Wat moet, dat moet!

Screenshot_124

(Door: “bozeoudeman”)

Ik wilde eigenlijk reageren op het artikel van “Elise Nijmegen”, “Alles moet wijken voor het ´hogere doel´, en dat moet stoppen!”, maar het liep een beetje uit de hand. Enkel via gewapend verzet maken naar mijn mening en vrees blanken nog kans om hun eigen Europa te behouden, dat dankzij laffe wezels als Merkel al is overspoeld met allerlei soorten ‘barbaren’, dit naar voorbeeld van Tony Blair, die dit eerder in de UK heeft gedaan, en onze Joop den Uyl, die hiermee in Nederland is begonnen.

Als ik om me heen kijk, zie ik in het dorp waar ik woon, dat eens nog een blank bastion was, nu de getinte en zwarte gezichten van alle kanten en hieraan parallel lopend gettovorming toenemen. Via de sociale woningbouwverenigingen en hun collectief systeem van woningverhuur zie ik vrijwel geen blank gezicht meer in een vrijgekomen eengezinswoning komen. Iets dat niet kan kloppen.

Ook qua leeftijd klopt er duidelijk iets niet. Mensen met lange woonduur lijken gewoon achteraan gezet als ze blank zijn. Zwarte en getinte kandidaten met kortere woonduur krijgen als ‘urgenten’ de woningen. Hier lijkt weer die bekende fascistenpolitiek van voorkeursbehandeling voor allochtonen en negatieve discriminatie voor blanken achter te schuilen.

Zo lijken gore landverraders via ingrijpen binnen de huisvesting vanuit de politiek nog redelijk blanke gebieden versneld aan het veranderen te zijn in multiculturele getto’s. Ik heb dit binnen vijf jaar tijd zien gebeuren. Vermoedelijk vindt dit in alle dorpen die nog ‘wit’ waren plaats, omdat de steden al uit hun voegen barsten met de ‘nieuwe zwarte en getinte Europeanen’.

Binnen tien jaar zal het voor de blanken 1 op 1 zijn in hun ooit eigen huis Europa als de nazi’s in Brussel doorgaan met de VN/Obama blankenhaat in Europa te verspreiden. Over 20 jaar zullen er in dat geval wellicht helemaal geen blanken meer in dat ooit blank Europa zijn, wellicht zelfs wereldwijd niet meer.

Natuurlijk mogen blanken zich niet afzetten noch verdedigen tegen de op hen doelgerichte genocide. Verzet plegen tegen de voorgenomen moord op blanken is racisme en discriminatie in de ogen van de laffe kruipwitjes van links/liberaal en het bijna volledig gestoorde christendom, die massaal achter de VN/EU architecten van de grootste genocide ooit aan lopen te hobbelen.

Precies zoals het Joods gewapend verzet in Warschau door de toenmalige Nazi’s van pa Merkel werd gekwalificeerd als terrorisme, zo noemen de huidige VN/EU nazi’s partizanen en nationalisten die nu voor hun bestaansrecht opkomen racisten en domme populisten.

De nazi’s van de VN en EU hebben al jaren geleden de blanken de oorlog verklaard. Ofwel, dat heeft de racist Obama gedaan. Blanken bevinden zich hoe langer hoe meer in de gevarenzone, omdat veel blanken, vergiftigd door ‘links/liberale’ propaganda, niet inzien dat die zwarte racist toen al alles dat blank is de oorlog heeft verklaard.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Wat moet, dat moet!

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Ik denk dat het gewapende verzet tegen de terreur van de EU, waar frans timmermans een goed voorbeeld van is, alleen maar kan komen via de landen zoals polen en hongarije, die de wapens en de organisatie hebben om de EU te stoppen. De weerspannige burger, zeker in nederland, krijgt geen poot aan de grond want de nl.regering, of wat daarvoor doorgaat, zal alles doen om elke vorm van verzet de kop in te drukken. Daartoe zal ook het leger tegen de eigen bevolking worden ingezet met niets ontziend geweld. Ze moeten wel want als de boze, gewapende burgers de overhand krijgen, komen de rfegeerders zelf aan een lichtmast te hangen, zoals mussolini.

  Geliked door 4 people

 2. Blaffertje zegt:

  100% mee eens bozeoudeman.
  De vijand die wij met scheepsladingen vol maandelijks binnen krijgen kennen maar één wet en dat is die van de sterkste en dat kan je alleen op dezelfde manier en met wapens bestrijden.
  Wij zijn te soft geworden en in slaap gesust door alle mooie praatjes en leugens door de regeringen die ze binnen haalt.
  We zullen een omschakeling moeten maken in ons denken en vechten als wij willen overleven.

  Geliked door 2 people

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Gemengde gevoelens bij dit artikel.
  Jazeker Nederland is overspoeld vanuit verre en meestal Arabische landen.
  Daar ondervinden velen nu de negatieve gevolgen van die elk redelijk weldenkend persoon kon zien aankomen.
  Ergerlijk ?
  Ja zeer.
  Ik woon in een van de naoorlogse wijken in Den Haag en dat is in de loop der jaren uitgegroeid tot een multiculturele wijk om het voorzichtig te zeggen. Toen ik uit mijn vorige woning weg wilde kreeg ik deze mogelijkheid, een 55+ woning noemen ze dat tegenwoordig en toen ik erin trok woonden er in het complex uitsluitend autochtone bewoners.
  Door de hogere leeftijd is er een flink verloop van bewoners en het is opvallend dat de laatste jaren vrijgekomen woningen uitsluitend worden opgevuld met niet-Nederlanders.
  Laat ik het zo zeggen; het wordt er niet vrolijker van…
  Maar dan, Bozeoudeman denkt dat geweld de enige uitweg is en daar kan ik me minder in vinden.
  De meerderheid van de bevolking schijnt er nog altijd geen probleem in te zien dat we steeds multicultureler worden. Ook in mijn eigen familie maak ik dat mee, zij hebben het geluk in Zeeland te wonen waar het multiculturele drama een stuk minder zichtbaar is.
  Daarbij dringt de vraag zich op hoe je dat geweld dan voor je moet zien, we kunnen natuurlijk roepen dat we alle politici op moeten hangen of iets dergelijks maar iedereen die nadenkt weet dat dit een onmogelijkheid is. Allochtonen aanvallen dan maar ? Nou dan kun je nog weleens van een koude kermis thuiskomen, in Den Haag zijn autochtonen reeds in de minderheid dus dat ga je niet winnen !!
  Hoe dan wel ? Mijn hoop is nog steeds dat Nederlanders in gaan zien dat we de verkeerde afslag hebben genomen en terug moeten, dat zou bijvoorbeeld kunnen door als eerste de grenzen te sluiten voor nieuwkomers en daarop volgend een actief remigratiebeleid te gaan voeren.
  Kan dat nog ?
  Nou dat is twijfelachtig, veel tijd lijkt er niet meer te zijn om dat nog succesvol in te kunnen zetten dus vooralsnog ziet dat er niet hoopvol uit, de tijd zal het leren.
  Wat blijft is een knagend schuldgevoel, mijn generatie heeft het min of meer laten gebeuren en het point of no return lijkt nabij.
  Maar geweld? Ik zie het niet gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

  • bozeoudeman zegt:

   Hoi Tijl. Soms is geweld het enige antwoord dat nog gegeven kan worden om zelf te kunnen overleven. Maar dat begrijpt vaak enkel iemand die al eens slachtoffer is geweest van geweldpleging door groepen of personen die nimmer de intentie hebben zich in te houden als zij niet via geweld daartoe worden gedwongen, of als je in een (soort) oorlogssituatie bent geweest. Het alles laten passeren en blijven hameren op overleg leidt bij de groepen die momenteel Nederland binnenkomen enkel tot minachting voor blanken, die zij te laf en te week vinden, omdat zij niet voor hun eigen belangen op durven komen. Ik denk niet dat het iets positiefs zal opleveren om allemaal op je stoel te blijven zitten en maar blijven hopen dat het wel zal overwaaien, het waait niet over! Ze komen met miljoenen, en dat vind jij geen geweld tegen ons Europeanen? Wel het is geweld. Dan lijd ik al dertig jaar aan PTSS wat mijn wens tot reageren kan versnellen, omdat ik uit ervaring weet dat mooie beloften alleen meestal tot niets leiden behalve tot misleiding en dat is precies wat er momenteel op grote schaal plaatsvindt. Al jarenlang worden we iedere dag weer een stapje verder meegevoerd richting het slachthuis. Verder roep ik niet op tot offensief geweld, ik roep op tot zelfverdediging. Tussen offensief en defensief geweld bestaat een levensgroot verschil. Ik vind dat de verzetsstrijders uit Warschau het absolute recht aan hun kant hadden om zich met alle vormen van geweld te verdedigen tegen de aanvallende nazi’s uit Duitsland, en vind ook dat blanken het absolute recht hebben om hun leven te verdedigen tegen de hen bedreigende genocide, die echt al plaatsvindt. Persoonlijk zie ik ook liever dat de linkse gekken tot inkeer komen en dat geweld van welke kant dan ook ons bespaard wordt, maar dan moet je bij Timmermans, Merkel en consorten zijn, niet bij mij. Iemand pleegt terecht en rechtskundig geaccepteerd geweld als die zich verdedigt na te zijn aangevallen, en aangevallen worden we, al jarenlang.

   Geliked door 3 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Hoi bozeoudeman, het stomme is dat wij het in grote lijnen wel degelijk met elkaar eens zijn over de spelende problemen, waar het wringt is hoe je met geweld verandering teweeg zou kunnen brengen.
    U haalt Polen aan dat het recht had zich te verdedigen tegen Duitsland, dat klopt maar daar was de bevolking het wel over eens en in onze situatie ontbreekt dat, grote groepen schijnen het wel prima te vinden dat ons land is en wordt overspoeld door veelal Arabische nieuwkomers. U en ik worden daar niet vrolijk van maar onder de gegeven omstandigheden zie ik geen weg om daar verandering in aan te brengen.
    Kom ik voor mezelf op ?
    Jazeker en tot op heden lukt me dat nog wel maar daar breng ik geen verandering mee tot stand. Naar mijn mening moet de verandering komen van de overheid.

    Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Tijl, u zegt de grenzen sluiten. Helaas de lieden die de bevoegdheid hebben om de grenzen te sluiten, VERDOMMEN het, vanwege puur eigen belang. Het probleem in nederland is dat, als we langs democratische weg ons doel willen bereiken, deze weg volledig wordt geblokkeerd, zowel door de politiek als door de rechterlijke macht. Zie hier, de patstelling. Blijft alleen de weg van het geweld over want niets doen is geen optie.
   Hoe dat geweld eruit moet gaan zien , off aangewend, is nog volledig prematuur. Ik weet wel dat dat moment steeds dichter bij komt omdat de boven ons gestelden, volledige minachting hebben niet allleen voor hun eigen kiezers maar zeker voor andersdenkenden zoals de pvvers. Zij zien die als vijanden.

   Geliked door 2 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Hallo scherpschutter, dat de lieden die de bevoegdheid dat tot nu toe verdommen dat is wat iedereen kan vaststellen, wat het eigen belang van hen is dat zie ik niet, het enige ‘argument’ dat ze steeds aanvoeren is humaniteit en daar ben ik het niet mee eens.
    Is er een patstelling ?
    Jazeker.
    Maar dat brengt de oplossing niet naderbij maar ik ben van mening dat er op enig moment toch zoveel tegenstand tegen ontstaat dat er geen andere mogelijkheid open blijft dan daaraan gehoor te geven, de mogelijkheid dat de tegenstand gepaard zou gaan met geweld dat zie ik niet voor me.

    Like

 4. Lucky zegt:

  Diversiteit…

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Wat hier geschetst wordt is de werkelijkheid van nu. Aan die situatie zullen wij als eenlingen niets kunnen veranderen.
  Als je straks uit je huis gezet wordt om plaats te maken voor een migrant met 7 kinderen dan is het te laat. Dan ben je dakloos. Of aangewezen op de barmhartigheid van een familielid of kennis.
  Er moet wat aan, nee TEGEN, gedaan worden. VERZET, OPSTAND.
  Wie verstandig is zoekt het in eigen omgeving. Zoals in het begin genoemd. Hamsteren en vrienden zoeken om samen jezelf en je geliefden te kunnen verdedigen als het er op aankomt.
  Daarvoor zal ieder zich sterk moeten maken met middelen om aanvallers af te slaan. Dat zal niet gaan met blote handen. Zorg dat je er klaar voor bent.

  Geliked door 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  Ondertussen aanslag in de VS,
  https://www.breitbart.com/2nd-amendment/2019/12/06/report-6-saudis-detained-after-pensacola-shooting-including-3-who-filmed-attack/

  Report: 6 Saudis Detained After Pensacola Shooting, Including 3 Who Filmed Attack
  Verslag: 6 Saoedi’s vastgehouden na schieten met Pensacola, waaronder 3 die de aanval hebben gefilmd

  Six Saudi nationals, including three who allegedly filmed Friday’s attack on Naval Air Station Pensacola, were reportedly detained after the shooting.
  Breitbart News reported that a gunman opened fire at the air station Friday morning, killing three and wounding numerous others
  The Associated Press reports that the Pensacola gunman was an aviation student from Saudi Arabia, and NBC News reports that the gunman’s name was Mohammed Saeed Alshamrani.
  Now the New York Times reports that six other Saudis were detained after the shooting and three of those six allegedly filmed the shooting as it unfolded in Pensacola.

  The shooter was reportedly at the Pensacola to train. Former Gov. Rick Scott, currently Sen. Scott (R-FL), expressed concern that the Saudi attacker was in Pensacola training on a U.S. base:
  The SITE Intelligence Group, which monitors jihadist media, identified the gunman as Mohammed al-Shamrani, saying he had posted a short manifesto on Twitter that read: “I’m against evil, and America as a whole has turned into a nation of evil.”

  Nl:
  Zes Saoedische staatsburgers, waaronder drie die naar verluidt de aanval van vrijdag op Marinevliegkamp Pensacola hebben gefilmd, zouden na de schietpartij zijn vastgehouden.
  Breitbart News meldde dat een gewapende man vrijdagochtend het vuur opende op het luchtstation, drie vermoordde en talloze anderen verwondde
  De Associated Press meldt dat de Pensacola-schutter een luchtvaartstudent uit Saoedi-Arabië was en NBC News meldt dat de schutter Mohammed Saeed Alshamrani heette.
  Nu meldt de New York Times dat zes andere Saoedi’s werden vastgehouden na de schietpartij en drie van die zes zouden de schietpartij hebben gefilmd toen deze zich in Pensacola ontvouwde.

  Naar verluidt was de schutter in Pensacola om te trainen. Voormalig gouverneur Rick Scott, momenteel senator Scott (R-FL), uitte zijn bezorgdheid over het feit dat de Saoedische aanvaller op Amerikaanse basis in training was in Pensacola:
  De SITE Intelligence Group, die de jihadistische media in de gaten houdt, identificeerde de schutter als Mohammed al-Shamrani en zei dat hij een kort manifest op Twitter had geplaatst met de tekst: “Ik ben tegen het kwaad en Amerika is veranderd in een natie van kwaad .”

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Wat moet dat moet…Hoor eens; Het enige wat zou moeten is dat het huidige kabinet (dat uitpuilt van landverraders) voor de rechtbank zou moeten verschijnen voor, ja je raad het al, voor landverraad. Dat dit tot nog toe niet is gebeurd zegt iets over de totaal verrotte infrastructuur van ons land. Geen enkele rechtbank (met D66 rechters) zal het kabinet willen veroordelen, en de hoge raad zal ook zijn vingers er niet aan willen branden vanwege de druk vanuit Brussel. Nederland word immers niet meer bestuurd vanuit den Haag maar vanuit Brussel. Zetbaas Rutte neemt de honneurs waar en doet precies wat Brussel verlangt. Brussel die op hun beurt weer aangestuurd wordt door de NWO. Het is een groot megacomplot dat lak heeft aan alle regels en Wetten van landen.

  https://www.noorlandjuristen.nl/Strafrecht/Misdrijven/LandverraadEnHoogverraad/index.htm

  Geliked door 1 persoon

 8. Monalisa zegt:

  en onze Joop den Uyl, die hiermee in Nederland is begonnen. IND jaren 1973 toen ging Nederland afglijden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s