Rechters (D66) weigeren nu al om geweldplegers tegen hulpverleners zwaarder te straffen

Screenshot_75.png

(Door: “JDreport”)

De rechters vinden het geen goed idee als zij geweld tegen hulpverleners altijd moeten bestraffen met een celstraf. Ze vragen minister van Justitie en Veiligheid Ferdinand Grapperhaus met klem om af te zien van een nieuwe wet die het mogelijk maakt om in zaken over geweld tegen hulpverleners enkel een taakstraf op te leggen.

In deze gevallen kan een taakstraf alleen nog worden opgelegd in combinatie met een celstraf, zoals ook al voor bepaalde andere geweld- en zedenmisdrijven het geval is.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, collaboratie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, D66, Elite, establishment, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Rechters (D66) weigeren nu al om geweldplegers tegen hulpverleners zwaarder te straffen

 1. paulzwueste zegt:

  Smerige D66 saboteurs…!

  Like

 2. Steven zegt:

  Tuurlijk willen ze dat niet straffen… die geweldplegers zijn naar alle waarschijnlijkheid allemaal allochtonen, en daar moeten ze ZUINIG op zijn!!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Dus de hulpverleners worden hiermee vogelvrij verklaard. Zullen er over enige tijd nog hulpverleners zijn die de mens in nood hulp willen/durven te bieden?
  We moeten definitief af van alles wat met D66 te maken heeft. Rechters, politici, en burgers, allemaal uit hetzelfde hout gesneden: door en door verrot!

  Geliked door 2 people

  • Het ene na het andere ‘instituut’ valt om; politie, onderwijs, zorg, hulpverlening, advocatuur etc. De Rechtsstaat brokkelt per dag verder af. Om te weten hoe dit komt hoef je echt geen 10 jaar naar de uni. Een beetje boerenverstand is voldoende! Werd 45 jaar terug al voor gewaarschuwd door Klokkenluiders, die als oud vuil werden weggezet! Opdat wij HEN niet vergeten!

   Geliked door 3 people

 4. Lucky zegt:

  WTF!!! Incompetentie of kwade opzet???
  https://tpo.nl/2019/12/12/weer-levensgevaarlijke-faal-rechtbank-kroongetuige-nabil-b-doodleuk-in-beeld-tijdens-marengo-proces/

  Wéér levensgevaarlijke faal rechtbank: kroongetuige Nabil B. doodleuk in beeld tijdens Marengo-proces
  Proces nu al clusterfuck: falende techniek, falende verbindingen, te laat beginnen, alsof het om een bananenrepubliek gaat

  Kroongetuige Nabil B. was donderdag kort in beeld te zien in de perskamer tijdens het Marengo-proces in de extra beveiligde rechtbank op Schiphol. Dat is een forse ”’blunder”’ – B. zit op een geheime locatie buiten de rechtbank en zou op alle mogelijke manieren afgeschermd moeten worden.
  De kroongetuige had via een videoverbinding contact met de voorzitter van de rechtbank. Via een van de camerastandpunten was B. te zien op het beeldscherm in de zittingszaal, dat werd uitgezonden in de perskamers.
  Eerder verspreidde het Openbaar Ministerie ”’per ongeluk”’ al een foto van B. onder bij het proces betrokken verdachten en advocaten, door deze in het dossier te stoppen.

  Like

 5. jetse47 zegt:

  Werden de haagse NSB’ers maar vogelvrij verklaard dan waren wij gauw van dat tuig af!

  Like

 6. Kuu zegt:

  In Nederland heb je de Trias Politica: scheiding der machten.
  1. Wetgevende macht
  2. Bestuurlijke macht
  3. Rechterlijke macht.
  De Rechterlijke macht bemoeit zich overal mee, steeds meer, en dat kan NIET. Zie ook de opmerkingen hierover van Baudet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s