“Linkse identiteitsdenken zó diep doorgedrongen, in hoeverre durft of wil brede publiek nog ander geluid horen?”

Screenshot_60

(Door: Bart Collard)

In november 2019 bracht uitgeverij Aspekt een nieuw boek uit onder redactie van filosoof Paul Cliteur en historicus Perry Pierik, genaamd Diversiteit, Identiteit en de ‘Culture Wars’. Het boek biedt een kritisch tegengeluid op het hedendaagse diversiteits- en identiteitsdenken. Nederland kent op deze gebieden verschillende problemen, die elkaar raken maar meestal net even anders zijn. Aan de hand van enkele bijdragen uit het boek van Cliteur en Pierik zal ik hier nader op ingaan.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op “Linkse identiteitsdenken zó diep doorgedrongen, in hoeverre durft of wil brede publiek nog ander geluid horen?”

 1. Rensk. zegt:

  Zoals gezegd: links zit in alle hoeken en gaten van de maatschappij. Degenen die dat soort boeken lezen zijn denk ik mondjesmaat vertegenwoordigd. Ik zie een toekomst tegemoet, waarbij ik geen verandering zie of er moet een wonder gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Timmermans met zn klimaatwaanzin. 260 miljard moet het kosten en u weet met zn allen dat de Overheid altijd veel te laag inschat dus reken het dubbele maar. Want vooruit kijken en rekenen kunnen ze niet. Het zijn namelijk hun centen niet dus wat kan het ze schelen als half Europa aan de bedelstaf geraakt. De kosten worden op ons verhaald. Mijn god op Lenin hebben ze nog geprobeerd een aanslag te plegen, die was mislukt. Op Hitler ook mislukt. Of er bij Stalin geprobeerd is weet ik niet meer. Bij dit soort personen als Timmermans lijkt er niemand te zijn, die een stokje voor deze megalomane plannen een stokje gaat steken,

  Geliked door 1 persoon

 3. BigLJohn zegt:

  Een linkse kun je niet bijpraten, die gelooft er heilig in wat de MSM media hem wijsmaken. Ze willen ook geen nieuws uit vele andere bronnen vernemen, want ze verafgoden de MSM media en vervloeken alle nieuws wat niet van de MSM media afkomstig is. Ze worden zelfs kwaad als je hun iets anders voorschotelt dan al die leugens van de MSM media. Links moet je dus gewoon links laten liggen en in hun sop gaar laten koken, en intussen je eigen plan trekken.

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Laatst zei :¨ik er komen volgens het CBS iedere week 700 migranten binnen¨ Zij heel fel: ¨niet waar¨ Ga er geeneens meer tegen in. Afgeleerd. Kan het niet meer als serieuze gesprekspartner zien
  Is dezelfde, die denkt dat al die handen aan het bed gaan komen. Is een vrouw, die veel leest en af en toe blijk geeft veel te weten. Mijn verbazing reikt tot aan de hemel. Hoe is dit in vredesnaam mogelijk. Is ook dezelfde die zei dat ik niet negatief moest doen toen ik zei dat er een vulkaan onder Napels ligt, die iedere dag in de gaten gehouden word. Ik sta bij dit soort mensen volkomen paf van verbazing. Deze vrouw is in mijn beleving erg ver van het padje af.

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  BigLJohn.Het extreem linkse nageboorte is levensgevaarlijk,al sinds de jaren 70 voert links hun terreur uit in vele landen.Hier in europa wordt extreem links al sinds de jaren 80 gesteund door de bilderberg groep met denktanks en spindokters en gefinancierd door george soros.Extreem links worden niet voor niks “nuttige idioten”” genoemd,als hun sloopwerk erop zit worden hun als eerste door de satanische elite opgeruimd.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s