Johnson belooft minder migranten toe te laten

Screenshot_19

De Britse premier Boris Johnson belooft dat hij de toestroom van immigranten gaat beperken als hij na de verkiezingen van donderdag mag aanblijven als regeringsleider. Hij zei tegen de zender Sky News dat “de aantallen omlaag zullen gaan” door een effectieve controle op immigratie.

Dagblad van het Noorden

“Ik sta niet vijandig tegenover immigratie”, zei Johnson. Als mensen een aanwinst zijn voor Groot-Brittannië zijn ze wat de premier betreft welkom. Johnson stelde dat mensen met bepaalde talenten, zoals “balletdanseressen en kernfysici” een goede bijdrage kunnen leveren aan de Britse samenleving. Ook kan hij zich voorstellen dat er plek voor buitenlanders is in functies in de gezondheidszorg.

De Britse kiezers gaan op 12 december naar de stembus om een nieuw parlement te kiezen. De focus van de Conservatieven van Johnson ligt vooral op het zo snel mogelijk regelen van de Brexit.

Bron:
www.dvhn.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Groot-Brittannië, Immigratie. Bookmark de permalink .

13 reacties op Johnson belooft minder migranten toe te laten

 1. Steven zegt:

  Tja… Héél Londen is al MIGRANT!

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Wat ik in mijn glazen bol zie is dat per ‘toeval’ de socialisten gaan winnen (want dit is de laatste kans voor hen dus gaan ze met hulp van de EU de kluit belazeren) om zo een Brexit af te blazen. De UK blijft gewoon netjes als alle andere EU landen bij elkaar om zo gezamelijk de ondergang tegemoet te lopen zoals gezamelijk was afgesproken in 1973.

  Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  De sancties die de EU zal gaan opleggen aan de UK, om Johnson toch te dwingen om zijn land vol te laten stromen met luxezoekers, is de grootste corruptie en politieke samenzwering sedert mensenheugenis.

  Geliked door 2 people

 4. Hovawart zegt:

  De wekelijkse PLO-polonaise in de grote steden van de UK zijn het levende bewijs dat de segregatie al een feit is….en de UK op sterven na dood is.

  Geliked door 2 people

 5. danny zegt:

  Ik vind het johnson net als alle andere eu – leiders , een smerige gluiperd. Hebben we van de week kunnen zien met zijn vriendjes: rutte, macron, trudeau. Eeeuwww, allemaal corrupt als de pest.

  Wat is die johnson door de mand gevallen, de gore gluiperd. Dat heeft de hele wereld nu kunnen zien.

  Als Engelsman had ik op Farrage gestemd, de rest is allemaal corrupt en links, liberaal of conservatieven corrupten.

  Geliked door 2 people

 6. F1802 zegt:

  Beperken alleen heeft absoluut geen. Stoppen immigratie én emigratie van allochtonen is een minimale vereiste.

  Geliked door 1 persoon

 7. De 1 na de andere stad in Engeland is een SHITHOLE aan het worden, net als heel W-Europa. Met of zonder Boris. Geen redden meer an!

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Johnson stelde dat mensen met bepaalde talenten, zoals “balletdanseressen en kernfysici” een goede bijdrage kunnen leveren aan de Britse samenleving.

  Wat boffen ze daar dan, want het stikt van de balletdanseressen en kernfysici onder de mohammedanen, die heel Europa bestormen.
  Weet Boris wel hoe hard je moet werken om een béétje balletdanseres te worden?

  Ook kan hij zich voorstellen dat er plek voor buitenlanders is in functies in de gezondheidszorg.

  Aan míjn lichaam komt géén mohammedaan, die mij haat omdat ik een ‘ongelovige’ ben!
  Al doet een mohammedaan nóg zo liefjes, hij haat ons als de pest.
  Mohammedanen kunnen net zo goed acteren als de ‘oranjes’.

  Like

 9. Adriaen Beyer zegt:

  Ok dan.
  Alleen balletdanseressen en kernfysici.
  En misschien nog wat lieden die werkelijk een aanwinst kunnen vormen.
  Maar het leeuwendeel gaat per kerende post retour.
  Ook alle bestaande gelukzoekers die hun eigen broek niet kunnen ophouden.
  Het gekke Henkie spelen is afgelopen.
  Brexit – Nexit – Reconquista, we can do it, we must do it, we will do it.

  Geliked door 1 persoon

 10. verwardeman zegt:

  ” Danny ”
  Dat is nou precies het probleem , ik weet niet goed wat ik van Boris moet denken , is hij
  oprecht ?
  Als ik hem was geweest had ik mij niet alleen gedistancieerd van het door jou genoemde
  clubje mietjes , maar had ik hen aangesproken op hun laffe achterbakse gedrag naar Trump
  toe !
  Dus , was Boris een ” innocent bystander ” ?
  Wie het weet mag het zeggen .
  In elk geval twijfel ik geen seconde aan Nigel Farrage , geweldige kerel !

  Like

 11. Geert zegt:

  In het begin een aantal jaren geleden, dacht ik eindelijk een buldog een straat vechter, nou deze hufter is de kogel ook niet waard.

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Dat er niettemin nog steeds talloze asielzoekers, immigranten en moslims denken dat Engeland een soort Luilekkerland is maar dit vaak NIET is zal dit verhaal uitwijzen:

  Wederom migranten op weg naar Engeland uit Het Kanaal gevist

  De Franse kustwacht kreeg het gisteren ineens ontzettend druk. Zo’n 31 migranten probeerden met twee bootjes (hoe kan het ook anders!) Het Kanaal over te steken om de Britse kust te bereiken. Blijkbaar waren ze net op tijd, want één boot was uitgevallen en de andere maakte gestaag water.

  De Franse kustwacht moest gisteravond spontaan uitrukken. Een schip met elf mensen aan boord zou in de buurt van Calais (Fransen en Britten liggen elkaar al eeuwenlang niet!) al enige tijd ronddobberen.
  Een defecte motor zou namelijk de oorzaak hiervan zijn. Eenmaal gearriveerd trof de kustwacht opeens negen volwassenen en twee kinderen aan. Hartstikke verantwoord natuurlijk, twee kleine kinderen meesleuren om Het Kanaal over te steken! Want Frankrijk was blijkbaar niet veilig of gastvrij genoeg, of zo.

  Voor de Franse kustwacht begon de ellende (wie zichzelf bewust in de problemen brengt moet daar gewoon de consequenties van aanvaarden) alleen echter nog maar net. Na het oplossen van dit sterk staaltje verantwoord opvoeden, kregen ze hierna nóg een schip in beeld.
  Een bootje in de buurt van Duinkerke maakte water. Aan boord waren twintig migranten, waarvan er één niettemin een zwangere vrouw bleek te zijn. Sommige migranten hadden (als je jezelf zo slecht voorbereid om een dergelijke tocht over de zee dan vraag je gewoon om moeilijkheden) al onderkoelingsverschijnselen. Dit is al de tweede keer in een week tijd dat migranten de oversteek wagen. Vorige week probeerden 49 migranten de Britse kust te bereiken.

  Deze gevallen zijn toch wel dé definitie van ‘gelukszoekers’ (als ze omkomen op het Kanaal hoef je er geen medelijden mee te hebben) of niet? Van West-Europa, waar je allang veilig bent, ‘vluchten’ naar Groot-Brittannië, omdat je dan een uitkering denkt te krijgen, en zwanger zijn of een paar kinderen meenemen hoort nou eenmaal bij het avontuur.
  Compleet onverantwoordelijk! In Nederland bel je de Kinderbescherming voor héél wat minder dan dit soort stunts. En die immigranten zijn NOG dommer dan al die vervelende jongens uit het verhaal van Pinokkio die naar Luilekkerland toe gingen waar zij maar heel kort van alle luxe aldaar mochten genieten en er als ezels uitkwamen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s