Beatrix von Storch (AfD): Augsburg toont opnieuw aan dat migratie en veiligheid niet bij elkaar passen

Screenshot_61

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Na de moord op een brandweerman in Augsburg, vermoedelijk gepleegd door de bij de politie bekende Halid S. met een Duits-Turks-Libanese nationaliteit, verklaart Beatrix von Storch, de vicefractievoorzitter van de AfD in het Duitse parlement:

politikstube

“De misdaad in Augsburg laat zien dat de openbare ruimte in Duitsland niet meer veilig is. Daar heerst inmiddels het recht van de sterkste. Samenrottingen van jonge mannen met migratieachtergrond intimideren de burgers. Deze daders deinzen zelfs niet terug voor de meest vreselijke geweldmisdaden. De burgers zien zich voor de keuze geplaatst om zich of te onderwerpen aan deze groepen, hun destructieve gedrag te moeten tolereren, of slachtoffer van zware geweldmisdaden tot aan moord en doodslag toe te worden.

De staat moet het geweldsmonopolie in de openbare ruimte terugwinnen: de komst van laag opgeleide en niet te integreren immigranten moet gestopt worden. Wie een jaar na het VN-migratiepact nog steeds de migratie uit andere culturen bespoedigt, handelt onverantwoordelijk. Het verstrekken van het staatsburgerschap moet beperkt worden en het strafrecht moet dusdanig worden aangescherpt dat afschrikking weer op de voorgrond staat.”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Beatrix von Storch (AfD): Augsburg toont opnieuw aan dat migratie en veiligheid niet bij elkaar passen

 1. Jack Terrible zegt:

  Ik hoorde het nieuws over de moord op de Duitse brandweerman gisteren op het Journaal van 20.00 uur. Ik dacht meteen dat de dader een moslim, migrant, was. Maar niks over de dader in het journaal. Nu worden mijn vermoedens toch bevestigd!!! Weer een slachtoffer van de ‘heilige’ jihad. Weer een ‘ongelovige’ vermoord. Weer moslims die juichen om de dood van de brandweerman. Weer blanke linkse politici zoals Merkel die zeggen dat de brandweerman geen racist was en dat ie van vluchtelingen hield. En dat de AFD alle moslims over 1 kam scheert. En dat er tussen al die miljoenen ‘vredelievende’ moslims helaas een ‘paar’ ‘verkeerden tussen zitten…

  Like

  • karton zegt:

   @ Jack Terrible.
   Ik hoorde hetzelfde als u.
   Maar wat ik iets later hoorde op een andere Duitse tv-zender : het slachtoffer zou zijn afgelopen op een groepje jongelui, die hem vermoordden. De smerige linkse pers, in dit geval Duitse, probeert tot het laatste moment de islamitische moordenaars buiten schot te houden.
   Merkel wil ik niet eens meer een “politicus” noemen, het is in mijn ogen een uiterst minderwaardig wijf dat in Duitsland uitvoert wat haar in de voormalige DDR is geleerd :
   de bevolking luistert en doet wat de “leiders” willen, zo niet dan ben je een nazi of fascist enz.

   Like

 2. Jack Terrible zegt:

  Mijn reactie staat ook op gab.ai maar er staat een mooie toepasselijke foto bij; https://gab.com/07123/posts/103290442750776548

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s