Duitse brandweerman op straat doodgeslagen door jongeren met dubbele nationaliteit

Screenshot_29

De 49-jarige kwam met zijn vrouw en een bevriend echtpaar terug van de kerstmarkt, toen hij door een uit zeven personen bestaande groep werd aangevallen.

Twee 17-jarige verdachten aangehouden

De politie in het Duitse Augsburg heeft een arrestatie verricht in een zaak die veel stof heeft doen opwaaien. Een 49-jarige man werd vrijdagavond in de binnenstad tegen zijn hoofd geslagen waarna hij overleed. Het slachtoffer is een brandweerman.

Post online

Tussen de 100 en 150 brandweermannen kwamen zondag bijeen op de plek van het incident om hun collega te herdenken. Op foto’s in Duitse media was te zien hoe zij in een grote kring vormden met de armen over elkaars schouders.

De herdenking was kort voordat de politie bekendmaakte twee verdachten te hebben gearresteerd. De hoofdverdachte is een in Augsburg geboren 17-jarige Duitser met ook een andere nationaliteit. De andere arrestant is ook 17, is in Augsburg geboren en heeft een Zuid-Europese nationaliteit.

Het slachtoffer was samen met zijn vrouw en een bevriend stel in Augsburg onderweg toen er om onduidelijke redenen ruzie ontstond met een groep van zeven. Nadat de fatale klap was gevallen, vluchtte de groep.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

43 reacties op Duitse brandweerman op straat doodgeslagen door jongeren met dubbele nationaliteit

 1. droevige mof zegt:

  Gelukkig is de man die Nederlands spreekt. Het Duitse tijdschrift Der Spiegel verbergt een belangrijk stukje informatie, de etnische afkomst van de daders.
  Als het Duitsers waren geweest, zou het in de krantenkoppen hebben gestaan.

  “Bei dem mutmaßlichen Haupttäter handelt es sich nach Angaben des Innenministeriums um einen in Augsburg geborenen 17-Jährigen. Der zweite Festgenommene ist ebenfalls in Augsburg geboren und 17 Jahre alt.”
  https://www.spiegel.de/panorama/justiz/augsburg-kripo-fasst-mutmassliche-taeter-nach-toetung-von-feuerwehrmann-a-1300285.html

  Geliked door 5 people

  • Blaffertje zegt:

   Goh.
   ‘T is net Nederland.
   Daar word ook nooit de nationaliteit vermeld als het zo’n buitenlandse rat is.
   Dan spreekt men van verwarde man, of het is in Nederland geboren, maar owee als je raszuivere Nederlander bent dan sta je met naam, toe naam en zonder balkje op de voorpagina.

   Geliked door 4 people

  • Wachteres zegt:

   Als ThePost het heeft over “jongeren” dan weet je al hoe laat het is.

   Geliked door 3 people

   • Harry zegt:

    Het was wel grappig , deze week .
    Salvini wil geen chocoladepasta meer eten omdat daar Turkse hazelnoten in zitten .
    Geweldig natuurlijk , eindelijk weer eens een politicus met principes !
    Zó hoort dat .
    Chapeau , Salvini !
    En wat zegt v.d. Galien , van DDS ?
    Dat ie een gestoorde man is !
    Nee Michaël , dat heet moraal !
    Jammer , maar v.d. Galiën maakt gebruik van een Turkse vagina , of dééd dat .
    Weet niet of ie nog steeds met diezelfde zuignap zit ofdat er ook bij hem enige bezinning ingedaald is , maar in alle gevallen is het wijsheid om dáár afstand van te nemen .
    Hij schijnt nu in Friesland te wonen , maar heeft ie ze wel al wel weer op een rijtje , dan ?

    En geef dan geen commentaar op iemand DIE WÉL PRINCIPES HEEFT !
    Hoe is het trouwens mogelijk dat v.d. Galiën die achterlijke Tim Engelbart tot hoofdredacteur heeft benoemd ?
    Die is toch net zo schizofreen als die gekken bij Joop ?
    Hij is het bij welhaast alle gebeurtenissen met Wilders eens , maar als Wilders daar dan iets over zegt , dan valt ie Wilders weer aan .
    Dan spoor je toch niet ?
    Nou ja , wat wil je ook van iemand met zo’n debiele moslimbaard ?
    Zo’n overjarige stuurloze puber !

    En dat ze daar die mongool van een Wim Hutten ook steeds weer toelaten , nu onder het synoniem “ Wesley Benbow , terwijl iedereen doorheeft wie dat betreft , laten ze die debiele trol iedere keer weer toe .
    Dat gaat al jarenlang zo door .
    Waar zit je dan met je verstand ?
    Achter die Turkse clitoris , indien nog aanwezig ???

    Geliked door 1 persoon

  • hannah zegt:

   op de WDR werd gezegd dat de man naast de Duitse ook nog andere nationaliteitEN had …

   Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  And another bites the dust, and another one gone, and another one gone………..dit houd nooit op, niet vanzelf.
  Het is slechts een kwestie van tijd totdat men zich gaat verweren, oog om oog…….als de politiek geen oplossingen wil aandragen volgen de represailles vanzelf….jammer dat de ware schuldigen en de moordenaars onaantastbaar blijven.

  Geliked door 4 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Rede van de ruzie. De brandweerman heeft te weinig respect getoond voor de invasie troepen. Men geeft de 2de nationaliteit niet vrij in directe termen omwille het feit omdat dan de vinger op een open zenuw komt te liggen. Dan liever in algemene niets zeggende termen. Zuid Europa hoeft niet Spanje of Italië te zijn kan ook Kosovo en Albanië zijn. Vooral niet benoemen dat het misschien ook nog moslims zijn.

  Geliked door 5 people

  • guusvelraeds zegt:

   De identiteit staat vandaag in de Telegraaf. Duitsers!? met Turks en Libanese nationaliteit. Waarvan akte.

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @guusvelraeds

    We moeten van die verschrikkelijke correctheid af. De dader is de dader, wie of wat hij of zij ook is. Duitser of Turk, moslim of christen. Misdaad mag nooit bedekt worden. Daders hebben straf verdiend, geen bescherming van hun privacy. Omdat ‘ze’ weten dat hun identiteit zorgvuldig wordt toegedekt, nemen ze de vrijheid om er op los te steken en te meppen. Moslims denken dat ze boven elke wet verheven zijn vanwege hun ‘geloof’.

    Geliked door 1 persoon

 4. Thomasson zegt:

  Ik heb net gelezen dat de hoofdverdachte heeft de Duitse en de Turkse nationaliteit. Zijn mattie heeft …de Libanese nationaliteit. Waarschijnlijk denken de autoriteiten dat hun Landgenossen zijn halve analfabeten. Dus, zij weten niet dat Libanon is geen Zuid-Europees land, maar ligt in de kont van het Midden-Oosten. De leugenaars van tegenwoordig zijn van zeer inferieur niveau. Hoe dan ook, wanneer beginnen de Duitsers ons, maar vooral aan zichzelf, laten zien dat zij nog ballen hebben? In de maand december, 75 jaar geleden, hadden ze GROTE KLOTEN; en zij lieten ze overal in Nederland zien. Op 8 december 1944 hadden ze een grote geslaagde razzia in de Remonstrante Kerk in Den Haag gepleegd. Zover bekend: alle onderduikers zijn om zeep geholpen. Op 15 december 1944 hebben ze in de Laan van N.O. Indië onschuldige trampassagiers uit het voertuig gehaald, geknald en 3 dagen op straat laten liggen http://h5mc.nl/monument-aan-de-laan-van-nieuw-oost-indie/ December was HUN MAAND waarin overal in Nederland – vooral – jonge mensen zijn gefusilleerd. Wat is er gebeurt met deze “ferme jongens, stoere knapen”? Iedere bruin of zwart lul kan in hun land en ware bloedfeest vieren? Wij kunnen waarschijnlijk in Karma geloven. De Wehrmacht en SS-soldaten zijn in konijnen en hazen geïncarneerd.

  Geliked door 5 people

  • Daarbij komt dat de lul die de Italiaanse nationaliteit heeft des ook evengoed een dubbele nationaliteit kan hebben maar door de media maar makkelijk weg gepoetst wordt.
   Niets verbaasd me meer als het over “nieuws” gaat

   Geliked door 1 persoon

  • dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

   @Thomasson Helaas hebben veel teveel Duitsers hier last van: https://www.youtube.com/watch?v=F1Rn-4qwgq8&t=417s

   Niet alleen in Duitsland, maar ook bijv. in The USA, Zweden, Canada, The UK, Nieuw Zeeland, maar ook zeker bij onszelf (zware linkse indoctrinatie op scholen) en zelfs in Australië.

   De Duitse Oercatastrofe https://www.youtube.com/watch?v=mYuk8cM7KpA&t=573s

   Het is de MISDADIGE agenda van de VN die via de EU over ons wordt uitgerold: Agenda 21, 2030 & 2050. Ik noem het communisme 3.0 (Zie op You Tube: Rosa Koire- UN Agenda 2030 exposed, geplaatst door John Nord).

   “Verdeling” van de welvaart noemt de VN dat. Daarbij worden wij de armoede in belast (denk bijv. aan de energietransitie voor 2030). Daarmee komen weer MILJOENEN Afrikanen/ 7e Eeuwers Europa in. Waarbij wij monddood zijn gemaakt met “hatespeech laws” (EU Resolutie 1743 & minder internetvrijheid door Artikel 13). Dat wij ondertussen worden beroofd, onze vrouwen worden aangerand, verkracht, Europeanen volop worden afgestoken, voor de trein worden gegooid, dus slachtoffer zijn van moord en doodslag, kick the kafir (letselschade toegebracht door 7e Eeuwers) of zelfs terrorisme: het zal de globalistische elite een zorg zijn. Zij zitten er niet voor ons, maar om genoemde (omvolkings- en “klimaat”agenda uit te voeren). Daar is een woord voor: HOOGVERRAAD van de globalisten!

   Betekent dat ons continent ook de 3e Wereld wordt, oftewel AfriRabië 7e Eeuwse Stijl. Slechts een paar voorbeelden in Europa (meer is mogelijk): Castel Volturno boven Napels (te vinden op You Tube, kanaal Der Spiegel) & Savile Town op You Tube gezet door The Iconoclast.

   De elite wil dépopuleren. De kans op een burger- of zelfs Derde Wereld)oorlog vs vijandige 7e Eeuwers/Afrikanen met Europa als brandpunt tussen 20/50 jaar is heel groot. De elite doet aan verdeel en heers: autochtonen vs allochtonen, links vs rechts, oud vs jong, boeren vs milieu activisten enz enz.

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  Zeg &^%$#@#$%^^!@#$ nou meteen dat het gaat om mohammedaanse ‘kopschoppers’!

  Geliked door 4 people

 6. delamontagne zegt:

  Jongeren ?, of “jongeren”, in Zweden 3 jongeren, 2 auto-Zweden en een Nieuwe [ z.g.n.] “zweed”……….
  * * *
  Een islammer , die Hitler als held aanbidt, martelt een stelletje urenlang.

  Rechts de islammer [ waarschijnlijk een nwe “Zweed”, links…….enfin..
  Een Zweeds koppel werd urenland vastgehouden door een Gambiaan, een islammer die Hitler als held ziet.
  Het gebeurde in Stockholm Zuid en wat hij wilde was dat zij een getuigenis over de verkrachting door een migrant , EEN AFGHAAN, zouden intrekken.
  Het jonge stel, 17 en 18 jaar oud, was op die avond bij Paul Demba Nyassi, 21 jaar oud en oorspronkelijk uit Gambia, maar nu een z.g.n. NIEUW “zweed”…
  Nadat iedereen rond 22.00 was vertrokken en zij later ook weg wilden gaan,
  werden zij door Nyassi aangevallen…………

  Attention, images choquantes.
  https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2019/12/Nyassi23.jpg?iv=54

  https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2019/12/ezgif-1-66aa5f6221fc.jpg?iv=54

  De nieuwe “zweed”…………..
  https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2019/12/ezgif-1-7e3c72810bd1.jpg?iv=54
  Pa ”Paul” Demba Nyassi

  Hitlerdyrkande islamist torterade par i timmar – använde svärd
  BRON
  https://samnytt.se/hitlerdyrkande-islamist-torterade-tillfangataget-par-med-svard-tvingades-dra-tillbaka-valdtaktsanmalan/

  Geliked door 3 people

  • koosv8 zegt:

   Ik ben in grote dancings portier geweest, en die heb je overal, ook in Zweden. waar is iedereen.!!!! suf gepikte zooi tegenwoordig.

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   delamontagne 8 december 2019 om 19:18

   Vreselijk, v r e s e l ij k, VRESELIJK!
   En die mohammedanen zouden ‘de nieuwe Joden’ zijn?
   De zielige, mohammedaanse ‘minderheid’?
   De onschuldige, vreedzame, mohammedaanse ‘slachtoffertjes’?

   Geliked door 1 persoon

 7. Lise zegt:

  Daders en hun families de duitse nationaliteit afnemen, ze een schop onder hun kont geven en afvoeren naar de zandbak waar ze vandaan zijn gekomen.

  Geliked door 6 people

  • Ijsbeer zegt:

   De daders een strop rond de nek kijkt me gepaster. In deze onbeschaafde tijden 20,30 jaar geven -helaas is dwangarbeid ook al “mensonterend” -daarna het land uit.
   Vanaf het derde woord bek ik het volledige mert je eens.

   Geliked door 2 people

   • koosv8 zegt:

    Tegenwoordig is er heel veel mensonterend, maar het is nog nooit zo erg geweest in ,,vredestijd,, dus ja…. de doodstraf, …en heel humaan, ze mogen zelf aangeven hoe.

    Geliked door 1 persoon

 8. koosv8 zegt:

  Wanneer gaan de DUITSERS zich eens herpakken, in plaats van herdenken.
  EN HEB SCHIJT AAN DIE NAZIE TIJD!!!

  Geliked door 4 people

 9. Steven zegt:

  De EU Elite kan weer in de handen wrijven.. weer een blanke vermoord.

  Geliked door 4 people

 10. Hovawart zegt:

  Had Duitsland maar zo’n doortastende regering als de Pays-Bah, want ons kabinet zet in op een veilige jaarwisseling en dat ook dit jaar er lessen zijn getrokken uit voorgaande jaren, Mark Rutte zelf heeft over geweld tegen hulpverleners gezegd dat hij “Zou ze het liefst persoonlijk in elkaar slaan”…..en zijn handen jeuken, nou de honderden ‘incidentjes’ zullen dit jaar ook wel weer verdubbelen, hoe onacceptabel het ook is, dus kom op Mark, Werk Aan De Winkel! want het volk is het zat……. c’est ça!
  (Als ik hier de motoragenten zie wegkijken bij hele groepen jonge haakneuzen die moedwillig het verkeer provoceren en bekogelen, dan vrees ik dat we het zelf over ons afroepen…..)

  Geliked door 4 people

 11. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
  En de DOMME MASSA zwijgt tot zij ook aan de beurt zijn en dan is het janken bah!

  Geliked door 2 people

 12. Wat Ik inmijn draadje Vrucht van de boom op een moment ook aan geef.
  De Moslimse jeugd doet nog niet in grote aantallen aan het halsafsnijden maar het escaleert op dit eigenste moment.
  Je kunt zien dat het op alle vlakken steeds erger word en met name de Marokkaanse jeugd laat zich niet onbetuigd.

  Geliked door 2 people

 13. harrie braamhaar zegt:

  ALLAH AKBAR
  Merkel heeft er geen herinnering aan
  Rutte met VVD heeft er geen herinnering aan.
  Zakken vullen en het volk opzadelen met koranstrijders.

  Geliked door 2 people

 14. kampersrene zegt:

  Prijsvraag…..welke waren die jongens die de brandweerman vermoorden…..waren dat Nederlanders….Belgen…. Polen …..Zweden ? of was dat mogelijk een bende krapuul onder invloed van Allah

  Geliked door 2 people

 15. Lucky zegt:

  Alwéér die kopschoppers
  https://www.ed.nl/helmond/ernstige-mishandeling-in-helmond-slachtoffer-lag-hulpeloos-op-de-grond~a88b4d93/

  Ernstige mishandeling in Helmond: ‘Slachtoffer lag hulpeloos op de grond’

  HELMOND – Aan de Parkweg in Helmond zijn zaterdagnacht vier mensen mishandeld. Op beelden die circuleren op het internet is te zien hoe er wordt ingetrapt op een slachtoffer dat weerloos op de grond ligt. ,,Dit pakken wij hoog op’’, aldus een woordvoerder van de politie.

  Geliked door 1 persoon

 16. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/migranten-vermoorden-bezoeker-kerstmarkt-staat-wil-migrant-die-8-jarige-voor-trein-duwde-vrijspreken-van-moord/

  Migranten vermoorden bezoeker kerstmarkt; Staat wil migrant die 8 jarige voor trein duwde vrijspreken van moord

  Onderzoek: Meerderheid jonge moslimmigranten is tegen democratie en wil dat islam boven Westerse wetten wordt gesteld – Bijna 50% nieuwe Duitse agenten is migrant; velen blijken aanhanger van islamofascistische ‘Grijze Wolven’, de ‘vijfde kolonne’ van Turkse dictator Erdogan

  Waar dit naartoe gaat? Uit een onderzoek onder jonge moslimmigranten die uit diverse landen afkomstig zijn blijkt dat de meerderheid tegen de democratie is, en 55% wil dat de islam boven de huidige wetten wordt gesteld. ‘Islamisering’ wordt nog altijd ontkend door de Westerse media en politiek, maar als dit niet tot totale islamisering leidt, wat dan wel? (7)

  De islamitische ‘invasoren’ krijgen daarbij alle hulp en bescherming van de Duitse politie, die zeker in grote steden al voor tientallen procenten uit migranten bestaat. Op de politiescholen is zelfs al bijna 50% migrant. Steeds meer agenten laten openlijk zien waar hun ware loyaliteit ligt, namelijk bij de vele Arabische misdaadclans of de Turkse ‘Grijze Wolven’. Deze laatste zijn een gevaarlijke islamofascistische criminele groep die als ‘vijfde kolonne’ van de Turkse dictator Erdogan de Europese samenleving aan het ondermijnen en stapsgewijs overnemen is. (8)

  Geliked door 1 persoon

  • dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

   De EUSSR moet kapot anders is (West)-Europa heel snel VERNIETIGD. BREXIT moet slagen + Trump 2020 , dat zijn alvast een paar stapjes in de goede richting. Verder moeten FVD en PVV de 2 grootste partijen worden. Liefst 76+ zetels (al zie ik dat aantal niet gehaald worden: teveel mensen slapen nog).
   Houdt u familie/vrienden/buren/collega’s of mensen die u spreekt voor waar het naartoe gaat! Met voortdurend globalisme gaat Europa keihard de afgrond in en daaronder. Dat wordt AfriRabië 7e Eeuwse stijl waarbij wij door de MISDADIGE communistische VN & EU agenda de armoede worden in belast.

   De klimaathoax werd al aangekondigd, door linkse klimaatwetenschappers die tegen die “narrative” waren en nog steeds zijn, inclusief landgenoot Richard Tol https://www.youtube.com/watch?v=00iXUkHUmbY&t=83s

   De MISDADIGE agenda van de VN wordt hier ontmaskerd:

   Like

 17. verwardeman zegt:

  Valt het jullie ook op ?
  Ze zijn altijd met velen , alleen durven ze een blanke blijkbaar niet aan , geen wonder want wij
  zijn gewoon superieur aan dat zandbakkrapuul .
  Als wij werkelijk losgaan , werkelijk , vegen we ze binnen een paar weken het land uit .
  Laat zeggen vijf blanke mannen per moSSel , met ons overwicht zou dat moeten kunnen ,
  dan hebben ze geen schijn van kans !
  Onze trucks kunnen ze verzamelen en onze grote rivieren voeren het biologisch afval verder
  af naar zee , eventueel door de versnipperaar en uitsproeien over het land als meststof zou
  ook nog kunnen .
  Echt , vijf man per moSSel moet genoeg zijn .

  Geliked door 2 people

 18. rottenpikwick zegt:

  Das Volk / Het Volk heeft gekozen en zodoende dus bepaald!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s