Italië: Illegale Afrikanen eisen documenten om in het land te mogen leven

 

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Illegale Afrikaanse migranten blokkeren het winkelcentrum en straten in Foggia. Er worden eisen gesteld. De Italiaanse politie aarzelt niet lang en slaat de blokkade met behulp van de gummiknuppel uit elkaar.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië, Multiculti, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Italië: Illegale Afrikanen eisen documenten om in het land te mogen leven

 1. Steven zegt:

  Uiteindelijk krijgen ze die papieren ook wel..want Europe wil er 230 Miljoen van. daarna vertrekken ze direct naar Duitsland…naar de grootste GELDPOTTEN!! Na het aanvragen van een oetkiering schuiven ze direct de drugswereld en de straatroof wereld in!!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Steven. “Uiteindelijk krijgen ze die papieren ook wel..want Europa wil er 230 Miljoen van..enz.” De kans is groot dat zij die papieren zouden krijgen, maar niet omdat Europa ze wil geven. Europa zal zwichten voor de globalistische BILDERBERG/NWO geld-vampiers die Europa nog steeds zien als bezet gebied, en de Europeanen als proefkonijnen in een antropologisch experiment; genaamd Kalergi-Plan. De globalistische vampiers zijn nu in fase twee gekomen. Zij helpen inderdaad honderden miljoen Afrikanen en moslims uit de Derde Wereld ongehinderd Europa binnen stromen. Einddoel: de oorspronkelijke bewoners van Europa voor een groot deel te verdelgen (via massa pogrooms, massa verkrachtingen en oprichten van kalifaten). Van onze politieke leiders in de nationale regeringen en de smerige boel van de EP hoeven wij niets te verwachten. Ze werken aan het project samen met de globalistische BILDERBERG/NWO vampiers en worden door hen rijkelijk beloond. Een overbekend geld-vampier, George Soros, heeft zijn kantoor bij de Europese Parlement. Als de Italianen en de rest van Europa vrij en vooral in leven willen blijven, moeten ze NU AL HUN TANDEN LATEN ZIEN. Te beginnen met groot vijandigheid tegenover de zwermen die Europa overspoelen en zo ook tegen politici en beleidsmakers die deze gevaarlijke tsunami zwermen ondersteunen.

   Like

   • Steven zegt:

    Dat lukt alleen als er meteen miljoenen mensen in opstand komen en hun nek daarvoor willen uitsteken, en niet zoals nu gebeurd dat het alleen eenlingen betreft die daarna hun leven niet meer zeker zijn of zodra ze de deur uitkomen in elkaar worden gemept.
    De meeste mensen zijn zich daarvan bewust en kiezen toch liever om nog gewoon over straat te kunnen blijven lopen, wat resulteert in dat niemand iets durft te doen en het land steeds verder VOL blijft lopen met haatkoppen die ons onder de voet willen lopen.
    Verder is in dit land qua autochtonen een groot deel al op leeftijd, een kwart is LINKS en de autochtonen jeugd is inmiddels al zover geïndoctrineerd dat die blowend de ondergang in lopen. Het overige gedeelte zijn veelal jonge allochtonen..velen zijn hier geboren maar moeten op het geld en uitkeringen na TOTAAL NIKS van Nederland hebben. De EU gaat in een steeds hogere versnelling met het over halen van buitenlanders omdat er steeds meer rumoer onder de Europese bevolking aan het toenemen is. Ze hopen zo snel mogelijk een grens te bereiken totdat er geen weg meer terug is en de eigen bevolking alleen nog maar de dood in kunnen wandelen of ..vluchten!

    Like

 2. Jan zegt:

  Doden is heel wat effectiever

  Geliked door 1 persoon

 3. fleckie zegt:

  Wie niet waagt, die niet wint, binnendringende brutale ‘gekleurden ‘ gaan daarvan uit, maar in onze landen mag men ook die. denkwijze. er. op na houden , i.v.m….’zelfverdedigingen!!!!

  Like

 4. Horatius zegt:

  Het beruchte Pact van Marrakesh begint zo te zien aan deze beelden haar vruchten (invasietroepen dus) af te werpen en het wachten is slechts op een verdere escalatie met vuurwapens en molotovcocktails.

  Daadwerkelijke uitzetting naar de landen van herkomst is niet aan de orde, daar zorgen de linkse advocatencollectieven wel voor en de betreffende landen waaronder Marokko weigeren elke vorm van medewerking. Daar kan onze regering over meepraten en vervolgens machteloos toezien ondanks de dreiging van het stopzetten of verminderen van de ontwikkelingshulp.

  Wie werkelijk denkt dat deze Afrikanen een nuttige bijdrage gaan leveren aan onze arbeidsmarkt is of volkomen geschift of een linkse goedmens die openlijk collaboreert met de radicale islam en sinistere figuren als o.a. George Soros die dit omvolkingsproces financieren.

  Zijn de regeringsleiders van West-Europa onder invloed van de Bilderbergconferenties bereid onze Westerse beschaving op te offeren en te vervangen door een multiculturele chaos waar op termijn het recht van de sterkste zal gaan gelden? Deze vraag stellen is tevens haar beantwoorden en bevestigen, dat bewijzen deze beelden overduidelijk en het zijn geen incidenten maar een structurele problematiek die steeds meer in omvang zal toenemen.

  Staan we aan de vooravond van een bloedige burgeroorlog of zijn dit tijdelijke problemen in het kader van het integratieproces van deze nobele wilden en komt alles uiteindelijk op zijn pootjes terecht? Als het gaat om vele miljoenen Afrikanen die nog gaan komen en allemaal een beroep gaan doen op onze verzorgingsstaat ziet de toekomst er zeer slecht uit voor ons nageslacht.
  De opvangcapaciteit is voor ieder land aan zekere grenzen gebonden om de zaak enigszins beheersbaar te kunnen houden, maar met name in Zweden en Duitsland zijn die grenzen al ruim overschreden en zijn alle voorwaarden voor een bloedige escalatie prominent aanwezig.

  In het verleden gingen de bevolkingen van een aantal West-Europese landen massaal de straat op om te protesteren tegen de plaatsing van kernwapens op hun grondgebied en nu we letterlijk overspoeld worden door nepvluchtelingen en zeer militante moslims reageert men uiterst passief en gelaten. Want we hebben het nog goed en met de economie gaat het ook weer de goede kant op volgens Mark Rutte.
  Dat we in feite aan de rand van de afgrond staan en er maar één onvoorzien incident hoeft plaats te vinden met verstrekkende gevolgen voor heel Europa, daar staat men niet bij stil want de verantwoordelijke autoriteiten houden wijselijk de schijn op alles geheel onder controle te hebben.

  Tot de moslimpopulatie een bepaald niveau heeft bereikt en de vele moslimenclaves een zekere vorm van autonomie zullen gaan eisen. Met behulp van de Afrikanen en linkse activisten (eigentijdse NSB’ers) zal men gaan betogen en de volgende stap is de wapens opnemen en de burgeroorlog is een feit en om de zaak uiteindelijk te kunnen sussen krijgen ze dan hun zin.

  Merkel & Macron zullen de geschiedenis ingaan als hoofdverantwoordelijken voor dit scenario door niet te luisteren naar de meerderheid van hun bevolkingen die grote vraagtekens stellen bij het huidige open grenzenbeleid en de bijbehorende islamisering en sterk stijgende criminaliteit.

  Het Recht op Zelfverdediging is een allerlaatste optie voor de autochtoon in het kader van de mensenrechten die bij nader onderzoek ook voor de autochtonen zullen gelden.

  Like

 5. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
  Onze wethouder in Amsterdam ene Rutger Groot Wassink (Lees-waanzin) zal wel met de tranen in ogen zitten!

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Hoe kan dat nu? Italie is een beschaafd land hoe kunnen die migranten daar nu leven? iedereen zal mij gelijk geven …behalve de Paus !

  Like

 7. kampersrene zegt:

  en slaat de blokkade met behulp van de gummiknuppel uit elkaar……tot groot ongenoegen van de Paus…!!

  Like

 8. Michele Serafino Atzei zegt:

  Op een boot en terug naar land van afkomst.

  Like

 9. Jan zegt:

  Maar Krampus (beestachtige demon uit de folklore van de Alpen-regio’s) vecht terug en mept de invasoren tegen de vlakte

  Krampus
  (http://www.historien.nl/wp-content/uploads/2013/11/Krampus.jpg)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s