“Er is geen sprake van omvolking!” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op “Er is geen sprake van omvolking!” . . .

 1. overheid verbergt de foute immigratiekeuze graag

  Geliked door 3 people

 2. Rensk. zegt:

  Als ik om me heen kijk in de stad dan zie ik getinte figuren met opgeschoren haar met bovenop een dun zielig staartje alsof ze op oorlogspad gaan,hele koppels afrikanen, geheel gekleed in het wit met een gigantische knot op het hoofd met daarover een witte sluier dichtgeknoopt, dan zie ik negerinnen en moslima met kinderwagens en twee kinderen die er bij lopen, dan zie ik hele dunne donkere jochies, die hoogstwaarschijnlijk in de kinderjaren ondervoed zijn geweest (en dus hoogstwaarschijnlijk een laag IQ daardoor) dan zie ik steeds meer hoofddoeken en lange afgezakte jurken met een buitengewoon dik lijf erin en dan zie ik: enfin laat ik ophouden. Hoe moeten deze mensen in vredesnaam de kost gaan verdienen. Niet dus. Verrijking?

  Geliked door 4 people

 3. BigLJohn zegt:

  Het CBS, in hoeverre is deze bron betrouwbaar, want ze werken natuurlijk in opdracht van de overheid. En we weten immers; wiens brood men eet, wiens woord men spreekt. We zien aan hun cijfers dat de bevolking van de drie grootste steden voor bijna 50% uit – migranten – bestaat. Voor hetzelfde geld is dat een procent of 10 a 15 hoger. Hoe dan ook, in Nederland is een omvolkingsprogramma aan de gang. We voelen ons nu al een vreemde in eigen land, zo orientaals zijn vele straten waar islamieten de meerderheid vormen. De leefbaarheid en veiligheid gaan met sprongen achteruit. Vrouwen kunnen al niet meer veilig op straat vanwege het risico om aangerand of verkracht te worden. Ondanks de vele schandalen c.q. crisissen rond die Rutte kabinetten houden ze elkaar nog steeds de hand boven het hoofd, ja hebben Rutte en consorten nog 1,5 jaar de tijd om ons nog verder in de put te duwen. Zodat de aangerichte schade zo groot geworden is dat die nooit meer hersteld kan worden….

  Geliked door 3 people

  • rottenpikwick zegt:

   Publicaties, cijfers etc. van De Leugenfabriek op Het Binnenhof geloof ik al heel lang niet meer!! Met list, bedrog en de MILJARDEN in het Uitkeringsinfuus proberen ze NL nog overeind te houden. Maar het cement van de samenleving is onder Trutte gesloopt! We merken het elke dag meer / weer!

   Geliked door 3 people

  • Hans zegt:

   Het getal van de ‘totale bevolking = 100%’ van Rotterdam klopt naar mijn idee niet. Hier wordt het aantal inwoners bedoeld. Rotterdam is de tweede stad in grootte van Nederland. Voor Amsterdam en Utrecht is correct het aantal inwoners geteld, voor Rotterdam echter het aantal huishoudens. Het juiste aantal Rotterdamse inwoners is per 1 januari 2019: 644.618 [ Alle cijfers.nl].In november 2018 komt dat op iets minder inwoners.
   Dus inderdaad BigL.John: in hoeverre is het CBS betrouwbaar?

   Geliked door 4 people

  • Hans zegt:

   In de rubriek ‘Totale bevolking = 100%’ klopt naar mijn idee het getal voor Rotterdam niet. Hier wordt het aantal INWONERS bedoeld.Rotterdam is de tweede stad van Nederland. Rotterdam heeft op 1 januari 2019 644.618 inwoners.In 2018 is dat iets lager 640.000. Het getal van 314.766 betreft, denk ik, het aantal HUISHOUDENS. De cijfers voor Amsterdam en s-Gravenhage lijken opmerkelijk genoeg wel die voor het aantal inwoners te zijn. Zie bijv. site AlleCijfers.nl
   In hoeverre is deze bron dus betrouwbaar? Inderdaad BigLJohn.

   Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Inderdaad, hoe betrouwbaar is deze bron.
   Ik zag tot mijn niet geringe verbazing dat Rotterdam slechts 314.766 inwoners zou hebben, minder zelfs dan Den Haag.
   Dat leek me vreemd, dus maar snel even op Wikipedia gekeken en die geven als stand per 1 januari 2019 644.618 aan, voor Den Haag geven ze 537.833 inwoners aan per 2019 dus dat zou kunnen kloppen met het kaartje want dat gaat van 2018 uit.

   Geliked door 3 people

 4. Steven zegt:

  4 Miljoen dus al….(maar dat zal in werkelijkheid wel een paar miljoen meer zijn)

  Geliked door 6 people

 5. duinsnip zegt:

  Ja, laten we nu maar beseffen dat we in een ander land leven, Nederland bestaat niet meer. En dat gaat nooit meer worden teruggedraaid. Emigreren kan, maar waarheen?

  Geliked door 3 people

  • dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

   @duinsnip Ik kopieer even een antwoord wat ik eerder heb gegeven op iemand anders die het had over Canada (dat land dus helaas absoluut niet). Ik houd het op IJsland en licht mijn keuze verder toe.

   Canada wordt al jaren vernietigd door trudeau en daar blijft hij mee doorgaan (ook daar flinke omvolking door VIJANDIGE 7e Eeuwers). Australië heeft een goede naam, maar helaas importeren zij, heel verrassend, de laatste jaren ook veel 7e Eeuwers.
   Lijkt erop dat IJsland de beste optie is: NIET in de EU & op dit moment <1% islam (vast wel economisch verklonken aan de EU (weet nog niet hoe het zit met groene terreur), geldt voor Zwitserland zelfs voor 70%, dat laatste land lijkt meer en meer in de ban de raken van de Duitser Robert Habeck (partijideoloog) van Die Grünen. Land is nog wel veilig en heeft een goede conservatieve partij (wapenbezit is toegestaan!), maar het communistische monster lijkt ook daar in opmars.

   Andere opties zijn natuurlijk Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije (in dat land staat geen enkele moskee) nadeel: wel (nog) in de EU, groot voordeel: weinig lieden van de 7e Eeuwse veroveringsideologie van dood, verderf en totale vernietiging van andersdenkenden en hun cultuur. Of wellicht landen als Kroatië, Slovenië, Estland, en in mindere mate Letland of Litouwen. Portugal beviel mij prima (wel in de EU, in Lissabon zag ik in 6 dagen minder 7e Eeuwers (ben daar ook in buitenwijken geweest, zag er slechts 4, een paar daarvan waren eigenlijk zigeuners, al droegen deze vrouwen wel hoofddoeken) dan op de dag dat in terugkwam van vakantie in mijn eigen dorp. Op dit moment zullen nog velen doorreizen naar Noord Europa, omdat zij het idee hebben dat Portugal economisch flink minder is dan Noord-Europa (ook dat was boven mijn verwachting: de Portugezen liepen er in Lissabon verzorgder bij dan de Spanjaarden in Madrid, waar ik een paar dagen daarvoor was in datzelfde jaar).
   Enkele berichten uit Canada https://www.youtube.com/watch?v=iz2M8tqe0Fk&t=438s
   Ook daar verraad in eigen gelederen… https://www.youtube.com/watch?v=OUD4j09t9fM
   Kerst in Canada, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=FSS704_lu-I&t=47s

   In alle Westerse landen aan de gang: islamisering, Cultureel Marxisme, communisme 3.0, feminisme & globalisme vernietigen onze cultuur & beschaving + klimaathoax. Deze Nieuw Zeelander zegt het ook goed:   Bedankt voor uw aandacht ;-).

   Geliked door 1 persoon

  • Dré zegt:

   Ben geëmigreerd naar Hongarije, bevalt prima het leven is hier nog goedkoop en nergens moslims, is bij wet verboden om een moskee te bouwen!!

   Geliked door 3 people

  • HENK zegt:

   Veel Nederlanders en Belgen zijn richting Boedapest vertrokken, iedereen die je er spreekt zijn alleen maar gelukkig en blij !

   Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Centraal Bureau voor de Statileugen!!!!!
  Kijk om je heen in de grote steden en dan weet je dat hier gerotzooid is met de aantallen.
  Vermoedelijk zijn hier degenen die genaturaliseerd zijn als Nederlander geteld en hoe zijn de mensen met dubbele paspoorten in deze statistiek vermeld????
  Ik geloof er niks van CBS.

  Geliked door 5 people

  • Harry zegt:

   We worden op alle fronten bedonderd .
   Ook hier weer .
   Een bevriende ex-rechercheur vertelde me dat de politie op een gegeven moment aan het ministerie op moest geven , hoeveel allochtonen er in ons dorp woonden .
   En gelijk de mededeling er bij , DAT ZE DEGENEN , DIE HIER WEGENS GEZINSHERENIGING WAREN GEKOMEN NIET MEE MOCHTEN REKENEN !
   Zo gaan we keer op keer de boot in en worden we belogen .
   Eigenlijk kun je geen enkele mededeling van de overheid meer vertrouwen .

   IK GELOOF ENKEL DE PVV NOG !

   Geliked door 6 people

  • fleckie zegt:

   Was wel. DE. telling van. 2018, 30 oktober, Voor dit jaar, 2019 zal DE. telling WEL anders,,, uitvallen!!!…….<~<~<~<~<~<~<

   Like

 7. delamontagne zegt:

  Waarschijnlijk denken de bewoners van de Flat “Duiventil” in de Vogelaarwijk Zuid-Oost .o.t.w GEIN II, er anders over dan Pechtold.
  Ik bedoel wat de luchtjes en kluchtjes op de galerij betreft.
  En dan heb ik ’t nog niet eens over ’t Babylonische spraakspektakel.
  Dat schijnt volgens veel pollitici Verrijking te heten………..

  Geliked door 5 people

 8. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Derde generaties met bijv. Turkse & Marokkaanse achtergrond worden door statistici beschouwd als Nederlanders. De tendens is dat juist die generaties steeds conservatiever worden. Lees: meer echt pure 7e Eeuwers zijn. Van de gepresenteerde statistieken klopt dus helemaal niets!

  De 7e Eeuw is en blijft de 7e Eeuw en kan niet worden hervormd. Gelukkig zijn er wel die integreren. Helaas is de betreffende leer zo dat er NIET geïntegreerd MAG worden. Betekent dat de problemen in West-Europa met de dag en het jaar toe gaan nemen. Zie bijvoorbeeld ook alle kick the Kafir acties die er dit jaar in West-Europa zijn geweest.

  Criminaliteit, aanrandingen, verkrachtingen, geweld in zwembaden, moord en doodslag, zelfs weer terreur (denk bijv. in Nederland aan Utrecht dit jaar) zijn schering en inslag. Er is zoveel geweld geweest dit jaar, het is gewoon VOLKOMEN ABSURD.

  Wij verdienen het om beschermd te zijn door onze globalistische overheden. Daar betalen wij belasting voor! Het moet totaal anders in Europa: grenzen dicht. Criminele migranten met volledige gezinnen na gevangenisstraf verplicht terug naar land van herkomst!

  Deze ontgoochelde Zweed met zelfkritiek zegt het heel goed hier. Kijk svp de volledige 1e minuut en ga daarna verder vanaf 4.00 tot het eind. Duurt dat te lang? Kijk in ieder geval absoluut de laatste 6 minuten! Bedankt voor uw aandacht ;-). https://www.youtube.com/watch?v=ClQrzbUgCgs

  Geliked door 1 persoon

 9. verwardeman zegt:

  Toen de zender ONS nog Nostalgienet heette , zonden ze het programma ” Spoor door het
  verleden ” uit .
  Hier zie je trams rijden – in de JAREN 50 – door bovengenoemde steden , en wat denk je ?
  GEEN ZWARTE OF MOSSEL TE ZIEN , GEEEEEEEEEEEEEEN !
  Alleen maar blank volk , in de trams , te voet , opde fiets of brommer , alleen maar
  BLANKE NEDERLANDERS !
  Hoezo geen omvolking ?
  Deze filmpjes zijn ook gewoon op het net te vinden , ZEER LEERZAAM !

  Geliked door 1 persoon

 10. Blaffertje zegt:

  CBS is een manipulatieve leugen fabriek die gunstige cijfertjes tovert voor onze regering.

  Geliked door 2 people

 11. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2019/12/12/we-mogen-vooral-niet-benoemen-dat-torenhoge-misdaadcijfers-in-hoofdstad-worden-veroorzaakt-door-groep-buitenlandse-straatcriminelen/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  ‘We mogen vooral niet benoemen dat torenhoge misdaadcijfers in hoofdstad worden veroorzaakt door groep buitenlandse straatcriminelen’

  “Een vaste kern van dit straattuig weet allang dat de politie in feite machteloos staat. Het merendeel van de verdachten is asielzoeker en afkomstig uit veilige landen. Ze weten dat ze hooguit een paar nachtjes cel te wachten staat of een tijdelijk straatverbod. Uitzetten is amper mogelijk.

  Like

 12. M. zegt:

  17.181.084 ?

  We zaten in 2017 al dik op de 17 miljoen, dus waarschijnlijk wederom een ga maar rustig slapen de overheid waakt over u praatje.
  U ziet de aantallen met de dag groeien maar dat zal wel gezichtsbedrog zijn want het zijn er nog steeds 17 miljoen ondanks de onbeperkte aanwas met de open grenzen.

  Niemand hoeft zich druk te maken of zorgen te hebben want volgens het nepnieuws zijn de Nederlanders zielsgelukkig met hun torenhoge rekeningen en het vernielen van hun land.
  Maakt u zich vooral ook niet druk over de stijgende en steeds grover wordende criminaliteit met die open grenzen want de media zwijgt het wel dood op elk kanaal.
  De nare criminaliteit cijfertjes van het open grenzen beleid poetst men wel weg en de grens staat open om de problemen op te lossen dus onnodig om u zorgen te maken.

  Omdat u op elk media kanaal hoort dat u respect moet hebben moet hebben voor alle culturen moet die van u afgebroken worden.
  Respect hoeft niemand te hebben voor uw cultuur.
  Het is toch doodnormaal dat u respect moet hebben voor alle culturen die naar uw land gehaald worden en dat alle culturen die naar ons land worden gehaald dat niet hoeven te hebben voor onze cultuur?
  En dat ze onze cultuur in ons eigen land wel mogen komen afbreken om het land verder af te laten glijden als dank voor de opvang in ons land?

  Multicultureel, daarom moet uw cultuur in uw eigen land afgebroken worden want u doet niet mee en bent niet inclusie en kan wel weg.
  Maar dat geeft natuurlijk niet want u moet zich als linkse hersenloze aan alle kanten laten vernachelen en meehelpen uw land, uw cultuur en uw eigen volk te laten afbreken om te laten zien hoe tolerant en verdraagzaam u bent tegenover de onverdraagzame en intolerante mensen.

  Like

 13. Lucky zegt:

  Duitsers moeten minimaal 35 jaar werken voor hun pensioen, buitenlanders slechts 10 jaar.
  https://www.anonymousnews.ru/2019/12/11/unfassbar-auslaender-erhalten-nach-10-jahren-arbeit-rente/

  Unfassbar: Nur 10 Jahre Arbeit und Ausländer kassieren kräftig Rente aus Deutschland
  Ongelofelijk: slechts 10 jaar werk en buitenlanders ontvangen grote pensioenen uit Duitsland

  Geschätzte 1,5 Millionen Betroffene haben Anspruch auf die Grundrente. Voraussetzung ist allerdings, dass sie mindestens 35 Jahre gearbeitet haben. Dafür veranschlagt die GroKo rund zwei Milliarden Euro pro Jahr.
  Ausländer müssen nur 10 Jahre arbeiten

  Für Ausländer heißt das konkret: Haben diese zehn Jahre in Deutschland gearbeitet und Rentenbeiträge eingezahlt, hätten sie Anspruch auf die Grundrente, da ihnen ihre weiteren 25 Arbeitsjahre in ihren jeweiligen Heimatländern angerechnet werden. Sie müssen lediglich Belege dafür vorweisen; eine Bedürftigkeitsprüfung, wie sie umfassend für deutsche Rentner verlangt wird, dürfte nicht stattfinden. Gerechtigkeit? Die wird nach Lesart der SPD definiert: Die Welt retten, die Deutschen doppelt besteuern und sie nach Pfandflaschen wühlen lassen. Dafür arbeiten diese gern bis zur Vollendung ihres 70. Lebensjahres und gehen dankbar zur Tafel, da sie im Gegenzug in die Geschichtsbücher eingehen dürfen als Sanierer von Europa, als Retter der Welt.

  Naar schatting 1,5 miljoen betroffenen hebben recht op het basispensioen. Voorwaarde is echter dat ze minimaal 35 jaar hebben gewerkt. GroKo voorspelt ongeveer twee miljard euro per jaar.
  Buitenlanders hoeven slechts 10 jaar te werken

  Voor buitenlanders betekent dit concreet: als deze tien jaar in Duitsland hebben gewerkt en pensioenbijdragen hebben betaald, zouden ze recht hebben op het basispensioen omdat ze hun verdere 25 jaar werk in hun respectieve thuislanden zullen bijschrijven. Je hoeft er alleen maar bewijs voor te tonen; Een middelentest, zoals volledig vereist voor Duitse gepensioneerden, zou niet moeten plaatsvinden. Justitie? Dit wordt bepaald door de SPD: de wereld redden, de Duitsers dubbel belasten en laten graven voor statiegeldflessen. Hiervoor werken ze graag tot de leeftijd van 70 en gaan dankbaar naar de tafel, omdat ze op hun beurt de geschiedenisboeken kunnen betreden als een herontwikkelaar van Europa, als een redder van de wereld

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s