“Ongehoord Nederland” nadert licentie! (nog 2500 leden te gaan!)

Screenshot_34

(Door: Ton Nijhoff)

De nieuwe omroep in oprichting Ongehoord Nederland nadert gestaag de grens van 50.000 betalende leden. Natuurlijk wordt het nog spannend, maar er zijn natuurlijk genoeg Nederlanders die zich ongehoord voelen en zich graag vertegenwoordigd zien. Ook op radio en tv, dat spreekt voor zich.

Vraag uw partner, collega, vriend of kennis ook lid te worden van ON. Het belang van het andere geluid over de toenemende macht van Brussel, de gevolgen van de massamigratie op de Nederlandse samenleving en cultuur en de kennelijke machteloosheid van ons als burgers, moet hoe dan ook een stem krijgen op radio en tv. Een kans die we eenvoudigweg niet kunnen laten lopen.

Het enkele feit dat vrijwel alle omroepen hun afschuw inmiddels niet onder stoelen of banken steken, toont aan hoe broodnodig zo’n nieuwe omroep is. Inmiddels stemt 20% van de Nederlandse bevolking op de PVV of het FvD, maar zij worden vervolgens niet gerepresenteerd in bestuurlijke gremia of bij de publieke omroep. Dat is merkwaardig en alleen daarom al verdient ON uw steun en inzet.

Waarom zouden we ons beperken tot het eenmaal per vier jaar rood kleuren van een hokje? En waarmee tot dusver dan ook nog eens niets gebeurde? Grijp die kans en overtuig collega’s en vrienden van het nut. Voor € 5,72 zijn ze al lid!

U kunt HIER lid worden!

Door:
Ton Nijhoff
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Persvrijheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Ongehoord Nederland” nadert licentie! (nog 2500 leden te gaan!)

 1. Rensk. zegt:

  Was al lid. Tja toch maar weer eens proberen en kijken wat hieruit komt.

  Like

 2. Schuimpje zegt:

  Valt me toch wel tegen dat het zolang duurt. Dat doet me het ergste vrezen. En dan bedoel ik niet dat ik m’n €5,72 kwijt ben. Maar om 50.000 te halen moet je op 60.000 mikken, en wat ik begrepen heb is dat over n tijdje er 3 keer zo veel leden nodig zijn. Op dit moment zegt m’n gevoel dat het ’n gevalletje wordt van wrong moment, wrong people en te vroeg de politieke support van fvd pvv , want dat schrikt toch mensen af die een echt onafhankelijk rechts medium willen.

  Like

  • Hebben ze eenmaal zendtijd dan zal het wel beter lopen en komen die 150.000 wel Schuimpje.
   Op dit moment is het nog onbekend is onbemind

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Schuimpje 9 december 2019 om 17:31

   te vroeg de politieke support van fvd pvv , want dat schrikt toch mensen af die een echt onafhankelijk rechts medium willen.

   Des te meer reden voor die 1,5 miljoen PVV-stemmers om lid te worden!
   Waar blijven ze toch?

   Like

  • Wolf zegt:

   Express wordt dit door het gansche land via de verrotte Eurofielen met hun gr linkse msm doodgezwegen in de hoop dat ze de 50k niet halen.

   Like

  • Cathja zegt:

   @Schuimpje

   Als het rechtse geluid gewaardeerd wordt, zullen zich vast wel veel meer mensen willen aansluiten bij deze nieuwe omroep. Na 3 of 4 jaar moeten ze dan wel 150.000 leden hebben (als dit aantal niet opeens opgehoogd zal worden naar bijv. 200.000), maar het ligt aan de makers van de programma’s of steeds meer Nederlanders waardering krijgen voor het ECHTE nieuws. “Goede wijn behoeft geen krans”…

   Ik wens deze nieuwe rechtse omroep een lang bestaan toe!

   Geliked door 1 persoon

 3. Rensk. zegt:

  Ik vind het best eng te zien dat mensen, die hoger geschoold zijn dan ik (HBO en universitair) dan ik met mijn MBO en toch zo makkelijk te beinvloeden zijn. Dan denk ik dat levenservaring toch een stuk meer bagage geeft dan welke studie ook.

  Geliked door 3 people

 4. BigLJohn zegt:

  ….Nederlanders die zich ongehoord voelen en zich graag vertegenwoordigd zien. Ook op radio en tv, dat spreekt voor zich…. Maar ik vrees toch het ergste. Let wel, ON kruipt in het hol van de leeuw. ON is afhankelijk van wat de linkse mediabazen over ze gaan beslissen. Ze hebben geen eigen zender maar worden ingepast in het linkse bestel. De MSM media ziet ON liever gaan dan komen. Een behandeling zoals Wilders geniet zal zo vlug geen ingang vinden, maar men zal wel alles uit de kast trekken om ON onmogelijk te maken. Te denken valt aan uitzendtijden als bijna niemand voor de buis zit zoals in de vroege of late nacht. Bovendien kunnen de mediabazen via leugens ON gaan verwijderen, op dezelfde manier als Jensen weggewerkt werd. Samenwerken met links bestaat niet, je moet je aanpassen of anders gaan ze je wegwerken. Dit overkwam andere rechtse omroepen ook al. Die moesten zich noodgedwongen aanpassen aan de eisen van de MSM media.

  Geliked door 1 persoon

 5. johnberrevoets zegt:

  “ Openheid, lef, vrijheid en humor zijn de kernbegrippen die het fundament zijn onder de programmering van Ongehoord Nederland!

  Een nieuwe omroep, een vrij geluid! “

  Die 4 hoofdpunten zijn met het Haye sprongetje verloochent. “Een vrij geluid “ is dus een lachertje.

  ON is niet nodig want na het Haye sprongetje blijkt dat deze omroep gaat draaien zodra het moeilijk wordt.

  Maar dat doet de rest ook al tientallen jaren.

  Jullie hebben jezelf binnen een week ongeloofwaardig gemaakt Joost.

  Daarom stokt het met de aanmeldingen.

  En waarom zou je niet over holocaustontkenning mogen praten cq discussieren?

  Zijn jullie nu echt zo dom bij ON?

  Like

 6. droevige mof zegt:

  De Duitse Jensen Fanclub Aken/Herzorgenrath nam graag deel aan de ON campagne en rekruteerde ongeveer 20 leden. We hebben de campagne stopgezet omdat het niet duidelijk is of het lidmaatschap van de Duitsers ook meetelt. Je moet niet onderschatten hoeveel Duitsers Nederlands verstaan en naar Nederlandse potcasts luisteren. Robert Jensen heeft hier veel vrienden (ondanks of vanwege zijn moffen allergie) en ON zal deze vrienden hier ook hebben.

  Like

 7. Klaas zegt:

  Like

 8. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/12/bewezen-rechtse-mensen-zijn-veel-toleranter-voor-linkse-mensen-dan-omgekeerd/

  Bewezen! Rechtse mensen zijn veel toleranter voor linkse mensen, dan omgekeerd

  Nieuw Brits onderzoek toont aan dat rechtse mensen veel vaker laconiek zijn over een afwijkende stemmingsvoorkeur van andere mensen, dan linkse stemmers. Dat toont YouGove aan met een nieuw onderzoek onder het Engelse electoraat, dat overmorgen weer naar de stembus mag.

  Onderzoek van het Britse peilingsinstituut YouGov toont aan dat, in ieder geval in het Verenigd Koninkrijk, aanhangers van rechtse partijen toleranter zijn voor hun andersdenkende medemens dan hun linkse tegenhangers

  Geliked door 1 persoon

 9. Lucky zegt:

  Foutje….
  https://tpo.nl/2019/12/11/ongehoord-nederland-vergist-zich-in-peildatum-verspreidt-vervolgens-nepnieuws/

  Ongehoord Nederland vergist zich in peildatum, verspreidt vervolgens nepnieuws
  Nieuwe deadline voor 50.000 leden was deze zomer al bekend

  Ongehoord Nederland heeft zich vergist in de peildatum voor de benodigde 50.000 leden om als aspirant omroep onderdeel te kunnen worden van het publieke bestel. De deadline is niet op 31 december 2019, maar een jaar later. De omroep-in-oprichting probeert er een eigen draai aan te geven en geeft in een woedende verklaring de schuld aan het kabinet. Dat zou de spelregels op de valreep hebben aangepast. Maar dat is niet zo, de nieuwe peildatum was deze zomer al bekend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s