeerde Marokkanen stoppen. Is dat tuig nou helemaal van de pot gepleurd ? Nederland laat zich inderdaad, keer op keer, piepelen door een paar analfabeten !!!

  Like

 7. Johan zegt:

  Nederland moet gewoon beginnen met dagelijks 10 Marokkanen het land uit te kieperen.
  (Paspoort innemen, uitkering stopzetten, etcetera).
  Net zolang, tot die klootzakken van de Marokkaanse regering kruipend om een gesprek komen smeken.

  Zo moeilijk is het allemaal niet. Maar je moet het wél willen doen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s