Viva Eurabia! . . .

Door:
Realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Viva Eurabia! . . .

 1. Rensk. zegt:

  Zucht. Gerard Joling op de buis met de woorden: goh ik ben in Marokko geweest en wist niet dat er daar ook christelijike kerken en synagoge´s zijn. En dat men daar zo naast elkaar kan leven. Ja hoor Joling er zijn er een minimaal paar vergeleken bij de moskeen. Verdiep je verder eens welke status niet moslims daar hebben sufferd. Ze worden absoluut niet gelijkwaardig behandeld. Ze worden getolereerd. Vaak ook om dat het mensen zijn, die ze wel gebruiken kunnen in de samenleving. De djimmi status. Gaat Joling ook krijgen als het hier islamitisch is.Denk dat mensen als Joling eerst maar eens de werkelijkheid moeten voelen. Wat betekent dat er geen weg meer terug is.Lezen doen ie volgens mij niet gezien zijn uitspraken.

  Geliked door 1 persoon

 2. Kuu zegt:

  elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2019/12/marokko-schoffeert-nederland-in-zaak-uitgeprocedeerde-asielzoekers-725202/
  Marokko schoffeert Nederland. Is dit nieuws? Ik dacht het niet.

  Like

 3. albert000 zegt:

  Oplossing voor de IS vrouwtjes die zonodig terug naar dit ongelovige land willen. Stuur ze naar Afrika daar krijgt IS steeds meer macht. Ze zullen zich daar veel beter voelen.
  Ze kunnen weer doorgaan met moorden en veel neuken. 😈😈😉😉

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   albertoo, de vvd en de cdafractie hebben in brussel voorgestemd om die is.hoeren met hun gebroe terug te halen naar nederland. Alleen weten ze dat nog niet in de 2e kamer.

   Like

 4. Leon Theunisz zegt:

  We zijn de Sjaak echt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s