Boris als redder van de democratie?

Screenshot_86

(Door: “bozeoudeman”)

Laten we hopen dat Boris echt iets voor onze vrijheden en democratie gaat betekenen. Dat hij niet een clown blijkt te zijn zoals, in mijn ogen, zijn grote broer in Amerika en zijn EU-broertjes, die voornamelijk zwetsen op Twitter. Met geouwehoer gaan we de oorlog, die ons in 1975 al is verklaard, niet winnen. Aan gelul op Twitter hebben burgers niets, terwijl moordlustige partijen vooral Europa bestoken met een opgevoerde binnenkomst van duizenden islamsoldaten per dag. Via Twitter zal de strijd tegen de Mekka-nazi’s en hun bondgenoten, de links-liberale fascisten en racisten, niet worden gewonnen.

Daden zijn noodzakelijk, daden die grote broer in Amerika had kunnen stellen. Vrijwel direct al na de verkiezingen had hij, gezien de overduidelijk georganiseerde gewelddadige opstanden en rellen van de kant van de Obama/Clinton Democraten, redenen genoeg om terecht de noodtoestand uit te roepen.

Er leken redenen genoeg om die terroristen, die direct ofwel indirect verantwoordelijk waren voor het geweld dat in de richting ging van burgeroorlog, zoals de hypocriete Obama en Clinton vast te zetten, dit naast hebzuchtige schurken als Soros en racisten als Lynch.

Verder was het terecht om de linkse pers aan te pakken, die met zijn verslagen de rellen aanwakkerden, naast het ontbinden van terreurorganisaties als Black Lives Matter, Black Panthers, Black Muslims en Antifa en hun leden juridisch te laten vervolgen. Er was geen tijd te verliezen met enkel dreigementen.

In Nederland is ook tijd verloren gegaan en is er recentelijk een partij tegen de links-liberale terreur aangetreden waar de burger lid van kan worden, waar een kritisch burger gelijke zielen op een congres kan ontmoeten en zo weet niet alleen te staan in de strijd tegen de VN/EU-nazi’s.

Hoewel in mijn ogen als kanttekening kan worden geplaatst dat deze partij soms heel onduidelijk is en wordt geleid door figuren, die af en toe amateuristische narren lijken, die ook nog eens tegenstrijdige ideeën uitkramen en waarvan het lijkt alsof sommigen politiek bedrijven als een soort grappig spelletje zien.

De hoop is dus gevestigd op Boris. Als Boris aanpakt en doorpakt, kunnen democraten en echte antifascisten opnieuw, indien noodzakelijk, uitwijken naar Engeland om dan vanuit Engeland opnieuw straks de strijd te voeren tegen EU-fascisten als Timmermans en DDR nazi’s als Merkel.

Uitwijken naar Engeland zal voor velen logischer zijn dan naar Hongarije, omdat de Hongaarse taal zo moeilijk is. Zal Boris een Winston zijn? Laten we het hopen, hij is op dit moment misschien wel de laatste kans voor het behouden van onze vrijheden, onze manier van leven en de democratie.

Gaan de oorspronkelijke Europeanen dan eindelijk terugvechten tegen de terreur en chantage oorlog die Mekka al in 1975 aan hen en de rest van de wereld heeft verklaard? Geen dag te vroeg, eerder dankzij een slapjanus als president in Amerika toen, vele decennia te laat.

Maar wat een zaligheid om bij voorbaat te hopen en denken dat dan wellicht de bloedige terreur van islam en hun land-verraderlijke bondgenoten van nep links/liberaal voorgoed verleden tijd kan en hopelijk ook zal zijn.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Boris als redder van de democratie?

 1. koosv8 zegt:

  Theo van Gogh heeft jaren terug een boek geschreven ,,ALLAH WEET HET BETER,,
  Als hij dit hier gelezen zou hebben dan had de titel kunnen zijn,, bozeoudeman weet het beter,,
  Ik vindt dat iedereen die een poging waagt om tegen de gevestigde wanorde te strijden een steuntje verdiend, of het voordeel van de twijfel. Maar de beste stuurlui staan aan wal,
  Sterker nog ze hebben nooit gevaren.
  TRUMP slap wat een kwast verhaal, ik zou toch iets meer de Amerikaanse politiek volgen, maar dan niet via de mainstream media. Ik ben het vaak eens, maar dit raakt kant nog wal vindt ik.

  Like

  • VarAway zegt:

   @koosv8
   Geheel met u eens.
   Boze oude man ziet het ( meestal ) correct, maar deze keer slaat
   hij de plank flink mis mbt POTUS Trump.
   Hij zou idd eens wat verder moeten kijken dan de linkse fake press
   hem willen en doen geloven.
   Als er iemand de ” gevestigde orde ” heeft opgeschut en de wacht
   heeft aangezegd is het Trump.
   Vandaar die haat jegens hem vanuit de ” swamp “.( moeras )

   Ik ben èrg blij dat Boris heeft gewonnen met een absolute meerderheid.
   Nu maar eens zien wat hij er van bakt. Ik hoop het van ganser harte.
   Brexit pronto, Nexit NEXT! ( maar dat gaat natuurlijk NOOIT gebeuren
   tijdens de rubberen Mark periode ).

   Like

  • Peacepipe zegt:

   Het gezegde “De beste stuurlui staan aan wal” heeft een negatieve betekenis gekregen. Ze roepen maar wat vanaf de kant terwijl ze er geen verstand van hebben.
   Maar in de oorspronkelijke betekenis hielpen de roepers vanaf de wal de kapiteins van de Zeilschepen met hun aanwijzingen aan te leggen. Dat waren vaak oudere ervaren zeelui die precies wisten wat er moest gebeuren.

   De afgelopen zomer heeft Rijkswaterstaat zelfs ervaren stuurlui van jachten gevraagd mee te helpen met aanwijzingen geven vanaf de kant voor het zo efficient mogelijk gebruiken van de schutsluizen naar en van het IJsselmeer.

   Like

  • bozeoudeman zegt:

   Ik ben niet per se geïnteresseerd in wat Trump op de korte termijn voor de economie van Amerika doet maar wat hij op wereldniveau (dus wat ook ons hier raakt) presteert. Het positieve dat Trump voor de wereld heeft betekent is dat hij (nog) geen oorlog met Rusland is begonnen, hoewel hij wel de door Obama ingestelde sancties tegen Rusland niet heeft opgeheven, daarmee heeft een van zijn meest belangrijke belofte voor de wereld, om de door Obama verziekte relatie met Rusland te verbeteren niet nagekomen, ook zal door het wellicht door hem straks ondertekenen van de eis uit Amerika om de verdere aanleg van de gaspijplijn vanuit Rusland richting Europa te bemoeilijken niet in het voordeel van de wereld, ieder geval niet in het voordeel van Europa, zijn dat daardoor grotendeels afhankelijk blijft van de olie uit Mekka en andere met name islam landen en dus vatbaar blijft voor de chantage uit Mekka om islamieten onbeperkt Europa te laten binnenstromen. Tja, en deze Trump moet ik bejubelen, nou voorlopig nee dus! Ik kan nog meer opnoemen maar laat het hier bij.

   Like

   • M.A.L. Sion zegt:

    Boze Oudeman
    Velen beseffen niet, zien niet en geloven niet dat we sinds 1975 in oorlog zijn. Een guérilla-oorlog met al vele duizenden gesneuvelden. Voor de argeloze oogkleppendragers slachtoffers van incidenten.
    De islam is een geduldige vijand. Ze hanteren het wapen van de demografie. Hoe krijgen we die 5e colonne het land en Europa weer uit? Om te laten zien dat het ons ernst is zou een preciesie – bommetje op de Kaäba een goed signaal zijn.

    Like

 2. Jean zegt:

  Elke dag elk uur elke minuut worden we verraden belogen en bestolen door die door niemand verkozen EU bende zakkenvullers, hun taak is Europa beschermen maar ze teren op verraad via import van barbaars geweld. Nooit hebben we zoveel geweld moeten ondergaan na wereldoorlog 2 als momenteel, dagelijks is er geweld, verkrachtingen, misbruik van kinderen, onveiligheid en angst.
  Conclusie: Nu die EU bende uitschakelen en de verraders van onze beschaving opsluiten voor de rest van hun leven en nu starten met de bescherming van alle Europeanen door dadelijk alle buitengrenzen te sluiten, de islam te verbieden en de islamieten te verwijderen van ons Europees grondgebied. Wij willen geen geweld, wij willen veiligheid en leefbaarheid.
  De Britten hebben het begrepen, nu de rest van Europa nog.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Wat een slecht stuk is dit. Als Trump eerst het linkse schorem en de media had aangepakt was hij een tweede Chaves of Madura geweest. Nu hij dmv werkgelegenheid de bevolking achter zich heeft gekregen kan hij na 2020 de gehele zwijnenstal aanpakken inclusief de kopstukken. Zijn politiek heeft er voor gezorgd dat hij een meerderheid heeft in traditioneel blauwe staten en dat nu voor iedereen zichtbaar is dat de linkse kliek er voor zichzelf zit en absoluut niet geinteresseerd is in de wensen van de bevolking.

  Wat jij van Trump had willen maken was een dictator die dan 4 jaar lang niets anders had kunnen doen dan de gevangenissen vol gooien met jan en alleman. Nu kan hij echter gericht te werk gaan met de bevolking achter zich.

  Like

  • Eric zegt:

   Klopt, het is puur geleuter. Ik vind de Brexit fantastisch, het is de eerste zware klap voor de EUSSR, en hopelijk niet de laatste. Maar Engeland aanprijzen als toevluchtsoord voor democraten en anti-fascisten is idioot. Engeland is geen Hongarije, Engeland zit nog voller met moslims dan de meeste andere West-Europese landen (op Zweden na misschien). De hoofdstad en tientallen andere Engelse steden worden bestuurd door moslimburgemeesters. Nee, Engeland is zeker geen uitwijkoord voor anti-fascisten, behalve dan voor degenen die zich anti-fascist noemen maar die in werkelijkheid de echte fascisten zijn. En Boris is niet tegen de islam, zelfs Farage is dat niet.

   Like

  • bozeoudeman zegt:

   Overgenomen van Krots, lees het

   Onder Trump zijn er meer immigranten binnengekomen dan onder Obama en minder gedeporteerd. https://www.washingtonpost.com/immigration/the-trump-administrations-immigration-jails-are-packed-but-deportations-are-lower-than-in-obama-era/2019/11/17/27ad0e44-f057-11e9-89eb-ec56cd414732_story.html
   Trump zegt wel steeds de juiste woorden tegen zijn stemmers en neemt soms de juiste maatregelen. (uit klimaatakkoord stappen, Lage werjkoosheid, hoge beurskoersen) om hen tevreden te stellen en houden, maar de agenda rolt door. Linksom of rechtsom.
   En misschien krijgen de mensen nog 4 jaar hoop. Ik zie het als hoop geven en het land nog verder verdelen en tegen elkaar opzetten. Blank vs zwart vs mexicaan vs moslim. jong tegen oud. Traditioneel tegenover LGBTQ. christen vs atheisten. arm tegen rijk, man tegen vrouw. etc
   Chaos is wat ze willen, zpdat ze hun totalitaire militaire systeem kunnen invoeren.

   Boris de Turk die een brexit wilt is misschien een verassing, dat hij zo gewonnen heeft, maar wederom wordt het chaos. Schotland die een onafhankelijkheidsreferendum wilt. De grenzen met Noord Ierland en Ierland, de gehersenspoelde jeugd die bij de EU wilt blijven etc.
   Het volk krijgt nuwaarschijnlijk wat ze willen, worden 5 jaar tevreden gehouden en denken dat zij iets kunnen veranderen, dat democratie echt bestaat.

   Ondertussen neuken de moslims en afrikanen en ander uitschot 5 jaar lang hun lul uit hun broek en bezwangeren alles wat zwanger kan worden. Gewenst of ongewenst, net zolang de bevolkingssamenstelling in Engeland zo is samengesteld dat het punt van No Return is bereikt.

   Hetzelfde geldt voor Amerika. 8 jaar hoop geeft genoeg ruimte om de staten waar het om gaat , o.a Florida, voor altijd naar blauw om te wisselen.
   Een Geen Deal optie in Engeland behoort ook nog tot de mogelijkheden. Chaos. Orde door Chaos!

   Like

   • Jan zegt:

    Beter je werk doen

    Corrupt International Organization Controls Southern Border, Not DHS Or Border Patrol (VIDEO)
    ….
    The governmental entity with the actual jurisdiction over the crime-ridden border is The U.S. Section of The International Boundary and Water Commission, a “United Nations-type” globalist agency, run by deep state hacks, that is deliberately allowing hordes of foreign nationals to illegally enter the United States, the decorated war hero explained.

    “This organization basically controls our borders. Homeland Security doesn’t control them. Border Patrol doesn’t control them. This international organization, that’s half-owned by corrupt Mexico, controls our border,” Kolfage said. “These Mexican officials, a lot of them are corrupt and it’s proven that they’re corrupt, have say what goes on at our border – on the United States side.

    ……
    https://www.thegatewaypundit.com/2019/12/exclusive-we-build-the-wall-president-brian-kolfage-corrupt-international-organization-controls-southern-border-not-dhs-or-border-patrol-video/

    Like

   • Jan zegt:

    En misschien krijgen de mensen nog 4 jaar hoop. Ik zie het als hoop geven en het land nog verder verdelen en tegen elkaar opzetten. Blank vs zwart vs mexicaan vs moslim. jong tegen oud. Traditioneel tegenover LGBTQ. christen vs atheisten. arm tegen rijk, man tegen vrouw. etc
    Chaos is wat ze willen, zpdat ze hun totalitaire militaire systeem kunnen invoeren.

    Bijzonder dat je propageert om NIETS te doen. Wat interesseert mij de haat van linksvolk tegen mij hier in Nederland of van moslims tegen mij, jouw oplossing is: niets doen, dan gaat het wel over. Echter, hoe meer jij zwijgt hoe groter de bek van de socialist.

    Like

 4. Jan zegt:

  Na de overwinning van Boris Johnson

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s