EXXON-MOBIL, BP, SHELL, ORANJE-NASSAU, ROTHSCHILD enz. willen de “Groene Nieuwe Wereldorde” van de VN!

Screenshot_128

(Door: Peter Helmes – Vertaling: E.J. Bron)

Een afgrijselijk idee dat op dit moment in de vrije media de ronde doet (de mainstream media melden zoiets uiteraard niet!). Uit doorgesijpelde strategische documenten blijkt dat de Verenigde Naties een “groene wereldorde” op het oog hebben, die d.m.v. een structuur van globaal regeren doorgedrukt en d.m.v. een transfer van welvaart uit de rijkere naties met het gigantische bedrag van 45 biljoen dollar gefinancierd moet worden.

Het document behandelt de missie om te zorgen voor een “radicale transformatie van de economische en sociale orde in de wereld” door “een nieuw verdrag als sluitsteen van de groene wereldorde” in werking te laten treden. Dit systeem zal door “een speciale, door precies deze insiders geschapen, regeringsstructuur” beheerd worden.

“Om toe te werken naar een groene economie zou bovendien een gelegenheid bieden om nationale en globale structuren van regeren te controleren, en te onderzoeken of zulke structuren het aan de internationale gemeenschap zouden toestaan om op actuele en toekomstige milieu- en ontwikkelingsproblemen te reageren en voordelen te halen uit komende gelegenheden”, staat er in het document. Het opleggen van zulke “structuren van het globale regeren” zal door “een enorme transfer van welvaart” van de rijkere landen (in de vorm van koolstofbelastingen die bij de burgers worden geheven) naar de armere naties bereikt worden, die een volume van minstens $ 45 biljoen zal hebben.

Het document verklaart bovendien de noodzakelijkheid om het “consumptiepatroon” van de bevolkingen in de rijker elanden te veranderen, wat zonder twijfel een eufemisme is voor de verlaging van de levensstandaard. Deze richtlijn stelt voor dat het oude economische model door een nieuwe globale groene economie wordt afgelost, die draait om “groene banen”. Zoals we in het verleden al hebben aangetoond, is de belofte dat het creëren van “groene banen” de onvermijdelijke schade zou compenseren waaronder de economie te lijden zou hebben door een reductie van de uitstoot van koolstofdioxide, een complete vergissing.

De invoering van zogenaamde “groene banen” heeft in andere landen de economie verwoest en miljoenen banen gekost. Zoals de “Seattle Times” in juni berichtte, is het enorme werkloosheidspercentage in Spanje voor meer dan 18% deels te wijten aan een enorm banenverlies, dat op haar beurt het resultaat was van de poging om de bestaande industrie door windenergie en andere vormen van alternatieve energie te vervangen.

“In een zogenaamde groene economie “heeft iedere nieuwe baan het verlies van 2,2 andere banen tot gevolg, die in andere takken van de industrie of verloren gaan of op grond van politiek gemotiveerde toewijzing van geld – wat vanuit het gezichtspunt van de economische efficiëntie sub-optimaal is – niet gecreëerd worden”, staat er in het bericht. (…)

Simon Linnet, de vicepresident van de Rothschild Bank, heeft eveneens een “nieuwe internationale vereniging” geëist, die CO2 reguleert en belast. Linnett schrijft voor de “Telegraph”:

“Een belangrijk effect bij het creëren van een wettelijk en tegelijkertijd globaal handelssysteem is het verlies van de soevereiniteit die geïmpliceerd wordt.  Regeringen moeten bereid zijn om nationale belangen aan dit wereldinitiatief ondergeschikt te maken vanwege het probleem van de emissies. Dat moet niet alleen een regeringssysteem betekenen dat boven individuele naties staat.

De Europese naties zijn er al mee bezig om vanwege verschillende problemen hun soevereiniteit aan de EU af te staan. En op een bepaald moment moet dan uiteindelijk de EU wijken voor een groter systeem – een systeem inclusief de economische giganten India en China!” (…)

Tijdens de bespreking hield de Europese voorzitter van de Trilaterale Commissie, de Bilderberger en voorzitter van British Petroleum, Peter Sutherland, een toespraak voor zijn elitaire volgelingen, waarin hij van een “universele oorlogsverklaring” sprak om de aardopwarming met “een gezamenlijke stem” tegen te gaan.

Een gelijksoortige uitlating kwam van generaal Lord Guthrie, directeur van N.M. Rothschild & Sons, lid van het House of Lords en voormalig chef van de defensiestaf in Londen, die er bij de Trilaterale makelaars van de macht op aandrong om “de globale klimaatcrisis één enkele stem te geven en regelingen in te voeren die in de hele wereld gelden!”      

Regelingen, die zonder twijfel ten goede zullen komen aan het Rothschild-imperium door zijn grote aandeel dat het bezit in de koolstofhandel. (Bron: http://recentr.com)

Allemaal speculatie?  Kan zijn. Ik kan gesprekken, waarvoor geen “vrije” getuigen bestaan, niet controleren. Maar we moeten de waarschuwing voor hetgeen er “aan de top van de economie en de politiek” wordt “voorgedacht” zeker niet van de hand wijzen.

Om het nogmaals duidelijk te zeggen: hier zitten geen idealisten achter, maar keiharde groot-kapitalisten. En waar hun interesse ligt, zou voor elk normaal denkend mens duidelijk moeten zijn.

Bron:
https://conservo.wordpress.com
Door: Peter Helmes

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", anarchisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Bilderberg, Communisme, cultuurrelativisme, dictatuur, Elite, EUSSR, gezond realisme, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, New World Order, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op EXXON-MOBIL, BP, SHELL, ORANJE-NASSAU, ROTHSCHILD enz. willen de “Groene Nieuwe Wereldorde” van de VN!

 1. bobzelf zegt:

  LEUK HE
  EN DE VERGUISTE KANJER, DE MAN DIE ZIJN LAND OVERSPOELD ZAG WORDEN
  MET BESTRAFFENDE EU /USA SANCTIES
  SO :
  PUTIN DID IT,
  THE DONBASS,
  THE ANNEXATIE VAN, THE KRIM
  THE BUKROCKET , MH-17
  THE COUP IN KIEV
  THE SNIPERS

  SANCTIES , SANCTIES SANCTIES

  waardoor ze alles lekker zelf gingen doen en b.v. snel de grootste graan producent en leverancier werden in de hele wereld

  de laatse nieuwe gevechtsvliegtuigen ,F57 die van te voren vragen of de usa er minimaal 3 op 1 af wil sturen , omdat er anders geen reet aan is
  de bom der bommen klaar heeft liggen voor USA dwarsliggers
  goeie gosert !!

  samen met o.a. china ( the brics ) ook tussen neus en lippen voor honderden miljarden waardeloze petro dollars voor een kut prijs echt goud kochten , wat nu tegen de wanden klotst daar
  RUSSISCHE STAATSSCHULD ZEG MAAR ?? 0 , IK HERHAAL 0 !!!!

  LEVERT VOOR 50 JAAR GAZPROM GAZZZZZZ
  AAN ADOLFA, DE SS GAULEITER AANVOERDSTER VAN DE MOSLIMS BENDES
  EN WEL EERST BETALEN GRAAG
  dus schijnen bij onze Adolfa die windmolens ook niet te werken ???? whahahaha

  KOMT EFFE LANGS BIJ ONZE GRIEKEN in mijn athene ,EN SLUIT EEN MOOI NIEUW CONTRACT AF
  U GAAT AAN GAZPROM GAZZZ u KRIJGT EURO 1000 ALS BONUS per gezin

  de oude ussr landen krijgen russisch gazzzzzzzz via het zuiden !!

  DE NEDERLANDER OOK TOCH ??
  OF WAS DAT WAS iets ANDERS die euro 1000 whahahaa ( al gehad ??)

  legt in record tijd 4 jaar 3000 km gazzzzpipelines aan naar China

  en U moet aan de warmtepomp whahahaha en weer zit U ALLEN een als een gombal op de bank , en weer trekt u die stelende mosselruggengraat niet van zijn fiets
  gaan niet naar de hofvijver of naar het malieveld
  verrot het om een hooivork te kopen ,
  WE HEBBEN HET TOCH NOG GOED ?? ( QUOTE MIJN EX

  SORRY WE HADDEN HET HEEL GOED WHAHAHAHA

  MET MOEITE DE NEIGING TOT ZANG EN DANS ONDERDRUKKEND ( JULES DEELDER ) LOOPT DE HERSENLOZE NEDERLANDER DE HEL IN EN NEEMT ZELFS ZIJN EIGEN YERRY CANNETJE MET BENZINE MEE, WANT OOK DAAR IS HET GAS DUS OP!!!!

  BLIJF ZITTEN WAAR JE ZIT EN VERROER JE NIET !!!

  STAATSSCHULD 400.000 MILJOEN EUROOTJES HEERLIJK

  E.S.M. 450..000 MILJOEN KAN IEDERE DAG OPGEVRAAGD WORDEN

  PROTESTEN ????????????
  NIET MOGELIJK , OVERMAKEN BINNEN EEN WEEK

  PENSIOENEN 1400 MILJARD WEGGESLUISD DOOR DIE MONGOOL IN DIE ROLSTOEL
  ZEG MAAR “”NEEM EEN VOLKSTUIN ANNIE P.V.D.ALLOCHTOON ”

  EN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  UW GAZZZZZZZZZZ IS OP !!!

  IK ZOU ZEGGEN : PUTIN DID IT, !! WHAHAHA DIT KEER WEL

  Mr.,,, Dr.,,,, Drs ,,,,,,, ARIE CAPSLOCK

  Geliked door 5 people

  • Taljaard zegt:

   @Bob
   Ja, Putin heeft Rusland uit de globalistische en neo liberale gevangenis gehaald.
   Daarom zijn ze nu al meer dan 20 jaar pislink op hem.
   En moet hij kapot!
   Met alle middelen.
   Desnoods door heel Europa de armoede en de chaos in te trappen.
   Maar, hoe meer ze dat proberen, hoe langer Putin blijft zitten.
   Een fatsoenlijke dialoog met een onafhankelijk en soeverein sRusland aangaan kunnen ze niet eens meer. Want ze accepteren dit gegeven nog steeds net zo weinig als ze de verkiezing van Trump kunnen accepteren.

   Nu stond het normaliseren van de Amerikaans-Russische betrekkingen aanvankelijk ook op Trump’s agenda. Maar hij kreeg zoveel hysterische tegenstand en verdachtmakingen over zich heen, ook uit eigen gelederen, dat hij daar voorlopig maar van afziet.
   Want wanneer twee leiders van zulke grote mogendheden het globalisme aan de straat zetten is dat natuurlijk niet zo best voor de NWO-adepten.
   Misschien in zijn tweede termijn, want uncle Donald is nogal vasthoudend.

   Geliked door 2 people

  • Henk.V zegt:

   BRAVO, VLADIBOB !!!

   Geliked door 1 persoon

 2. Don Tessers zegt:

  Goede morgen beste lezers van Bron. Ik ben tegenwoordig minder aanwezig omdat ik een uitgebreid onderzoek doe naar de NWO en Illuminati.
  Ik heb me in de wereld van de reptielen begeven. Zij hebben een lange geschiedenis in hun bestaan *lees het boek van Enoch* en de *Anunnaki*. Daarin wordt uitgelegd wie zij zijn, hoe wij zijn ontstaan om te helpen goud voor hen te delven. Hoe door de hele Aardse geschiedenis zij een stempel hebben gedrukt, invloed uitoefenen op civilisaties en culturen. Hoe zij heden ten dage ongezien aanwezig zijn in alle strukturen en organisaties. Hoe zijn geïnfiltreerd zijn in diepe geheime militaire projecten. Ik ben hier al maanden mee bezig en steeds word mij meer duidelijk.
  Deze wereld staat onder invloed van reptielen en hun toegepaste mindcontrol. Het is een lange stof, eerst als geschiedenis, daarna als overheersende partij binnen historische civilisaties, daarna het tijdstip van invloed en samenwerking met nazi Duitsland vlak na WW-l, de geheime basis onder Antarcica door de nazi’s, de poging om dit te vernietigen door generaal Nimitz met een grote actie die mislukte, daarna de samenwerking met America in 1947, de geheime basis Airea 51 en basis Dulce. Tot uiteindelijk mijn plaatje compleet was en ik zag hoever deze invloed ook op Europa is ingewerkt met maar een doel…”Geheim project Galaxy”.
  Ik volg nu de wistleblowers die ooit werkzaam waren binnen geheime projecten, krijg hierbij ook veel informatie vanuit Amerika van anderen.
  Alles met het gevolg dat ik zelf ook een pagina hierover heb aangemaakt.
  Daar gaat nu mijn tijd in zitten, om via die weg mensen bewust te maken wat er gebeurt in deze wereld.
  Fijn weekend aan iedereen.
  Don

  Like

  • Lucchio zegt:

   We zitten met bepaalde zaken op een lijn zie ik, jammer dat je niet in Nederland zit ik zag Spanje langskomen, Ik begrijp je wel dat je er( nederl.) niet meer woont, wil zelf ook verkassen maar wil het in een keer goed doen… dus veel geregel en nadenken c.q. voorbereiden.

   Like

 3. Lucky zegt:

  Het is momenteel verdacht stil…..over asieloekers dus….
  https://tpo.nl/2019/12/07/syp-wynia-brussel-gaat-nu-echt-bepalen-wie-hier-heen-komt/

  Syp Wynia – Brussel gaat nu echt bepalen wie hier heen komt
  We krijgen de asielzoekers straks toegewezen

  Het is muisstil rond de toestroom van asielzoekers en andere migranten naar Europa. Maar achter de schermen wordt in Brussel, Berlijn en Parijs een nieuw ‘migratiepact’ op poten gezet. In Brussel wordt straks bepaald welke asielzoeker naar welk land gaat. Nederland gaat nergens meer over. Kranten en tv-programma’s hebben het er al tijden niet meer over, maar ondertussen wordt in de Europese hoofdsteden een nieuw migratiebeleid in elkaar gezet. En wie niet mee wil doen, wordt gestraft – met boetes en erger. Het Binnenhof was daar steeds voorstander van. Maar is dat nog wel steeds zo?

  Like

 4. Lucky zegt:

  Alles wat niet links is moet KAPOT….
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/12/volkskrant-onder-vuur-seksistische-verdachtmakingen-van-mooie-zelfstandige-vrouwen-die-rechts-durven-zijn/

  Volkskrant onder vuur: ‘Seksistische verdachtmakingen’ van mooie, zelfstandige vrouwen die rechts durven zijn

  Bij de Volkskrant hebben ze besloten om een grootschalige aanval te openen op (mooie) vrouwen die de euvele moed hebben om a) rechts en b) anti-feministisch te zijn. Wat de linkse krant betreft zijn deze vrouwen niets meer of minder dan “mascottes” van extreemrechtse machomannen. En, oh ja, ze zijn zelf ook nog eens radicaal-rechts. Waarom? Nou, ja, ze zijn anti-feministisch. En rechtsconservatief. Dus.

  Het stuk is geschreven door Hassan Bahara en Karolien Knols. Hun belangrijkste target is ene Eva Vlaardingerbroek. Ik had zelf nog nooit van haar gehoord, maar blijkbaar is ze een opkomende dame in FVD-kringen. Daarom moet ze wat de Volkskrant betreft natuurlijk kapot. Want: FVD fout. Anti-feministisch: nog fouter. Conservatief: ongelooflijk fout. En blank: WALGELIJK.

  https://t.co/woWtXPORc4

  Geliked door 2 people

 5. Ik stuur dit (bijna) ongelezen maar even door. Het lijkt er op dat De Omvolking in een hogere versnelling gezet wordt!!!!!!!!!!! Misschien ook om het grote tekort aan leraren, agenten etc etc op te vullen?????
  https://tpo.nl/2019/12/07/syp-wynia-brussel-gaat-nu-echt-bepalen-wie-hier-heen-komt/?fbclid=IwAR0CJewVeC6vrViqcAzHtTa7P2B7yAB8GkjiGWr_vCVg7ByOecKrG-8ptvY

  Like

 6. Het zou heel goed mogelijk zijn dat men binnen de VN op deze manier denkt, maar de gevolgen hiervan zullen zijn dat ze op ramkoers komen met met name Rusland en China.
  De USA is in deze een onzekere factor omdat daar elke 4 jaar opnieuw de kans bestaat dat er weer een socialist aan de macht komt.
  Daar komt bij dat de Oost Europese landen ook niet veel zin hebben in zulke shit en zich dan waarschijnlijk bij het blok Rusland China zullen aansluiten.
  Het gevolg zou zo maar WW3 kunnen zijn.

  Geliked door 1 persoon

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Waar bevind zich dit “document”, is het op echtheid gecontroleerd en hoe kan het dat zo’n explosief document niet wereldwijd voor grote opschudding zorgt ?
  Kortom er worden dingen beweerd die niet zijn na te gaan en op zijn minst twijfelachtig.
  Wat kan de beweegreden zijn voor vele duizenden journalisten hier niet in te duiken en moord en brand te schreeuwen?
  Zeker, dit soort verhalen zijn niet uit te bannen en worden veroorzaakt door de strenge geheimhouding over wat er tijdens de Bilderbergconferenties wordt besproken.
  Zeker in een land als Nederland waar de troonrede al op straat ligt nog voordat het laatste woord is geschreven is het voor velen onverteerbaar dat we daar niet achter kunnen komen.
  En dat is dan weer de voedingsbron voor allerhande indianenverhalen over “een elite” die het niet goed voor hebben met de mensheid.
  Terecht ?
  Ach laten we realistisch blijven, Alexander Pechtold was enkele jaren geleden een van de genodigden, we kunnen de kwal van van alles en nog wat beschuldigen maar een écht groot licht was en is hij niet, veel zeggenschap heeft hij ook nooit gehad. Zou er werkelijk een zinnig mens zijn die aan Pechtold iets belangrijks zou durven toevertrouwen ?
  Andere Nederlandse genodigden waren Jan-Peter Balkenende en premier Rutte, hebben die macht? Ja een beetje wel maar laten we dat nou niet uitvergroten, zo groot is die macht nou ook weer niet, zeker niet op het wereldtoneel.
  Eén van de oprichters van de Bilderbergconferenties was nota bene ‘onze prins Bernhard’, een man die dankzij zijn huwelijk weliswaar gefortuneerd was maar of hij nou nationaal of internationaal zoveel in de melk te brokkelen had… ik waag het te betwijfelen.

  Like

  • Die journalisten zijn er niet althans niet in de main stream want daar zijn de Jounalisten meer activist dan journalist.
   Dat is al dikwijls genoeg aan getoond.

   Like

  • Taljaard zegt:

   @Tijl
   Er zullen ongetwijfeld een stel elitaire engnekken, kaliber Hillary Clinton, Frans Timmermans en Wolfgang Schauble, zijn die hiervan op de hoogte zijn en ervan dromen.
   En er zullen ook wel aantal van zulke figuren in de top van multinationale grootbedrijven en banken verkeren.
   Maar, zoals je zelf ook terecht opmerkt; hun macht en invloed is niet onbeperkt.
   En veel beperkter dan zij over het algemeen zelf denken.
   Want in tegenstelling tot wat marxisten en neo liberalen denken is niet alles en iedereen te koop. Dat houdt tot aan een bepaalde grens gewoon op.
   Geld is weliswaar inderdaad macht, maar deze macht is ook niet onbegrensd.

   Dan kunnen ze nog zo hard drammen, manipuleren, dreigen, etc..
   Maar als een meerderheid ”Barst maar!” zegt houdt het dus gewoon op.
   Als dat niet zo was zou er bijv. ook nooit een Reformatie hebben plaatsgevonden, en waren er ook nooit sociale voorzieningen en fatsoenlijke arbeidswetten gekomen.

   En bovendien kunnen ze er geen cent van meenemen zodra hun kist het graf in gaat, of in de oven wordt geschoven.
   Doe de laatste tijd aan stervensbegeleiding.
   Dan leer je vanzelf wel te relativeren.

   Geliked door 2 people

 8. M. zegt:

  Je kan de georganiseerde misdaad met hun eigen fabeltjeskrant tegenwoordig makkelijk herkennen aan de groene waanzin die men uitbraakt en de wens die men heeft voor een weerzinwekkende wereldwanorde van de Verenigde Narigheid.

  Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Het zijn dus een aantal ‘superrijken’ zoals SOROS c.s. die op de achtergrond en stiekem aan de touwtjes trekken om de hele wereldbevolking tot de bedelstaf en tot slavernij te brengen.
  Wat deze rijke idioten uit het oog verliezen is dat er uiteindelijk een extreemlinkse clan aan de macht komt, die niet meer geïnteresseerd is in geld maar alleen nog maar oog heeft voor die SLAVERNIJ van de wereldbevolking.
  Uiteindelijk blijft er een extreemlinkse sekte over.
  ….
  of niet …..
  Het kan eventueel nog voorkomen worden als WELDENKEND RECHTS de handen ineen slaat en de macht van de genoemde idioten breekt. Helaas zal dat niet goedschiks gebeuren. Bereid u in dat geval maar voor op de gevolgen van het KWAADSCHIKSE gevecht tegen de geldpenose.
  De weg erheen gaat langs:
  Klimaatverandering is een HOAX.
  CO2 is nodig voor de groei van alles dat leeft op aarde. Bestrijding ervan is een HOAX.
  De stikstofcrisis is ter bescherming van exoten in de natuur. Die kunnen we missen als kiespijn als we zien welke ellende het teweeg brengt om ze te behouden. Er is al zoveel uitgestorven. Dus is de stikstofcrisis een HOAX.
  PSAF kan inderdaad een ernstige zaak zijn maar dat moet dan op de juiste manier aangepakt worden namelijk aan de PRODUKTIEZIJDE. Wat nu in de grond zit is er nooit niet meer uit te krijgen. Als men nu, helemaal aan het eind van de rit het onmogelijke wil gaan doen om dat goedje uit de grond te verwijderen dan zal men ontdekken dat het onmogelijk is. Dus is bestrijding van PSAF op deze wijze een HOAX. Begin bij het begin.
  Het is natuurlijk van de zotte als we onszelf dramatische beperkingen op gaan leggen met als doel de strijd aan te gaan met een kracht, de natuur zelf, die onze mensenkracht ver te boven gaat.
  Deze linkse onzin moet stoppen.

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Dat is gek, de extreemlinkse clan waar u het over heeft staat op 1 mei gezamenlijk de Internationale te brullen; “Ontwaakt verworpenen der aarde!”
   Maar ze bedoelen het tegenovergestelde begrijp ik van u ?

   Like

   • Dan zou je het boek Animal farm eens moeten lezen @ Tijl.
    Daar word namelijk precies in aangegeven hoe gelijk we allemaal zijn volgens de socialisten.
    Het boek is een aanklacht tegen het socialisme en het beste deel ervan klinkt zo “All animals are equal, but some animals are more equal than others.”
    ― George Orwell, Animal Farm.
    Orwell had het wel heel erg goed gezien

    Like

 10. ronjaspers zegt:

  De N.W.O. is gebaseerd op het communisme.

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Het is treurig hoe de zgn. globalistische elite over de doorsnee mens denkt. Ze zetten zelfs Europese hoogopgeleiden in een hokje waarboven staat met koeienletters: primitief, onwetend, dom en makkelijk manipuleerbaar. Het lijkt alsof deze gedegenereerde bende niet leeft in onze tijd, waar IEDEREEN heeft toegang tot kennis. Als men spreekt over de “Groene Nieuwe Wereldorde van de VN”, weet men dat dit is een goedkope manipulatie van de laagste soort. Wat heeft een klik van arme landen uit de Derde Wereld überhaupt te vertellen; al worden ze VN genoemd? Als men even doorspit ..daar komt weer de smerige theater van globalistische geld-vampiers naar boven: de “Vrienden van Jefferey Epstein”, de top van Oliemaatschappijen, de Rothschilds enz. Als ze niet bezig zijn op een leuk eilandje zoals die van hun wijlen vriend, dan zijn ze bezig met de Kalergi-Plan. Sinds wanneer zijn Oliemaatschappijen bezig met milieuzaken? Wat kon Shell het interesseren hoeveel mensen zijn omgekomen in Nigeria? https://milieudefensie.nl/shell-in-nigeria
  Of de olieramp met EXXON Valdez van 1989 in Alaska? https://en.wikipedia.org/wiki/Exxon_Valdez_oil_spill Er zijn zo veel rampen of bijna rampen in olievelden over de hele wereld. Dat kon ze nooit interesseren. Mensenleven zijn voor deze junta heel goedkoop. Nu beginnen ze te zingen over een groen milieu? Als een vos over passie spreekt, boer let op je kippen!. Zij proberen op iedere manier dan ook, hun macht te vergroten. Greta gaf ze een nieuw wapen om de werelddombo’s te verslaan.

  Geliked door 2 people

 12. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogd.

  Like

 13. Pogge zegt:

  AT NOW ! PUTIN IS GO INSIDE THE GREEN NWO WAY ! PUTIN IS FIGHTING FOR GREEN NWO OF THE ONE WORLD AND AGAINST US, YOU AND ALL NON-GREEN-SKLAVES OF NWO !

  http://en.kremlin.ru/events/president/news/62366

  PUTIN geht wieder auf NWO-Linie ! – Jetzt hat auch Putin den Klimawandel-Notstand ausgerufen !

  Jährliche Presserunde des Russischen Präsident Putin, Putin fürchtet Verwüstungen in Russland durch Klimawandel !

  https://www.t-online.de/nachrichten/ausland/id_87024982/rusland-praesident-wladimir-putin-fuerchtet-verwuestungen-durch-klimawandel.html

  Wladimir Putin gibt Antworten: Der russische Präsident zu Beginn seiner auf mehrere Stunden angesetzten Pressekonferenz. (Quelle: ITAR-TASS/imago images)

  Jährliche Presserunde des Russischen Präsident Putin, Putin fürchtet Verwüstungen in Russland durch Klimawandel !

  Russlands Präsident Wladimir Putin hat sich zum Kampf gegen den Klimawandel bekannt. Er skizzierte in seiner jährlichen Fragerunde dramatische Folgen für Teile Russlands.

  Wladimir Putin hat in seiner Jährlichen Pressekonferenz für Journalisten aus aller Welt den Kampf gegen den Klimawandel zur wichtigen Aufgabe erklärt. “Wir dürfen nicht untätig bleiben, wir müssen alles tun, was wir können, um den Klimawandel zu stoppen”, sagt der russische Präsident vor fast 1900 Journalisten. Gleich die erste Frage in der mehrstündigen Fragerunde zielte auf das Thema.

  Putin sagte, Russland sei von der Erderwärmung deutlich stärker betroffen als die Erde im Durchschnitt. “Unsere Temperaturen steigen um den Faktor 2,5 schneller als im Durchschnitt auf dem Planeten.” Ganze Städte seien auf Permafrostböden gebaut, “wenn die auftauen, können Sie sich vorstellen, was für Folgen das haben kann. Das kann zur Verwüstung einiger Regionen führen, das betrifft uns alle !”

  In Teilen des Landes sei die Lage “weit davon entfernt, in Ordnung zu sein”. Es sei bei weitem nicht normal, wie viele Waldbrände es in Sibirien gegeben habe, was die Luft auch in Großstädten belastet habe. Die Feuer könnten im Zusammenhang mit dem Klimawandel stehen. Verursacht seien sie aber in der Regel vom Menschen, es sei mehr Aufklärung nötig.

  “Ob wir das schaffen, weiß ich nicht”

  Das Land sei für sechs Prozent des globalen CO2-Ausstoßes verantwortlich. Russland bekenne sich zum Ziel, den CO2-Ausstoß gegenüber 1990 um 25 bis 30 Prozent zu senken, um die Erderwärmung auf 1,5 Grad zu begrenzen, sagte Putin. “Ob wir das alle gemeinsam schaffen, weiß ich nicht.” Russische Journalisten werteten Putins Statement als wichtiges Signal an die russische Gesellschaft. Er sagte allerdings auch, die Neigung der Erdachse oder die Veränderung der Erdumlaufbahn könnten zur Klimaveränderung beitragen.

  Für die Pressekonferenz sind 1.895 Journalisten akkreditiert – so viele wie noch nie. Der traditionell im Dezember angesetzte Termin dauert mehrere Stunden. Zugelassen sind auch unabhängige und Kreml-kritische Medien. Es dürften alle Fragen gestellt werden, sagte Kreml-Sprecher Dmitri Peskow.

  Erwartet werden Antworten zu dem von Menschenrechtlern beklagten Druck auf Andersdenkende und auf die Opposition in Russland. Kritiker werfen dem Kreml totalitäre Tendenzen vor. Putin wurde in der Pressekonferenz allerdings mit Beifall empfangen. Beobachter gehen davon aus, dass dem Präsidenten auch abgesprochene Fragen gestellt werden.

  Innenpolitische Themen im Fokus

  Putin dürfte sich wohl nicht zuletzt zu dem in der russischen Gesellschaft viel diskutierten Thema der häuslichen Gewalt äußern. Tausende Frauen und Kinder sterben jedes Jahr durch Angriffe von Männern zu Hause. Gegen ein erstmals nach westlichem Vorbild geplantes Gesetz gegen die Gewaltexzesse gibt es allerdings massive Proteste von orthodoxen Christen und ultrakonservativen Kräften.

  Nach Kreml-Angaben bereitet sich der russische Präsident schon seit Tagen auf das weltweit beachtete Ereignis vor. Übertragen wird die Frage-Antwort-Runde live im Rundfunk und im Internet.

  – Was heute wichtig ist: Warum so ängstlich, Herr Putin ?!
  – Georgier in Berlin erschossen: Merkel fordert Aufklärung von Putin
  – Erniedrigt, missbraucht, getötet: Russinnen kämpfen gegen brutale Ehemänner und den Staat

  Politologen hatten zuletzt immer wieder deutlich gemacht, dass die Sehnsucht in Russland nach politischen Veränderungen groß sei. Umfragen zufolge sind viele Menschen zudem mit der wirtschaftlichen Lage unzufrieden. Sie beklagen etwa Stagnation und geringe Einkommen.

  Präsident Putin ist in diesem Jahr seit 20 Jahren an der Macht – zeitweilig auch in der Funktion des Regierungschefs. Seine laut Verfassung vorerst letzte mögliche Amtszeit als Präsident dauert bis 2024.

  Verwendete Quellen:

  – YouTube: Livestream der Pressekonferenz des staatliche finanzierten russischen Senders RussiaToday (RT)
  – Mit Material der dpa

  https://www.t-online.de/nachrichten/ausland/id_87024982/rusland-praesident-wladimir-putin-fuerchtet-verwuestungen-durch-klimawandel.html

  Wladimir Putin gibt Antworten: Der russische Präsident zu Beginn seiner auf mehrere Stunden angesetzten Pressekonferenz. (Quelle: ITAR-TASS/imago images)

  Jetzt hat auch Putin den Klimawandel-Notstand ausgerufen !

  Auch auf der Web-Sites des Russischen President Putin wird tatsächlich von den Ach so Grossen Tödlichen Gefahren des Klimawandel’s herum gelogen voll und ganz auf Merkel’s NWO-Linie !

  Climate change also means an increase in the number of various natural disasters such as wildfires, floods and so on. This also concerns us. Therefore, we are continuing to be proactive in our efforts to minimise the impact of these changes.

  http://en.kremlin.ru/events/president/news/62366

  Climate change also means an increase in the number of various natural disasters such as wildfires, floods and so on. This also concerns us. Therefore, we are continuing to be proactive in our efforts to minimise the impact of these changes.

  http://en.kremlin.ru/events/president/news/62366

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s