Voedsel hamsteren, net als ooit

Screenshot_112.png

(Door: “bozeoudeman”)

Misschien wordt het nog niet zo erg als ik vrees. Misschien gaat gezond verstand ooit weer zegevieren en worden Rutte, Merkel, Macron, Soros, Timmermans en de religieuze gekken in Mekka afgevoerd naar de inrichtingen of naar het plein waar de guillotine hen terecht wacht. Misschien, maar echt vertrouwen heb ik er niet meer in.

Als ik terugkijk op een periode van vijf jaar zie ik dat de krankzinnigheid enkel groter en groter werd. Het begon allemaal met de welkom zingende idioten die zonder blikken of blozen tienduizenden duidelijk zichtbaar militairen in burgerverpakking, soldaten van islam, binnenhaalden. Wat critici ook zeiden, het was alsof de gekken het  ‘minder, minder, minder’ van Wilders omgekeerd wilden uitvoeren. En zo hebben zij gedaan.

Berichten op veelal internetpagina’s en blogs, zoals ook hier op “E.J. Bron”, waarin gesproken werd alsof honderdduizenden tot zelfs miljoenen van deze vermomde soldaten werden binnengehaald, werden door hen afgedaan als ‘haatboodschappen’ en ‘nep nieuws’. Inmiddels kan iedereen die verstand heeft en het wenst te gebruiken, zien wie de werkelijke haat en nep nieuws verspreiders waren en zijn; de politiek ‘correcte’, met name linkse, misdadiger-partijen en hun idem media.

De intocht van een vreemde militaire macht in Europa gaat onverhoopt door, geactiveerd en gestimuleerd door de Verenigde Naties, de Europese Unie en moordlustige globalisten als Soros. Via het Pact van Marrakesh is Europa te grabbel gegooid voor een ‘legale’ verdere intocht van met name islam kolonisten, godsdienstgekken, dieven, moordenaars, profiteurs, verkrachters, avonturiers in  alle  soorten die met miljoenen komen en zullen blijven komen.

Alsof dit nog niet ellende genoeg is, zijn de ‘groene’ gekken gestart met hun eigen oorlog tegen de mensheid. Het getikte kind, uit het eveneens momenteel getikte land Zweden, stelt nog net niet dat iedereen moet ophouden met ademhalen, als oplossing voor een klimaatprobleem dat wellicht helemaal niet bestaat. In plaats van haar weg te honen, haar verpleging in een inrichting te geven, zit een vergadering van de VN in bewondering naar het idiote kind te luisteren. De wereld moet van deze gekken volledig op de schop.

Naast de door de getikte narren gewenste open wereld, waar zogenaamd iedereen daar mag gaan wonen waar die maar wenst, met uitzondering van islamlanden, die enkel bewoonbaar moeten blijven voor islamieten alleen, en met uitzondering van Europeanen, die moeten blijven waar zij zijn, omdat dit de ‘werkmieren’ en ‘slaven’ van de toekomst zijn om de nieuwe elite van islam en zwart te dienen, is er nu ook de terreur van het abstracte klimaatprobleem en daar bovenop komt ook nog een nieuwe, opnieuw gecreëerde, bankencrisis die de wereld bankroet dreigt te gaan maken.

Nee, sorry, maar ik zie geen enkel streepje licht meer in deze akelige al minstens vijf jaar durende nacht. Het leeuwendeel van de mensheid bestaat uit volgers, wat ook goed zichtbaar is op Twitter, en deze zullen braaf blijven meelopen in de richting van het door de misdadigers van de VN en de EU voor ons allen geplande slachthuis. Voor hen die wel zien wat er gebeurt, is er vrijwel geen alternatief. Massaal emigreren naar Rusland of Hongarije zal waarschijnlijk enkel uitstel van executie betekenen als de gekken bij de VN en de EU niet nog net op tijd worden verwijderd.

Op een oorlog met Rusland worden we al jarenlang voorbereid door oorlogszuchtige Democraten als Obama en Clinton en aanhang van hebzuchtige gekken, sadisten, pooiers, moordenaars, kinderlokkers, racisten, oplichters, dieven en bedriegers.

Terwijl een land als Hongarije snel genoeg onder de voet van de toekomstige EU-legers kan worden gelopen, of anders volledig afgeschermd op middeleeuwse wijze om via uithongering tot capitulatie te worden gedwongen.

De gekken, die vergiftigd zijn met de utopische globalistische waanzin, zitten overal, wereldwijd, iets waar de islamheersers uit Mekka garen bij spinnen. Naast alle ellende die de mensheid al is aangedaan, komt nu de afmaker: een wereldwijde bankencrisis veroorzaakt met voorbedachte rade om totale chaos te creëren. Hoe lang gaat het duren voordat er een run op de banken komt? Hoelang gaan mensen banken betalen om hun geld te mogen gebruiken voor zij het niet meer nemen te worden bestolen? Hoe lang duurt het voordat dan alle banken omvallen en daarmee onze hele economie?

Wat de gekken willen veroorzaken, zal vermoedelijk gebeuren: miljoenen mensen eisen hun geld terug. Geld, dat er dan niet meer schijnt te zijn. Eindelijk hebben de socialisten hiermee hun doel bereikt: rellen, opstanden, moord- en lynchpartijen, bestormingen van banken en winkels, plunderingen alom, wereldburgeroorlog, precies dat wat zij willen. Dit soort linkse gekken, die opgesloten dienen te worden, denken nog altijd dat de mensen zich dan in wanhoop tot hen zullen richten om hen de macht in handen te geven.

Hoe dan ook, nee, ik vrees dat de ellende nog lang niet op het dieptepunt is en ik raad iedereen aan om, net als in de jaren vijftig, toen men dit uit vrees voor een atoomoorlog deed, vooral flessen water en blikvoeding in te slaan voor het geval het erger wordt. En erger wordt het, zoals ik al stelde. Vrijwel niemand dacht in 2015 dat het aantal ‘vluchtelingen’ van enkele tienduizenden binnen vijf jaar tijd zou uitgroeien tot de vele tientallen nu, zo niet honderden miljoenen ‘legale’ immigranten straks.

De bureaucratische gekken in de VN en de EU wensen een wereld zoals zij die voor ogen hebben, of anders alles en iedereen ‘de lucht in’. Het is hun utopie die gestalte moet krijgen, of anders de dood voor iedereen, hun doel heiligt alles! Ik wens iedereen veel sterkte, we zullen het nodig hebben. Ik heb dit stuk geschreven in een emotionele opwelling zonder mijn tekst nog eens door te lezen, ik wilde het spontaan houden.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Voedsel hamsteren, net als ooit

 1. koddebeier zegt:

  Het plein waar de guillotine hen terecht wacht. Ik hoop het nog mee te maken !

  Geliked door 3 people

 2. Bezorgde burger zegt:

  Geachte “bozeoudeman”:

  in reactie op uw stuk wil ik u iets positiefs maar, in uw situatie, wellicht iets negatiefs mededelen:
  De landen die ten onder gaan aan hun eigen ‘politiek correcte’ puinhoop zijn enkel Zweden, Nederland, Belgie, Frankrijk, Duitsland en Engeland.
  Deze landen mogen een groot deel van de Europese bevolking omvatten, ze stellen niets voor als ze hun ideeen aan de hele wereld willen opleggen.

  Ook de VS heeft zich ten halve gekeerd en ook al zijn veel steden linkse broeinesten; het meerendeel van de Amerikanen heeft zich tegen deze politiek van zelfvernietiging gekeerd.

  Ik heb dus geen enkele vrees dat Midden- en Oost Europa, Rusland of de Noord Amerikaanse landen ook maar iets kan worden opgelegd, sterker nog de trend is dat deze landen steeds nauwer gaan samenwerken.
  In combinatie met de juiste mentaliteit en economische groei verschuifd de macht in Europa zich naar het Oosten en pakt de VS hem weer terug.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Die gekken in Mekka mag je van mij houden. Laat die maar lopen als Rutte, Macron, Soros, Merkel en al dat ander vergelijkbaar zooitje maar op het schavot komt. Zij zijn veel gevaarlijker dan de islamitische koekwauzen.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Het is werkelijk een ramp en er is (zonder wonder) geen redding meer mogelijk.
  Ik wou dat ik kon vluchten uit dit gekkenhuis.

  Geliked door 6 people

 5. delamontagne zegt:

  ‘When you look at me what do you think, ? ?
  She asked the rest of the audience: “When you look at me what do you think? You think of a letterbox,

  EEN BRIEVENBUS

  Een “Engelse”? ? ?!! vrouw, een lerares ?, vraagt zich af hoe zij haar geleuf mag beleven als zij een Burqa draagt [ VOOR DE KLAS ! ] en Boris Johnson haar met EEN LETTERBOX = brievenbus vergelijkt.
  Zij is lerares op een school en draagt de……….BURQA.
  [ gek, gekker, nog achterlijker ENGLAND….]
  Maar nu maakt de Engelse PvdA, de Labour Party reklame met dit filmpje om aan te tonen dat de tegenstanders RACISTEN zijn.

  video/1

  Geliked door 2 people

 6. Thomasson zegt:

  Tot 1990 waren de oorlogvoorbereidingen van de NAVO tegen de Sovjet-Unie rechtvaardig. Communisme, net als islam, is gebaseerd op expansie, hevige onderdrukking en bloedvergieten. Dus, wij wisten vanaf onze wieg, dat de Sovjet-Unie betekent gevaar. Echter in 1990 is de geopolitieke toestand in Europa totaal veranderd. De Sovjet-Unie is opgehouden te bestaan, en bijna alle landen achter het IJzeren Gordijn werden NAVO en EU-landen. Rusland werd weer gewoon Rusland en alle republieken van de ex Sovjet-Unie werden onafhankelijk. In deze nieuwe situatie mogen wij best vragen: in hoever is Rusland nog onze vijand? Bijvoorbeeld: wil Rusland dat West- en Noord Europa zouden in islamitische kalifaten veranderen? Het voor de hand liggende antwoord is: NEE!. Rusland is omgeven aan haar zuidelijke grens door moslimlanden waaronder ook Iran. In de Zuidoostelijk hoek heeft ze China, die met de tijd best gevaarlijk kan zijn. Dus, de laatste wat de Russen willen is : nieuwe islamitische kalifaten die grenzen aan Ukraiine en islamitische landen die de plaats zouden nemen van Finland, Zweden en Noorwegen. Rusland verkiest ALTIJD het christendom boven de islam. b) Rusland heeft geen behoefte in strijd te zijn met landen met wie ze kan handel voeren. Rusland wil haar olie en gas aan Europa verkopen en niet in oorlog zijn met Europa. De gaspijpleidingen zijn vanuit Siberië gelegd voor handel en niet voor oorlog. Rusland heeft ook bodemschatten die ze aan het westen verkoopt. c) Russen houden veel van bezoek aan Europese steden zoals Wenen, Zürich, Genève enz. Zij bewonderen de culturele erfgoederen van deze steden. Zij komen erheen in de naam van cultuur en niet in de naam van een bloed-god die ze opdracht geeft de ongelovige bewoners te vermoorden.
  DEEL 2

  Geliked door 3 people

 7. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  “Voedsel hamsteren, net als ooit”
  Inderdaad, het wordt weer tijd. En eerlijk gezegd, ben ik er al mee begonnen. Het is geen kwestie meer van “of”, maar van “wanneer”. Wanneer zal de grote aanslag van de ziellugge kansparels en aanwinsten voor onze economie komen Wanneer zullen zij het signaal van hun imam uit het verweggistan krijgen, om de grote chaos teweeg te brengen. Met rellen, plunderingen , brandstichtingen en dat soort zaken zullen ze de idealen van hun godheid verwezenlijken. Dan hoeven we niet meer naar de winkels te gaan, want die zijn dan leeg. Dan kunnen we maar beter wat voorraad in de provisiekast hebben voor de lange hongerwinter. U weet het toch; gaat u rustig slapen, de ruttige roverheid waakt, maar het is een leugen en dementie doet veel vergeten.

  Geliked door 1 persoon

 8. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Een mens met een beetje gezond verstand, zal zich vragen: waarom wordt Rusland nu nog steeds aangestipt als vijand? Het antwoord is: het is een antiek tactiek die al sinds het begin van de jaren ’20 van de vorige eeuw werkt. Wij zijn al decennia lang bij ons nekvel gehouden door globalistische junta die zich waant ver weg van de mensheid te leven. Met iedere X miljoen dollars (of Euro’s) die ze accumuleren verliezen ze hun menselijkheid en gedragen zich meer als monsters …Geld-vampieren. Net als gewone vampieren verlangen ze naar meer. Zij probeerden ons te veranderen in mensen die worden leeggezogen tot de laatste druppel en dan de vuilnisbak worden ingegooid. Mensen die als maar door worden door psychologische druk gedwongen hun credite-cards tot de maximum te gebruiken en hun hele leven in immense schulden te leven. Een land die God heeft ingeruild voor geld. Mensen die geen recht hebben op gezondheidszorg als ze niet rijk genoeg zijn de exorbitante maandelijkse bedragen te betalen. Mensen zonder enige sociale voorziening. De beste land ter wereld die geroemd wordt door haar eigen junta en in werkelijkheid is een verijdeld Derde Wereldland. De NWO vampieren-junta is altijd bezig met projecten die mensenleven kosten. Mensenleven hebben voor hen geen waarde. De antropologische experimenten vinden ver van hen nest plaats. Dus het maakt niets uit hoeveel mensen zouden doodgaan. De globalistische vampieren-junta maakt ALTIJD fouten die anderen voor opdraaien. Obama en Clinton waren de rentmeesters van deze monsters, zo zijn nu ook stinkers als Timmerfrans. Ze doen hen verraad voor geld en niet voor ideologie. Wij weten dat de junta maakt altijd fouten. Dat kan ons helpen deze zieke junta te verslaan en onze vrijheid terug te winnen.

  Geliked door 2 people

 9. ronjaspers zegt:

  Thomasson.Rusland en amerika moeten kapot,dit heeft te maken met de khazariaanse mafia,oftewel de illuminati,cabal,deep state.Op deze website veteranstoday.com. wordt dat uitgelegd zoeken op khazariaanse mafia.Is wel in het engels.

  Geliked door 1 persoon

 10. M.A.L. Sion zegt:

  Wat hier geschetst wordt is de werkelijkheid op wereldschaal. Aan die situatie zullen wij als eenlingen niets kunnen veranderen.
  Wie verstandig is zoekt het in eigen omgeving. Zoals in het begin genoemd. Hamsteren en vrienden zoeken om samen jezelf en je geliefden te kunnen verdedigen als het er op aankomt.
  Daarvoor zal ieder zich sterk moeten maken met middelen om aanvallers af te slaan. Dat zal niet gaan met blote handen. Zorg dat je er klaar voor bent.

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Het idee dat voedsel moet worden gehamsterd of op de zwarte markt wordt verkocht tegen woekerprijzen doet me denken aan het jeugdboek, ‘De Vijf en de spooktrein’ (1948).
  In dit verhaal waren de beroemde Vijf: George Kirrin, Julian Kirrin, Dick Kirrin, Anne Kirrin en de hond Timmy, op de Britse heide aan het kamperen met meneer Luffy, een verstrooide onderwijzer. Ze ontdekten toen op een verlaten rangeerterrein dat daar nog ouderwetse “spooktreinen” rijden wat niet door iedereen wordt geloofd in de omgeving en een oude bewaker, Sam genaamd (hij heeft een houten been), is er doodsbenauwd voor.
  Dan ontdekken de Vijf dat op een nabijgelegen boerderij, waar Jock Robins met zijn moeder, mevrouw Andrews en zijn stiefvader wonen, een aantal dingen ook niet helemaal in orde zijn! Want hoewel de boerderij zeer rijk lijkt over te komen blijkt het personeel aldaar, op een oude knecht, Will genaamd, een melkmeisje en mevrouw Andrews, geen klap uit te voeren en hebben ze totaal geen verstand van het boerenleven!
  Later blijkt dan dat Meneer Andrews, overigens een vrij domme en niet erg snuggere man, en zijn personeel aan smokkelen en stelen doet in de vorm van voedingsmiddelen en goederen, die ze hamsteren en doorverkopen, waardoor de boerderij kan voortbestaan. Alles wordt echter vervoerd in ouderwetse stoomtreinen en dan in het geheim op de zwarte markt verkocht.
  Niettemin wordt de complete bende door de politie opgerold en dan blijkt weer dat het hamsteren van voedingsmiddelen niet perse wordt gedaan om van honger om te komen maar ook puur uit zelfverrijking!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s