VVD heeft het land verneukt en verkocht aan de EU

Screenshot_77

(Door: “Indignatie”)

De populistische VVD heeft een roze bril op. Kijk maar eens HOE de VVD de afgelopen 20 jaar de Nederlander heeft verkocht. Als ik zie HOE met name de VVD de Nederlandse samenleving de afgelopen 25 jaar heeft verloochend en ronduit heeft gelogen over van alles en nog wat… Hieronder een aantal voorbeelden van de afgelopen 20 jaar, waar de VVD het voortouw heeft genomen, dan wel een belangrijk aandeel heeft gehad in de totstandkoming ervan.

– 1999 Wiegel, VVD, hield in de 1e kamer PERSOONLIJK een BINDEND referendum tegen (Nacht van Wiegel), wat uiteindelijk is omgezet in een (mandaatloos) raadgevend referendum.
– 1999 In het kader van de millenniumwisseling werd aan het begin van het jaar bepaald dat consumenten professioneel vuurwerk af mochten steken.
in OKTOBER van dat jaar werd bepaald dat consumenten die dat vuurwerk af wilden steken een cursus a 50 gulden zouden moeten volgen, waar slechts mondjesmaat gehoor aan werd gegeven.
Eind NOVEMBER werd de beslissing teruggedraaid en werd het verboden om professioneel vuurwerk af te steken.
Met name door de besluiteloosheid van het kabinet, waar de VVD deel van uitmaakte, lag er veel te veel professioneel vuurwerk opgeslagen in Enschede.
In mei 2000 sloeg het noodlot toe. WIE IS DAN VERANTWOORDELIJK?????
– 2001 Zalm, VVD, Verhoging van het BTW tarief van 17,5% naar 19%
– 2002 Invoering Euro. Zalm, VVD. De Euro heeft Nederland in het financiële keurslijf van de EU geplaatst en gulden is VEEL TE GOEDKOOP van de hand gedaan. Het betrof een extra geldontwaarding van meer dan 10%

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op VVD heeft het land verneukt en verkocht aan de EU

 1. Rensk. zegt:

  Klooteiers. Van mij mogen de boeren het hele torentje in elkaar rammen. met Rutte er nog in. Zo pissig voel ik me. Als er jaren niet geluisterd word naar de burger en er volkomen overheen gewalst word, dan is het tijd om te laten zien wie niet horen wil moet voelen. Het is meer dan schandalig wat er nu gaande is. Meer dan schofterig.

  Geliked door 5 people

 2. Hans van Straaten zegt:

  Heldere analyse van de VVD

  Like

 3. Monalisa zegt:

  Ik dit proberen in delen op de Telegraaf te zetten.😂😂

  Like

 4. Lucky zegt:

  Jeugd van tegenwoordig…..

  Geliked door 1 persoon

 5. Lucky zegt:

  Simpele ziel…
  https://tpo.nl/2019/12/12/groenlinks-overijssel-is-er-uit-vrouwen-zijn-minderwaardig-en-moeten-onderdanig-zijn-aan-mannen/

  GroenLinks Overijssel is er uit: vrouwen zijn minderwaardig en moeten onderdanig zijn aan mannen

  Like

  • Rensk. zegt:

   Claudia Groot Koerkamp. Oké deze naam is makkelijk op te bergen in mijn herinnering.
   Er zijn dingen die ik nooit vergeet.

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Moest van de week even langs de juwelier, tegenwoordig moet je dan aanbellen voordat de deur wordt geopend….. eenmaal binnen bleek er een vrouw in een boerka te staan die aan de toonbank geholpen werd, tot mijn verbazing hoorde ik geen accent ! Daarna gleed mijn blik naar het kind in de wandelwagen en dat bleek een blond meisje te zijn !
   De Geestelijke Gezondheid Zorg is nu dus werkelijk failliet !

   Like

 6. rottenpikwick zegt:

  Rutte en zijn Hielen(konte)Likkers hebben Het Land van Onze Voorouders GESLOOPT, overgedragen in de klauwen van Satan! Het is al desastreus, maar het wordt nog veel erger! De grote(re) steden zijn al broeinesten van moord/doodslag/terreur/zwaar vuurwerk etc etc. Mark Rutte heeft zijn eigen vaderland de vernieling in geholpen en de inwoners er bij! GERECHTIGHEID!!

  Like

 7. rottenpikwick zegt:

  Waarschijnlijk heeft die hele zooi een hoge pet van zichzelf op. Voor mij zijn het CRIMINELEN in meerdere opzichten! GERECHTIGHEID!

  Like

 8. wauso zegt:

  Tip voor Rutte: Ga aan je Piemel trekken leugenachtige idioot !

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Mensen waren zeer ontevreden over Rutte 1 want die zou het nog geen jaar uithouden volgens opiniepeilingen. Maar toen werd Rutte 2 uit de hoge hoed getoverd en meteen als grootste partij. En het vernaggelen van de bevolking door de VVD ging maar voort en voort. Maar er kwam toch alweer een Rutte kabinet, Rutte 3, en alweer de grootste politieke partij. En welke rottigheid Rutte ook uithaalt, telkens is de VVD na verkiezingen weer de grootste. Omdat het een en ander dus niet klopt, ben ik bang dat we naar Rutte 4 toegaan. In de tussentijd (1,5 jaar) is dit kabinet in staat om ons aan de bedelstaf te helpen. We gaan stemmen en maken ons blij om een dode mus, terwijl na de verkiezingen telkens blijkt dat alles weer hetzelfde is gebleven. Bovendien, hoeveel keer heeft het kabinet foute kabinetsleden (VVD) al niet moeten wegsturen. Normaal gesproken zou een kabinet dan moeten vallen. Maar dit Old Boys Network houdt elkaar al 9 jaar de hand boven het hoofd. Ook in de toekomst.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   BigLjohn.Kutte is een marionetpop van de bilderberg groep,hij voert hun N.W.O. agenda uit vergeet de politici en regeringen,politici worden gechanteerd en omgekocht.Het is de satanische bilderberg groep samen met de illuminati die de macht hebben in europa.

   Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Mark Rutte doet me hier met de VVD ongeveer denken aan een Nederlands verhaal over een groene specht wat ongeveer zo ging:

  Een zekere Fransman, Pic Vert genaamd, was de inwoner van een dorp in Frankrijk en altijd gekleed in een olijfgroene jas en een rode pet terwijl hij steeds op zijn lange neus een zonnebril droeg.
  Hij bleek echter een lastpak en een intertrant te wezen die zich overal mee bemoeide, constant roddelde of halve waarheden vertelde en zo overal ruzie veroorzaakte waar Pic Vert nog om kon lachen ook! hierdoor waren de dorpelingen hem zo zat dat ze hoopten dat ze van deze lastpost voorgoed zouden worden verlost.
  Op een dag kwam er een lange blonde man op bezoek in het dorp en deze droeg een grote zak met een onbekende inhoud daarin. De bemoeizieke Pic Vert wilde natuurlijk weten wat er zich in die zak bevond en toen hij opdringerig werd gaf de vreemdeling ten antwoord dat hij deze zak naar de burgemeester moest brengen maar alleen niet mocht openen omdat de intertrant hierdoor de grootste problemen kon krijgen!
  Niettemin kon Pic Vert natuurlijk leverleiding niet weerstaan om de zak te openen waarna er allemaal duizenden rode mieren uit verschenen die hem gemeen begonnen te bijten en niet meer in de zak terug konden worden gestopt! De vreemdeling was namelijk een engel van God geweest die de dwaas moest straffen voor zijn integratie en uiteindelijk werd Pic Vert in een groene specht veranderd, uitgerust met een rode kuif, een lange snavel en een zwart masker!
  Hij bleef echter loeikwaad op de mieren en probeerde deze steeds met duizenden op te eten en lachte dan vals terwijl hij de mieren alleen nooit onder controle kon krijgen!
  Met deze Pic Vert wordt Mark Rutte bedoeld die zich eveneens bemoeizuchtig, twistziek, roddelinch en lacherig gedraagt naar aanleiding wat hij veroorzaakte met de Nederlandse burgers maar thans zijn er een groot aantal EU-burgers die, gelijk naar de mieren, hem tegenwoordig het leven zo zuur maken dat zelfs Rutte hen niet meer de baas kan zijn!

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De vuurwerkramp in Enschede werd trouwens niet veroorzaakt door vuurwerk of professioneel vuurwerk, er lagen afgekeurde en instabiele landmijnen van Defensie (en niet zomaar een heel klein beetje maar echt een aanzienlijke partij)

  Like

 12. Rene Kardurk zegt:

  Vroeger altijd VVD gestemd maar het is nu een bende. De meest onbetrouwbare partij ooit.
  GL en D66 zijn idioten. Maar wel idioten die bij hun standpunten blijven. Ik weet niet wat erger is.

  Like

 13. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
  Wanneer komen we eens van die idioot Rutte af?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s