Aan de politie

Screenshot_47.png

(Door: Jan Dijkgraaf)

Het leven van een oud vrouwtje of de kop van een puber dient net zo hard beschermd te worden

Beste politie,

Ik las gisteren de oproep van jullie Haarlemse collega’s: “Dit weekend zijn er in Nederland meerdere agenten geslagen en geschopt tijdens de uitvoering van hun werk. Dit is onacceptabel! Van hulpverleners blijf je af! Steun ons en retweet #stopgeweldtegenhulpverleners #handenafvanhulpverleners
#politie #brandweer #ambulance #handhaving

Ik heb daar eerlijk gezegd wat moeite mee. Ik wil jullie best steunen, maar ik denk niet dat een retweet helpt. Sterker: ik steun jullie al. Ik betaal elk jaar geld. Dat heet: belasting. En van dat geld worden jullie geacht de veiligheid op straat te bewaken en in te grijpen waar die in het geding is.

Voorstel: ga eens vier weken stoppen met dat gepamper en ga je werk doen.

Lees verder>>>
Post online
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Bananenmonarchie Nederland, Hypocrisie, politie. Bookmark de permalink .

18 reacties op Aan de politie

 1. Hebk zegt:

  ik was altijd pro politie totdat ik zag dat er in de krant stond dat zware zaken bleven liggen wegens tijdsgebrek , maar ze wel zwarte pieten liepen te arresteren

  Geliked door 4 people

 2. koosv8 zegt:

  Helemaal waar.

  Geliked door 3 people

 3. Rensk. zegt:

  Eigen schuld van de politie. Hadden ze maar niet naar Iftars moeten gaan. Want als ze denken dat ze daarmee in aanzien komen dan hebben ze het meer dan gruwelijk maar dan ook gruwelijk mis. Ze bereiken precies het tegenovergestelde. Soms is gastvrijheid/.vriendelijkheid geveinst.
  Mij maakt het pisnijdig dat ze zo achterlijk zijn.

  Geliked door 4 people

 4. BigLJohn zegt:

  De slogan van de politie; de politie is je beste vriend, is een notoire leugen. Ja ze zijn de beste vriend van de Moslims die teringlijders. We hebben een foute politie, gelijk als in de tweede wereldoorlog. En iedereen kent de dooddoener van de politie; prioriteiten. Dat betekent met Moslims aanpappen, naar de moskee gaan en de iftar bezoeken. Maar vooral; de autochtone bevolking laten stikken. Actief als ze zijn om met een ploeg van 5 man langs de weg snelheid te controleren voor meestal slechts enkele kilometers te hard rijden, om daar een fikse boete voor uit te schrijven. Als je opbelt voor overlast gevende Marokkanen, of omdat je bedreigd word door Marokkanen, of als er sprake is van inbraak of straatroof door Marokkanen, geven ze niet thuis. Prioriteiten weet u wel, en doet u maar aangifte via het internet, of maak een afspraak op het bureau (meestal na een lange week of zelfs 10 dagen). En daarna beland uw aangifte in de prullenbak ! En waag het niet om in uw aangifte via internet het woord Marokkanen te benoemen. Discriminatie weet u wel, gaan ze ons daar weer voor veroordelen.

  Geliked door 3 people

 5. Ton Ruygrok zegt:

  Ik geloof er niets van dat dit voorkomt in NL… , ik hoor altijd m.n. door onze … lijders zeggen dat wij in zo’n .. gaaf.. land wonen..,
  Ton Ruygrok.

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   @ Ton Ruygrok (10 december 2019 om 23:04)

   Dames en Heren.

   Ja, Nederland was eens een gaaf land. Maar dat is wel heel erg lang geleden. Sinds ene Pinokkio, sorry Mark Rutte, bijna 10 jaar geleden als satanische heerser schaterlachend de touwtjes in handen kreeg, ging het met ons gave land in rap tempo bergafwaards. Hij beloofde, dat hij ongeloooooofelijk hard zou gaan werken. Maar helaas het was een leugen. Een opeenstapeling van leugens typeert zijn heerschappij. Rekening houden, met wat het gewone Nederlandse volk moveert, was niet zijn ding. Hij diende slechts de hogere belangen van zijn duivelse opdrachtgevers. Het gave tere vaasje, waar de klojo zo graag mee opschepte, vertoont nu aan alle kanten barsten en scheuren. Het is vreselijk gehavend. Het is niet meer om aan te zien. Hoog tijd om het prul weg te gooien. De demente satanist heeft er immers toch geen actieve herinnering meer aan. Mark, met je schaterlach lach jij jezelf voortdurend uit !!! Je hebt ontiegelijk gefaald !!! Foei, foei, foei !!! We willen je niet meer !!! Vooruit inpakken, wegwezen, oppleuren, oprotten, opsodemieteren !!! En graag snel een beetje !!! Fort, fort, fort !!! En neem je ziellugge kansparels maar mee !!!

   Geliked door 1 persoon

 6. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Als de politie zich erover beklaagt, dat ze bij de uitoefening van hun werk door burgers worden geslagen en geschopt, dan is dat een hele ernstige zaak. Daar moet zekers aandacht aan worden besteed. Dergelijke klachten zeggen heel erg veel, vooral over de eigen tekortkomingen van de politie.

  Politie, die als tollenaar optreedt, zal als tollenaar worden behandeld. Politie, die burgers keihard in elkaar ramt, kan erop rekenen, dat ze zelf ook klappen krijgen. Het is actie en reactie, oorzaak en gevolg. Als politie gaat iftarren in plaats van aangiftes op te nemen, zal dat heel veel kwaad bloed zetten. Als politie zelf de verkeersregels niet in acht neemt, gooien ze zelf het respect weg. Als politie aangiftes naast zich neerlegt, omdat het politiek correct niet uitkomt, gooien ze zelf hun eigen ruiten in. Als politie met kokervisie onschuldigen laat veroordelen, maar de echte daders vrijuit laat gaan, falen ze in de uitoefening van hun taak.. En zo kunnen we nog wel even door gaan.

  Nog meer wetten en regels en nog meer inclusiviteit en nog meer politieke correctheid en nog meer reorganisaties lossen de problemen echt niet op. De oorzaak van de problemen ligt op een heel ander niveau. Kennelijk schort het bij de politie in ernstige mate aan voldoende psychologisch en sociologisch inzicht. Om dat op te vijzelen, is heel wat inspanning nodig. Daar is heel veel educatie en training voor nodig. Ingeroeste routines, gewoontes en praktijken los je niet op met een cursus op een halve vrijdag namiddag. Loze slogans als “Politie is je beste vriend”, of “Politie dienstbaar en waakzaam” werken averechts als daar intern niets achter zit.

  Politie ga jezelf niet beklagen, maar doe je huiswerk !!!

  Geliked door 7 people

 7. wauso zegt:

  Sorry, Jan Dijkgraaf, maar je zit op de verkeerde site (TPO) te schrijven. Die Chris Aalberts heeft mij laatst een Ban gegeven omdat hij de waarheid over Pechtold niet wou aanhoren. Telkens is de NoNo Homo negatief over FvD en vraagt zichzelf af of de leden wel ‘fatsoenlijke mensen’ zijn ! Ik heb deze NoNo Homo eens flink de les gelezen ! Dat kon het zielige mannetje/vrouwtje niet aan ! Dus kwam zijn vriendje Bert Brussen van TPO/ANP hem een woordje helpen. Joker, Bert Brussen kon begrijpen dat Marokkanen hier in Nederland op onze Vlag kotsen. En dat kwam door personen als mij !!! Dus ik (naast Wilders) ben in feite de schuldige van Bataclan, Brussel, Keulen enz. Dus, Jan Dijkgraaf, voor deze Joker ben je aan het schrijven. TPO tikt ANP berichten over en plaatst er een andere Kop boven onder het mom van Redactie en er dan zo je verdienmodel van maken. Mag van mij en ik lach ermee. Ook werd ik vergeleken met (volgens Brussen) ‘opruier’ Jan Roos ! Kennelijk is de haat van TPO/ANP naar Jan Roos toe heel diep. In mijn Wauso verhaaltjes van vroeger schreef ik op het einde altijd een advies. Dat gaat dus ditmaal naar Bert Brussen. I.p.v. ANP berichtjes over te tikken kun je je frustraties beter afreageren door zelf artikelen te schrijven. Destijds bij GeenStijl deed je dat best goed !

  Geliked door 2 people

 8. kampersrene zegt:

  ik was zelf tot mijn 65 jaar een politieagent te Antwerpen…wij werden gerespecteerd zelfs als ik iemand op de bon slingerde…..maar de tijden zijn veranderd….sedert de komst van de goudklompjes….ook onze eigen mensen sommigen…aanvaarden het gezag niet…..ik vrees dat we terug gaan naar de wet van de jungle

  Geliked door 2 people

 9. bozeoudeman zegt:

  Cohen wist het in 2008 al en wat heeft hij gedaan?
  AT5
  4 september 2008, 20.04 uur · Aangepast 9 december 2011, 13.38 uur

  Burgemeester Cohen heeft woedend op de bedreiging van ambulancepersoneel gereageerd. Tijdens een bijeenkomst met ambulancepersoneel noemde hij het “absoluut schandelijk”.
  “Eén ding is volstrekt helder: je blijft met je poten af van hulpverleners en ander personeel van de overheid”, aldus Cohen.
  Volgens Cohen moet vooral de Marokkaanse gemeenschap in actie komen. “In veel van de gevallen is sprake van Marokkaanse jochies. Daar ligt een belangrijk deel van het probleem.”

  Theedrinken, theedrinken en theedrinken was daarna Cohen zijn ‘harde’ aanpak, en oh ja meer geld geven aan die zielige gezinnen die Slotervaart en Slotermeer naar de hel aan het helpen waren en later ook Noord en Oost en dankzij ‘grootse bestuurders’ als Cohen nu heel Amsterdam en verder: critici bedreigen in 2015 met ‘heropvoedingskampen’, dus niet de raddraaiers, nee de slachtoffers moeten van Cohen naar kampen. Zoiets van die liggen toch al op de grond dus daar durft hij tegen. Lijkt de jaren 30/40 wel weer opnieuw maar nu ons gebracht mede door Joden als Cohen.

  En onze politie? Die holt hard weg van de problemen, komen aan de deur bij critici, arresteren mensen die voor vrijheid opkomen, et cetera. Maar dat is logisch want hun bazen nietwaar, die commissarissen die boven hen worden aangesteld door ‘betrouwbare’ politici als COHEN van die
  moeten zij doen wat die hen zeggen te moeten doen, wat die weer op hun beurt van Cohen en de rest van de ondemocratische incorrecte politici als wenselijke dictaten te horen krijgen.

  Zo is het dwingelandij kringetje rond en de hoofdcommissaris krijgt later als beloning als kus van Cohen en de rest van de ‘democraten’ de functie Coördinator Terrorisme Bestrijding. Dus, welkom terroristen, welkom in Aalbersbergen zijn land, die de aanslag dreiging vlak voor Kerst naar beneden bijstelt, dit als ‘uitnodiging om hier te komen met de bommen en granaten?’ Ja waarom zouden veel burgers geen greintje respect meer hebben voor ‘politie’?

  Geliked door 2 people

 10. karton zegt:

  Oguttegut, ik ben héél erg geschokt en herken me er absoluut niet in, ook gooi ik alles verre van mij en ik kan er geen chocola van maken. Dát zijn de woorden van “politici” als zij het NIET meer zien zitten en harde maatregelen zouden moeten treffen ; maar dát durft dat zootje dus niet !!!!
  Ik heb járen bij politie’justitie gewerkt en weet inmiddels dat het één grote chaos binnen die inrichting is. Mensen a.h. roer die van toeten nog blazen weten. Burgemeesters als hoofd van de politie die wijd gebarend aangeven hoe goed ze wel zijn (van Zanen van Utrecht, gisteren op tv).
  Politie wordt gebruikt om boetes binnen te halen, de veiligheid van de burgers komt op de 2de plaats behalve als ’t om islamitische parasieten gaat en als er een paar , als échte zwarte Pieten verklede échte Nederlanders , in Amsterdam rondlopen.
  Politie in Nederland ?? Een lachwekkende papieren tijger.

  Geliked door 1 persoon

 11. HenkEnIngrid zegt:

  Van ambulancepersoneel en brandweer blijf je af! Politie daarentegen is de sterke arm van een tirannieke overheid. Hoewel ze je soms helpen, zijn ze vaak ook falikant tegen je. Het is de politie die je komt halen als je protesteert tegen wanbeleid van de overheid. Het is de politie die je kinderen weg komt slepen als je een verkeerde mening hebt. Het is de politie die je auto onder je gat vandaan trekt als je ruzie met de belastingdienst hebt, bijvoorbeeld als je slachtoffer bent van het schandaal om de kinderopvangtoeslag.
  De agent die je vandaag helpt, kan morgen je grootste vijand zijn. Wees dan ook niet verbaasd dat je als vijand behandeld wordt.
  (Eigenlijk wat Oeps ook al zegt)

  Geliked door 2 people

 12. M. zegt:

  Als je je eigen volk aan het verraden bent krijg je te maken met een heleboel mensen die je spuugzat worden. En terecht.
  De oplossing, veel leugens vertellen over aanvallen zodat men zichzelf kan beschermen en het eigen volk nog meer kan verraden.
  Van hulpverleners blijf je af maar als je een ruggengraatloze verrader bent mag je wel je eigen volk verneuken en buigen voor de onverdraagzame intolerante hufters die onze samenleving aan het ondermijnen zijn.

  Geliked door 1 persoon

 13. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Hoezeer ik ook denk dat de politie wanprestatie op wanprestatie stapelt is een gewone politieagent tegenwoordig ook niet te benijden. Ze krijgen van hogerhand de opdrachten en die stroken zelden met wat de burger van ze verwacht. Een keer een tik geven aan een raddraaier en hij zit zich een uur lang te verantwoorden.
  En juist doordat er zo scherp wordt gelet op het gebruik van gepast geweld durven ze nog nauwelijks op te treden zoals ze in hun hart waarschijnlijk maar al te graag zouden willen.
  Dit heeft logischerwijs bijeffecten, kijk de vele filmpjes op internet, zodra er ergens iets aan de hand is zijn er meer agenten nodig om het publiek op afstand te houden dan om het probleem op te lossen, twee man om iemand te arresteren en een man of zes er omheen om bemoeials weg te houden.
  Kan mij toch de tijd nog heugen dat als een agent zei dat je achteruit moest je dat deed omdat je wist dat het maar een keer gevraagd werd en als je er geen gehoor aan gaf kon je een tik verwachten.
  Onze multiculturele samenleving heeft er ook geen goed aan gedaan, bij het minste of geringste worden medestanders opgeroepen via de mobieltjes en binnen ja en nee staat er een horde hyena’s te loeren hoe ze het de politie zo moeilijk mogelijk kunnen maken.
  Kan me zo goed voorstellen dat de gewone diender daar het liefst de lange lat over legt maar ze mogen het niet en doen ze het onverhoopt toch dan hebben ze een hoop uit te leggen want elke beweging, elk gebaar, elke letter die hij/zij zegt wordt op film vastgelegd.

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   @ Tijl Uylenspiegel (11 december 2019 om 13:12)

   Dames en Heren.

   De politie gedraagt zich tegenwoordig als politiek correcte extreem-linkse tollenaar en niet zoals een diender betaamt. Politieagenten hebben zelf voor het beroep gekozen. Dat was toch immers hun grote jongensdroom nietwaar. Als de politie ich opstelt als een vijand van de burgers, dan moeten ze ook niet klagen, zeuren en zaniken als de burgers met gelijke munt terugbetalen. De klachten van de politie hebben ook heel erg veel weg van “psyops”, waardoor de tollenaars binnenkort over nog veel meer machtsmiddelen kunnen gaan beschikken, om ons, gewone burgers, nog harder te kunnen onderdrukken. De extreem-linkse elite moet wel van plan zijn, om nog ontzettend veel meer ellende over ons, de normale burgers, uit te storten. Anders is hun angst voor en repressie van de normale burgers niet te verklaren. De ruttige roverheid heerst “over” de burgerij maar niet “met” de burgerij. De grote meester preekte destijds over naastenliefde, als hij door letterklovende Sadduceeërs en Farizeeërs werd aangeproken. De voordelen daarvan zijn aan de hermandad en de duivelaanbidders kennelijk ontgaan.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s