De EUSSR moet kapot worden gemaakt voordat de EUSSR Europa kapotmaakt

(Door: “Balkanske priče”)

Het ware Europa is getekend door joods-christelijke wortels. Dit ware Europa is een gemeenschap van naties. We hebben onze eigen talen, tradities en grenzen. De landen van Europa zijn ons thuis, we hebben geen ander. Een nationale gemeenschap is er trots op zichzelf op zijn eigen manier te besturen, boogt vaak op grote nationale prestaties in de kunsten en wetenschappen en wedijvert met andere naties, soms op het slagveld. Dit heeft Europa verwond, soms ernstig, maar het heeft onze culturele eenheid nooit in gevaar gebracht. Het tegendeel vond plaats. Dit is het echte Europa, onze dierbare en onvervangbare beschaving en cultuur. Maar een vals Europa bedreigt ons…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Europa, EUSSR. Bookmark de permalink .

42 reacties op De EUSSR moet kapot worden gemaakt voordat de EUSSR Europa kapotmaakt

 1. koddebeier zegt:

  De Europese Unie is een clubje landverraders die ons verkocht en verraden hebben aan de islam en het inmiddels geïslamiseerd Afrika ..

  Geliked door 5 people

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Jammer, ik had altijd waardering voor de artikelen van Balkanske priče maar dit keer laat hij zich net als zovele anderen meeslepen in “Het Grote Complot” denken.
  Zeker ik ben het volledig met hem eens dat de huidige opzet van de EU een verkeerde weg is die veel ellende teweeg kan brengen.
  Laten we even teruggaan naar 1920, de Eerste Wereldoorlog was net afgelopen en liet de wereld achter in verwarring, het Russische keizerrijk was ten val gebracht en de tsarenfamilie uitgemoord, allerhande politieke systemen zagen het licht, communisme, anarchisme, socialisme de lijst is lang en veel van die ideologieën overlapten elkaar ten dele en hadden naast verschillen ook overeenkomsten.
  Sommige kregen een grote schare van aanhangers, andere minder en zijn inmiddels zo goed als vergeten. Rusland was (en is) een gigantisch land met een enorm potentieel maar mogelijk ook grote militaire macht.
  Die militaire macht zou, zo had de Eerste Wereldoorlog wel geleerd, ook verkeerd uit kunnen pakken voor andere natiestaten.
  Grootheden stonden op en tuimelden na verloop van tijd weer net zo hard naar beneden, Lenin, Marx, Trotski en in mindere mate Richard Nicolaus graaf Coudenhove-Kalergi.
  Kalergi was van gemengd ras, zijn moeder was een Japanse en dat zal ongetwijfeld zijn kijk op de wereld beïnvloed hebben. Gemengd ras was destijds zeer uitzonderlijk en al helemaal onder de adel met hun vaak incestueuze en gearrangeerde huwelijken.
  Het is echter niet zo dat hij opzettelijk het blanke ras wilde uitroeien of door rasverdunning wilde opheffen maar hij zag dit als een niet te voorkomen uitkomst.
  Vergeet niet dat de mens in voorgaande eeuwen lang niet zo mobiel was als wij tegenwoordig gewend zijn. Daar was sinds begin 1900 ingrijpend verandering in gekomen, de auto, de trein en ook de steeds veiliger en grotere scheepvaart waren stormachtig in opkomst.
  Hij zei het als volgt;

  “De toekomstige mens zal van gemengd ras zijn. Hedendaagse rassen en klassen zullen geleidelijk verdwijnen als gevolg van ruimte, tijd en het verdwijnen van vooroordelen. Het Euraziatische-negro ras van de toekomst, dat zal lijken op de oude Egyptenaren, vervangt de verscheidenheid van volkeren met een verscheidenheid aan individuen.”

  Hij zei niet dat hij daar voor of tegenstander van was maar hij zag het als onvermijdelijk en dat is een wezenlijk verschil.
  Een mogelijkheid om een tegenwicht te bieden aan Rusland was het verenigen van de overige natiestaten, of hij dan de VS als superstaat zag is twijfelachtig, zij waren toen nog lang niet zo machtig als dat ze later wel zou worden. Daar was toen echter nog geen enkele sprake van, het was eerder een land in wording.
  Zeker het zou zomaar kunnen dat hij geen voorstander van democratie was maar uiteindelijk is democratie ook maar een van de vele vormen van staatsinrichting. Andere vormen geven vaak weinig tot geen macht aan het volk.
  Denk aan communisme maar ook aan socialisme, daarnaast waren (en zijn) er meerdere vormen van dictatuur, een absolute monarchie is bijvoorbeeld ook niks anders dan een vorm van dictatuur.
  Bij de meeste vormen van staatsinrichting staat religie slechts aan de zijlijn, uitzondering is een theocratie zoals we in Arabische landen tegenkomen (Iran, Saoedi-Arabië) maar ik denk niet dat dit tot ver in de vorige eeuw als een werkelijke bedreiging werd gezien en al helemaal niet in de tijd van Kalergi.
  De Arabische landen waren niet zoals nu schatrijk maar eerder landen met een nomadische bevolking met stammen die elkaar met enige regelmaat naar het leven stonden, niet bepaald een economisch machtsblok van enige betekenis.

  Like

  • Tineke zegt:

   Wat zou dan de reden kunnen zijn Tijl,dat Merkel en Juncker,de Coudenhove-Kalergi prijs in ontvangst hebben mogen nemen ?

   Geliked door 4 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Tineke ik wist bij het schrijven al dat mijn reactie de handen niet op elkaar zou krijgen, men vind het niet leuk als een theorie genuanceerd wordt, de reden dat Merkel en anderen de Coudenhove-Kalergi prijs hebben gekregen is niet zo gek aangezien ze zich ingezet hebben voor het uitbouwen van de EU.
    Let wel; ik heb nergens gezegd dat ik zo blij ben met de huidige EU, in tegendeel zelfs, ik denk dat ze compleet op de verkeerde weg zitten maar dat neemt niet weg dat ik wel voorstander ben van een vergaande samenwerking.
    Voorop zou moeten staan dat landen zelf de zeggenschap houden over hun natie.
    Lees dit eens;
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Richard_Coudenhove-Kalergi
    Waarom ik altijd zo tegen de complottheorieën en eventuele NWO plannen ben komt omdat ik het idee op zich al absurd vind, en niet onbelangrijk, het is vaak de aanzet tot antisemitisme want het is maar een klein stapje om vervolgens “de Joden” aan te wijzen als de kwade genius achter alles “omdat” ze een belangrijke plaats innemen in de financiële wereld.
    Langzaam maar zeker kom je dan op het pad van Fubar die dacht dat Joden zo’n beetje alles controleerden, van de media tot de filmwereld en, nou ja je kunt het zo gek niet bedenken, overal waren het de Joden die aan de touwtjes trokken en “dus” moest er een groot complot achter zitten.
    Geloof mij, als er werkelijk een wereldomvattend complot zou bestaan dan hadden ze niet voor de geleidelijke weg gekozen en was het allang gerealiseerd.

    Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Is de mogelijkheid volgens jou dus uitgesloten dat er in werkelijkheid een complot achter zit?
   Het wordt per dag duidelijker dat we op weg zijn naar een “1984” maatschappij, met trekken van “Animal Farm”.
   Volgens jou is dus het hele traject, van een redelijk functionerende democratie, naar de anti-democratische omvolking, zomaar uit de lucht komen vallen? Er zit een plan achter en een strategie. Als je dat geen complot wilt noemen (dat mag natuurlijk), hoe noem je het dan?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 3 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Meneer Köhler iets uitsluiten is in mijn ogen niet bepaald slim maar ik heb er vaak over nagedacht en de argumenten bekeken en afgewogen en ben tot de conclusie gekomen dat het uitermate onwaarschijnlijk is.
    En ja hoe noem je iets waarvan je het bestaan niet aannemelijk vind?
    Geen idee, ik geloof niet dat daar een benaming voor bestaat.

    Like

   • M. zegt:

    Tijl doet net alsof hij het niet weet.
    Zelfs een blinde kan zien dat er een complot tegen de Europeaan actief is.
    Als Europa ontwricht moet worden en daar werken ze met de agenda allemaal aan is dat geen complot ?
    JFK schoten ze er voor af. Hij benoemde het complot.
    Jonge Bush en oude Bush spraken over de NWO
    Kissinger……NWO
    Ronald Reagan….NWO
    Merkel ….NWO
    Rutte NWO.
    Duidelijk??

    Niet net doen alsof je het niet weet, Tijl.

    Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel: Ik weet dat Kalergi multi diverse was en hij wilde ook dat het met Europa gebeurde. Het is iedereen bekend waarover Kalergi schreef en dat heb ik ook beschreven. Hij wilde niet alleen het witte ras mixen met andere rassen, maar hij wilde ook landen en hun identiteiten vernietigen. Alsof ze nooit hebben bestaan en dat is iedereen bekend. EU project was ook een nazi project,maar NWO heeft het betere idee van Kalergi gekozen, om van Europa een zombie continent te maken. Het doel van de NWO is allang bekend, dat ze de hele wereld onder hun controle willen hebben….

   Geliked door 4 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Balkan je kunt mensen niet dwingen tot rasvermenging, je kunt het wel een onvermijdelijke uitkomst vinden, het blanke ras is als je het foktechnisch bekijkt nogal zwak, je blijft zeer lange tijd herkennen dat er in iemands bloedlijn ooit vermenging heeft plaatsgevonden.

    Like

  • dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

   @Tijl Uylenspiegel. Heel hard kan gezegd worden: Dhr. Coudenhove-Kalergi werd als kind gepest omdat hij van gemengde afkomst was. Het deed hem in ieder geval pijn dat zijn Japanse moeder niet door iedereen werd gerespecteerd. Dus daarom moet het zo zijn, dat onze nazaten allemaal een eenheidsworst in de toekomst worden, zodat er geen diversiteit meer is (dat komt, andermaal heel hard gesteld, neer op Europese Volkerenmoord)? In ieder geval wordt daarnaar gehandeld door de ngo’s en de globalistische LAND- en CONTINENTVERRADERS angela m., emmanuel m., frans t., guy v., jean-claude j, ursula von der l., d. tusk, in het verleden nicolas s. en vele vele anderen (bijv. g. soros) toen en nu en dat blijft maar doorgaan.Zij voeren via de VN en de EU de MISDADIGE communistische agenda 21, 2030 en 2050 uit. Die bij voortdurend globalisme zeer waarschijnlijk binnen 20/50 jaar gaat resulteren in burger- (of zelfs de Derde Wereld)oorlog met Europa als brandpunt. EXPRES zorgen de globalisten ervoor dat Europa wordt omgeturnd in AfriRabië 7e Eeuwse stijl. Deze politici kennen de geschiedenis van de islam drommels goed. Bijna 1400 jaar ellende: altijd en overal waar het komt. Dat gaat door totdat er 100% consensus is bereikt. Daar betalen Saudi Arabië, Qatar & Turkije heel veel geld voor. Het gaat door totdat wij er NIET meer zijn (zijn afgemaakt), zijn bekeerd of dhimmi zijn geworden (dat is de uitwerking van koran 2 vers 193). Zo werkt het al bijna 1400 jaar. Wie niet vecht/zich niet verzet wordt islamitisch. Dat doen onze globalistische politici niet, zij FACILITEREN de 7e Eeuw alleen maar! Betekent dat ons continent islamitisch wordt. Dat lukte in Turkije (was Christendom, nu < 1% Christenen), Afghanistan (was Boeddhistisch, nu minder dan 0,5% Boeddhisten) en Maleisië (waren Hindoes nu nog maar minder dan 6,5% Hindoes) BINNEN 600 JAAR!!! En zo is het in veel van de andere 54 landen ook gegaan. Dat gaat deze keer geen 600 jaar duren, maar vele malen korter. Slecht plan: dan hebben onze kinderen, kleinkinderen, vrouw/man/partner, andere minderheden, lgbtq, dieren etc GEEN/minder vrijheden. Schandalig en vooral te wijten al decennialang globalisme: dat mag NIET gebeuren!

   Als gevolg daarvan zijn wij overspoelt met vele VIJANDIGE 7e Eeuwers en andere invasoren die NIETS met ons en NIETS met onze cultuur hebben. Gevolg: massaal worden Europeanen bestolen, onze vrouwen aangerand en verkracht, Europeanen afgestoken, slachtoffer van moord en doodslag en zelfs terrorisme. TOTAAL ONACCEPTABEL! Onze globalistische overheden komen hun SOCIALE CONTRACT niet na. Daar betalen WIJ belasting voor, wij zijn NIET beschermd!

   Victor Orban doet het anders: hij stimuleert de geboorte onder de eigen bevolking. Zo hoort het: dat is gezond verstand!

   Meer gezond verstand uit een ander land: https://www.youtube.com/watch?v=HP_6oB1Sxkw&t=137s

   Alle criminele 7e Eeuwers en andere criminele migranten met hun gehele gezin terug naar land van herkomst/achtergrond (zorgt voor betere sociale controle onderling)! Wie hier gekomen is, vriendelijk is, zich gedraagt (niet doet aan criminele activiteiten, sharia, jihad, kick the kafir, taqiyya en/of HEJIRA), werkt en met ons in vrede en vrijheid samenleeft: prima, geen enkel probleem! Wie hier echter gekomen is om ZIJN/HAAR cultuur aan ons op te leggen, behoort NIET welkom te zijn in de Westerse Wereld. 57 landen staan voor hen open, maak een keuze: dat moet genoeg zijn!

   Geliked door 4 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Dus in het kort; een man is in zijn jeugd gepest met zijn afkomst en houd daar psychische problemen mee, dit verwerkt hij in een absurd plan en vele kopstukken staan vervolgens te applaudisseren en gaan zijn plan uitvoeren, vat ik het zo goed samen ?

    Like

   • Tineke zegt:

    Dat ”men” het niet leuk vindt dat een reactie genuanceerd wordt”

    Ik vind dat juist prima Tijl.
    De bedoeling is om elkaar wakker te schudden,en we hoeven het niet met elkaar eens te zijn.
    Als ik jouw reacties volg,is er nergens sprake van opzet.
    Alles is 1 groot complottheorie,zoals je de bijdragen van “Elise Nijmegen” eens noemde.
    Das even in mijn woorden.
    Als ik denk,dat onder Obama zowat het hele Midden-Oosten in de fik gestoken is,neem ik aan dat jij ervan uitgaat dat ,dat is gebeurd vanuit het oogpunt om vrede te bewerkstelligen?
    Hoe denk je over het verdrag van Marrakesh Tijl? iedereen die binnenkomt is gelijk legaal,gelijke rechten?
    Terwijl de NOS het nog steeds heeft over vluchtelingen met idem foto s?
    De Coudenhove-Kalergiprijs voor het uitbreiden van Europa?
    Mijns inziens zijn zij daar prima in geslaagd.
    Er is geen huis meer te krijgen voor onze kinderen,alles gaat naar de instroom(die ook niet meer gaat stoppen ,dankzij dat verdrag van Marrakesh?.
    Complot of geen complot,maar ik persoonlijk geloof niet zo in de goede bedoelingen van de Europese Unie.
    Nog 1 vraag Tijl,geloof je dat ze een 1wereldregering najagen,en hoe denk je daar over?
    Ik ben heel benieuwd hoe je hier allemaal over denkt.
    .

    Geliked door 2 people

   • dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

    @Tijl Uylenspiegel Ik sloot die zin af met een vraagteken 😉. Maar bij velen is het de afgelopen jaren zo overgekomen (dit blijkt uit commentaren die ik heb gelezen). Dus gechargeerd en hard gesteld: omdat dhr. Coudenhove Kalergi als kind werd gepest en zijn moeder niet werd gerespecteerd moeten alle Europese Volkeren eraan? Wie dacht die man wel dat hij is! Misschien dat zijn intenties niet slecht waren, omdat hij tijdgenoot was van beide Wereldoorlogen en zich wellicht richtte op de onderlinge verdeeldheid tussen de Europese Volkeren in die tijd. Toch gaat dit niet goed uitpakken. Het is volkomen onacceptabel, want de uitwerking gaat zijn dat met voortdurend globalisme binnen een paar honderd jaar (of wellicht zelfs veel eerder) de Europese Volkeren zijn verdwenen. Dat mag je absoluut Volkerenmoord noemen.

    Verstandig beleid is juist als je de geboorte van je eigen bevolking stimuleert (zoals Victor Orban doet in Hongarije)! Onze globalistische politici doen dat juist niet, sterker nog zijn ontmoedigen juist Europese/Westerse geboorte en gaan geboortegolf van (te vaak vijandige) migranten niet tegen. De globalisten weten absoluut waar zij mee bezig zijn en dat is de NWO! Agenda 21 (PEOPLE REPLACEMENT!), 2030 & 2050.

    Ben zelf zeer PRO Israël (sterker nog: de opa van mijn oma was een Joodse man 😉)! Maar elk land/volk/natie heeft zijn schurken. Zo zijn er 2 geloofsgroepen binnen het Jodendom die vinden dat Israël in de huidige vorm van de kaart geveegd moet worden. Verder heb je ene meneer g. soros die ook vindt dat Israël (heb hem in een interview ook horen zeggen dat China divers moet worden, dat gaat minder makkelijk worden) divers moet worden.

    Door de Balfourverklaring uit 1917 en de gebeurtenissen van 1948 kwam de Joodse Staat tot stand. Betreffende 2 geloofsgroepen gaan NIET akkoord (die toevallig veel machtige mensen met veel poen in hun midden hebben) met de huidige situatie. Zij vinden dat het land door God gegeven moet zijn en dat is nu niet het geval. Ja, er zijn er ook die er zo inzitten omdat zij denken dat de Messias nog moet komen en dat er daarom een 3e Wereldoorlog moet komen, bizar…

    In aansluiting op jouw reactie kom ik o.a. het volgende tegen:
    Hier een geestelijke https://www.youtube.com/watch?v=BrP9ysKbtIs

    Helaas zijn er toch de nodige mensen met allen dezelfde bepaalde achtergrond die een kwalijke rol spelen. Vaak handelen zij er zelf naar en/of wordt er naar gehandeld door onze VERRADERLIJKE globalistische politici.
    Open op de Duitse tv, een globalistische Harvardman spreekt en heeft het over een “historisch experiment” waarvan hij wel “gelooft” dat het goedkomt. Nou niet dus. Dit gaat later deze eeuw resulteren in burgeroorlog of W.O. III (vooral vs de vele vijandige 7e Eeuwers die ons continent willen overnemen). VOLKOMEN ONACCEPTABEL!!! https://www.youtube.com/watch?v=s4N-wl6nydQ&t=3s Kortom wij worden EXPRES OMGEVOLKT, al decennialang trouwens! Wanneer ik als kind in steden in een buurland liep (en ook in eigen land trouwens) en toen had hooguit 1 op 10 een niet Westerse achtergrond en ik loop daar nu weer en het is nu al fifty fifty, dan is dat absoluut OMVOLKING. Voor nu een stille omvolking en wanneer de 7e Eeuw meer in aantal toegenomen gaan we zien dat nog meer Europeanen worden afgeslacht en afgemaakt. Politici die de geboorte van hun eigen bevolking niet stimuleren en de huidige politiek laten voortgaan zijn MISDADIGERS, LAND- EN CONTINENTVERRADERS die, en dan zeg ik het heel mild, een jarenlange gevangenisstraf toekomt.

    Deze man was op dat moment president van zijn land. Interessant is ook een land waar hij spreekt… (S.A.) https://www.youtube.com/watch?v=I8yaiN6ew_g *

    Deze dame werkt er openlijk en expres aan mee in Griekenland https://www.youtube.com/watch?v=K4XhLiiu0is&t=225s

    Ben volkomen ONEENS wat hier gebeurt, de dame vanaf 10.31 handelt actief. Via haar en haar land van achtergrond zijn vele vijandige Somaliërs in Zweden gekomen. Een groot aantal daarvan zet de boel regelmatig op stelten https://www.youtube.com/watch?v=ut82dDp-n3g
    Zweden, waarschuwing vooraf: demp svp het geluid https://www.youtube.com/watch?v=WOxKjStK28c

    Hier een Cultureel Marxist (denk ook aan de cultuuroorlog die in elk Westers land bezig is: bijv. in Nederland via kozp, standbeelden, straatnamen etc) die vorige maand die het leven liet. Stond bekend om zijn blankenhaat https://www.youtube.com/watch?v=q90kmUbEv7c&list=PLnpKdllrn-4CzPcQTw3y5YE37ns0n8Ljk

    Hier een man van Time Magazine https://www.youtube.com/watch?v=y_daB_2JJls

    Uitstekend nieuws dat Christelijk Europa gaat vallen door de pislam zegt deze geestelijke…
    The “”Macchiah”” will come ONLY when Europe and Cristianity will completely fall (perish). So I will ask you all this question : is it a good news that Islam is currently invading Europe ? (Crowd : “”Yes””)Indeed It is an EXCELLENT news it demostrates the coming (arrival) of “”Macchiah””. Excellent news. When Italy will disappear , Italy being the headquarter of Cristianity, when Italy disappear which is what Islam will do……(by the way) Islam is the “”broom-brush”” of Israel. We will not do the job ourselves we will send Islam to do it for us you need to know this. When it (Islam) will have completely brush everything and the (inaudible- maybe wind in the sense of “”good wind blowing in our favor”” but I may be wrong) then it will means the coming of Macchiah. (Final Chapter ; Victory): https://www.youtube.com/watch?v=8qST8I3j0u4

    Ik ben niet kwaad op de 2 geestelijken die voorbij kwamen, maar wél op de eigen Westerse globalisten die dit EXPRES uitvoeren met hun handlangers!!!

    *2 opvolgers verder doen o.a. macronnetje & die Terrorkanzlerin hard hun best om Afrika in Europa te schuiven… https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2019/09/deur-open-182348w/

    Conclusie: EXPRES turnen VN en EU globalisten o.a. heel Europa om tot SHITHOLE. Daarbij zijn wij NIET beschermd! Het is een pure MISDAAD wat nu aan de gang is. Bovenstaande voorbeelden geven aan dat meer mensen er heel fout inzitten en als geschreven wordt er zo naar gehandeld. De in mijn eerdere reactie genoemde politici & handlangers horen voor vele jaren in de bak!

    Like

 3. Frans Timmermans is kennelijk nog nooit in Japan geweest… die hebben hun volk puur weten te houden en varen er wel bij!

  Geliked door 7 people

 4. Rensk. zegt:

  De diversiteit die volgens Timmermans moet is ver te zoeken in de moslimcultuur. En laat die cultuur nou net de voorrang krijgen om binnen te komen en voorrang te krijgen met bijna alles. Lagere straffen (want is nou eenmaal cultuur in die kringen enz) Mannen en vrouwen gescheiden (heeeeeeeeeeel divers) Homoś moeten kapot. Iedereen heterogeen (heeeeeeeel divers) Kleding vrouwen uniform zwart. Kleding mannen uniform smetteloos witte jurken. Alle vrouwen hoofddoek (vooralsnog de keuze gebloemd of effen) en ga zo maar door. Heel divers allemaal. Allemaal dezelfde manier van bidden. (zit verschil tussen soennieten en sjieten, vandaar de oorlog tussen die twee groepen)En Timmermans weet dat heel goed. Vuil vies volgevreten achterbaks varken dat je bent Timmermans.

  Geliked door 5 people

 5. verwardeman zegt:

  In 1952 die Jean Monnet , in 1954 ons prinske Bernhard met zijn Bilderberggroepie .
  Ik ben geboren – 1962 – in een land waarvan ” de elite ” TOEN al wist dat ze het naar de
  klote zouden helpen………………….
  57 jaar leef ik dus al in een illusie , een nep-democratie………….
  En dat alles is vooral door dat Nieuw Links – met zijn mars door de instituten – uitgevoerd .
  Nu begrijp ik al dat gedram over “tolerantie en verdraagzaamheid ” , dat gedram dat wij zo
  ” multicultie “” zijn .
  Nu begrijp ik de opgefokte reakties – van linkse babyboomers – toen ik sympathie toonde
  voor Hans Janmaat , ik was ” racist en facsist “.
  Dit is dus nooit een democratie geweest , maar een soort dictatuur waarin je verteld wordt
  WAT te vinden en WAT te voelen en WAT te denken ……….
  Als ik een God was , zou ik dat linkse geteisem totaal van de aardbodem vegen , er geen
  spaan van heel laten .

  Geliked door 5 people

 6. Jan zegt:

  Groenhuijsen, traditioneel om te kotsen, geen enkel inzicht in de NL maatschappij wat er gaande is.

  Geliked door 3 people

 7. Jean zegt:

  Europa is besmet met een levensgevaarlijke kanker en die kanker heeft een naam, de EU misdaadbende, die kanker maakt ons leven kapot, die kanker vergiftigd ons met nog meer geimporteerde kanker.
  Als wij niet heel snel dat kankergezwel wegsnijden zal er geen toekomst, veilige toekomst, zijn voor onze kinderen en kleinkinderen, dan zal Europa heel snel een groot kerkhof zijn waarop islamieten staan te dansen en leden van die EU misdaadbende liggen te parasiteren.
  Mijn keuze is reeds lang gemaakt, mijn stem gaat enkel naar die partijen die deze misdaad willen/zullen bestrijden en verdrijven en de misdadigers zal opsluiten voor de rest van hun misdadig leven zodat ze niet nog meer ellende kunnen veroorzaken.
  Opgeruimd staat netjes en brengt welvaart veiligheid en leefbaarheid.
  Nooit heb ik haat gekend maar die EU misdadigers hebben het in mijn lichaam gedramd.

  Geliked door 4 people

 8. BigLJohn zegt:

  Moet de EUSSR kapot worden gemaakt voordat de EUSSR Europa kapotmaakt ? Buiten onze landsgrenzen (die ook al niet meer bestaan) word er in Brussel over onze toekomst beslist. Word er beslist over de inhoud van onze schatkist, over onze pensioengelden, over het immigratie-quota en nog tal van andere zaken. Werd er door Brussel een waarnemer aangesteld die het doen en laten van het kabinet controleert. Zoals Seijs Inquart in de 2e Wereldoorlog in Nederland aangesteld werd door de mof. Het linkse kabinet is niet meer dan een poppenkast met Jan Klaasen in de figuur van Rutte. Onderin deze poppenkast zitten de poppenteers uit Brussel die aan de touwtjes trekken. Stemmen is verworden tot een soort folklore, je blij laten maken met een dode mus. De uitkomst na iedere verkiezing is altijd en immer hetzelfde; Links wint de verkiezingen en zet het desastreuze beleid gewoon weer voort. Brussel eist gewoonweg (in het geniep) dat er telkens een linkse meerderheid in de senaat op de proppen komt, Een rechts kabinet zou alleen maar hun snode plannen dwarsbomen. Hoeveel decennia moeten we teruggaan om een echt rechts kabinet te ontdekken dat handelde naar de geest van het volk ?

  Geliked door 5 people

 9. Jan zegt:

  Reportage van de Hongaarse tv over het geimporteerde uitschot

  Geliked door 2 people

 10. Rensk. zegt:

  Het dreigingsniveau is van 4 naar 3 gegaan. Minder groepen marokkanen, die meisjes lastig vallen. Minder groepen marokkanen die kopschoppen. Minder tot geen autobranden meer. Minder schietpartijen in Amsterdam. Minder dronken getinte mensen, die als ze hun zin niet krijgen een beuk geven. Minder getinte mensen, die als ze een waarschuwing krijgen de politie aanvallen, want die erkennen ze niet, want is niet scharia. Wat is het ineens toch een gaaf land geworden doordat die 4 een 3 is geworden. Zomaar ineens van de ene op de andere dag. Slaap ze en nog een toedeledokie van Rutte plus de bijbehorende krankzinnige grijns

  Geliked door 5 people

 11. Henk.V zegt:

  Wie de geestelijk op hol geslagen heer Timmermans beluistert zal constateren dat deze man opzettelijk , of uit onwetendheid voortkomende lulkoek uit slaat. Wat hij beweert is dat er nooit maatschappijen bestonden die als samen bindend element één cultuurvorm kenden.
  De beperkte intellectuele bagage van de man kan niet via verbale blufpoker worden verdonkeremaand: er waren vele volkeren die juist deze monocultuur kenden , vaak eeuwen of millennia lang. En wanneer zij al vormen van vermenging moesten toestaan, dan waren die het gevolg van militaire acties van mensen van een ander ras die een andere cultuur bezaten.
  In dat geval was de culturele vermenging die de heer T. zo voorstaat het gevolg van overweldiging.
  Ook de mythe van de Nederlandse multiculturaliteit moet eens tegen het licht worden gehouden!
  Vluchtelingen die uit hun land waren verdreven kenden DE ruimhartige, liberale mentaliteit van de welvarende Republiek van de Zeven Verenigde Nederlanden en zij zochten in ons land vrijheid, rust en de mogelijkheid om een nieuw bestaan op te bouwen. Zij kwamen hoofdzakelijk uit landen, waarvan de culturen verwant waren aan die van de Republiek.
  Hier was dus geen sprake van multiculturaliteit! De nieuwkomers werden door de stad – landbestuurders bestuurders getoetst op hun bruikbaarheid en inpasbaarheid in de maatschappij Na toelating tot ons land namen zij de heersende leefstijl over (!) en door hun afkomst voegden zij nieuwe accenten toe aan de bestaande cultuur. Zij vernederlandsten totaal…
  De Nederlandse cultuur bleef dus steeds zeer herkenbaar, omdat onze wijze van leven iedereen opviel : Nederland was duidelijk een (Joods-)christelijk land met humanistische trekken waarin het gemak waarop men zijn of haar mening in vrijheid kon uiten, sterk opviel!.

  Dit ongeremd kunnen zeggen en schrijven wat je denkt en voelt valt veel bezoekers aan ons land nog steeds op.

  In de manier waarop Timmermans zijn mening verkondigt valt iedere kritische luisteraar iets dwangmatigs op.De volkstribuun uit Brussel spreekt niet vrijblijvend! .Hij dicteert als het ware een toekomst visie die elke mono cultuur op aarde zal treffen. ELK VOLK zal worden vermengd, want T.stelt dat zoiets ook altijd plaats vond op aarde.Daar is volgens T. geen ontkomen aan.

  De man wil zich wetenschappelijk voordoen, waarbij hij het verleden als het ware gaat herschrijven: OVERAL vond altijd al vermenging plaats en dus zijn de plannen van de mensen die in de EU en in de wereld naar hun hand willen zetten volledig logisch en voor de hand liggend.

  De grote uitvoerder van Timmermans visie vinden wij in Duitsland.
  Angela Merkel heeft eigenzinnige bezoeken aan Afrika afgelegd en teruggekeerd naar Duitsland
  verkondigt zij in 2015 dat elke ”vluchteling” welkom is in haar land.Voor de toelating golden geren bovengrenzen. En daar kwamen de vluchtelingen, bij miljoenen en toen het duidelijk was dat de Duitsers bij lange na niet zoveel mensen konden herbergen, werd er een beroep gedaan op de solidariteit van de EU lidstaten. Je zult maar zo’n buurvrouw hebben als land: betalen voor tante Angela’s politieke hobbies.
  Zij bezocht Afrika opnieuw en zij legde de grondslag voor het akkoord van Marrakesh, dat de EU landen VERPLICHT tot opname van miljoenen migranten.

  Dit is nu de vormgeving van het multiculturaliteitsstreven van de EU, waar Timmermans zo’n voorstander van is.
  Hij heeft zijn versie van de geschiedenis aangepast om elk schandelijk plan tot volkerenvermenging logisch en acceptabel te maken.

  Merkel en Timmermans en alle spelers van de EU die het plan zo geweldig vinden , te realiseren over de ruggen van de volkeren van de EU.

  Aan de godslasterlijke organisatie, die deze EU inmiddels is geworden MOET een einde worden gemaakt, zodat alle Europese staten in een ontspannen sfeer allerlei vormen van samenwerking kunnen bedenken hoe zij hun eigen staatkundige identiteit en cultuur kunnen vormgeven..

  En omdat ik inmiddels helemaal in de ban van van het klimaat denken, stel ik dat de wereld echt beter af is indien alle bedenkers van de EU plannen gaan inzien dat de wereld beter af zou zijn indien zij en masse zouden besluiten een proces van duurzame zelf compostering in gang te zetten.

  De ‘gekwelde Europese volkeren hebben namelijk NU dringend behoeft aan zeer duurzame RUST….

  Geliked door 5 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Wie de geestelijk op hol geslagen heer Timmermans beluistert zal constateren dat deze man opzettelijk , of uit onwetendheid voortkomende lulkoek uit slaat.”

   Ga er maar van uit, Henk, dat ie dat opzettelijk doet. Hij heeft de lessen van Goebbels goed in z’n oren geknoopt. “Vertel een leugen en blijf die eindeloos herhalen. Op den duur zullen de mensen geloven dat er toch wel iets van waarheid in moet zitten.”
   Het is lulkoek, maar wel lulkoek met een bedoeling.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 3 people

   • Henk.V zegt:

    Ik denk dat u hoogstwaarschijnlijk wel gelijk heeft,heer Köhler, maar dan nog doen de ”versprekingen” van Timmermans afbreuk aan het effect dat hij wil bereiken.
    Zo is zijn bewering in Duitsland, dat de islam al 2000 jaar invloed uitoefende in Europa, door iedereen die iets van de geschiedenis af weet als een blunder van formaat te herkennen. Timmermans is nagenoeg NOOIT geloofwaardig.

    och vind ik deze pratende oliebol heel interessant, eigenlijk: De man is zeker verbaal hoog begaafd, spreekt nogal wat talen, maar mijn fascinatie schuilt daarin dat hij al sprekende verslaafd wordt aan het produceren van woordenstromen .Hij geniet daar immens van , maar dat genieten neemt zulke drastische vormen aan, dat ik geneigd ben te denken dat er een soort dronkenschap in zijn hoofd ontstaat door het aaneenrijgen van zinnen, die moeiteloos uit zijn mond rollen. Ik denk echt dat Timmermans- in- topvorm een soort genieten beleeft dat bijna te vergelijken is met orgasmes. De man zwetst en zwetst en op zeker moment passeert hij aantoonbaar de barrière van het gezonde verstand. Hij belandt kennelijk in een extatische ruimte waarin alles kan worden uitgekraamd: De man zwamt dan letterlijk in de ruimte. Maar dat kan hem kennelijk weinig schelen. Hij heeft -er daar hebt u zeker gelijk- eet doel voor ogen waarvan hij niet WIL afwijken.
    Deze man is mateloos ambitieus en hij gaat letterlijk over lijken.De gewone man en vrouw betekenen totaal niets voor hem.
    Ik beschouw hem als een levensgevaarlijk mens, die op de een of andere manier definitief uit zijn functie moet worden verwijderd, voordat – mede door zijn toedoen- de hel in Europa losbreekt..

    Geliked door 3 people

 12. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Helemaal eens, dit is wat ik pas sinds april dit jaar ben gaan inzien. De EUSSR MOET KAPOT, anders is Europa gedurende mijn leven totaal vernietigd. Not on my watch!!!

  Geliked door 1 persoon

 13. SVEN GLAUBE zegt:

  Angela Merkel is dichter bij Poetin dan bij Trump !

  Angela Merkel heeft zich uitgesproken voor nauwe contacten met Rusland !

  Kanselier Angela Merkel is van mening dat goede nabuurschapsbetrekkingen met Rusland moeten worden gehandhaafd !

  https://de.news-front.info/2019/11/22/angela-merkel-hat-sich-fur-enge-kontakte-zu-russland-ausgesprochen/

  Geliked door 1 persoon

 14. Angela Merkel is dichter bij Poetin dan bij Trump !

  Angela Merkel heeft zich uitgesproken voor nauwe contacten met Rusland !

  Kanselier Angela Merkel is van mening dat goede nabuurschapsbetrekkingen met Rusland moeten worden gehandhaafd !

  https://de.news-front.info/2019/11/22/angela-merkel-hat-sich-fur-enge-kontakte-zu-russland-ausgesprochen/

  Geliked door 1 persoon

 15. Angela Merkel ist nährer an Putin als an Trump !

  Angela Merkel hat sich für enge Kontakte zu Russland ausgesprochen !

  Bundeskanzlerin Angela Merkel ist der Ansicht, dass die Gutnachbarschaftlichen Beziehungen mit Russland aufrechterhalten werden sollten !

  https://de.news-front.info/2019/11/22/angela-merkel-hat-sich-fur-enge-kontakte-zu-russland-ausgesprochen/

  Geliked door 1 persoon

 16. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/12/lekker-gedaan-kabinet-asielaanvragen-marokkanen-rijzen-de-pan-uit-hoogste-aantal-in-drie-jaar/

  Lekker gedaan, kabinet! Asielaanvragen Marokkanen rijzen de pan uit: hoogste aantal in drie jaar

  2019 blijkt een recordjaar te zijn geweest voor asielaanvragen in Nederland vanuit Marokko. De kansen dat Marokkanen hier als vluchtelingen worden geaccepteerd zijn zo goed als afwezig, maar dat heeft een hele horde fanatieke veiligelanders er niet van weerhouden om het tóch te proberen

  De Nederlandse overheid probeert al langer de stroom asielzoekers uit het land in te dammen, zo werd in 2016 het land als veilig bestempeld. Eenmaal in Nederland zorgen de asielzoekers uit veilige landen zoals, Marokko, Algerije en Albanië voor overlast. Het gaat dan voornamelijk om winkeldiefstallen en intimidatie.”

  Geliked door 1 persoon

 17. karton zegt:

  @ Köhler en @ Glaube.
  Angela Merkel is dichter bij Putin dan bij Trump ! Angela Merkel heeft zich uitgesproken voor nauwe contacten met Rusland.
  Angela Merkel is volkomen gek geworden; deze ex-DDR figuur was óóit dus héél dicht bij Putin maar toen rende ze toch maar richting Trump. Dat mens weet niet wat ze wil óf moet. Zoals ik zei : volkomen gek ! (net als Rutte)

  Like

 18. Jules Vismale zegt:

  Eigenlijk doen die afschuwelijke EU-elite, met al hun doordrammerige regels en angstzaaierij, me denken aan een verhaal over een meerkoet die oorspronkelijk een witte vogel was en goed kon vliegen. Hij werd echter jaloers op een duif die overal de weg feilloos terugvond en wilde ook beter zijn dan deze vogel. Hierna begon de meerkoet de duif zo het leen zuur te maken dat ze constant ruzie kregen en toen greep God in waarna hij de meerkoet veranderde in een zwarte vogel met een witte bles die toen niet meer kon vliegen maar nog wel kon zwemmen.
  Jammer genoeg veranderde het agressieve karakter van de meerkoet hiermee niet want hij ging toen weer ruziemaken met andere vogels en de duif bleef uiteindelijk, wijselijk beschouwd, zo ver mogelijk uit zijn buurt.
  Het moraal is dat de duif de EU-burgers vertegenwoordigen die vaak alles beter in schatten dan de meerkoet die weer de EU vertegenwoordigd en beiden blijven constant ruzie maken met elkaar. Uiteindelijk wordt de EU, gelijk aan de meerkoet, helemaal zwart van buiten en blijft deze zwart van binnen omdat ook de EU zijn agressiviteit tegen zijn eigen burgers niet kan intomen of hen kan overheersen.
  Niettemin kan de hele EUSSR alleen nog maar ten onder gaan door de onderlinge rivaliteiten, verdeeldheid, ruzie’s, armoede, overheersingdrang, opstanden enz. omdat deze, gelijk aan de USSR en Joegoslavië, NOOIT in een kunstmatige eenheidsworst kan worden veranderd en als treffende voorbeelden zijn de opstanden van de gele hesjes, boeren, leraren, studenten e.v.a. gefrustreerde Europeanen!

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s