Extreemlinkse groene klimaatdeal van de EU kost gezin ruim € 5100,- per jaar

Screenshot_71

Als ras-communist Frans Timmermans ook maar voor de helft zijn zin krijgt, is het definitief gebeurd met onze welvaart en onze vrijheid.

(Door: “Xander”)

Het Vierde Reich wordt vanaf 2020 officieel een feit – Communistisch regime in Brussel breekt met keiharde hand alles af wat Europeanen na WO-II hebben opgebouwd

Een ‘man op de maan moment voor de EU’ wordt Frans Timmermans’ Groene klimaatdeal genoemd.  De voorstellen van de klimaatpaus van het EU-Politbureau zijn dermate extreem en krankzinnig dat de vergelijking met de maan inderdaad klopt. Als maar de helft van Timmermans’ communistische klimaatdictatuur wordt gerealiseerd, dan gaan wij met z’n allen namelijk figuurlijk ‘naar de maan’. De EU wil namelijk ieder jaar € 575 miljard uitgeven om de hele samenleving op zijn kop te gooien en ‘klimaatneutraal’ te maken. En wie gaat dat betalen? Juist, de burgers. Per inwoner een bedrag van € 1280,- per jaar en per gemiddeld gezin € 5120,- per jaar. En daar krijgen we dan de stapsgewijze totale afbraak van onze welvaart en vrijheid voor terug.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, EUSSR, Frans Timmermans, Graaien, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Extreemlinkse groene klimaatdeal van de EU kost gezin ruim € 5100,- per jaar

 1. karton zegt:

  “Een man-op-de-maan-moment voor de EU”, grijnst Fransje Timmermans.
  Deze volgevreten rode rat geeft de totale ondergang van Europa het laatste duwtje ! Ik hoop werkelijk dat, vóórdat deze Rode Rat z’n zin krijgt, of met geweld doordrukt, de gehele EU in elkaar stort . Deze dictator maakt het leven voor de normale mensen in de EU onleefbaar.
  Maar wát kan dat Fransje T. nou schelen ? Helemaal niks………deze ondermaatse figuur graait per jaar € 300.000 bij elkaar, dat is uw én mijn geld. Gatver. de gatver. wát word ik ziek van DIE figuur.

  Geliked door 3 people

 2. Cathja zegt:

  Als deze plannen er doorgedrukt worden in Nederland, en ‘het volk’ gaat zien waar ze ingeluisd zijn, dan kan het niet anders dan dat er een burgeroorlog uitbreekt! Welk gemiddeld gezin kan, of is bereid ruim 5.000 euro per jaar in te leveren van het salaris (naast de al torenhoge belastingen in ons land) om aan die op niets gebaseerde klimaathysterie mee te betalen? Of eigenlijk: laten we het gebeuren dat ‘ze’ ons ons geld afhandig maken om de rijken nog rijker te maken en ons volk aan de bedelstaf te brengen?
  Als ‘we’ Timmermans zijn smerige plannen zonder noemenswaardig protest laten uitvoeren, dan zegt me dit heel veel over de mentaliteit van ‘de Nederlander’ in het algemeen. Zijn ‘we’ soms al net zo lam geslagen en bang om onze mond open te doen als onze oosterburen?

  Die duivelse Timmermans gaat ons land slopen, dat lijkt me duidelijk, en daarop heeft hij lang gewacht.

  SADIST!!

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   Cathja 12 december 2019 om 14:22

   Ik hoor om me heen niets anders dan dat we ‘de aarde moeten redden’.
   Ik ben helemaal moedeloos geworden, want de linkse meute WIL niet luisteren, WIL niet zien.

   Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    @Tistochwat

    Het ‘redden van de aarde’ is niet in goede handen bij machtswellustelingen, die niet alleen macht willen hebben over miljoenen mensen, maar er financieel ook zeer veel beter van willen worden.

    ER IS GEEN KLIMAATPROBLEEM, maar we krijgen het communisme in Europa (terug). En dat is niet best! Gorbatsjov heeft enkele jaren geleden nog gezegd dat hij niet begreep dat Europa zich ooit druk maakte over de Russen, maar nu het communisme willen invoeren.

    Wat staat ons nog allemaal te wachten?

    Geliked door 2 people

   • bobzelf zegt:

    IK HERRINNER MIJ :

    WE WERE LIVING IN YOUR FUTURE
    AND
    IT DID NOT WORK

    knap he, als je zelf in die tering gezeten hebt !!! CCCP / USSR STALIN

    HUGGIE , op naar de totale ondergang
    en blijven zwaaien met je oranje vlaggetje
    en klappen
    bij de fvd ,
    die naakte pianospeler stopt na de,, U mag lid worden truc van vriend Jort Kelder

    over een kleine 3 weken 1 miljoen euro in zijn bilnaad

    JA WAKKER WORDEN MET 1 WERKENDE HERSENCEL IS VRESELIJK MOEILIJK

    OME BOB

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Cathja 12 december 2019 om 18:59

    Wat ons te wachten staat?
    – stress
    – ergernis
    – gepieker
    – armoede
    – kou
    – honger
    – slavernij
    – verplichte bekering tot de islam of onthoofding
    – ziektes en plagen
    – kortom: de hel op aarde

    Like

   • Nemesis zegt:

    bobzelf zegt:
    12 december 2019 om 21:28
    IK HERRINNER MIJ :

    Beste bobzelf,
    weet je wat ik mij herinner? Dat wat jouw Ome VLAD tijden geleden heeft gezegd. Ik kan het niet meer woord woordelijk herhalen, maar wel het volgende:

    “Als in het Westen van Europa hulp nodig is, zal ik altijd komen helpen, als men mij er om vraagt.”
    Eris dus hulp bitter nodig, en ik wil hem daarom vragen. Ik wil hem een bericht sturen, hoef niet veel uit te leggen, Ome VLAD weet wat er hier gaande is.
    Maar ik heb het adres nodig, van jouw Ome VLAD, waar ik dat bericht naar toe kan sturen en om er zeker van te zijn, dat hij het ook in handen krijgt.

    Dus bobzelf, kun jij mij dat adres bezorgen??? Bij voorbaat dank !!!!

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Nemesis 13 december 2019 om 14:40

    Wat een goed idee; dan ga ik hem ook om hulp vragen!
    Aan hem hebben we meer dan aan die Haagse-hopjes-bende en aan die ‘oranje’, die ‘bij de gratie Gods’ regeert en over ons ‘waakt’.

    Like

 3. Tistochwat zegt:

  Laat ons knielen voor oppergod Timmerschwanz; hij is de allerhoogste in het universum.

  Op 31 december 2024 liggen we allemaal (behalve de ontsnapte ‘elite’) te creperen in de goot; dan is alles kapot en verloren.

  Deze ‘voorspelling’ stop ik in een gesloten envelop, die ik ergens opberg.
  Mocht ik op 31 december 2024 nog ‘leven’, dan zal ik hem openen.

  Geliked door 2 people

 4. Hovawart zegt:

  Men betaalt al een derde meer voor de aanschaf van een nieuwe auto in vergelijking met België en Luxemburg, de belastingdruk in de Pays-Bah is onmetelijk, maar de PvdA( Portemonnee Van De Anderen) denkt nog steeds hun EU-ideologie te kunnen financieren met baten uit Nederlandse pensioenpotten en op het korten van de loonstrookjes van die domme kneuzen die hun linkse steun blijven verkondigen,…….hardlopende in een doodlopende steeg…….Koekkoek!
  Die Linksche Looney, die een slobbertrui draagt onder zijn kostuum, die vult zijn zakken wel.

  Geliked door 2 people

 5. Henk.V zegt:

  Bij voorkeur zie ik deze EU langs vreedzame totaal uiteenvallen onze regering het veldruimen om plaats te maken voor een overheid die doet wat het volk wil.
  Wij moeten HOE DAN OOK verlost worden van de Gruwel die politiek correct heet en van overheden die ons te gronde richten.
  Er is geen woord Spaans bij de zinnen die ik schrijf.
  Tirannie MOET worden verdreven. Goedschiks of kwaadschiks.
  Het Nederlandse volk moet zich LETTERLIJK te weer stellen zoals het zich te weer moet stellen tegen vijanden die het land willen binnenvallen en onderwerpen.
  Ik wil mij Niet ONDERWERPEN.niet aan deze EU, niet aan de grillen van het politiek correcte denken, niet aan deze regering die ons land letterlijk uitlevert aan vernietigende krachten en slopende processen.
  WEG MET DIT TUIG! De maat is overvol.

  Geliked door 3 people

 6. Aegolius cs zegt:

  Nederland de pinautomaat van Brussel?
  Dat zal moeten doordat andere landen als Kroatië, Bulgarije, Hongarije, Polen enzovoort met een lager bbp…. Lees dat de burger (gezin) met minder dan E 1000,00 p/m moeten rondkomen.
  Dé socialistische gedachten over herverdeling van kapitaal, geïnitieerd onder het mom de heersende klimaatgekte.

  Geliked door 2 people

 7. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Ik heb gisteravond bij het zappen even de discussie gevolgd. Maar ik werd er kotsmisselijk van. Ursula en Timmerfrans presenteerden het nieuwe plan. Heel veel, heel veel, heel veel woorden, maar niets zeggen. Het was propaganda voor de Bühne !!! Met heel veel woorden en volzinnen werd er niets gezegd. Het ging over een plan en een deal, maar wat dat inhoudt en wat dat betekend werd niet gezegd. Het was wel duidelijk dat de commissie stiekem met heel iets anders bezig is, dan ons wordt voorgeschoteld. Er wordt ons een enorme loer gedraaid !!! De EU wordt onze ondergang !!! Het is de hoogste tijd, om die hele EU vaarwel te zeggen.
  NEXIT, NEXIT, NEXIT !!!

  Geliked door 2 people

 8. koosv8 zegt:

  Stop toch met ademen beste man, daar helpt u ons veel meer mee dan dat DOMME gewauwel, en het scheelt ontzettend veel geld EN CO2-UITSTOOT.

  Geliked door 2 people

 9. henk verhoef zegt:

  denk dat dat bedrag te laag is om de nedelranders het Maliveld op te krijgen is
  ( voor 25 pct vermindering aanvullend pensioen komt er geen beest laat staan een mens zijn nest uit)
  Nadenken over anders stemmen ???– zover zal het ook niet komen want ja
  Weet hij veel
  En nog steeds schijnt nederland een aantrekkelijk land te zijn– want iedere week– een 6-900 nieuwe 2e paspoort moswlims
  Geeft ook te denken over kwaliteit die je binnenhaalt

  lees dat die toeslagen affaire PAS 15 jaar aan de gang is en kwiebes en snel bleven gewoon zitten en het volk en de 2e kamer– Malieveld is leeg

  Straks heeft getint en islam nederland overgenomen– maar dan krijgen die wel een lege sharia dop metb islam basis onderwijs
  Goed he — die toekomst-
  wat moet je dan met vrijheid en veiligheid als ( gefrusteerde ) blanke quota vrouw met rammelende eierstokken en een vrouw als partner met wachtgeld

  klimaat en zeespiegel en opwarming– volkomen onbelangrijk

  Geliked door 2 people

 10. verwardeman zegt:

  Ook voor deze omhooggevallen tuinkabouter is er genoeg touw…………………………….

  Geliked door 2 people

 11. Jan zegt:

  Maar dan heb je ook niks.

  Geliked door 2 people

 12. Monalisa zegt:

  Burger draait op voor Timmermans’ klimaatplannen
  ’Aan alles komt een CO2- belasting

  AMSTERDAM – Stel, de wekker gaat op 12 december 2049. Wat is er voor een Nederlandse burger anders dan nu, als het Europese klimaatplan werkelijkheid wordt? Deels is de energietransitie ingezet met het klimaatakkoord van premier Rutte, maar eurocommissaris Frans Timmermans geeft een extra groene duw.
  Het is 12 december 2049. „De wasmachine zal aanslaan als het besturingssysteem in huis signaleert dat de zon voldoende schijnt en de elektrische auto wordt opgeladen zodra er genoeg capaciteit is op het stroomnet”, voorspelt Rik Harmsen, branchespecialist bij de Nederlandse Windenergie Associatie (NWEA). „Logaritmen gaan bepalen hoe je de hernieuwbare energie, die je zelf helpt opwekken, het best kunt gebruiken.”

  Green Deal
  De Brusselse Green Deal richt zich op een toekomst waarin het aandeel hernieuwbare energie, uit wind en zon, aanzienlijk zal uitbreiden. In 2050 zelfs tot boven de 80 procent.
  Harmsen deelt die opvatting. „In het transport zien we al de overgang naar elektrische auto’s. Ook in de bebouwde omgeving liggen er kansen, in de vorm van warmtepompen. De echte uitdaging wordt de industrie. Ook daar kan veel, bijvoorbeeld door over te stappen van gas op elektrische boilers.”
  https://www.telegraaf.nl/video

  Vlees
  Ook de ontbijttafel ziet er straks niet hetzelfde uit. Aan vleesmijden brandt de Commissie haar vingers niet, maar ze wil de voedselvoorziening wel verder stimuleren richting nul CO2-uitstoot en zo weinig mogelijk bestrijdingsmiddelen.
  De keuken zelf blijft niet achter. Apparatuur, en andere spullen, worden straks volgens Timmermans’ groene doorkijkje ’ontworpen om duurzaam, repareerbaar en gerecycled te zijn én minder energie te verbruiken’.
  Kilometerheffing
  Wie naar zijn werk gaat, maakt in 2049 waarschijnlijk een financiële afweging. Wordt het de snelle groene batterijfiets, die gratis de afstand aflegt richting kantoor? Of de waterstof- of elektra-auto waarvoor een continentbrede kilometertol moet worden afgerekend? Keer op keer vochten Nederlandse automobilisten tégen een kilometerheffing. Als het aan Brussel ligt, komt het systeem er nu toch.
  „Burgers gaan deze Green Deal zeker merken”, verwacht Jos Cozijnsen, specialist bij de Climate Neutral Group in het Europees handelssysteem ETS voor uitstootrechten. „Aan alles komt een CO2-prijskaartje te hangen.”
  Zo wil Brussel dat naast vliegtuigen, ook de uitstoot van schepen en kantoorgebouwen wordt teruggebracht én afgekocht via het ETS-systeem. Cozijnsen: „Het zorgt zeker voor een eerlijk speelveld binnen Europa, maar het zal ergens uit betaald moeten worden.” De opbrengst van het veilen van rechten moet terug naar de burger en innovatie.
  Duurdere vliegtickets
  Het lijkt onontkoombaar dat vliegtickets stijgen in prijs. En dat is niet het enige. Zelfs alle producten die we importeren van buiten de Europese Unie, zullen volgens Timmermans aan de Europese vergroeningsregels moeten voldoen.
   BEKIJK OOK: 
   Frans Timmermans stoot net zo veel CO2 uit als een Chinese stad 
  Brussel zoekt volgens bronnen rond de Commissie nog naar het juiste ’instrument’ om de interne markt te beschermen, maar voor de hand liggend lijkt een ouderwetse invoerheffing, nu met CO2-label.
  Klimaatwet
  Wie op 12 december 2049 iets anders wenst dan klimaatneutraliteit, heeft pech. Een Europese klimaatwet moet het groene voornemen van Timmermans als onwrikbaar toekomstbeeld vastleggen.
  „De Commissie wil nu al over haar graf heen regeren”, klaagt klimaatscepticus Hans Labohm. „Het is waanzin. Timmermans heeft nooit het mandaat gekregen om onze samenleving volledig op de schop te nemen.”
  Heerlijk die PvdA hè

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Al moet het stompzinnige klootjesvolk het vreten uit vuilnisbakken op straat krabben, dan nóg staan ze Timmerschwanz (en andere linkse smeerlappen) te bejubelen en te bewieroken omdat hij (ze) ‘de aarde gaat (gaan) redden’.

  Hetzelfde deden de uitgemergelde ‘oranje’- aanbidders na de Tweede Wereldoorlog, toen deze graaiende, volgevreten familie hier weer voet aan land zette. De ouwe dikzak voorop, met die dooie vos om d’r nek en d’r gekke wuifhandje.

  Geliked door 2 people

 14. Steven zegt:

  Door: “Xander”

  Jacht op laatste geld van de burgers is geopend

  De jacht van de overheid en banken op het laatste geld van de burgers is ondertussen in volle gang. Vooral in Europa wordt dat gedaan onder het mom van een –in realiteit niet bestaande- ‘klimaatcrisis’, zodat de burgers niet in opstand komen nu ze almaar hogere energie- en klimaatbelastingen zullen moeten ophoesten. Die worden in werkelijkheid niet voor het klimaat, maar voor het opnieuw ‘redden’ van de banken gebruikt.

  Geliked door 2 people

 15. Lucky zegt:

  Uit de jaren 70, de ijstijd komt eraan!

  Like

 16. Jade zegt:

  5120,- per jaar… NO WAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ik vrees dat de tijd is aangebroken om al
  die malloten in Brussel om zeep te helpen…

  Geliked door 2 people

 17. Pingback: Het herverdelen van de welvaart door middel van de klimaatwaanzin | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s