Kunstwerk: € 1,50 bij de Action . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Bert Haandrikman)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Kunstwerk: € 1,50 bij de Action . . .

 1. karton zegt:

  Lijkt me wel nuttig om ratten , poezen en meer van dat spul uit de tuin te jagen c.q. te weren.

  Liked by 1 persoon

 2. rottenpikwick zegt:

  Ik gun Greta haar titel ‘Persoon van het Jaar 2019’!!! Van kinderen blijf je af!! Helemaal als jezelf ook debet bent aan het VERKLOTEN van deze ooit zo mooie planeet!!

  Like

  • Zeg Pikwick.
   Je bent nu wel een heel klein beetje aan het door draaien.
   Heb je ook begrepen dat dat kind in opdracht van Soros en haar pooieroge ouders jou je pensioen aan het verkloten zijn.
   Je begint echt een beetje groen linkse trekjes te vertonen.
   Tot nog toe heb Ik je geen beste genoemd maar je bent er kort bij .
   Wat dan wil zeggen dat Ik je tot de grond toe af brandt.

   Liked by 2 people

  • boorzalf zegt:

   Greta is geen kind meer, maar een puber. Greta moet maar eens gedekt worden door paar negers. Dan roept ze niet meer hoor,van “How Dare You”.

   Liked by 2 people

 3. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Wordt gekke Greta door de extreem-linkse elite misbruikt en gefinanciert ???
  De armoe, die zij ons aan wil smeren, lijkt ze zelf niet zo aantrekkelijk te vinden. Zij en haar familie baden zelf graag in weelde, welvaart en luxe.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/fotos-opgedoken-van-het-luxe-leven-van-greta-thunberg-en-haar-moeder/

  Liked by 3 people

  • boorzalf zegt:

   Mama van Greta in gesprek met……gore ale

   Like

   • Blaffertje zegt:

    “Mama van Greta in gesprek met……gore ale”
    Zegt genoeg.
    Twee van die op geld beluste vuile ratten die niks met ons of het klimaat op hebben.
    Hoe veel bewijs wil je hebben dat het allemaal gekonkel is en om geld draait?

    Like

   • Lucky zegt:

    Dit is niet haar moeder, maar jennifer morgan van greenpeace, waarschijnlijk de speach-writer van greta, waarna ze het van een papiertje kan voorlezen.

    Like

 4. Jan zegt:

  Allen iemand die even knetter is zal dit gedrocht opvreten als die banaan waarnaar de zelfbenoemde elite kwam om te bewonderen

  ‘Hongerige kunstenaar’ eet banaan van 150.000 dollar tijdens kunstbeurs

  De aan de muur geplakte banaan van de Italiaanse kunstenaar Maurizio Cattelan was de afgelopen dagen het meest bewonderde werk op het kunstbeurs Art Basel in Miami. Maar zaterdagmiddag besloot een andere kunstenaar de show te stelen door de banaan op te eten, tot grote verbazing van de aanwezige bezoekers.

  https://www.hln.be/showbizz/kunst-literatuur/-hongerige-kunstenaar-eet-banaan-van-150-000-dollar-tijdens-kunstbeurs~a0125ee1/?referer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F

  Liked by 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Swedish Teen Greta Thunberg Awarded TIME’s Person of the Year …Deep State Hacks Awarded “Guardians of the Year”

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/12/swedish-teen-lecturer-greta-thunberg-awarded-times-person-of-the-year/

  https://time.com/guardians-of-the-year-2019-public-servants/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=person-of-the-year&utm_term=_&linkId=78763334

  Dwz Sores is persoon van het jaar want zonder dit misgeboorte bestond mormel Thunberg niet, net zomin als deep state

  Like

  • Blaffertje zegt:

   Zie hier (bovenstaande link van Jan) het bewijs dat je alleen maar braaf met links mee mag lullen.
   Als je tegen ze de stroom in gaat bedenken ze iets om stickers strafbaar te stellen.
   Hoe gek wil je het hebben?
   Durf niet aan de klimaatreligie te twijfelen want dan ben je minstens net zo fout als dat je de islam bekritiseerd, er staat nog net geen doodstraf op maar het liefst zouden ze ook een fatwa willen uitspreken.

   Like

  • Lucie zegt:

   Is dat niet een beetje erg duur,die jurk??
   Kwam heel wat CO2 aan te pas om zo’n synthetische jurk te maken.
   Net als die stoel bij hun thuis en de rest,vliegen bijv.

   Like

 6. Lucky zegt:

  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/climate/greta-mother-in-posh-chairs/
  Greta en haar moeder staan op een foto bij ze thuis, zittend in een stoel van 5.629 euro met op de achtergrond een stoel van 5.750 euro.

  Greta & Mother Living Lavishly?
  Greta en moeder leven in luxe?

  The latest rumor running around Europe is based on this photo of Greta Thunberg and her mother living above normal European standards of living, sitting in posh or elegant and stylishly luxurious chairs. Greta’s speeches appear to be written by Jennifer Morgan of Greenpeace. They had Greta further their Marxist agenda saying:

  “Our biosphere is being sacrificed so that rich people in countries like mine can live in luxury. It is the sufferings of the many which pay for the luxuries of the few.”

  Greta was an adviser to We Don’t Have Time and it was alleged to have been a covert partnership with Al Gore’s Climate Reality Project, 350.org. Ingmar Rentzhog’s We Don’t Have Time was alleged to have used Greta’s image to gain funds for his firm, according to Climate Change Dispatch. Greta’s family denied being aware that she would be used to raise money for Mr. Rentzhog’s organisation and is said to have cut her ties with that organization.

  Nl:
  Het laatste gerucht dat door Europa loopt, is gebaseerd op deze foto van Greta Thunberg en haar moeder die boven de normale Europese levensstandaard leven, zittend in chique of elegante en stijlvol luxueuze stoelen. Greta’s toespraken lijken te zijn geschreven door Jennifer Morgan van Greenpeace. Ze hadden Greta verder in hun marxistische agenda en zeiden:

  “Onze biosfeer wordt opgeofferd zodat rijke mensen in landen als het mijne in luxe kunnen leven. Het is het lijden van velen die de luxe van enkelen betalen. ‘

  Greta was adviseur van We Don’t Have Time en er werd beweerd dat het een heimelijk partnerschap was met Al Gore’s Climate Reality Project, 350.org. Ingmar Rentzhog’s We Don’t Have Time zou het imago van Greta hebben gebruikt om geld te verdienen voor zijn bedrijf, volgens de Climate Change Dispatch. De familie van Greta ontkende zich ervan bewust te zijn dat ze zou worden gebruikt om geld in te zamelen voor de organisatie van de heer Rentzhog en zou haar banden met die organisatie hebben verbroken.

  Like

 7. Lucky zegt:

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/de-druk-die-op-kinderen-uitgevoerd-wordt-is-enorm/

  De druk die op kinderen uitgeoefend wordt is enorm!

  De nieuwste groepsdruk komt van de klimaatactivisten (FFF, 666). En je kunt er donder op zeggen dat er heel wat gehersenspoelde docenten rondlopen die bijdragen in het onder druk zetten van de jongste generatie. Zij zijn klaargestoomd voor deze brainwashing. Welke krant je ook openslaat: ze staan vol met klimaatpropaganda en waar je ook kijkt of luistert wordt de leugen gebracht als waarheid

  Het Greta Thunberg mantra “We moeten naar de wetenschappers luisteren” doet denken aan de tijd van haar overgrootvader die de Nobelprijs commissie hielp oprichten en zichzelf en zijn wetenschapsvrienden een Nobelprijs toebedeelde. Lees hoe deze Svante Arrhenius (naar wie Greta’s vader Svante Thunberg vernoemd is), de bedenker was van de theorie van de opwarming van de aarde door CO2. Dat hij de Nobelprijs kreeg lag dus niet aan de wetenschappelijke juistheid van zijn theorieën, maar aan het feit dat hij zichzelf die prijs kon geven.

  Greta’s voorvader stond overigens ook voor eugenetica en had dus ideeën als die van de nazi’s aangaande raszuiverheid. Hij wilde de wereldbevolking reduceren. Als Greta dus zegt dat we naar de IPCC wetenschappers van de VN moeten luisteren, lijkt dat een herhaling van wat haar overgrootvader deed. Die deelde wetenschapsprijzen uit aan zijn vriendjes en anderen werden op een zijspoor gezet. Ook de wetenschappers die ons uitleggen dat CO2 de aarde niet kan opwarmen worden niet gehoord. We moeten naar de geselecteerde wetenschappers luisteren. Geld en carrière waren bij overgroot papa al van doorslaggevend belang en dat geldt nu nog steeds.

  Like

 8. Lucky zegt:

  Betrapt…
  Greta’s Tesla is als een vuilnisbelt vol plastic afval.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s