Advent is wachten op… in welke kerk een bom ontploft

Screenshot_15

(Door: Kurt Leuridan)

Bij het inchecken in het Sheraton hotel in Dubai las ik ‘Thomas’ op zijn naamkaartje. Daarom veronderstelde ik dat de Indisch uitziende man christen was. Dus wenste ik hem bij het in ontvangst nemen van de kamersleutel een fijn Kerstfeest, het was tenslotte december en Advent. Hij dankte me en zei: ‘Het is beter nu, ze hebben een muur gebouwd rond onze compound, nu kunnen we geen stenen meer door het raam krijgen tijdens de kerstviering.’ De advent is bezig voor christenen, een periode van bezinning en wachten op de viering van de geboorte van Jezus.

Lees verder>>>
Doorbraak.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, Kerstmis. Bookmark de permalink .

4 reacties op Advent is wachten op… in welke kerk een bom ontploft

 1. Steven zegt:

  De ̶l̶i̶c̶h̶t̶j̶e̶s̶f̶e̶e̶s̶t̶ KERST komt er weer aan..kunnen de LINKSEN weer in de kerk zingen….Jij bent welkommmmm…welkom in mijn land…..

  Like

 2. droevige mof zegt:

  In Augsburg (Beieren) werd begin zaterdag een brandweerman vermoord door één persoon uit een groep van zeven jonge mannen. Er zijn video-opnamen maar nog geen beschrijving van de daders, en nu is het zondagmiddag. De berichtgeving in de pers bestaat uit nevelwolken.
  https://www.augsburger-allgemeine.de/augsburg/Nach-toedlicher-Attacke-am-Koe-Ehefrau-nicht-vernehmungsfaehig-id56165206.html

  Like

 3. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/12/08/sweden-statue-of-virgin-mary-stolen-and-found-chopped-into-pieces/

  Sweden: Statue of Virgin Mary Stolen and Found Chopped Into Pieces
  Zweden: Standbeeld van Maagd Maria gestolen en gevonden in stukken gehakt

  A bronze 200-kilogram statue of the Virgin Mary has been found cut up into six pieces days after it was stolen from a Roman Catholic church in the city of Gothenburg.
  The statue, which was around 1.75 metres (5’7″) in height, was stolen from the St. Mary Magdalene’s church in Hisingen, where it lay in a custom-built area outside of the church building, Goteborgs Posten reports.

  Church desecrations and robberies have been a major issue in other European countries like France where an estimated three churches are attacked every day on average.

  Nl:
  Een bronzen beeld van 200 kilogram van de Maagd Maria is gevonden in zes stukken gesneden dagen nadat het werd gestolen uit een rooms-katholieke kerk in de stad Göteborg.
  Het standbeeld, dat ongeveer 1,75 meter hoog was, werd gestolen uit de St. Maria Magdalenakerk in Hisingen, waar het in een speciaal gebouwd gebied buiten het kerkgebouw lag, meldt Goteborgs Posten.

  Kerkontwijdingen en overvallen zijn een belangrijk probleem geweest in andere Europese landen zoals Frankrijk, waar naar schatting dagelijks drie kerken worden aangevallen

  Geliked door 1 persoon

 4. Djanggo Braamhaar zegt:

  De sfeer van Advent is kapot gemaakt door EU .
  De EU en de Klimaatgekken & de Koranstrijders zijn verzot op omzetstijging XTC .
  STEM PVV

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s