Strijd tegen shariaslavernij is zinvoller dan strijd tegen kinderfeest

Screenshot_25

(Door: Afshin Ellian)

Het is makkelijker om te strijden tegen een fictieve vijand dan tegen een echte vijand, schrijft Afshin Ellian. Hij heeft een tip voor de strijders tegen slavernij, die met dank aan het Westen grotendeels is afgeschaft. Richt je op de islamitische bewegingen die anno 2019 nog veelvuldig slaven maken.

De aankomst van de goedheiligman in Nederland lijkt tegenwoordig op een risicowedstrijd. Ook dit jaar zijn zware veiligheidsmaatregelen genomen rond het kinderfeestje. De opstand tegen Zwarte Piet die niet meer zwart is, gaat onverminderd door.

Strijd tegen fictieve vijand is makkelijker dan strijd in de echte wereld

De linkse activisten hebben een inbeelding als strijdtoneel gekozen. Maar in de reële wereld geven ze niet thuis. Een strijd in de fictieve wereld tegen een fictieve vijand is aanzienlijk makkelijker dan een echte strijd in de echte wereld.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Strijd tegen shariaslavernij is zinvoller dan strijd tegen kinderfeest

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Afshin heeft 100% gelijk. Dit is de Achilleshiel van de Islam. De slavernij naar het voorbeeld van Mohammed. Die zich beriep op Allah.
  Het behoeft in de praktijk een aanvulling die Afshin ook vermeldt:
  islam = isis ;; isis = islam
  islam = jihad ;; jihad = islam
  Slavernij, ijzeren grondregel van de islam, waarop ISLAM verworpen kan en moet worden.
  ISLAM = onmenselijk omdat slavernij onmenselijk is.
  Slavernij = onwenselijk en daarom is ISLAM onwenselijk.

  Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Mener Ellian, u weet ¨tog¨ het gaat helemaal niet gaat om de strijd van een kinderfeest. Het gaat ze er helemaal niet om zinvol bezig te zijn. Het gaat om het ondermijnen van een cultuur, omdat men zichzelf minderwaardig vind. Het draait enkel om de personen van KOZP zelf. Wat kan het hun schelen dat aan de andere kant van de wereld nog steeds slavernij heerst. Wat kan het zogenaamde feministen schelen dat vrouwen aan de andere kant van de wereld constant pogingen doen hun hoofddoek (symbool van vrouwenonderdrukking en haat naar ongelovigen) af te gooien met soms de dood tot gevolg. Het gaat al deze zogenaamde strijders enkel om hun eigen minderwaardig persoontje. Waarom schrijft u op deze manier vraag ik me af.

  Like

 3. John van antwerpen zegt:

  Over een kleine 3 jaar is er het w.k. voetbal waar de stadions zijn gemaakt met behulp van slaven. Ze worden amper uitbetaald en bij het bouwen zijn al honderden doden gevallen.
  Verder was er lang slavenhandel voor de witte man er ook zijn zogenaamde heil in zag.
  Zelfs sommige indianen in Noord Amerika (Florida) hielden slaven.
  Ook sommige mieren houden nog steeds slaven (bladluizen). En zijn wij niet bijna allemaal loonslaven ?
  De verlichting heeft veel goeds gebracht o.a. de afschaffing de slavernij.
  Maar helaas zitten we nu met een seculier probleem namelijk de nieuwe middeleeuwen.
  Zo is i.s. terug maar nu in de Sahel. Zo zeggen de laatste 3 letters van het laatste woord
  genoeg. De Hel uit de middeleeuwen is terug binnen de westerse wereld en we weten
  er geen antwoord op behalve ons zelf scholing geven door o.a. ej bron te lezen.
  Goed artikel Elian !!!

  Like

 4. Lucky zegt:

  Krampus in Italië is niet zo’n lieverdje als onze zwarte Piet…

  Like

 5. fleckie zegt:

  Islam, is doodgewoon ‘ ‘verdienmodel’. voor de allah aanhangenden, voordelige zogeheten godsdienst, …….en NIET. alleen maar door mohamed, ( de grondlegger, ontwerper , van deze uitbuitende meutes, , zal waarschijnlijk altijd ‘aangevuld ‘ zijn met dogma’s en nog meer. Verbeteringen ter uitbuiting van. andere volkeren, onder mom van…….~<~<~<~<~<~<~<

  Like

 6. Marijke zegt:

  Ik weet niet hoor. Gisteren een hele discussie gevolgd bij het kinderdagverblijf dat niet wilde bukken voor een moeder die vond dat zwarte Piet niet mocht komen en toen te horen kreeg (aldus de moeder) dat het kind maar naar een ander kdv moest dan. Het kdv heeft excuses aangeboden voor de zwarte Piet. Maar daar nam men geen genoegen mee…. De blankenhaat was schokkend. Ik denk dat we van twee kanten gevaar lopen; niet alleen door de islam. Ik denk wel dat het een kleine groep getinten is die ons zo intens haat vanwege onze huidskleur. Maar dat weet ik niet zeker.

  Like

 7. verwardeman zegt:

  Mooie zeik-sheik , kom mij eens recht in mijn gezicht vertellen dat ik je slaafje ben , moet je
  eens opletten wat er dan gebeurd , de linkse kerk zal niet genoeg verband hebben om jou
  te…………………….. verbinden !

  Like

 8. flecken zegt:

  In.’ vroeger’ tijden werd er eigenlijk helemaal niet gedacht aan slaven – zwarte Pieten, maar geaccepteerd dat Piet zwart uit de schoorstenen kwam , , nadat hij kadootjes gebracht had , ( onzichtbaar moeten blijven, voor kinderoogjes ) ( Volwassen zijnde kan men ook overwegen dat:
  De Sint, komende uit SMYRNA.( BYZANTIUM?) hedendaags!!. Turkye),!!vanuit ‘TURKSE. : OTTOMAANSE,,!!! slavenhouderijen , als slaaf gehouden ‘donker gekleurde mensen, ( uit donker- gekleurd. AFRIKA
  weggevoerd. door de TURKEN, – OTTOMANEN!!! …uit hun slavernij bevrijd , door. diverse slaven te kopen. VANDAAR. ook , dat ‘men’.( PIETEN) ‘ uit blijheid’. danst en springt tijdens de intochten, van Sint met zijn. ZWARTE Pieten…………….<~<<~<~<~<~<~<

  Like

 9. Lucky zegt:


  Christenen krijgen géén hulp van de VN in Syrie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s