Dit was “Opsporing verzocht”

Screenshot_55

(Door: S.A.)

Wat gebeurt er toch weer? Het valt wel op dat de NPO erg haar best doet om de waarheid te verbloemen in opdracht van deze regering. In de laatste uitzendingen van “Opsporing verzocht” viel het me al op dat ik zo weinig bruin tegen kwam. Dat gaat wel kijkcijfers kosten !

En daarnaast komt er steeds meer bruin in de reclame. Zouden de getinten, want ook dat woord blijkt niet meer te bestaan, met z’n allen gesolliciteerd hebben bij de NPO ?

Screenshot_56

Door:
S.A.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Multiculti, NPO, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Dit was “Opsporing verzocht”

 1. BigLJohn zegt:

  Dat viel mij ook al op. De bruine en zwarte misdadigers werden veelal weggelaten, terwijl blanke misdadigers in opsporing verzocht de hoofdrol speelden. Daarmee werd gesuggereerd dat voornamelijk blanke Nederlanders misdaden plegen. En in de reclames word gesuggereerd dat het alleen er toe doet als je bruin of zwart bent. Als blanke word je omlaag gehaald als zijnde dat je een soort van untermensch bent, zoals Joden en zigeuners dat ondervonden in de tweede wereldoorlog. Zelfs in kinderprogramma’s op NPO 3 begint zwart ook al te domineren. Net of het een grote schande is dat je een blanke bent. Dat The NWO hier achter zit en ons wil laten verdwijnen begint nu toch wel duidelijk te worden.

  Geliked door 1 persoon

 2. D.G.M.Holland zegt:

  Je ziet dat helemaal fout. De integratie is veel succesvoller dan wij denken.
  Daarom komen er steeds meer autochtone bij de televisie en reklame.

  Ik droomde afgelopen nacht, dat het Nederlands voetbalelftal kampioen werd.
  Tussen de asielzoekers uit Servië bleken zeer talentvolle voetballers te zitten.
  Die werden allemaal opgesteld, want de bondscoach kiest nu eenmaal voor de beste spelers.
  Wat een verrijking voor het Nederlands elftal, alleen jammer dat die autochtone Nederlandse voetballers nu geen kans meer maken om geselecteerd te worden.
  Met een naar gevoel werd ik wakker…

  Like

 3. Pietersen zegt:

  Met de signalementen van daders wordt ontzettend gesjoemeld. Geen wonder er is een oververtegenwoordiging van islamitisch tuig, afrikaans tuig, gekleurde Nederlanders uit de West, en oostblokkers met name Roemeens dieventuig. Zo langzamerhand is zelfs opsporing verzocht niet geloofwaardig meer omdat het steeds meer de politiek correcte weg op gaat en ons voor stommelingen aanziet die alles wel voor zoete koek aannemen.
  Mijn advies : kijk niet meer naar dit programma om jezelf een hoop ergernis en leugens te besparen.
  Kijk ook niet meer naar reclame want de gekleurde medemens daarin is veel belangrijker geworden dan de witte. Ook de moslima met hoofddoek duikt steeds meer op in reclames voor produkten of
  diensten die haaks op de islam staan. Gewoonweg stuitend en ongeloofwaardig om zo’n islamitische muts te zien deelnemen aan bijv. een kerstgebeuren.
  De reclamewereld is een vieze wereld, die ons manipuleert met niet bestaande scenario’s van een geweldige multiculurele samenleving die totaal niet reëel is.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s