Nederland is op weg naar een shariastaat

Screenshot_127

(Door: “Balkanske priče”)

Langzaam maar zeker sluipt het jihad-ideologische gif dieper de samenleving in. En we doen er he-le-maal niets tegen… Onder onze neuzen worden in heel Nederland kinderen geschoold in homohaat, afkeer van afvalligen en actieve uitsluiting van de Nederlandse samenleving. “Wij willen niet onder gezag van de christelijke moraal staan”, zeggen Salafisten in Nederland. Zij zien de sharia als de echte wet. Voor hen houdt de politiek zich bezig met wetten, die zijn geformuleerd door mensen en niet door Allah. Het salafisme omvat een enorm scala aan overtuigingen, dat zich uitstrekt van niet-gewelddadige, religieuze toewijding aan de ene kant, tot het salafistische jihadisme aan de andere. Deskundigen schatten dat er tussen de 30.000 en 60.0000 Salafisten in Nederland zijn. ISIS was/is ook maar met een stuk of  20.000, maar ze hielden wel miljoenen mensen onder de knoet. De meeste Duitsers waren vreedzaam, maar de nazi´s controleerden de agenda, met als gevolg dat er 60 miljoen mensen werden gedood in de Tweede Wereldoorlog…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Nederland is op weg naar een shariastaat

 1. vangie1206j zegt:

  Ik ben al oud maar zal NOOIT buigen voor de islam en zelfs niet voor (onze) regering.
  Ik ben hun bezit niet zij hebben niets over mij te vertellen en of bemoeien.
  Il bepaal zelf wel wat ik goed vind of slecht daar heb ik Rutte en zijn bende niet voor nodig.
  Mocht men het toch proberen heb ik.mij reeds enigszins voorbereid en zal als het moed mij tot de tanden bewapenen. Mocht ik onverhoopt terug moeten keren naar Nederland.
  Ik weet wat en waar ik moet wezen voor het geval dat…….
  De islam heeft in Europa niets te zoeken en nog minder te vertellen.

  Liked by 4 people

  • kampersrene zegt:

   Intussen zijn de Nederlandse vlaggen door Turke….ik heb ook al een gevorderde leeftijd (75) en sterf nog liever dan te buigen voor die islamneukers….mijn tijd zit er bijna op maar ik maak me zorgen over mijn grote kinderen en kleinkinderen….en ik die dacht dat politiek er was om onze leefomstandigheden te verbeteren

   Like

 2. Even een eerste reactie. Lzh stort alles wat ONZE VOOROUDERS hebben opgebouwd als een kaartenhuis in elkaar. En het is echt niet alleen een kwestie van ‘te weinig betaald’. Het is gewoon 1 Groot Gekkenhuis geworden in NL! Een heel land ontwricht, VERKLOOT, door een Stel Idioten, Misdadigers!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/gemeenten-slaan-alarm-over-tekort-bij-politie/ar-BBXSXLv?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Liked by 3 people

 3. droevige mof zegt:

  Sharia in het dagelijks leven: 100 stokslagen voor seks voor het huwelijk.
  De video is niets voor zwakke zenuwen.
  https://www.express.co.uk/news/world/1213596/indonesia-news-man-faints-whipped-sharia-law

  Like

 4. Wat me weer eens op valt @ Balkanske is weer het steeds niet willen benoemen van de oplossing om het salafisme tegen te gaan in het filmpje.
  Er wordt weer flink om de pot heen gedraaid maar een echte oplossing wordt door deze “specialist” niet aangedragen en het waarom is wel duidelijk.
  Hij mag de oplossing niet benoemen want de regering en het koninklijk huis zijn nogal close met de machthebbers in SA.
  Wat te denken van een Aboutaleb die zichzelf toch ook wel een klein beetje salafist vindt en niemand die daarover zijn bakkes over open durft te trekken (want dieskriminazie)
  Ik dacht eens even kijken waar dat filmpje vandaan komt.
  En jawel hoor de Telegraaf dus reden genoeg om het hele gebeuren in datzelfde filmpje te betitelen als pulp.

  Liked by 1 persoon

 5. fleckie zegt:

  Om welke reden werd de brandweercommandant eigenlijk ontslagen door deze Rotterdamse moslem- burgemeester, meteen na zijn aantreden?…….<~<~<~<~<~<~<

  Liked by 1 persoon

 6. henk verhoef zegt:

  we stonden erbij met oogkleppen op en verstand op NUL en keken er na en dronken en glas en namen een pilletje/blowtje/borreltje en neukten de buurman en deden een plas en namen de pil tegen de hiv en leefde nog lang en gelukkig want we gaven Ruttetrutyje de schuld want ,ik stemde en voedde mijn kinderen( of Ki tjes) niet op
  en zeek lekker mee

  Liked by 2 people

 7. koddebeier zegt:

  De hoofdschuldigen van deze ellende is de politiek, zowel in Brussel als in Den Haag, zij leveren de bevolking uit aan de islam en het overgrote deel van de bevolking de gutmensch, de linksmens, de christenmens en ander onbenullen die niet verder kijken dan hun neus lang is en denken het zal zo’n vaart niet lopen. Door hen gaan we ten onder !

  Liked by 3 people

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Houd nu toch eens op met dat gezeur over salafisme. Dat is een gewelddadig clubje binnen de islam. Althans zo doet de msm en de regering het voorkomen. In werkelijkheid is de islam salafisme en is salafisme ISLAM.
  Als er met man en macht iets bestreden moet worden is het de ISLAM. Al die wapenopslagplaatsen (pardon: moskeeën) moeten gesloten worden en vervolgens met de grond gelijk gemaakt worden. Daar zitten de vijanden van het Nederlandse volk.
  Doodgewone, rustige, ogenschijnlijk geïntegreerde migranten met een islamitische achtergrond zeggen dat de sharia belangrijker is dan de Nederlandse wetten. Dat is sluipend salafisme, dat is de islam ten voete uit maar dan wel stilletjes, op kousevoeten.
  WEG MET DE ISLAM, volksvijand nr. 1.
  NEDERLAND, wordt wakker. Het is de hoogste tijd.

  Liked by 1 persoon

  • lucchio zegt:

   Juist stem PVV of FVD en wees vooral burgerlijk ongehoorzaam i.p.v. alles te doen wat rutte en consorten je willen laten doen… als zij zeggen ga links ga dan f..g rechts… wel blijven nadenken natuurlijk

   Liked by 1 persoon

 9. De Hooivorken komen pas uit huis als de mensen in de dorpen zich bedreigd gaan voelen door “vreemd volk” en dan tot de conclusie komen dat het een verloren zaak (Land) is. Over 25 jaar of zo. Inmiddels heeft de Omvolking dan zijn werk gedaan. Nederland op weg om een gewest van Europa te worden met een gemixte bevolking. Het Volk heeft (apathisch) gekozen!

  Liked by 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   rottenpikwick; Het volk denkt te kunnen kiezen maar heeft allang geen stem meer. Waar kwamen de E.U. en de Euro vandaan, zijn die soms door ons gekozen ? Rutte vernaggelde (vanaf het kabinet Rutte 1) de kiezer. Maar toch kwam er een Rutte 2 en Rutte 3, en als je het mij vraagt ook een Rutte 4. En telkens (ondanks alles) na iedere verkiezing werd de VVD de grootste politieke partij. Nederland stemt, laat me niet lachen. De PVV die in Brussel het veld moest ruimen gelijk een Jensen die verwijderd werd op RTL 5. Wie een gevaar gaat vormen voor links moet er aan geloven. Alle PVV kiezers bleven thuis bij de Euro Parlement verkiezingen, ondanks de enorme belangen die speelden. Zouden die onderhavige PVV kiezers over 1,5 jaar wel ineens wel opstaan uit hun graf, of verdwijnt ook de PVV uit de tweede kamer ? Nederland stemt, maar niet heus ! Ook draaide links het referendum de nek om, ze zouden eens tegengas krijgen….Er speelt op links politiek gebied veel meer dan de meesten onder ons denken. Het pleit is allang beslist, het zwaard van Damocles valt al omlaag.

   Liked by 2 people

   • Lucchio zegt:

    Ja, straks zit heel Nederland ergens in het buitenland een soort externe almerisering laat Rutte en de rest van de volksverraders maar aan de moslim/IS zwaarden over. .

    Like

 10. John van antwerpen zegt:

  Onderhuids is het al oorlog.

  Liked by 2 people

 11. M. zegt:

  Omdat half links Nederland de voorhuid of de clitoris graag verwijderd ziet worden en men geen moeite heeft met kinderen en mensen zonder rechten.
  Vooral als het hun echte naaste mensen zijn vernachelen ze die blijkbaar met liefde voor wat vreemdelingen die zich niet wensen aan te passen of zich te gedragen.
  Kinderen die men naar believen het leven kan verwoesten omdat men dat verwoesten van levens vrede noemt?
  Werkelijk???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s