Die vieze “witjes” hebben het gedaan

Screenshot_57

(Door: “bozeoudeman”)

“Ach, die gore witjes krijgen als ze worden uitgeroeid waar ze recht op hebben”, zo vinden veel door nep-links gehersenspoelde met name vaak zelf blanken. Tja, je bent dom en wilt dat ook laten weten ook, denk ik dan. Om hun argument kracht bij te zetten, stelt dit soort vaak dat door de eeuwen heen de blanken overal andere rassen hebben gedomineerd en zelfs uitgeroeid.

Indianen zijn om te beginnen bijna volledig van de wereld verdwenen nadat de ‘bandiet’ Columbus Amerika ontdekte. Dat die indianen daar zelf ook voor een behoorlijk groot deel  aan hebben bijgedragen via hun vrijwel constante onderlinge bloedige stammenstrijd wordt door deze moderne ‘historici’ verzwegen.

Net als de rol van negers en die van islamieten wordt verzwegen als het om slavenhandel gaat. Ook daar hebben die verderfelijke ‘witten’ het weer gedaan. Blanke slaven en slavinnenhandel wordt gewoon weggeduwd als niet bestaand, want slavernij heeft natuurlijk, weer in de ogen van deze nieuwe ‘historici’, door de eeuwen heen enkel en alleen zwarte mensen getroffen, dus dit kan niet door veelal islamieten en ook zwarte slavenhandelaren zijn aangericht.

Ook koloniaal gedrag heeft enkel van de kant van ‘wit’ plaatsgevonden, waarbij via de ‘witte’ schurken hele landen zijn geplunderd en leeggeroofd. Dat aanhoudende stammenstrijd vanwege expansiedrift als vorm van ‘koloniaal’ gedrag kan worden betiteld met hetzelfde als resultaat wordt verzwegen.

Tevens wordt voor het gemak weggemoffeld dat veel plaatselijke heersers vaak meer geprofiteerd hebben van dat blanke koloniale bewind dan het leeuwendeel van die gewone blanken, die in wezen, als lijfeigenen of fabriek- of kanonnenvlees, niet veel meer waren dan slaven.

En hoe, zeg maar, koloniaal islamieten bezig zijn en zijn geweest wordt ook niet door deze nieuwe ‘historici’ genoemd. Dat eens christelijke landen als bijvoorbeeld Libanon nu vrijwel helemaal islamitisch zijn, dat Noord Afrikaanse landen door de hordes van Mohammed zijn overspoeld en via het zwaard ingenomen, en dat nu zwarte Afrikaanse landen aan de beurt zijn om via geweld te worden ‘bekeerd’: weer geen woord hierover van de vaak linkse ‘historici’.

Dat christenen, hindoes, boeddhisten en andere gelovigen wereldwijd onderdrukt worden in het snel toenemend aantal islamlanden, dat vrijheid van godsdienst meestal niet bestaat in die islamlanden, dat slavernij in die islamlanden nog steeds vaak normaal is, over dat alles hoort men van de nieuwe ‘historici’ meestal niets of nauwelijks iets.

Noch dat zij spreken over zwart racisme, iets dat in de ogen van de nieuwe ‘historici’ gewoonweg helemaal niet kan bestaan. Tja, je bent dom en wilt dat laten weten ook, denk ik dus maar. Dus, ja hoor, die vieze ‘witten’ hebben het gedaan. Precies. Natuurlijk. Ongetwijfeld. Absoluut.

Ze hebben voor een groot deel een economisch systeem op poten gezet waar best kritiek op kan worden gegeven, maar waar ook de hele wereld profijt van heeft gehad of had kunnen hebben. Erg nietwaar? En dan te bedenken dat ‘witjes’ nog geen 10% van de wereldbevolking uitmaken. Help. blank is een minderheid, wij eisen positieve discriminatie! Of zijn blanken niet zulke zeurpieten?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "hatespeech", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Historie, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Die vieze “witjes” hebben het gedaan

 1. BigLJohn zegt:

  ….dat door de eeuwen heen de blanken overal andere rassen hebben gedomineerd en zelfs uitgeroeid…. Moeten de Italianen zich soms ook schuldig gaan voelen over wat het Romeinse Rijk allemaal misdaan heeft ? En de Fransen met Napoleon, en de Duitsers met Hitler ? Een stok om een hond mee te slaan is gauw gevonden. Maar socialisten maken wetten voor anderen en uitzonderingen voor zichzelf. Discriminatie in al zijn vormen is in Nederland bij de Wet verboden. Lul toch niet !

  Geliked door 1 persoon

 2. verwardeman zegt:

  En al hebben onze voorouders dat gedaan , dan nog :
  Als de overwonnen / onderworpen volkeren beter bewapend en intelligenter waren , hadden
  onze voorouders geen kans gehad……………heb je daar wel eens over nagedacht ?
  Het is net als met pesten , als jij je pester maar goed hard op zijn smoel slaat is hij uitgepest !
  Dus zielige zwartjes – jankerds – gewoon te zwak en te dom geweest ……………………
  LEKKER PUH JONGE !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s