Nuttige idioten . . .

Screenshot_52

Multiculti is mislukt – omdat de buitenlanders de Duitse cultuur niet naast hun eigen accepteren of ook maar willen dulden. Dat was echter al jarenlang afzienbaar, werd echter bewust verzwegen en gebagatelliseerd. Niet de Duitsers zijn de idioten, maar die politici en goedmenschen die zich decennia lang aan multiculturele dromen hebben overgegeven.

(Arnulf Baring)

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Nuttige idioten . . .

 1. aris bobeldijk zegt:

  Wat dacht je van ons Nederland zijn hier ook al goed op weg naar de untergang.Dit volk wat hier komt alleen de lusten en geen lasten.

  Geliked door 1 persoon

 2. rottenpikwick zegt:

  Zonder kiezers geen leiders! 45 jaar wegkijken, desinteresse, ONNOZELHEID… eist zijn tol!

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Nou weer de Rohingya in het nieuws. Nu staan de moslims wel op straat om op te komen voor hun geloofsgenoten. Ik heb genoeg gelezen over de Islam om me totaal niet druk te maken met het feit dat de Rohinya eruit geschopt zijn. Overal waar teveel moslims zijn begint de ellende.
  Waarom hoor je nooit over Boeddisten of hindo´s of chinezen, die zich vestigen buiten hun eigen land? Nooit hoor je over die mensen. Over de moslims? Constant ellende en gezeik. Ik begrijp het wel. Ik zou ze er ook uit schoppen. Iedereen is wel eens vervelend, maar dit volk torent er hemelhoog bovenuit wat ellende geven betreft.

  Geliked door 4 people

  • dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

   @Rensk. De Rohingya zijn begonnen met moorden! Gambia zeurt, laat Gambia al die Rohingya’s opnemen: probleem opgelost! Gambia heeft al +/- 90% moslimbevolking. 57 landen moet genoeg zijn om een keuze te maken voor de Rohingya: bye bye & good riddance!!!

   Like

 4. Ook de politicie zijn zeker geen idioten want die weten namelijk maar al te goed waar ze mee bezig zijn.
  Die maken zich maar om twee dingen druk namelijk.
  Ten eerste het bij elkaar graaien van de poen en de klimaatwaanzin waar ze denken dat ze op langere termijn ook nog een flinke zak graan van de te verdelen pot van mee kunnen stelen.

  Geliked door 2 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Multi Culti had een doel dat buiten de multi culti lag.

  Via vermenging door massa influx met eenzijdig gesloten culturen (je komt er wel in maar niet meer uit) en volkeren met doel de complete vernietiging van het blank West Europese volk haar cultuur haar samenhang en haar toekomst.

  Hiervoor in de plaats moest een nieuw volk komen zonder samenhang dat sterk gericht is op stam cultuur en niet op een natie cultuur.

  De natie’s moeten verdwijnen om plaats te maken voor een niet grijpbaar niet controleerbaar centraal bestuur.

  Geliked door 2 people

 6. Klaas zegt:

  Like

 7. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Dat was te verwachten. In 2010 zei “Die Terrorkanzlerin” zelf “Multi culti ist völlig gescheitert” om vervolgens in 2015 de grenzen in geheel West-Europa open te zetten. De Europese burgers is NIETS gevraagd. Een illegale actie die catastrofaal uitpakt voor ons, De Europeanen! Vervelend daarbij is dat angela m., emmanuel m, frans t., guy v en al die andere globalistische schurken, inclusief g. soros EXPRES de Westerse Wereld middels VN agenda 21, 2030 en 2050 uitrollen. Ook Canada, Nieuw Zeeland en zelfs Australië zijn de klos. Gelukkig voor The USA heeft Trump het Marrakesh Pact niet getekend en wil hij GEEN Open Borders + stapte hij uit het klimaat akkoord van Parijs (de Democraten willen dit wel, dus als zij aan de macht komen, gaat Amerika totaal de grond in en daaronder, zoals nu al het geval is in Staten en steden die door de Democraten worden gerund, zoals Californië (met name L.A. & San Francisco), Baltimore, Detroit, Chicago, Dearborn (in de staat Michigan) en de staat Minnesota dreigt in een shithole te veranderen (Obama heeft daar meer dan 100.000 (veelal vijandige en gewelddadige) Somaliërs in gelaten…)

  Geliked door 1 persoon

  • rottenpikwick zegt:

   De islam dendert als een trein. Meen dat muhammed oid al in de top 10 van de jongensnamen staat in de VS. En welke Idioten steken Australië in de hens?? Was altijd een land waar de Aussies trots op waren Alles wat Onze Voorouders hebben opgebouwd wordt gesloopt! Men staat er bij en kijkt er naar. Gelukkig is het leven eindig!

   Geliked door 1 persoon

   • dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

    @rottenpikwick ook in Australië slaan de Marxisten toe 😦 . Net als in Nieuw Zeeland. Een burger spreekt zich uit. De man ziet het heel goed. En ook daar moeten velen de armoede in door de klimaathoax (waarmee massa immigratie door communiste & dhimmi jacinda ardern & croonies bekostigd gaat worden). Video over de vernietiging van Nieuw Zeeland die net als bij ons in Europa EXPRES wordt uitgevoerd. New World Order (Agenda 21, 2030 & 2050) https://www.youtube.com/watch?v=11HMoNJgxHw&t=34s

    De ontmaskering van deze MISDADIGE agenda (misschien al bekend, maar de kracht van herhaling blijft belangrijk ;-)) https://www.youtube.com/watch?v=3PrY7nFbwAY&t=174s

    De “sterke arm” als dhimmi in Sydney, Australië. Sharia is daar al aanwezig 😦 https://www.youtube.com/watch?v=LqY4Z1fTrMc

    Like

 8. Jade zegt:

  Multiculturele dromen zijn er nooit geweest…
  Agenda 21, later in Agenda 2030 veranderd, zijn de goals…
  Zie Georgia Guide Stones – regel 1.

  Geliked door 2 people

 9. En ze blijven maar Blind en Doof in die Horror E U.

  Like

 10. Klaas zegt:

  Like

 11. Richard zegt:

  Ach, we stonden erbij en het overkwam ons. Zonder dat wij daar iets over te zeggen hadden. Ik heb het meegemaakt in mijn vroegere dorp en in Dortmund, Borzigplatz. Daar is de laatste Duitser al zo’n 10 jaar geleden van elende vertrokken.Gewoom, omdat zij er weggepest werden. In 1998/99 een Duiste wijk met enkele buitenlanders. Met een gezellige stammtisch waar ik regelmatig een biertje kwam drinken. ’s Avonds laat rustig en veilig over straat kon lopen. Wij hadden met de andere buren een cafe in de kelder waar feestjes werden gehouden met bier en schnaps. Maar de turken kwamen. En de Duitsers vertrokken, en er kwamen meer turken voor in de plaats. Nu is het cafe dicht en kan men daar ’s avonds niet meer veilig over straat. Er word gedealed. Openlijke ruzie’s op straat worden uitgevochten. Politie durft er nauwelijks meer te komen. Ik heb zelf gezien hoe turken daar openlijk paketten, verpakt in bruine tape van een woning naar een auto brachten. Een turkse vrouw werd kwaad en maakte stennis in de supermarkt toen zij niet kon afrekenen met een briefje van vijhfonderd euro. Een oude arme Duitse man stond bij de kassa en kwam een paar cent te kort en moest zijn boodschappen weer terug in zijn wagentje doen. Ik gaf hem een euro toen zij aan de andere kasse begon te schreeuwen. Ik voelde een steek van woede en ik zei haar dat zei zich in moest houden en normaal moest doen waarna ik van haar en een paar mede turken de nodige bedreigingen en verwensingen over mij heen kreeg. Geen Duitser die iets durfde te ondernemen. Ik was alleen. Het was vreemd en tegelijk een eye-opener: Iedereen daar gaf mij stilletjes gelijk, maar iedereen was bang het hard op uit te spreken. Bang om rascist te zijn.
  We stonden erbij en keken er naar. En het gebeurde omdat iedereen bang was voor nazi uitgemaakt te worden. En zo hebben wij in stilte alle ellende geaccepteerd en hebben wij verloren.

  Geliked door 6 people

  • henk verhoef zegt:

   die rot mof werd toch niet in het STEMHOKJE uitgemaakt voor nazi

   hij koos toch wel voor MUTTI en of spd
   gaat hiij NU WEER zeggen– we wisten het niet

   Waarom is die rot mof zo anti RUS– die rus is toch de verwekker van de meeste babyboom moffen of alleen maar omdat die rus de moffen versloeg–
   IK ben NOG STEEDS boos op die rus omdat die maar half werk leverde en de moffen niet massaal iutmoordden in 1944-45

   Like

  • droevige mof zegt:

   Richard, sei froh, dass du da weg bist.
   Richard, wees blij dat je daar weg bent.

   Geliked door 1 persoon

   • Richard zegt:

    Ik heb daar in het verleden gewoont en gewerkt als internationaal chauffeur.
    Was een goede tijd. Hoffelijk volk en heel goed eten.

    Geliked door 2 people

 12. Henk.V zegt:

  De stelling van Arnulf Baring is zeker juist, maar er moet een kanttekening bij.
  De lieden die in de westerse landen helaas nog steeds de dienst uitmaken ( de zogenaamde elites!) mogen ”nuttige idioten” zijn en getalsmatig werkelijk een minderheid vormen , maar zij maken wel volledig de dienst uit en zij voeren plannen uit die de bevolkingen zeker zouden verwerpen indien zij daarvan volledig op de hoogte waren.
  Overal waar de ”politiek correcte” elites in de EU aan de macht zijn, treffen zij bevolkingen aan die zich niet voldoende verdiepen in de rampzalige uitkomsten van de multiculturele politiek die wordt nagestreefd.
  Dat komt, omdat de resultaten van de politiek van die overheden ,aan de bevolkingen worden gepresenteerd door media die nagenoeg geheel onder controle van de overheden staan.
  Alle gevolgen van het extreme multiculturele denken,(problemen die meer en meer zichtbaar worden in de maatschappij), worden op een zodanige manier omschreven dat de dreiging die er voor de mensen van uitgaat in alles verhullende termen wordt vermeld.
  Kortom: wij worden onophoudelijk door de overheid op het verkeerde been gezet.
  Deze misselijk tactiek van misleiding en geruststelling geeft aan dat de overheid heel goed weet dat het multiculturalisme niet werkt.

  In een democratie zou dat een reden moeten zijn om de overheid in verkiezingen weg te vagen.
  Maar overal waar de EU aan de touwtjes trekt, bestaat de democratie allang niet meer.
  Het zal de ”nuttige idioten” echter een rotzorg zijn dat een echte vermenging van culturen niet werkt.
  Men gebruikt in de EU liever de botte bijl-methode: Wanneer een zittende bevolking er niet in bewilligt samen te wonen met mensen die onze manier van leven ,denken en spreken verachten en verafschuwen, dan is de beste manier om daar een einde aan te maken NOG MEER niet-westerse vreemdelingen in grote aantallen binnen te halen, onder absurde voorwendsels.
  DE vervelende bevolkingen die aan hun eigen cultuur willen vasthouden worden dan bedolven onder vreemdelingen en zij worden dan uiteindelijk een zwijgende minderheid in wat ooit hun eigen land was.

  Van hogerhand is er tot multiculturalisme besloten .De EU wil dat en drukt dat door onze strot. En het erge is dat de meerderheid van de leden van de Tweede Kamer PLUS het kabinet zich volledig schikt en zich in de dwangbuis van de EU laat persen en -HELAAS- zij vinden ons vorstenhuis aan hun kant….

  De nuttige (???) idioten maken dus de dienst nog uit, net zolang tot de gruwelijke werkelijkheid die zij hebben teweeg gebracht voor iedere burger duidelijk wordt.
  Wat wij in een afstervende democratie nodig hebben, is een razende volkswoede, want nog nooit werden de eigen mensen zo mateloos geschoffeerd, verraden en door hun overheden naar de slachtbank geleid.

  Nuttige idioten sluit je PERMANENT op. En pas dan kan er aan een gezondmaking van de maatschappij worden begonnen.

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   De Duitse cultuur, een breed begrip, werd vernietigd door invloeden die hun oorsprong hebben in het Duitse gedachtegoed. Een korte lijst: Hegel, Marx, Freud, Horkheimer, Adorno, Marcuse, Bloch. Na de val van het nationaal-socialisme maakte het een comeback in de vorm van het door de VS geïmporteerde cultuurmarxisme, dat echter voornamelijk Duitse vaders heeft. Het sloperswerk heeft inmddels de technische wetenschappen bereikt. De ooit uitstekende Duitse machinebouw werd het slachtoffer van de groene marxistische ideologie. Nederland wordt meegesleurd in de ondergang van Duitsland, tenzij het de grenzen sluit en samenwerkt met een vernieuwd Groot-Brittannië.

   Geliked door 1 persoon

 13. wauso zegt:

  Onzin, de Duitsers kiezen voor deze waanzin en om hun kinderen te doden. Iedere 4 jaar weer !

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   wauso.Achter iedere regering zit een schaduwregering,regeringen en politici hebben geen macht en hebben ook niets te vertellen.Politici worden omgekocht en gechanteerd (denk aan epstein) je hebt stemfraude,manipulatie,cordon sanitair.De schaduwregering zijn zeer rijke machtige invloedrijke figuren zoals de bilderberg groep en de illuminati (rotschilds/rockefellers) politiek is poppenkast.

   Geliked door 1 persoon

 14. Horatius zegt:

  Er is een scenario in gang gezet wat niet meer teruggebracht kan worden, zelfs niet via de stembus of een burgeroorlog.

  De multiculturele samenleving heeft dusdanige proporties aangenomen dat de autochtone bevolking op de langere termijn een minderheid zal gaan vormen in het voorheen eigen land. De toestroom vanuit Afrika en het Midden-Oosten gaat onverminderd door en het zijn voornamelijk jonge mannen die een missie hebben: parasiteren op de verzorgingsstaat en de islam de dominante religie laten worden in Europa.

  Deze invasie wordt niet alleen getolereerd door Brussel maar zelfs aangemoedigd door het sluiten van schimmige Verdragen en Pacten om o.a. de vergrijzing te bestrijden en zodoende onze economie en pensioenen veilig te stellen. En dit allemaal onder het mom van tolerantie, verdraagzaamheid en diversiteit van onze samenleving. Begrippen waar met name de linkse partijen propaganda voor maken en die slaafs worden verspreid door de media en de staatsomroep.

  Terreuraanslagen door militante moslims worden volgens de autoriteiten gepleegd door ‘verwarde mannen’ die op zoek zijn naar hun identiteit en uitgeprocedeerde asielzoekers kunnen geriefelijk hier blijven want de landen van herkomst weigeren mee te werken aan hun terugkeer.
  Onze rechtsstaat en de mensenrechten worden misbruikt om de nepvluchtelingen een onaantastbare status te verlenen en wie protesteert tegen deze gang van zaken wordt weggezet als een racist en gedemoniseerd.

  Het Duitse volk gaat blijkbaar nog steeds gebukt onder het nationale schuldcomplex als gevolg van hun oorlogsverleden, een andere reden is niet te verzinnen hoe het mogelijk was dat Angela Merkel herkozen werd als bondskanselier na haar historische blunder ‘Wir Schaffen Das’ in 2015.

  Tot de hele zaak gaat escaleren als de grenzen van de opvangcapaciteit van de verzorgingsstaat wordt overschreden als gevolg van een nieuwe economische crisis met grote maatschappelijke gevolgen. Een totale chaos en ontwrichting van onze samenleving staat ons dan te wachten en de gevolgen op de langere termijn zijn onvoorspelbaar, want welke bevolkingsgroepen zullen dan uiteindelijk gaan zegevieren?
  De sterk verdeelde autochtone bevolking of de moslimpopulatie gesteund door de linkse activisten en de bureaucraten en technocraten in Brussel en Straatsburg?

  Allemaal vragen waar op dit moment geen antwoord op mogelijk is want de geschiedenis wordt vaak bepaald door onvoorziene incidenten en gebeurtenissen met verstrekkende gevolgen met als ultieme voorbeelden 1914, 1939 en de aanleiding voor de Franse Revolutie.

  De gang naar de stembus is gedegradeerd tot een soort van opiniepeiling want de populisten mochten zij de grootste partijen gaan vormen worden vervolgens via een cordon sanitaire buitenspel gezet.

  Alleen een gecoördineerde opstand in heel West-Europa van de autochtone bevolking zou tot een algehele koerswijziging kunnen leiden. Maar daar is blijkbaar de tijd nog niet rijp voor want het gaat immers weer goed met onze economie en de klimaathysterie is een perfect middel om de aandacht voorlopig af te wenden van zaken als een breed georganiseerde omvolking en islamisering.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s