Exit Rutte-III, de EU en de VN!

Screenshot_53

(Door: “Elise Nijmegen”)

Het wordt voor steeds meer mensen duidelijk dat de EU er niet is voor ons, maar dat wij de melkkoeien zijn van de EU die met ons belastinggeld de immigranteninvasie en allerlei nieuwe projecten in Afrika bekostigt. Onderstaand artikel laat ons weten dat D666 Nederland van ons af wil pakken en de EU-grondwet wil laten opnemen in de Nederlandse grondwet. Iets dat niemand met gezond verstand wil, aangezien de meerderheid van Nederland niet in de EU wilde en het overgrote deel van Nederland, nu ze het dictatoriale beleid ziet, uit de EU wil.
https://changeeuropenow.com

Zoals zo vele plannen die wereldwijd uitgerold worden door de VN, is 5G ook één van die plannen. 5G, dat zonder enig veiligheidsrapport uitgerold wordt terwijl er stapel peer-reviewde onderzoeken van onafhankelijke wetenschappers zijn die bewijzen dat het schadelijk is voor de gezondheid van de mens. En flora en fauna.

In Griekenland, heeft de Raad van Kalamata besloten de verdere ontwikkeling en werking van het 5G-netwerkprogramma, dat momenteel in de stad Peloponnesos wordt getest, te blokkeren.  De hoge straling zou schadelijk zijn voor de gezondheid van de lokale bevolking en zou ook “onvruchtbaarheid” kunnen veroorzaken, iets dat in de toekomst zeer negatief zou zijn, aangezien de lokale bevolking dan “steriel” wordt (past precies in de VN-agenda). Vele lokale bewoners zijn van mening dat ze gebruikt worden als proefkonijn… Hopelijk stoppen ze ook in Nederland met het testen van 5G.
https://greekcitytimes.com

In Oostenrijk, net zoals in ons land, Frankrijk, Zweden, Duitsland, Engeland, België en andere “open grenzen” landen, in de stad Gmünd hebben ze last van groepen jonge mannen met een migratieachtergrond, die provocerend en agressief zijn en lichamelijk geweld niet schuwen. Kinderen en tieners voelen zich onveilig, gaan minder de straat op en worden duidelijk gehinderd in hun vrijheid, en ouders slapen niet meer s ’nachts uit angst voor de veiligheid van hun kinderen.
https://politikstube.com

Net zoals in Zweden, Frankrijk enz. en hier in ons land zijn het in Italië ook de immigranten die verantwoordelijk zijn voor overgrote deel van allerlei soorten misdaden en de vele verkrachtingen van vrouwen. Je zou er statistieken van kunnen maken, maar de feiten spreken voor zich, feiten die de Nederlandse regering hardnekkig blijft negeren of ontkennen en dat ze nog steeds honderden immigranten per week in ons land toelaten onderstreept maar weer dat ze geen greintje gezond verstand meer heeft. Er is geen klimaat-noodtoestand, er is een noodtoestand wegens gebrek aan ethische en verantwoordelijke politici.

In afgelopen weekend zijn er 43 steekincidenten geweest in Duitsland, dat zijn dan de zaken die gerapporteerd zijn maar, zo zegt onderstaand artikel, het zijn er vast meer, aangezien niet elk slachtoffer aangifte doet. Er zijn ook vier vrouwen daardoor doodgegaan, in Osnabrück, Stuttgart, Lorrach en Lúnen.
www.wochenblick.at

Gelukkig worden er steeds meer mensen wakker en zien het grotere geheel, het antwoord op het waarom de Nederlandse regering, net zoals vele andere wazige regeringen in Europa, doet wat ze doet en wat geen enkel vaderlandslievend mens die van zijn vrijheid houdt waardeert.

Ze volgt de plannen van de VN, Agenda 21/2030, die ons in een dictatoriaal tijdperk proberen te drijven met behulp van de EU, die wil bepalen of u wel of geen autorijdt. Wat u eet, megavoedsel fabrieken met allerlei genetisch gemanipuleerde ingrediënten en geen, niet zo duurzaam natuurlijk, verse groenten en fruit.

Via bangmakerij voor “het vergaan van de aarde”, gekoppeld aan de verduurzaamheidsagenda van de VN, worden we financieel uitgekleed, verliezen we onze vrijheden, normen, waarden, tradities en normaliteit en worden we, de werkende mens, slaven van een aantal zeer rijke mensen. Die kant wil men op en dat is mijns inziens niet de weg die u op wilt. En dat is vast ook niet de toekomst die u uw kinderen gunt.

De regels die door de “overheid” worden opgelegd, zijn onrealistisch en het wordt de boeren onmogelijk gemaakt om te boeren. Hetzelfde geldt voor andere ondernemers en ZZP’ers…  Gelukkig komt er een nieuw protest van onze moedige boeren op 18 december, ze willen de regering duidelijk maken dat de stikstofplannen niet door de beugel kunnen. Schouten is net zoals Rutte, zegt het één en doet het andere, en dat kan niet. Het is tijd dat er geluisterd wordt naar de boeren!
www.rtvnoord.nl

Van mij mogen de boeren het land plat gooien, het is nodig!  Dit incapabele, hypocriete anti-Nederlandse kabinet heeft zijn langste tijd gehad en verandering is nodig. Wij allemaal, alle inwoners van Nederland, lijden onder het politieke wanbeleid, of u nu boer, bouwer, visser, vrachtwagenchauffeur, leraar, verpleegster, arts, student, gepensioneerde, politieagent of student bent. Ook u zult het niet leuk gaan vinden, de toekomst die Rutte-III in samenwerking met de EU en de VN voor ons in petto hebben, en daarom is het noodzakelijk om de protestactie van de boeren te steunen. Dit kan zo niet langer, dit afbraakbeleid!!!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Exit Rutte-III, de EU en de VN!

 1. koosv8 zegt:

  Horen de voedselbanken soms ook al bij de nieuwe manier van de dictatuur ? Er komen er namelijk steeds meer, inplaats van MINDER!
  Het zal mij niet verwonderen, er komt steeds meer dwang in het systeem. Strijd met uw medemens, STRIJD MET DE BOEREN!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Je vraagt je dossier op bij de belastingdienst omdat je wilt weten waarom je als fraudeur aangemerkt wordt.
  Dan krijg je zo iets toegestuurd.
  Ze moeten bij de belastingdienst flink werken (lees zwart lakken) om hun geklooi te verbergen.

  Dus u wilde uw dossier falende Kinderopvangtoeslag van de belastingdienst inzien?

  https://tpook.nl/2019/12/11/dus-u-wilde-uw-dossier-falende-kinderopvangtoeslag-van-de-belastingdienst-inzien/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Klik op de foto om een en ander te bekijken.

  Geliked door 2 people

 3. Pingback: Hoeveel kinderlevens kost uw elektrische auto ? | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 4. henk verhoef zegt:

  en toen stemde het volk op behouden wat we nu hebben en wat er voorgelogen wordt

  ja wat wil het volk nu feitelijk — gebraden plof kippen vliegen nu eenmaal niet de muilen binnen
  er m,koet gewerkt worden
  Kijk even naar tata steel– bij verre de grootste vervuiler van HEEEEL NEDERLAND en levert de winst in in India en in nederand wil men dus in die MoordFABRIEK- blijven werken( oh de meest werknemers vakbondslid- geeft intelligentie niveau aan== maar de meesate zijn ver boven de 50

  hET STAAL IUT DIE FBRIEK IS VEEL TE DUUR door het te dure productie proces van gif en vervuiling — waawom leveren we de zorrug kosten van die troep niet in bijn de fabriek

  De vakbongd gaat staken om die moordfabriekl open te houden
  OH DE VAKBOND HOOR JE NIET DAT DE PENSIOENEN VAN AL DIE MENSEN DOOR hUn slechte beleid nu reeds 22 pct minder zijn

  Willen jullie staken en ja schreeuwde de meute-

  Like

  • koosv8 zegt:

   Dit is nou precies wat de ,,hoge corrupte heren,, graag horen. U staat 1 van de schoonste staal fabrieken van Europa af te zeiken. Er werken heel veel mensen, uit Noord en Zuid-Holland, ook veel toelevering bedrijven, waarvan er heel veel een gezin hebben, en daar eerlijk hun brood verdienen. ze zijn verre van oud, en de vakbond heeft niet zoveel meer te verhappen, dat is al een paar jaar duidelijk. mooie baantjes carrousel en opstapje naar politiek LINKS. DE BOEREN , DE INDUSTRIE, DE AUTO’S, HET IS ALLEMAAL VEEL SCHONER GEWORDEN. Wat is het nut……. het land vol bouwen, immigratie, VOL=VOL.
   oud gezegde van de Centrumdemocraten, toepasselijker kan het niet, dus laten we de eigen mensen vooral NIET AFZEIKEN, HET IS DE HAAGSE LACHENDE LEUGENAAR EN CONSORTE. RUTTE & CO.

   Like

 5. verwardeman zegt:

  Geert , Thiery , wanneer starten jullie de landelijke acties / revolutie ?
  De FNV , de boeren , bouwvakkers enz. lukt dit WEL ………..
  NOU ??????????????????

  Geliked door 1 persoon

 6. rottenpikwick zegt:

  De Omvolking gaat snoeihard!! Elke dag nieuwe weer VERRIJKENDE NIEUWE NEDERLANDERS er bij. De MILJARDEN en de huizen zijn niet aan te slepen! Wij zitten in een GROEISPURT!! Een nieuwe GOUDEN EEUW staat voor de deur!! Met dank aan…. Uw favo’s mag uzelf invullen.
  https://www.dvhn.nl/groningen/5500-statushouders-in-de-wacht-25126448.html

  Geliked door 1 persoon

 7. Blaffertje zegt:

  Er heerst een weg met ons mentaliteit in dit kikkerlandje.

  Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  De EU heeft een te grote broek aangetrokken, de Linksche Lunatics wilde de wereld gaan reorganiseren. Europa moet niet een te grote broek aan willen trekken door te streven naar sturing van het volksgezondheidsbeleid, een te grote broek aangetrokken met hun klimaatdictatuur. Het Parlement trekt een te grote broek aan, wanneer het de lidstaten wil forceren om meer geld voor de EU beschikbaar te stellen………hun doelstellingen worden onze ondergang, een reële bedreiging voor de vrede….en nu de WTO is opgeheven zijn we overgeleverd aan raamambtenaren in Brussel.
  De Partij van de Afbraak en Dom66 zijn de grootste terreurdreiging voor onze soevereiniteit.

  Geliked door 1 persoon

 9. boorzalf zegt:

  Nu.nl komt weer met fop nieuws. Je wordt toch schijtziek van die lui.
  https://www.nu.nl/klimaat/6016878/klimaatmodellen-uit-jaren-zeventig-voorspelden-huidige-opwarming-al.html
  “Het is nu gemiddeld 1,1 graden warmer dan in de periode voor de door mensen veroorzaakte CO2-stijging.” ????????????????????????????????????????????????
  Plak deze er maar weer bij,

  Geliked door 1 persoon

 10. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De grote duivelaanbidder liegt lacht en bedriegt het Nederlandse volk. Hij voert de satanische orders uit en meent daarmee de hemel op aarde te verwerven. Maar hij, die zijn ziel en zaligheid aan de duivel verkoopt, verdient niet beter dan de hel !!!

  Mark, sorry Pinokkio, we hebben meer dan genoeg van je. We willen je niet meer. Vooruit inpakken, wegwezen, oppleuren, oprotten, opsodemieteren !!! En graag snel een beetje !!! Fort, fort, fort !!! En neem je ziellugge kansparels maar mee !!!

  Geliked door 2 people

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Om maar met het eerste stukje te beginnen, daar wordt gesteld dat;
  “aangezien de meerderheid van Nederland niet in de EU wilde en het overgrote deel van Nederland, nu ze het dictatoriale beleid ziet, uit de EU wil.”
  Dat lijkt op zijn minst een voorbarige conclusie.
  Ben ik tegen de EU in haar huidige vorm ?
  Ja zeer.
  Is de meerderheid daar ook tegen ?
  Denk het niet want de partijen die duidelijk voor de EU zijn halen nog altijd meer stemmen dan de kritische partijen, in feite zijn alleen de PVV en FvD tegen de EU en ondanks dat ze beiden in de peilingen op winst staan zijn ze, zelfs als je ze bij elkaar optelt, mijlenver van een meerderheid verwijderd.
  De meerderheid wilde destijds geen Europese grondwet dat is waar, en vervolgens kregen we die onder een andere naam toch, dat was ronduit kiezersbedrog, maar dat mensen geen Europese grondwet wilden wil nog niet zeggen dat ze niet in de EU wilden.

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Rutte is slechts een Intermediair in de vijandelijke overname, de Pays-Bah ‘overgeleverd’ en ‘uitgeleverd’ aan Brussel…..en hoopt op ‘dertig zilverlingen’, zijn Judaspenning voor het verraden van het Nederlandse Volk……een bijbels verraad “Eer de haan gekraaid zal hebben, zult u Mij driemaal verloochend hebben”…….

  Geliked door 2 people

 13. Hovawart zegt:

  Een mensenleven slechts gewogen in rendement, tegen de vergrijzing………ongelooflijk!
  En al die jongeren maar lullen over het klimaat, wacht maar tot jullie oud zijn, het gaat sneller dan je denkt……en wie werkt/zorgt er dan voor jullie natje en droogje?

  Geliked door 2 people

 14. D. ter Mul zegt:

  Dat corrupte zootje in Den Haag,
  moet zo snel mogelijk naar huis gestuurd worden (zonder wachtgeld
  en uitzicht op een goede baan)
  Zij hebben het leefklimaat in Nederland
  verziekt!!!

  Geliked door 2 people

 15. ruud 2 zegt:

  Hij heeft er veel zien gedwongen te vertrekken uit de Kamer, maar zo`n gewetenloos sujet als hij hebben we in Nederland nog nooit gehad. Als het meezit gaan we 40 jaar bittere armoede tegemoet.Ik zie al die volgevreten rente trekkende dividendhouders nog anders gaan piepen over hem.

  Geliked door 2 people

 16. ronjaspers zegt:

  Als die klimaathoax straks een officiele wet wordt dan zijn wij genaaid,dan hebben de satanische globalistische elite die deze wereld regeren de totale macht en controle over de wereldbevolking.Dan word in 2021 de depopulatie (genocide) agenda 21 en 2030 in werking gesteld, deze agenda wordt uitgevoerd door de VERENIGDE NAZI,S.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s