Demografische verandering

Screenshot_23.png

(Door: “Fux” – Vertaling: E.J. Bron)

Geprikkeld door een ander thema, waar het kort werd aangesneden, heb ik nagedacht over de vraag in hoeverre baby´s meer of minder waard zouden kunnen zijn. Uitgangspunt was het idee dat landen met industrialisering, Verlichting en beschaving een snel afnemend geboortecijfer meemaken, en dat is zonder uitzondering een globaal fenomeen. Landen, waarin lagere IQ´s, religie en armoede overheersen, hebben daarentegen een enorme overproductie.

Ook binnen één en hetzelfde land is het een waarheid als een koe dat academici neigen tot kinderloosheid, terwijl de “aso´s” zich vermenigvuldigen als konijnen. Interessant overigens in dit verband de Amerikaanse komedie “Idiocracy”.

Er schijnt daarom een soort algemeen geldende wereldformule te bestaan, volgens welke culturen die een menswaardig niveau bereiken, uitsterven.

Uiteindelijk resteert alleen maar de grote troep. Laten we het uitspreken.

Hier lokaal bekeken maken we het grote in het klein mee. Door de royale import van mensen met weinig IQ maar veel religie, die zich duidelijk beter vermenigvuldigen, verandert de samenstelling van de bevolking, wat in de overgangstijd leidt tot spanningen en de “oude mensen” ongelukkig zal maken respectievelijk het vooruitzicht op de toekomst maakt nu al ongelukkig.

Stel, men is een utopist en denkt niet alleen maar aan zichzelf (men kan immers ook zeggen “Godzijdank maak ik dat allemaal niet meer mee, dat zeggen inmiddels veel mensen”), dan komt men tot overwegingen hoe men dat dan zou kunnen sturen en de ondergang zou kunnen afwenden.

Deze overwegingen leiden echter bijna zonder uitzondering naar huiveringwekkende gebieden van mensenrechtenschendingen. Het meest onschuldig daarbij is nog de poging om de “juiste” vrouwen sociale prikkels te geven om kinderen te baren of de armen in Afrika van de zinnigheid van condooms te overtuigen, maar dat geldt al als “rechts” en zodoende als het kwaad.

Nog kwader zijn overwegingen om vrouwen te dwingen kinderen te baren, waartoe vrouwenrechten weer teruggedraaid zouden moeten worden, en het aller kwaadst is het waarschijnlijk om “minderwaardig leven” te steriliseren of meteen te doden. Dat heeft in mijn ogen echter geen zin, want een samenleving die zoiets doet, verlaat de uitgangsoverwegingen waarom men haar überhaupt wilde behouden.

En nu?

Ik zeg het heel eerlijk: ik ben wat dat betreft pessimistisch tot defaitistisch.

Wat mij misschien in de ogen van velen tot een “rechtse” maakt, is mijn wens om in ieder geval in Europa geen demografische verandering te hebben, in ieder geval niet zolang ik leef en zolang mijn kinderen leven. Het zou in aanzet realistisch zijn wanneer we niemand van diegenen hier meer binnenlaten en verzorgen die ons niets goeds brengen.

Als ze over 500 jaar dit land overnemen, omdat wij verdwenen zijn, dan moet dat maar zo zijn.

Bron:
https://nix00.wordpress.com
Door: “Fux”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Demografische verandering

 1. Wat Fux even vergeet is wel het volgend.
  Tot laten we zeggen ongeveer 1980 was het makkelijk om kinderen op te voeden, want toen was het de normaalste zaak van de wereld dat Vader ging werken en vrij makkelijk de kost kon verdienen voor zijn gezin.
  In de tegenwoordige tijd ligt dat toch iets anders en moeten de ouders samen naar het werk om alleen de kosten van het levensonderhoud te verdienen en kinderen kosten een hele hoop geld wat door allerlei lastenverhogingen niet meer aanwezig is.
  Nou gaat de scenario niet voor iedereen op dat is me wel duidelijk maar voor velen in deze samenleving is dit dus de realiteit.

  Geliked door 1 persoon

 2. Dijkstra zegt:

  “Stel, men is een utopist en denkt niet alleen maar aan zichzelf (men kan immers ook zeggen “Godzijdank maak ik dat allemaal niet meer mee, dat zeggen inmiddels veel mensen”), dan komt men tot overwegingen hoe men dat dan zou kunnen sturen en de ondergang zou kunnen afwenden”
  Sinds wanneer zijn het de utopisten die ‘niet alleen aan zichzelf denken’?
  Het zijn juist de utopisten van D66 en GL die alleen kijken naar ‘de mens’ en niet naar ‘de moslim’ die geen enkel bezwaar zien in de import van miljoenen migranten. In de utopische visie van D66 en GL, die immers leven in een duurzame roes van optimisme (onderzocht door peil.nl) en vertrouwen in de medemens, zal alles goed komen, als we maar de ander vrijlaten. Of die islamitische ander daar in gelijke mate toe bereid is, nemen ze voetstoots aan. Wat wij nodig hebben is juist realisme tegenover het utopisme van mensen als Macron en Merkel.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jules van Rooyen zegt:

  Enigszins warrig geschreven, beste Fux, maar uw bedoeling is duidelijk, de zorg omwille van het feit dat het standaard gezin in NL en in Vlaanderen, slechts 2 kinderen telt, in plaats van minimaal 3. Dit laatste om het vervangingsniveau der generaties zeker te stellen. Onze blanke vrouwen krijgen veel te weinig kinderen, al jaren lang. Ik deel uw ongerustheid. Maar daar komt bij, dat met afschaffing van de abortus, de moord op babies in de moederbuik, de vergrijzing der bevolking in één klap stopt. Abortus is de hoofdoorzaak van de vergrijzing. In de VS is dit een hot politiek issue. Dat waait de oceaan over. Ook zal afschaffing van de abortus het respect voor het leven doen toenemen, bij jong en oud. Het mes snijdt aan twee kanten. Gelukkigerwijs, staat de abortus onder druk, met name jongere generaties tellen ongeveer 15% tegenstanders van abortus. En dit cijfer is stijgend als we afgaan op de enorme opkomst van enkele tienduizenden voor de jaarlijkse anti-abortus marsen, tot en met vorig jaar in Den Haag. De laatste keer een opkomst van ongeveer 20.000 jonge deelnemers met gezinnen.
  Recent dit jaar was de mars in Utrecht.

  Geliked door 2 people

  • Marc zegt:

   Er zijn blanke vrouwen die genoeg kinderen, namelijk diegenen die, heel multicultureel, met een allochtoon het bed in stappen. Nederland kent vele Anouks.

   Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Als ze over 500 jaar dit land overnemen, omdat wij verdwenen zijn, dan moet dat maar zo zijn.

  Maak van die 500jaar gerust 50 jaar.

  Dan zit je meer bij de werkelijkheid dan bij het eerste.

  Ze gaan het overnemen geloof me.

  Helemaal als nu al te zien is dat de partij van de Allochtonen weer in de lift zit.

  Geliked door 3 people

  • Marijke zegt:

   Inderdaad. Ik had niet verwacht mee te maken wat er nu al gaande is; het gaat erg snel. En wat me heeeeel erg tegen valt is dat de politici iedereen in bescherming nemen, behalve het eigen volk. Dat had ik echt niet verwacht. De volks- en landverraders.

   Like

  • Marc zegt:

   Persoonlijk houd ik het op maximaal dertig jaar!

   Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Anti abortus bewegingen worden steeds belangrijker omdat de progressieven in de US en het VK nu al aan het bespreken zijn om kinderen te doden binnen de eerste maand na hun geboorte omdat in hun links progressief warhoofd een pasgeboren baby nog altijd de psychische status heeft van een foetus. De nationaal socialisten zijn nog altijd onder ons en zitten met bosjes overduidelijk links van het midden.

  https://nos.nl/artikel/346931-abortus-na-geboorte-waarom-niet.html

  Geliked door 1 persoon

 6. koosv8 zegt:

  Rechts moet altijd maar weer NIET deugen.
  Maar iedereen weet dat LINKS niet deugt. Het onbekende goedpraten, en daarop verder borduren in de hoop dat het goed komt.
  Maar het gaat om, en het wordt KEIHARD.

  Geliked door 1 persoon

 7. John van antwerpen zegt:

  Elke dag komen er op aarde 200.000 mensen bij (overledenen meegerekend).
  Dit is zo ie zo al funest en zeker als de dommen en snel opgefokteren veel kinderen
  baren en de intelligenten weinig tot niets. Zo maakt de mens snel zijn eigen afval
  en leert niet van het verleden. Dat het ooit beter is geweest en ooit beter wordt geloof
  ik niets van. De mens blijft maar aanmodderen. Vervalsinsticten (decadenten) en
  de wat slimmeren liggen als latten dwars en over elkaar heen.
  De mens is 1 groot mieren nest met af en toe een heel mooi nest (via kennis gebouwd).

  Like

 8. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Agenda 21: People replacement. Nu nog een stille Volkerenmoord. Blijft geen stille Volkerenmoord wanneer de 7e Eeuwers maar in aantal blijven toenemen in (West-) Europa en andere Westerse landen en V N en E U maar door blijven gaan met hun walgelijke Agenda 21, 2030 & 2050. Stem op FVD of PVV er is GEEN alternatief meer! https://www.youtube.com/watch?v=3PrY7nFbwAY

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s