De NASA zegt dat meer CO2 beter is voor de Aarde!

Screenshot_70

(Door: “Elise Nijmegen”)

Hoe de EU denkt over de Europese bevolking wordt weer duidelijk door de uitspraak van ECB-hoofd Lagarde, die zegt: “Europeanen blij moeten zijn dat ze werk hebben in plaats van dat hun spaargeld wordt beschermd.” Een in mijn ogen gevaarlijk sujet dat tegen democratie is, net zoals Timmermans van de PvdA (nooit meer op stemmen a.u.b.) en er duidelijk niet is voor de Europeanen.
https://indignatie.nl

De EU wil een klimaatdictatuur opzetten die de Europese bevolking financieel naar de afgrond brengt. Het is een lang artikel, maar in conclusie; onze vrijheden worden zeer beperkt, autorijden wordt onbetaalbaar, net zoals energie en andere basisbenodigdheden, en uit de EU stappen zou mijns inziens beter voor Nederland en de Nederlandse bevolking zijn.
https://report.gndforeurope.com/

Die klimaatwaanzin is een scam, kan niet onderbouwd worden en de berekeningen kloppen niet. NASA verklaarde dat koolstofdioxide de planeet groen maakt, publiceerde een onderzoek in Nature Climate Change waarin werd benadrukt door NASA dat het verhogen van het koolstofdioxidegehalte een enorm positief effect heeft op het opnieuw “vergroenen” van de planeet. De studie genaamd “Making the Earth and its divers greener” gebruikte satellietgegevens om de groei van groene planten wereldwijd van 1982 tot 2015 in kaart te brengen en die toonden een aanhoudende en wijdverspreide toename, 25 tot 50%. Met andere woorden, de planeet wordt groener.

Volgens wetenschappers de CO2 verantwoordelijk voor ongeveer 70% van de toename van vergroening over de hele wereld. Hoe meer CO2 we vrijgeven in de atmosfeer, hoe meer voedingsstoffen er beschikbaar zijn voor de planten en hoe sneller de aarde re-ecologisch is.
https://megachirottera.blogspot.com

Bosch-baas Volkmar Denner ziet talloze banen in de auto-industrie bedreigd door de geplande strengere CO2-eisen van de EU-commissie. Dergelijke veeleisende grenswaarden betekenen het einde van de klassieke verbrandingsmotor met de bijbehorende effecten op de werkgelegenheid van de betrokken bedrijven, zo zegt Denner.
www.epochtimes.de

Klimaatwaanzinnigen zijn betrapt, zo zegt onderstaand artikel uit 2017. Ruwe gegevens toonden trends in de lokale zeespiegel in de afgelopen 140 jaar als zeer zacht gestegen, neutraal of negatief. Maar dezelfde gegevens vertoonden ineens een scherpe en dramatische stijging nadat de wereldwijde databank Permanente Service voor Mean Sea Level (PSMSL) ermee had gespeeld. Er werd aan de bel getrokken door twee Australische wetenschappers, Dr. Albert Parker en Dr. Clifford Ollier, en ze noemen deze “aanpassingen” van PSMSL zeer twijfelachtig en zeer verdacht.
www.breitbart.com

Onze boeren, ze waren er niet van onder de indruk trouwens, worden niet alleen bedreigd in hun voortbestaan door onrealistisch politiek beleid, maar nu ook door het Centraal Bureau levensmiddelenhandel, het CBL. Schande, dat zo’n bedrijf die de mensen die zorgen voor gezonde en verse producten bij voorbaat al zo behandelt. Het CBL heeft blijkbaar dezelfde hooghartige arrogantie als het politieke kartel!
www.rtvoost.nl

Mijn steun hebben ze de boeren, en ik zal zeker weer aanwezig zijn bij hun protest op 18 december. De boeren, bouwers en eigenlijk alle Nederlanders lijden onder het wanbeleid van dit onrealistische en anti-Nederlandse kabinet Rutte-III en de tijd van hopen op een politieke verandering is wel voorbij.

De boeren hebben groot gelijk, en met die krankzinnige “Green Deal” van de EU zal de regelgeving voor emissies, CO2, stikstof en andere onzinnige niet onderbouwde of verkeerd gecalculeerde maatregelen nog meer toenemen. Verdiep u in Agenda 21/2030 van de VN, die bijna identiek is aan het voorstel van Timmermans en von der Leyen. Allemaal gebaseerd op het Kalergiplan…

Het is tijd dat de Nederlandse regering gaat luisteren naar de boeren en bouwers en naar alle andere terecht bezorgde Nederlanders die genoeg hebben van het feit dat buitenlandse dictatoriale instituten ons hier vertellen hoe we moeten leven.

Goede en moedige advocaat gezocht. Artikel 93: “De aanslag ondernomen met het oogmerk om het Rijk geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij te brengen of om een deel daarvan af te scheiden, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.”

Bovenstaande gezien het feit dat op 9 april 2019 een aantal dubieuze politieke partijen in de Eerste Kamer (niet de SGP, CU, PVV, SP FvD en 50Plus) akkoord is gegaan om het overdragen van onze nationale bevoegdheden aan Brussel makkelijker te maken.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op De NASA zegt dat meer CO2 beter is voor de Aarde!

 1. henk verhoef zegt:

  nederland koos massaal voor timmerfrans en zijn billenmaat zwamson– je ziet zelfs dat de pvda het heel goed doet in de peilingen–
  Ben daarom wel blij met de regels van frans/diederikje en wat dat gaat kosten, want willen de nederlanders het dus zo–
  Zouden de nedelranders wel door hebben dat met de plannetjes van klimaat het laatste centje uit de zak gejat gaat worden== – je hoeft geen huizen meer te bouwen– want ja centjes voor huren is alleen weggelegd voor status houders)
  Gezien de ophef, welke ontstaan is , toen men kon weten dat de pensioenen sinds 2008 maar een 25 pct minder werden — kan je nu weer verwachten– schapen die zich maar de slachtbank laten lijden/leiden
  hoe dom is men nu echt– de viezerik– immers nederland behoort met china tot de vieste landjes van de wereld
  De eu– dus niet europa- produceert ongeveer een 8 pct van de klimaatveranderings ellende– beweert men
  en om die veranderring tegen te houden moet men een 260 miljard per jaar verkwanselen aan oa soepsidies op biomassa–

  hoop feitelijk, dat de gemiddelde nedelrander NOG zwaarder in zijn zak getast ( of tegen der ballen getrapt)gaat worden en hij mager moet worden omdat hij geen vreten meer kan kopen- of xtc/borreltje/hoertje– zodat hij eindelijk in opstand komt tegen dast linkse waanzin beleid

  twijfel wel he– want hollander en van de bank komen-
  we zijn zooo goed en voortrekkers- en gidsland
  en we kunnen nog maar een klein beetje lezen– rekenen behoort tot verleden
  en kiezen– daar maken we helemaal een klere zooi van

  Een van de gevolgen van meer lasten zal zijn– men gaat MEEEER part time werken
  immers dan max toeslagen en min lasten en hou je meer over

  Geliked door 3 people

 2. Jan zegt:

  My speech to the UN, by Matilda Olofsson
  (If I had been allowed to give a speech to the UN)
  Matilda Olofsson

  ‘Dear idiots.

  You have been moved to tears by Greta’s stupid words because none of you are intelligent enough to realize that she is merely a puppet…
  [pause for effect]
  and when I say ‘puppet’, I mean literally a puppet
  [pause once more to look knowing and smug]
  Yes. ‘Greta’ is a doll, made of sackcloth and stuffed with used diapers
  [I pull off Greta’s head to prove this theory which I have had for some time now, ever since I saw her on CNN and I could clearly see raggedy stitches underneath her chin. Of course, the audience would gasp as the soiled diapers rained out of the empty sack with buttons for eyes, and I would continue.]
  Haha! Witness how you have all been manipulated. Have none of you seen Child’s Play, or Annabelle, or Annabelle The Creation which in my opinion is the superior film and possibly even better than The Conjuring 2? Yes, foolish imbeciles, this ‘Greta’ doll was possessed by the spirit of Umbagoogoo, Master of Japes and False Prophecies, here to cause mischief and mayhem among the gullible
  [I point to the crowd because I’m talking about them].
  But fear no more for I have vanquished Him! [at this point I’m hoping a sinister, unearthly phantom escapes from the neck of ‘Greta’ in a really impressive way, because to be honest, if that doesn’t happen I’ve got nothing here]. So you see, climate change was a myth. The Greta doll stole my childhood and I will not forgive her.
  [I stamp on the now incumbent piece of sackcloth to display my anger and the audience go wild for a full 15 minutes because I am so awesome].
  ….
  https://spectator.us/speech-un-matilda-olofsson/

  Geliked door 1 persoon

 3. verwardeman zegt:

  Mevrouwtje Lagarde van de ECB vindt werk belangrijker dan spaarcentjes ……….
  Waar heb ik dat ooit eerder gehoort : ” Arbeid macht frei ” ?
  Mevrouwtje Lagarde is een ordinaire Nazi-teef , een useful idiot voor de Bilderbergertjes ,
  dat is mevrouwtje Lagarde , rioolrat !

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ verwardeman.
   Met u eens.
   Maar die ordinaire nazi-teef is niet de enige van die hele EU-klèrezooi die schijt heeft aan de burgers. De burgers zijn alleen voor hen belangrijk als geld-gevers (nou ja ….geld-“gevers”, de burgers worden uitgeknepen). De gehele EU-“leiding” bestaat uit smerige mensjes, velen met bloed aan hun handen, maar állemaal bezeten van geld én macht !!!
   Ik vraag me regelmatig af, na wéér een berichtje over Fransje T. of teef Lagarde : “Hoe lang accepteren wij die zooi nog ?”

   Geliked door 1 persoon

 4. Harry Willemse zegt:

  Ach wat weet de NASA nu? Als je soosjooloog bent weet je het allemaal veel beter want dat voelt zo goed.

  Like

 5. Blaffertje zegt:

  Goed stuk.
  Ben het er roerend mee eens.
  In kassen word CO2 gebruikt om de planten goed te laten groeien en in de glassector schijnen ze nu al aardig in de knel te komen.
  Wij mensen hebben groen nodig voor zuurstof en voedsel, dus hoeveel te meer CO2, hoeveel te meer groen, dus meer voedsel en zuurstof.
  Maar onze geniën denken daar natuurlijk weer anders over.
  Die zijn alleen maar goed in korte termijn denken.
  Zij denken alleen maar aan geld en niet aan de toekomst van u en mij.
  Voor hen is alleen de bevolkingsgroei belangrijk zo dat zij voldoende slaafjes hebben om hun idiote ideologieën uit te kunnen voeren.
  Door CO2 de nek om te draaien stikken we tenslotte allemaal omdat onze zuurstofproducenten zoals bomen niet meer kunnen leven.
  Een troost heb ik dan nog dat ook zij het loodje leggen.

  Geliked door 3 people

 6. Harry zegt:

  Alleen die eerste zin al van die “blonde” feeks ;
  Europeanen blij moeten zijn dat ze werk hebben in plaats van dat hun spaargeld wordt beschermd,
  – dat getuigt toch van een ondenkbare verdorven geest ?
  Alles waar we voor gewerkt hebben en na schandalig veel belasting betaald hebben , nog wat overgespaard hebben , daar moeten we niet aan hechten , eigenlijk is dat geld dat aan de EU boevenbende toehoort !
  Wees blij dat je nog werk hebt en lever verder maar alles in .
  Werk je maar te pletter voor ons en verder je kop houden !
  Als je niet meer productief bent kun je een spuitje krijgen .
  En daar heb je zelf ook al voor betaald .

  Dergelijke lui met zo’n tyfusmentaliteit zou je toch aan Isis cadeau moeten doen ?

  Die achterlijke Samsom met dat rare rubberen bakkes , had ook al eens zoiets geopperd , alle spaargeld boven een ton wilde ie gewoon confisqeren , want dat was ” dood ” geld , daar gebeurde toch niks mee .
  M.a.w. , daar kunnen wij als socialisten geen gebruik van maken , daarom moeten we het maar afpakken !

  Schaamteloos boeventuig , of het nou je ” eigen ” regering betreft of die van de EU , ze houden er een mentaliteit op na die vijftien jaar geleden nog ondenkbaar was !

  Wat mij betreft gaat Brexit door en wordt die hele EU bende verder afgebroken tot Tsjernobyl proporties .

  Geliked door 3 people

 7. rottenpikwick zegt:

  We leven in een anorganische wereld. Zwz desastreus voor alles dat groeit en bloeit!

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Lagarde is een dwaas wijf !!

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Ik voorzie dat en groot aantal politici zullen eindigen voor het Neurenberg2 tribunaal !

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ koddebeier.
   Ik zal het schouwspel alsdan met plezier gadeslaan; zelfs als die zooi aan een touwtje bungelt op de Grote Markt in Brussel of de Dam in Amsterdam of het Maidanplein in Kiev.
   Hoogste tijd dat er wat gaat gebeuren, georganiseerd vanuit de uitgeknepenen, de burgers dus.

   Geliked door 1 persoon

 10. koosv8 zegt:

  VERRAAD, moet keihard gestraft worden.
  Dat eigen VOLK LAATST, dat hebben we wel gehad nu. OP DE BARRICADEN ALLEMAAL!!!
  LAAT U NIET IN SLAAP WIEGEN, DOOR DEZE NEP REGEERDERS. NEDERLAND EERST. EN SAMEN DE EEG WEER INSTALLEREN. EIGEN MUNTEENHEID EN GRENZEN. EN NEDERLAND IS GEEN IMMIGRATIE LAND!!!!

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Je zou haast gaan denken dat de EU zich tegen de Europeanen precies gedragen zoals iun dit verhaal over een blauwe reiger. Lees hier en oordeel:

  Koning Heron was ooit weduwnaar geworden en hij had een dochter, Grey genaamd, die hij alleen via zijn vrouw Egretta kon krijgen dankzij een machtige tovenares. Hoewel Grey inderdaad een mooie meid was met lange, slanke benen, een sierlijke hals en een diep stem en dus zijn opvolgster moest worden bleek zij een gedrag te vertonen dat Heron niet kon waarderen.
  Grey was namelijk erg op vrijheid gesteld, bevond zich steeds bij een vijver en slaakte meestal een rauwe kreet die als “schraatsj” klonk. Zo bleek ze nauwelijks tafelmanieren te bezitten en Grey consumeerde ooit een visschotel, sole à la meunière, vaak op een onbeleefde wijze. Ze had een afkeer van protocollen, statig lopen, een stijve hark zijn of naar diplomaten glimlachen omdat zij gewoon wou blijven wie ze was en anders doodongelukkig bleef.
  De koning besloot om daarop de tovenares, die hij had gevraagd om een dochter te verwekken maar diep van binnen verafschuwde hij het mens, te vragen of deze het gedrag van Grey kon veranderen opdat zij zo een geweldige koningin zou worden!
  Helaas kon de tovenares mensen wel van buiten maar niet van binnen veranderen en wist zij een manier om Grey alsnog gelukkig te maken. Ze veranderde Grey hierna in een blauwe reiger die steeds “schraatsj” uitkrijgt, overal vrij rondvloog en vissen op te schrokken en op haar wijze statig bleek!
  Christine Lagarde doet me precies aan koning Heron denken en Grey aan de EU burgers waarvan de eerste ook denkt dat ze de laatsen exact kan omvormen zoals zij wil! De EU- burgers hebben echter, gelijk naar prinses Grey, totaal GEEN zin om zich in een strak keurslijf te persen en allerlei regels te worden opgelegd waardoor ook zij steeds ongemanierder worden! De heks daarentegen vertegenwoordigd de overige EU-leiders die hoopten dat Grey, na haar geboorte, door haar schoonheid goed zou passen binnen de EU maar zij kunnen deze totaal niet veranderen tegen diens wil in! En heel veel EU-burgers zullen, gelijk naar de blauwe reiger, het liefste er zo snel mogelijk vandoor gaan uit de EU in de hoop daar veel gelukkiger van te worden!
  Ikzelf zou bijna wensen dat de EU-leiders, in plaats van CO2, gewoon koolmonoxide of Zyklon-B inademen omdat zij hun ziel en zaligheid hebben verkocht aan niet-bestaande afgoden in de vorm van hebzucht, machtslust, roem, eer en grootheidswaanzin die hen ooit lelijk gaan opbreken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s