De Grote Peiling. Vlaams Belang stijgt tot ongekende hoogtes, Open Vld afgestraft

Screenshot_11

(Door: Tommy Thijs)

Als er vandaag federale Kamerverkiezingen zouden zijn, zou Vlaams Belang de grote winnaar worden. De “extreemrechtse” partij blijft groeien in de driemaandelijkse Grote Peiling van Het Laatste Nieuws, VTM Nieuws, RTL en Le Soir en komt nu uit op 27,3% van de kiesintenties, nog eens 2,5% meer dan bij de vorige peiling en bijna 10%  hoger dan bij de verkiezingen van 26 mei. Voor Open Vld is de uitslag dramatisch: de Vlaamse liberalen duiken onder de 10% grens.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, België, gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme, Vlaams Belang, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

8 reacties op De Grote Peiling. Vlaams Belang stijgt tot ongekende hoogtes, Open Vld afgestraft

 1. Eppo zegt:

  Maar ja er zijn geen verkiezingen .
  helaas

  Geliked door 1 persoon

 2. Blaffertje zegt:

  Prachtig.
  Zal het eindelijk gebeuren dat er een ommezwaai gaat komen in Europa?
  Misschien heeft de overwinning van de Tories mensen moed gegeven.
  Ik hoop het zo.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Voor de steden Brussel en Antwerpen is dit mosterd na de maaltijd.

  Like

 4. Jean zegt:

  Nu asap die 27,5% verdubbelen dat geeft dan 55% zodat de grote opruiming van die levensgevaarlijke islam kan beginnen want daar wachten/strijden wij Vlamingen voor, onze veiligheid en leefbaarheid zijn ons heilig, wij walgen van resp. voor geweld.

  Like

 5. John van antwerpen zegt:

  Wie zich niet wil aanpassen moet opkrassen. De multiculturaliteit is zijn eigen ruiten
  aan het ingooien en wordt nu geconfronteerd met de gevolgen van te veel massa immigratie.
  Het is zo uit de hand gelopen dat de omkering wel moet komen.

  Geliked door 1 persoon

 6. oudmarinier zegt:

  Allemaal leuk en aardig , die “peilingen” …maar het zijn PEILINGEN die nagenoeg , helaas , geen enkel nut hebben , daar er GEEN verkiezingen zijn . En als die verkiezingen er WEL zouden zijn….vraag ik me toch echt af , hoe het mogelijk is dat , net zoals bij de laatste verkiezingen in NL , de heer Wilders , hoog scoorde , en de heer Rutte alsnog de verkiezingen won ??? Ra ra …hoe zijn dit soort zaken toch “mogelijk” ….
  Hoe langer , hoe meer ik hierover nadenk , begin ik meer en meer enige vergelijkingen te zien / te trekken met al die “toevallige” zelfmoorden cq plotseling overleden mensen gerelateerd aan CLINTON processen . Goh…ja erg he..betreffende persoon overleden / zelfmoord gepleegd bla bla bla…jammer …proces gaat niet door etc etc etc….zo is het ook met de “PEILINGEN’ ….Bepaalde mensen , zoals dhr. Wilders , zgn aan d top in de peilingen…en dan tijdens verkiezingen …TOCH verliezen….(stemmen die uren later , tot enkele dagen en/of weken later worden TERUG-GEVONDEN en dus NIET geteld zijn, van dhr. Wilders ….en daarna , krijg je meteen NA de overwinning van Rutte , die dan meteen zegt , dat de “verkiezings-uitslag” NIET aangevochten kan worden , vanwege e.o.a. dubieuze reden. Dit soort “acties” kan en mag NIET gebeuren .

  Like

  • karton zegt:

   @ oudmarinier.
   Inderdaad, het zijn slechts peilingen, maar het geeft m.i. aan wat er onder de bevolking leeft en zéker t.a.v. z.g. “vluchtelingen”. Als ik dergelijke berichten lees geeft mij dat toch wel het gevoel : “Er zijn er nog véél meer die denken zoals ik, ik denk dus niet verkeerd zoals het linkse rapaille ons steeds wil doen geloven.
   Hetgeen er onder de bevolking leeft is kennelijk in België én Nederland NIET bekend bij “politici”, op een enkeling na, zoals dhr. Wilders en Baudet.
   Ik heb de hoop dat er bij de komende NL-verkiezingen óók een flinke verschuiving zal gaan plaats vinden, dit mede naar aanleiding van het wanbeleid van Rutte c.s.
   Maar anderszins denk ik dan weer : “Dan zal die gluiperd Rutte wel weer met een cordon sanitaire komen”. Die man is werkelijk tot de smerigste dingen in staat !

   Geliked door 1 persoon

   • oudmarinier zegt:

    @karton , 14 december 2019 om 09:43 , DAT is dus ook precies wat ik bedoel… Als ik dit dan weer vergelijk met de situatie van Boris Johnson , MOET het m.i. toch WEL mogelijk zijn om die GLUIPERD van een Rutte te omzeilen en daarnaast ervoor te zorgen dat hij en consorten GEEN cordon sanitair kunnen vormen. Anderszijds , lijkt het mij ONMOGELIJK om dat machtsblok van Links-Liberalen , ten val te brengen en er weer mensen met GEZOND VERSTAND in de Tweede Kamer zitting zullen hebben. Derde optie…nou ja…kan beter m’n mond dicht houden hierover…u begrijpt me wel… !!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s