Graag minder, minder, minder corruptie in de politiek!

Screenshot_1

(Door: “Elise Nijmegen”)

Dat de politiek lijkt op één grote corrupte bende mag duidelijk zijn en dat er alles aan gedaan wordt om de globalistische VN-agenda te blijven volgen ook. Het gaat zelfs zo ver in de politiek dat politici, dat oud- minister van Justitie Opstelten in dit geval zich persoonlijk, zo blijkt uit stukken, bemoeid heeft met de rechtszaak tegen Dhr. Wilders van de oppositiepartij, en met het Openbaar Ministerie heeft gesproken. Dit proces zou mijns inziens per direct omgedraaid moeten worden en dat, en ik kan me niet voorstellen dat de minister-president hier niets van af weet, die voorkomt in die documenten door het Openbaar Ministerie ondervraagd en vervolgd worden.
www.rtlnieuws.nl

De anti-nationalistische pro islamitische agenda (VN-Agenda 21/2030), die wordt uitgelegd over de wereld en waar gelukkig steeds meer verzet tegen is aangezien die agenda met zulke abnormale en absurde normen en waarden gepaard gaat dat het voor diegenen die nog in het bezit zijn van gezond verstand niet te accepteren is.

De EU bijvoorbeeld, die wordt aangedreven door de VN heeft tegen een Pools voorstel gestemd, ingediend door de Polen zelf, dat kinderen moet beschermen tegen seksueel misbruik.  Het wetsvoorstel “Stop Pedofilie” beoogt het aanzetten van minderjarige kinderen tot seksuele activiteit illegaal te maken in Polen.

Een deel van het wetsvoorstel, waar bezorgdheid over bestond bij de tegenstemmende EU-leden, was: “Iedereen die seksuele gemeenschap of andere seksuele activiteit door een minderjarige bevordert of goedkeurt, in verband met de functie, het beroep of uitvoeren van activiteiten gerelateerd aan opvoeding, onderwijs, gezondheidszorg of zorg voor minderjarigen, of op schoolgebouwen of andere educatieve of kinderopvang-instellingen, kan een gevangenisstraf van maximaal drie jaar worden opgelegd”. Lijkt me niets mis mee…
www.lifesitenews.com

De EU, die de dingen in Nederland wil veranderen, de soevereiniteit van alle landen wil afnemen, een EU-leger en -politie opzet, door het hervestigingsprogramma met alle immigranten een nieuw minder intelligent Europees ras wil creëren en onze geschiedenis wil uitwissen, en daarbij ook nog allerlei vreemdelingen meer rechten geeft. Het is te bizar voor woorden en mijns inziens zouden we per direct uit de EU moeten stappen, aangezien die een oorlog voert tegen onze cultuur, tradities en normaliteit.

Eén van de nieuwe resoluties die is aangenomen door de EU bedreigt onze Zwarte Piet, die bij Nederland hoort en ook altijd zal blijven horen. De nieuwe aangenomen resolutie beschrijft “Zwarte Piet” namelijk als een “discriminerend stereotype” en deze resolutie gaat specifiek over de grondrechten van mensen van Afrikaanse afkomst, die extra aandacht en rechten krijgen toebedeeld van de bestuurders, al zou dictators een betere benaming zijn. Uit de EU is noodzaak en de grenzen dicht!
https://reactnieuws.net

Mensen in allerlei landen die kritisch staan tegenover het krankzinnige immigratiebeleid, of andere zaken waar geen discussie over mogelijk is, worden genegeerd, gedemoniseerd en door het systeem, voor het grotere geheel, aangevallen en naar rechtszaken geleid.

Hieronder het verhaal van een ex-universitaire professor die zich verzette tegen het immigratiebeleid. Hij weigerde om asielzoekers, wier identiteit niet kon worden vastgesteld, te accepteren, mede omdat het ten koste ging van de Oostenrijkse ziektekostenverzekeringen, en weigerde ook mensen die zijn medewerkers bedreigden, met uitzondering van noodsituaties.

De medische vereniging sociale verzekeringen wilde dat hij zijn publieke verklaringen zou afwijzen anders zouden er consequenties volgen. De professor weigerde en had een paar weken later geen zorgverzekering meer. Hij werd aangeklaagd door de Groene parlementariër  Oellinger als neonazi. Drie jaar later werd het verbod op het uitoefenen van zijn beroep als onwettig verklaard, maar de praktijk was deze professor toen al kwijt.
https://politikstube.com

De plannen van Shell, BP en de rest van de oliesector leveren evenveel uitstoot op als 1200 nieuwe kolencentrales. De geplande investeringen van de fossiele sector maken het onmogelijk om de (onrealistische) klimaatdoelen van Parijs nog te halen. Dat hebben Milieudefensie en zestien internationale milieuorganisaties in een rapport vermeld. Kunnen we nu dan ophouden met die krankzinnige, op onwaarheden gebaseerde, klimaathysterie?
www.ad.nl

Een klein woord tegen de veganisten en andere mensen die tegen de acties van de boeren zijn. U heeft nu, door de boeren, de keuze uit vele verschillende soorten vers voedsel, het beste in de wereld. De kant waar het nationale en internationale politieke kartel heen wil, is dat de VN bepaalt wie wat eet en wie het verbouwt, Agenda 2030, doel 14. Voedsel zal in megafabrieken, zeer duurzaam, worden gemaakt, niemand kan meer controleren wat er in zit en daarom zou iedereen die van vers, gezond voedsel houdt en het zijn kinderen ook gunt, achter de boeren moeten gaan staan. Dit kabinet-Rutte kabinet mag naar huis, uit de EU en de VN lijken mij goede eerste stappen…

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Graag minder, minder, minder corruptie in de politiek!

 1. koddebeier zegt:

  De EU en de VN deugen niet, Nederland zou er zo snel mogelijk uit moeten stappen,
  Maar ja mooie baantjes voor politici en het koningshuis staat de politiek nader dan het welzijn van het volk !! Het zijn voor het merendeel volk verlakkers en landverraders !

  Geliked door 2 people

 2. Kees zegt:

  Laten we eens beginnen met het boycotten van Marokkaanse producten, de overheid doet niets, we zullen het zelf moeten doen. We kunnen met zijn allen meer dan we denken, kom op!

  Like

 3. Rinus zegt:

  Jawel corruptie maar vergeet niet dat Rutte mensen van de coalitie partijen verplicht om corrupt te zijn, dat is het eerste gesprek met het vormen van coalitie, meedoen of niet meedoen.

  Like

 4. Martijn zegt:

  “Iedereen die seksuele gemeenschap of andere seksuele activiteit door een minderjarige bevordert of goedkeurt, in verband met de functie, het beroep of uitvoeren van activiteiten gerelateerd aan opvoeding, onderwijs, gezondheidszorg of zorg voor minderjarigen, of op schoolgebouwen of andere educatieve of kinderopvang-instellingen, kan een gevangenisstraf van maximaal drie jaar worden opgelegd”.

  Hier is ontzettend veel mee, wat hier staat is een leraar die seksuele voorlichting geeft aan laten we zeggen 16 jarige, voor 3 jaar de gevangenis in gaat. Het staat er zo vaag dat ik er 3 keer overheen moest lezen maar er is ontzettend veel mis mee en heeft totaal niks te maken met pedofilie. In Polen zijn hier niet voor niets protesten om.. De rest van je artikel heb ik niet meer gelezen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s