De soap rondom Wilders gaat pas weer verder in februari! Het OM weet zogenaamd van niks over de politieke beïnvloeding

Screenshot_36

(Door: Bart Reijmerink)

De soap rondom de vervolging van Wilders krijgt nu toch zijn winterreces, vandaag werd bekend gemaakt in de rechtszaal dat de rechtszaak op 5 februari weer zal worden vervolgd. Grapperhaus kreeg de taak om te zoeken naar bewijs, maar heeft meer tijd nodig. Wilders en zijn advocaat ontbraken vandaag bij de rechtszaak. 

Op 5 februari gaat men kijken wat er boven tafel is gekomen rondom enige politiek beïnvloeding van de zaak. In februari gaat men het materiaal van het OM en het ministerie van Justitie bekijken, wanneer we nu eindelijk een uitspraak gaan krijgen is nog onduidelijk. De zaak duurt sowieso al jaren, en nu er steeds meer bewijs ten tafel komt dat er sprake is van politieke beïnvloeding lijkt het einde voor nu nog niet in zicht.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Elite, establishment, Geert Wilders, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, PVV, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op De soap rondom Wilders gaat pas weer verder in februari! Het OM weet zogenaamd van niks over de politieke beïnvloeding

 1. Rensk. zegt:

  De soap gaat door totdat de betreffende bemoeials zoals Opstelten de kist in gaan. Dan kan de beerput los. Zag net die tweet van Klaver met de reacties eronder. Rare zelfoverschattende kleuter. Net op de buis. Bange meisjes voor verkrachtingen. Tja die heerlijke ¨diversiteit¨ he van Timmermans. Word nog veel erger. De echte Islam komt langzaam aan meer en meer naar bo ven. Ongelovigen vrouwen moeten verkracht en dan ben je de echte goede moslim. En dan te bedenken dat er 1 in de geschiedenisgroep zit die denkt dat het handen aan het bed worden. Die handen zullen eerder op andere plekken aanwezig zijn. Gelukkig nog maar een. 1 is er al mee gestopt. Is ook lastig als er 1 tussen zit die hardop zegt wat ze denkt en het zal je mening maar niet zijn. Is voor sommigen niet te hachelen.

  Like

 2. Djanggo Braamhaar zegt:

  Het bonnetje van Teeven had men geen herinnering aan.
  Half dorp in Irak weg gevaagd is geen herinnering aan
  De toeslagenwet met duizenden slachtoffers roept ook weinig herinnering op.
  850.000 mensen op armmoedegrens
  STEM PVV GEERT WILDERS

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Djanggo enz.
   Met u eens, maar of ik Wilders óf Baudet ga stemmen weet ik nog niet, maar in ieder geval niet op het linkse zootje, incl. VVD.
   Onder Rutte is Nederland een totaal verarmd en verziekt land geworden.
   Géén woning meer te krijgen, geen leger meer, geen onderwijs meer, geen ouderenzorg meer, duizenden kinderen in de nood-opvang; en dan durft zo’n leugenaar als Rutte te zeggen : “Nederland is een rijk landje”; de man is volkomen gek geworden !!
   (ik heb wel eens gelezen dat je van een geslachtsziekte gek kunt worden én Adolfina Merkel is óók al niet goed bij haar hoofd !!! Die twee zullen toch niet…………??)

   Like

 3. Jean zegt:

  De betondeksels om de putten af te dekken heeft een lange droogtijd nodig, tegen februari zijn die hard genoeg om op te dansen, hopelijk krijgt Geert Wilders veel steun bij het stukslaan van die deksels.

  Geliked door 1 persoon

 4. Lee zegt:

  Ongelofelijk wat een tijd en geld dit nep proces kost. Puur en alleen voor de show en de poging om de PVV kapot te maken. Dit proces heeft fascistische trekjes en heeft niets met een democratie te maken. Ik heb geen enkel vertrouwen meer in deze ‘rechtsstaat’.

  Geliked door 1 persoon

 5. Marc zegt:

  Twee volle maanden voor het OM om een linkse soap a la de Trump-impeachment te organiseren. Dat zou ze toch moeten kunnen lukken.

  De vraag is echter: heeft de rechtspraak zich van het debacle van de eerdere rechtsgang rondom Wilders, waarna zijn advocaat Moszkowicz vakkundig van zijn beroep is beroofd, zich zo kunnen hervormen dat zij hun oor niet langer laten hangen naar figuren als Tom Schalkers en Eliane Rens?

  Ik weet het niet …

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Plus nog meer marokkanen las ik in de telegraag die kansloos asiel aanvragen. Intussen komt la dat riftuig hierheen en gaat nooit meer weg. Met deze politici gaat dit niet aagepakt worden. Marokko is blij van dat riftuig af te zijn. Wij zijn nu het afvoerputje geworden .Gaat niet aangepakt worden met de dombo´s in Den Haag

  Like

  • vangie1206j zegt:

   Ik snap wérkelijk niet dat dit rif gajes niet direct wordt terug geschopt naar Marokko en helemaal niet gaan onderzoeken of ze misschien recht zouden kunnen hebben op asiel
   Geen seconde aan spenderen oprotten en wel direct.

   Geliked door 1 persoon

 7. kampersrene zegt:

  Grapige man heeft echt veel tijd nodig om iets te onderzoeken …..ik en veel anderen met mij …weten he nu al

  Like

 8. M. zegt:

  Dit is gewoon een staaltje machtsmisbruik waarmee men de mensen onzeker moeten maken over het stemmen op Geert.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s