Greta Thunberg . . .

Screenshot_125

Klimaat-activiste Greta Thunberg houdt emotionele toespraak voor de VN.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Arthur van Amerongen)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Greta Thunberg . . .

 1. delamontagne zegt:

  Volgens Greta Thunberg verandert het klimaat o.a. door Racisme, kolonialisme en patriarchaat.

  Ondertussen laten Greta en consorten hun ware gezicht zien, dat van Extreem Links……….
  Greta’s laatste vondst om haar strijd voor ’t milieu te versterken en dit afgezien van de echte zorgen van de generatie boven haar, die uit de wereld waar gewerkt wordt en men werkt om te leven of te OVERLEVEN!
  Degenen dus die moeten zorgen dat de tieners van Greta’s generatie, de verwende kinderen van het Post-moderne, kunnen leven zoals zij doen.
  Ze heeft nu de “klimaat-verandering”gekoppeld aan o.a. Racisme.
  Ze maakt gemene zaak met hen die ’t “indigénisme” aanhangen [ = het op de voorgrond plaatsen van de inheemse volken in de politiek, maar met UITZONDERING UITERAARD VAN DE OORSPRONKELIJKE BLANKE BEVOLKING VAN EUROPA ! ].
  Het indigenisme, deze overbodige theory van ’t anti-racisme, de nieuwe mode van de Politiek Correcte Media.
  Het artikel ondertekend door Greta, en Luisa Neubauer et Angela Valenzuela

  Hier een klein gedeelte uit haar toespraak:
  “Deze, onze aktie, moet krachtig en ingrijpend zijn.
  De klimaarcrisis gaat immers niet alleen over het miliieu.
  Het is ook een crisis van mensenrechten, gerechtigheid en politierke wil.
  Het is ontstaan door koloniale, racistische en patriarchale systemen van onderdrukking en wordt er nog steeds door gevoed.
  We zullen dat allemaal moeten ontmantelen.
  Onze politieke leiders kunnen zich niet aan hun verantwoordelijkheden onttrekken.

  Dit wordt verkondigd in een materialistische, van Christendom ontdane betekenisloze Westerse Wereld
  Een wereld zonder culturele oriëntatiepunten van identiteit, domme volwassenen en andere subversieven zonder toekomst, gewillig om nieuwe ideologiën te volgen en de richtlijnen van dit koude jonge meisje nauwgezet op te volgen.
  Een kind met een uitdrukkingsloos gezicht en kinderlijke woede, een marionet in het recyclen van opgelegde slogans van progressief Links.
  Haar “toespraken” ! hebben een inhoud van extremistische ideeën, maatschappelijk Marxisme, anti-raciaal en anti-koloniaal.

  Geliked door 4 people

  • vangie1206j zegt:

   Dit is dus het niveau van de wereld leiders van nu dat ze zo,n geestelijk gestoord kind de wereld even de les gaat lezen.
   Op een paar personen zoals Donald Trump en zelfs Putin krijgt die haar niet wenst te ontvangen.
   Daardoor gaat niet het klimaat naar de kloten maar de hele wereld (mensheid).
   Hufters Rutte Merkel Macron en het linkse getijsem zijn daar oa. De oorzaak van.

   Geliked door 1 persoon

 2. En hier komt dus de echte aap uit de mouw.
  Het wordt hier heel erg duidelijk aangegeven dat wat zij verkondigd precies datgene is wat de EU en Soros cs. nastreven.
  Het is gewoon niet te geloven wat haar pooiers (vader en moeder) dit toe willen staan, althans naar normale standaarden.
  Maar jah zoals bekend hebben pooiers niks uit te staan met het welzijn van hun slachtoffers en alleen gaan voor de poen.
  Het zou daarom onder normale omstandigheden niet verkeerd zijn om eens onderzoek te doen naar de ouders en op welke manier ze hun eigen kind misbruiken.
  Helaas zal er dat niet van komen daar dit Asperger geval maar al te veel belastinggeld op gaat brengen.
  Uiteraard spelen de MSM een belangrijke rol in de Greta hype want ook die zijn afhankelijk van het belastinggeld dat door haar en haar ouders toedoen gegenereerd gaat worden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Torsten Himmelstoss zegt:

  Klimaat-“messias” G.Thunberg krijgt gelukkig steeds meer tegengas.!!
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1136426004/deze-duitse-tiener-is-de-anti-greta

  Geliked door 1 persoon

 4. Deze Juffrouw Seibt laat precies zien waar het aan schort bij de hedendaagse jeugd.
  Quote: Dan is het veel geruststellender om te geloven dat we iets goeds doen om de wereld te redden.”

  Dus volgens de jeugd zou het beter zijn om in hun bubbel te blijven en maar af te wachten totdat er geen geld meer is om een nieuwe I phone te kopen.
  Feitelijk is hun domheid hilarisch.

  Geliked door 3 people

 5. koddebeier zegt:

  De linkse hebben in WO2 circa 11 miljoen mensen in concentratiekampen omgebracht, misschien komen ze ooit zelf aan de beurt !!

  Geliked door 2 people

 6. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/12/video-update-van-mark-rutte-europees-klimaatakkoord-komt-nog-wel-problemen-met-hongarije-en-polen/

  Video: Update van Mark Rutte: “Europees klimaatakkoord komt, nog wel problemen met Hongarije en Polen”

  Premier Mark Rutte besprak gisteren tijdens de wekelijkse persconferentie bij Nieuwspoort de Europese Klimaattop die komende maand wordt gehouden. Het plan is om daar te werken aan een Europees ‘Klimaatakkoord’ om ‘gezamenlijk uitvoer te geven aan het Klimaatverdrag van Parijs (2015). Echter is er nog één probleem alvorens eurocommissaris Frans Timmermans zijn handtekening onder zo’n akkoord kan zetten: Hongarije, Polen en andere Visigrad-landen liggen dwars.

  Like

 7. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/12/07/new-eu-prez-visits-africa-first-as-africans-understand-climate-change-better-than-anyone/

  New EU Prez Visits Africa First, as Africans ‘Understand Climate Change Better Than Anyone’
  Nieuwe EU Prez bezoekt eerst Afrika, omdat Afrikanen ‘Klimaatverandering beter dan iedereen begrijpen’

  ADDIS ABABA, Ethiopia (AP) – The new European Commission president says she chose Africa as her first visit outside Europe as it has some of the world´s fastest-growing economies and some of its biggest challenges, including climate change.

  Ursula von der Leyen spoke after meeting with Ethiopia’s Nobel Peace Prize-winning prime minister on Saturday. Ethiopia hosts the African Union continental body.

  The European Union has announced 170 million euros to support Ethiopia’s economy and its election in May. Prime Minister Abiy Ahmed replied that “we still demand more financial support because we are ambitious.”

  ADDIS ABABA, Ethiopië (AP) – De nieuwe voorzitter van de Europese Commissie zegt dat ze Afrika heeft gekozen als haar eerste bezoek buiten Europa, omdat het enkele van ’s werelds snelstgroeiende economieën heeft en enkele van zijn grootste uitdagingen, waaronder klimaatverandering.

  Ursula von der Leyen sprak na een ontmoeting met de Nobelprijs winnende premier van Ethiopië op zaterdag. Ethiopië herbergt het continentale lichaam van de Afrikaanse Unie.

  De Europese Unie heeft 170 miljoen euro aangekondigd ter ondersteuning van de economie en de verkiezing van Ethiopië in mei. Premier Abiy Ahmed antwoordde dat “we nog steeds meer financiële steun eisen omdat we ambitieus zijn.”

  Like

 8. M. zegt:

  Greta heeft een ezel gekregen zodat ze als een ware verlosser van uw euro’s en vrijheid op een ezeltje de zoektocht naar haar gejatte jeugd kan voortzetten zonder het klimaat te belasten.

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Greta Thunberg komt hier meer als een soort actrice over die door anderen wordt bespeeld en door talloze mensen wordt bemind maar zelf ook een onuitstaanbaar karakter toont omdat ze een grote eigendunk heeft! Ik bezit niettemin twee strip van het meisjesblad Debbie waarin twee meisjes, Jane Woods en Sara Lane, zich ongeveer precies hetzelfde gedragen als Greta en door hun omgeving oftewel op handen worden gedragen of anders gewoon worden uitgebuit!
  Sara en Jane, allebei ervaren toneelspeelsters, worden bij puur toeval elkaars buren maar ze kunnen totaal niets van elkaar hebben omdat de een het altijd beter lijkt te weten dan de ander wat acteren betreft waardoor ze een vreselijke hekel aan elkaar hebben. Als ze beiden in een televisie-serie een rol krijgen van twee rijke en ontvoerde meisjes worden Sara en Jane erg populair bij het publiek terwijl ze op de achtergrond nog steeds ruzie maken met elkaar!
  Helaas worden Sara en Jane hierna door hun ouders, de filmproducenten e.a (uitzonderingen daargelaten) opeens ook niet erg sympathiek behandeld! De ouders gaan namelijk profiteren van al het geld dat de meiden verdienen, er mooie sier mee maken en zelfs alles verkwisten! De meisjes worden daarna overgeleverd aan een strenge gedisciplineerde vrouw die hen, in opdracht van de producenten, moet temmen wat weer op een grandioze mislukking uitloopt omdat zij zich dan als echte gevangenen gaan zien! Ook talloze fans maken het leven van de meiden tot een ware hel door hen constant te stalken waarna ze zelfs een keer worden gechanteerd!
  Als Sara en Jane dan op het idee komen om zichzelf te gaan kleden in groene jeans en tegen de overheersingsdrang van hun omgeving in opstand te komen worden ze daar wel (grotendeels terecht!) op een ouderwetse manier voor afgestraft! Sara en Jane worden dan door hun vaders over de knie genomen en ze krijgen een flink pak voor hun broek waarna de vaders duidelijk maken dat ze alsnog hun geld zullen ontvangen ofschoon die vaders aanvankelijk, samen met de moeders, over de balk smeten en dat later helaas opnieuw zullen doen!
  En het duurt dan ook een hele tijd voor de ouders doorhebben dat men hun kroost niet moet gaan beschouwen als wandelende geldbomen daar liefde voor kinderen belangrijker is dan profiteren van geld en roem van deze jongedames!

  Like

 10. Greta Thunberg ging naar Amerika om daar eens even een uitleg te geven dat het einde van de wereld nabij is.
  Dat deed ze met een boot en kwam ook terug met een boot, hoewel bij de terugreis niemand mocht weten dat de Crew van de boot met het vliegtuig naar de USA vloog om de boot te bemannen.
  Beide keren was ze op de boot alleen vergezeld door haar vader, maar ze was daar wel met een heel gevolg aan klimaat drammers die uit Europa kwamen en daar per vliegtuig naartoe zijn gegaan.
  Daar hoor je dus verder niemand over.
  Maar wat blijkt, dezelfde klimaatdrammers die je in de USA zag zitten nu ook in Spanje de zaak te vernachelen.
  Is daar In Madrid nou helemaal niemand die Greta daarover een vraag wil stellen???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s