Aan Mark Rutte

Screenshot_7

(Door: Jan Dijkgraaf)

Ik twijfel nog slechts of u nou gewoon een ordinaire sadist bent, of een psychopaat

Meneer Rutte,

Het was nog maar net vrijdag de 13e toen de regeringsleiders van de EU-landen trots naar buiten kwamen omdat ze de GreenDeal van Frans Timmermans (PvdA) en zijn rechterhand Diederik Samsom (PvdA) hadden omarmd.

De EU moet in 2050 klimaatneutraal worden en dat kost (om te beginnen) € 260 miljard per jaar. Woensdag kreeg op de radio een klimaateconoom de vraag wie die GreenDeal van Timmermans moest gaan betalen. De burger of het bedrijfsleven? De klimaateconoom antwoordde: “De lidstaten, Europa zelf en het bedrijfsleven”.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Graaien, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, nieuw fascisme, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Aan Mark Rutte

 1. karton zegt:

  Pinokkio Rutte is een sadistische psychopaat , is niet te behandelen, dus géén tbs maar tbb (ter beschikking v.d. burger, zodat de bevolking gaat uitmaken wat ze met hem gaan doen).

  Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  UK heeft dan wel een Brexit, maar ze zijn er nog lang niet. Ga er maar vanuit dat de EU alles in het werk zal stellen ze het zo moeilijk mogelijk te maken. Het is als een echtscheiding waarvan de 1 graag wil scheiden en de ander niet omdat het zijn of haar machtpositie verliest.

  Het wordt nog een enorm gevecht en dan pas zal blijken hoe sterk de UK zal zijn om dit het hoofd te bieden. Als het ze lukt komen ze er 10 keer sterker uit dan ervoor. Men zegt altijd dat bij Rutte alles afglijd als teflon. Er glijdt bij hem niets af, want er komt helemaal niets binnen bij die man. HIj mist alle empathie, die een mens kan hebben. Ben geen psychiater, maar het lijkt er sterk op dat hij sociopatische trekken heeft. Dat zijn mensen, die niet heel veel geven om ik noem maar wat grote auto´s en dergelijke. Maar hij kickt wel heel erg op de macht, die hij op zoveel mensen heeft. Vaak een vriendelijk overkomend mens, maar een wolf onder de schapen.

  Like

 3. Harry zegt:

  Ik vraag me oprecht af of een atheïst ook zo schijnheilig , leugenachtig , vals en geestelijk gestoord zou kunnen zijn als Rutte !

  Als je je voor liberaal uitgeeft , het liberalisme verraadt , continu leugens en valse beloftes verkoopt , dan ben je toch goed fout bezig .
  Als je zegt “ geen cent meer naar Griekenland” en je tekent de week daarna in dat verdomde Brussel weer bij het kruisje , dan ben je een zieke leugenachtige rat .
  Óns geld dat ie verkwanselt !
  Als je die vette homofiele klootzak , De Jager , van het CDA volgt , met zijn : “ iedere cent komt terug , mét rente “ , dan ben je toch gestoord ! De grootste boer geloofde dat al niet !
  Waarom zegt die man ook nog gelovig te zijn ?

  Als je je verbindt met Timmermans , Jetten en Klaver , wat eigenlijk gezworen doodsvijanden zouden moeten zijn , dan ben je dus ook nog schizofreen . En een verrader !
  Als je je dan ook nog uitgeeft als christelijk , wat eigenlijk volgens sommigen nog een filter zou moeten zijn voor fatsoen en je verraadt je eigen volk omdat die je geen ene donder interesseren , dan ben je het doodschieten niet waard !
  Verzuipen dus maar dat kreng in de hofvijver !

  En sadisme lijkt me ook wel te kloppen , hij gaat naar Brussel en past hier de tactiek der verschroeide aarde toe .
  Hij heeft ons verraden en opgeofferd . Onze pensioenen als borg uitgeleend , ONS GELD GVD ,
  zelf opgespaard , niet eens belastinggeld !
  Allemaal in zijn eigen belang .
  Gaat ie straks vanuit zijn appartementje in Brussel ons weer uit zitten lachen met die vreselijke gereformeerde rotsmile van hem !
  Ik herken dat , hier in de bible belt stikt het van dat soort schijnheilige smeerlappen .

  Mijn werkster zei het deze week nog ; “ als je alleen maar ziet hoe die lui ( gereformeerde buurtbewoners ) je aankijken , dan word je toch al niet goed “ !

  Daarom , die smerige farizeeër moet gewoon zo snel mogelijk opdonderen en nergens meer opduiken .
  Gewoon een anoniem baantje bij een pindakaasfabrikant of zo ?

  Hoe heeft zo iemand het GVD voor elkaar gekregen om minister president te worden ?
  Waar zat het verstand van de VVD- ers ???

  Geliked door 2 people

 4. Hij is een sadist, psychopaat en pedo verdediger. Kortom het is de creep Pinokio.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s