Het is een chaos in de wereld door het opgedrongen onrealistische mondiale gedachtegoed

Screenshot_12

(Door: “Elise Nijmegen”)

Ambtenaren van de pro-islamitische Verenigde Naties hebben christelijke Syrische vluchtelingen in het Midden-Oosten geblokkeerd om hulp te krijgen van het vluchtelingenagentschap van de Verenigde Naties, de UNHCR, terwijl duizenden moslims het Westen onder water zetten, zo laat onderstaand artikel weten.  Timothy, een Syrische christelijke vluchteling, vertelt hoe islamitische VN-functionarissen hen behandelden als vijanden.
https://bigleaguepolitics.com

Ziekenhuizen in Amerika hebben een rechtszaak aanspannen tegen de regering-Trump. Die eist van de administraties van de ziekenhuizen dat ze de tarieven onthullen waarover ze privé onderhandelen met verzekeraars voor allerlei procedures, te midden van het publieke protest over verrassende medische rekeningen. De regering-Trump is vastbesloten patiënten de informatie te bieden die zij nodig hebben om hun eigen weloverwogen beslissingen te kunnen nemen in de gezondheidszorg en zullen blijven vechten voor transparantie in het huidige Amerikaanse gezondheidszorgsysteem.
www.nytimes.com

Voor iedereen die nog gelooft in de ideologie van de opwarming van de aarde; de NASA voorspelt dat het de komende jaren kouder wordt.
https://politikstube.com

Ondertussen gaan de dictatoriale instituten zoals de EU en de VN door met de klimaatwaanzin en de Europese Commissie, de boosdoener van vele waanzinnige regels en wetten, de ECB in Frankfurt en de Europese Investeringsbank in Straatsburg, streven gezamenlijk naar een groot plan, “het klimaat redden”, (Agenda 21/2030 van de VN) dat niet gered hoeft te worden, met behulp van de geldpers.

Von der Leyen heeft een “Green Deal” gepresenteerd die 1 triljoen euro kost, betaald door de Europese belastingbetaler. De Europese Centrale Bank verliet het auditorium en werd een speler in de ecologische transformatie, naadloos van bankieren naar “klimaat-redding”. Op de balans van de ECB, zo laat het artikel weten, is de Duitse belastingbetaler al aansprakelijk voor 200 miljard euro.
www.neopresse.com

Worden onze kinderen genoeg beschermd tegen aluminiumtoxiciteit? Vroege blootstelling aan hoge niveaus van aluminium kan verschillende schadelijke effecten hebben, waardoor ziektegevoeligheid op langere termijn bij kinderen toeneemt en bijdraagt aan aandoeningen zoals uremie, bot-aandoeningen, en neurologische aandoeningen.

Adjuvantia van aluminium in vaccins zijn nog een andere bron van vroege blootstelling, jonge kinderen krijgen in hun eerste drie jaar meerdere aluminium bevattende vaccins, regelgevers hebben deze gemeten astronomische aluminiumniveaus nooit goed beoordeeld op veiligheid. Gelijktijdige blootstelling aan aluminium en kwik, nog aanwezig in griepvaccins, maakt de zaken synergetisch slechter.

In 2018 publiceerde Exley een baanbrekende studie die de aanwezigheid van consistent hoge niveaus van aluminium in de hersenen bevestigde bij personen met de diagnose; autismespectrum-stoornis. Andere studies hebben aluminium gekoppeld aan de ernst van autisme.
www.healthnutnews.com

Jeremy Corbyn van Engeland is persoonlijk beschuldigd van 11 daden van antisemitisme, zo komt naar voren uit een uitgebreid gelekt dossier waarin de vermeende “cover-up” binnen de Labour-partij over de behandeling van Joden wordt beschreven.
www.telegraph.co.uk

In Duitsland is er een gestage stijging in het aantal gepensioneerden leven van de voedselbank, volgens de Duitse vereniging is het aantal klanten met 10% toegenomen tot 1,6 miljoen klanten, het aantal gepensioneerden is gestegen met 20%. Veel ouderen melden dat ze de verwarming in de winter niet gebruiken, omdat ze bang zijn dat ze de verwarmingsrekening in het voorjaar niet kunnen betalen. Iets wat we hier in Nederland ook zien, een continue stijging in het aantal aanvragen bij de uitgiftepunten van de voedselbank en vele Nederlanders die hun energierekening niet kunnen betalen. Je zou bijna denken dat het EU-beleid is…
https://ejbron.wordpress.com

Ook in Duitsland gaat het geweld van links steeds verder, de vrijheid van meningsuiting wordt niet meer gewaardeerd tegenwoordig als die niet overeenkomt met die van het krankzinnige onrealistische globalistische gedachtegoed… De Duitse politie bevestigd dat AFD-parlementariër Christina Baum door de extreemlinkse Antifa dwazen, in sommige landen al geclassificeerd als een terroristische organisatie, met de dood wordt bedreigd en ook hebben ze de specifieke datum voor hun actie daarbij vermeldt. De leden van de AFD, een beetje een PVV/FvD-partij, worden steeds vaker aangevallen, kantoren worden vernield en in het derde kwartaal van 2019 waren er al 25 aanvallen op partijkantoren van de AFD.

Antifa, gesponsord door Soros, wordt stilzwijgend, maar soms ook openlijk, door een groot deel van de EU-gevestigde orde gesteund en dat zou moeten veranderen, aangezien ze veel gevaarlijker zijn dan rechtse realisten die gelijk het label extreem of radicaal toegewezen krijgen door de politiek en de voor de politiek werkende media.
www.xandernieuws.net

Steeds meer mensen zien in dat de gemeenten en de regering de bevelen van de EU en de VN opvolgen en geen rekening meer houden met de belangen en behoeftes van de Nederlanders. Pasen wordt nu voorjaarsfeest genoemd door politiek correcte dwazen, Kerstmis is een lichtjesfeest, Zwarte Piet wordt gediscrimineerd en buitengesloten om zijn huidskleur en tradities zoals vreugdevuren worden afgeschaft. Stukje bij beetje willen ze ons Nederland veranderen.

De organisatoren van de vreugdevuren hebben zich aangesloten bij de boeren, bouwers en andere sympathisanten die klaar zijn met het anti-Nederlandse pro-VN-beleid van de Nederlandse regering, dat het onmogelijk maakt om nog boer, middenstander of ZZP’er te zijn.
www.gelderlander.nl

Het mag voor iedereen duidelijk zijn dat de EU, daar waar we niet bij wilden horen, ons niets goeds heeft gebracht. Het is een dictatuur die de regels via ruggengraatloze  anti-Nederlandse politici doorvoert in ons land. Dit kabinet breekt Nederland af, dit kabinet liegt en bedriegt, vergroot de problemen door zijn wanbeleid, waar het nog steeds mee doorgaat in opdracht van de EU/VN, voor het “hogere” doel…

Er is geen klimaatcrisis, er is geen opwarming van de aarde, en alle maatregelen die genomen zijn op basis van de zogenaamde opwarming/klimaatwaanzin mogen van mij direct de prullenbak in. De boeren, bouwers, en andere sympathisanten verdienen onze steun. Als u van vers en gezond voedsel houdt, want dat maken onze boeren, en uw kinderen ook groot wilt brengen met gezond voedsel in plaats van voor-geproduceerd voedsel uit megafabrieken, dan steunt u vast ook de acties van de boeren die worden bedreigd in hun voortbestaan door een mondiaal beleid, uitgevoerd door Rutte-III, een kabinet dat mijns inziens geen enkele empathie meer heeft voor de Nederlandse bevolking en geen geweten heeft.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Het is een chaos in de wereld door het opgedrongen onrealistische mondiale gedachtegoed

 1. koddebeier zegt:

  Nederland uit de EU en VN !!!! NU !!
  Maar dat zal door de mooie baantjes jagers en de Oranje club wel verhinderd worden, want dan kunnen ze hun zakken over de ruggen van de burgers niet meer vullen !!

  Geliked door 1 persoon

 2. vangie1206j zegt:

  En toch blijven grote groepen stemmen op deze partijen en iedereen blijft netjes veel te veel belasting betalen.
  Dat te veel belasting is wat van ons afgeperst wordt voor al dat inport schorem wat ons dodelijk haat gelijk Rutte en zijn bende die ons ook zo verachten.
  Als de geuzen mentaliteit niet terug komt in e Nederlandse bevolking zie ik het donker in voor de blanke NEDERLANDERS.

  Like

 3. Thomasson zegt:

  De komst van het internet heeft enorm veel roet gegooid in het eten van de officiële mainstream mediawereld. Decennialang of zelfs honderden van jaren beschouwde het publiek de kranten als een trouwe bron van informatie en later was dat ook het geval met nieuwsuitzendingen op de radio en televisie. Het internet heeft het vuil naar de oppervlakte gebracht dat de hoge kringen het liefst achter slot en grendel hielden. Het publiek werd blootgesteld aan de vuile vunzige kanten van eigen politici die voor een vuist vol dollars, of Euro’s, hun land, volk en zelfs eigen familie in de verkoop doen. Politici die zich tot vazallen en loopjongens hebben gedegradeerd om alles na de zin van pathologische globalistische monsters te doen. ER WORDT VOOR BETAALD!. De EEG moest zo snel mogelijk in EU worden veranderd. Niet omdat het goed voor ons was, maar omdat globalistische monsters dat eisten.
  DEEL 2

  Like

 4. Lucky zegt:

  In Frankrijk,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/12/08/french-rapper-brags-about-great-replacement-in-new-song/

  French Rapper Brags About ‘Great Replacement’ In New Song
  Franse Rapper schept op over ‘Great Replacement’ in nieuw nummer

  A French rapper from a migrant-background has released a song bragging about “the Great Replacement” theory of rapid demographic change in the Western world.
  The song, entitled ‘The Great Replacement’, was released earlier this week by French rapper Younès, who states in the lyrics, “The great replacement? It’s your daughter who likes me, who will make me children.”

  “The great replacement is me, then them, then you. The big bad guys are us,” the rapper states, going on to add, “I’m rare, like the whites at Gare du Nord” in reference to the train station in Northern Paris where an attack by radical Islamic terrorists in 2017 was foiled by police.

  Nl:
  Een Franse rapper met een migrantenachtergrond heeft een lied uitgebracht over de ‘The Great Replacement’-theorie van snelle demografische verandering in de westerse wereld.
  Het nummer, getiteld ‘The Great Replacement’, werd eerder deze week uitgebracht door de Franse rapper Younès, die in de tekst zegt: ‘De geweldige vervanging? Het is je dochter die me leuk vindt, die me kinderen zal maken. ”

  “De grote vervanger ben ik, dan zij, dan jij. De grote slechteriken zijn wij ‘, zegt de rapper, en hij voegt eraan toe:’ Ik ben zeldzaam, net als de blanken in Gare du Nord ‘met betrekking tot het treinstation in Noord-Parijs, waar een aanval door radicale islamitische terroristen in 2017 was verijdeld door de politie.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  De EU staat gelijk aan de Oppersovjet. Vandaar worden Verordnungen und Befehlen in de richting van de “Komintern” (satelliet-republieken) doorgegeven. Om de “democratische” schijn hoog te houden, worden in de glazen paleizen stemmingen gehouden. Maar “Befehl ist Befehl!” Zo ook de opdracht zo veel mogelijk islamitische- en Afrikaanse “asielzoekers” uit de Derde Wereld op te rapen. Satelliet-landen die dat weigeren te doen, worden gestraft. Ook de opvang van bergen genetische afval uit de Derde Wereld, is in opdracht van de NWO supermonsters. Zij zijn van plan Europa in X-aantal jaren te ontvolken. Omdat ze de Europese bevolking niet makkelijk naar plaatsen zoals Auschwitz, Belzec of Treblinka kunnen sturen, verkiezen ze een moslim/neger heerschappij die het vuile werk voor hen zal opknappen. Mensen die naar reclamespots op TV kijken, zien dat de spots zijn de laatste jaren erg veranderd. De vrouw is blank en de kerel naast haar is een neger, Arabier of een dugla van onbepaalde donkere soort. Goed voorbeeld is de kerst reclamespot van supermarktketen PLUS waarin de BLANKE FAMILIE het kerstdiner naar het ziekenhuis brengt, waar hun dochter had bevallen. Doel van zo’n reclame: blanke meisjes en kinderen laten wennen aan het idee dat hun toekomstige echtgenoot, vriend- of eigenaar zal zwart of bruin zijn. Voor blanke mannen is geen plaats meer. Op deze wijze kunnen de glob. monsters zorgen voor lagere IQ bij toekomstige Europese generaties. De EU en de VN zijn twee handen op een buik en beide handen zijn eigendom van de BILDERBERG/NWO globalisten. Hoe minder vertrouwen en respect wij voor beide instituten zouden hebben, des te meer onze overlevingskansen

  Like

 6. Lucky zegt:

  In Zweden heeft 72% van de verdachten bij moord een buitenlandse achtergrond
  https://samnytt.se/ny-studie-invandrare-begar-flest-brott-regeringen-har-forsokt-morka/

  Nieuw onderzoek: immigranten plegen de meeste misdaden – de regering heeft geprobeerd het te verduisteren

  Op donderdag werd een nieuw rapport uitgebracht door Göran Adamsson, universitair hoofddocent sociologie van de London School of Economics and Political Science. Het rapport presenteert feiten over de misdaadstatistieken van Zweden met betrekking tot immigranten – feiten die Brå sinds 2005 niet meer onderzoekt. Voor het eerst kunnen we statistieken lezen die getuigen dat immigranten een duidelijke meerderheid vormen van alle misdaden die in Zweden zijn gepleegd.

  Uit de statistieken van BRÅ blijkt dat het aandeel van misdrijven geregistreerd bij personen met een buitenlandse achtergrond tussen 1985-89 en 2013–17 sterk is gestegen van 32 procent naar 58 procent. Het risico op geweldsmisdrijven is nog groter: het aandeel verdachten van moord met een buitenlandse achtergrond is gestegen van 42 procent naar 72 procent.

  Like

 7. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/12/08/duurzaamheid-windmolen-valt-om-in-jorwerd-verwoest-bijkans-boerderij/

  Duurzaamheid – Windmolen valt om in Jorwerd, verwoest bijkans boerderij
  Friese boer kan even niet meer genieten van groene energie

  In het Friese dorp Jorwerd is zondagavond een windmolen omgevallen. De 32 meter hoge molen stond op een boerenerf, maar viel de ‘goede’ kant op en miste de boerderij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s