EU wil klimaatdictatuur vestigen – Nederland helpt

Screenshot_8

(Door: “Cultuur onder Vuur”)

De Europese Commissie komt met verregaande plannen om klimaatverandering te stoppen. Met het Nederlands Klimaatakkoord als model. Dat belooft niet veel goeds.

Alles moet klimaatneutraal

De nieuwe Europese Commissie heeft klimaat tot missie gemaakt. Transport, landbouw, handel, energie: tegen 2050 moet het allemaal met nul CO2-uitstoot. De Europese Investeringsbank gaat een ‘klimaatbank’ worden. De Europese Centrale Bank dient klimaatverandering te bestrijden. De EU wil controle over alles krijgen, omdat alles klimaatneutraal gemaakt moet worden. Groen is de nieuwe kleur van het totalitarisme.

Screenshot_9

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, dictatuur, EUSSR, gezond realisme, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op EU wil klimaatdictatuur vestigen – Nederland helpt

 1. Monalisa zegt:

  Net de jaren 30 tot 46 dus de gek is opgestaan

  Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Voelt slecht dat plan, want ik zie geen visie. Ik hoor alleen wat het gaat kosten en wie het betalen moet. De burger. Verder heb ik ze nog geen woord horen zeggen hoe ze dit willen doen. Enkel dat ze blij zijn en wat het gaat kosten en wanneer het klaar moet zijn.Verder niets. Megalomane plannen zijn nog nooit in de geschiedenis goed afgelopen. Ook deze keer zal het niet goed aflopen. De mensen, die het uit gaan voeren. Daar zit m mijn angst. Ik voel de hebzucht al van mijlenver over ons heen dalen.

  Like

  • Ach dat kan Ik zo voor je uittekenen Rensk.
   Nog veel en veel meer landbouwgrond vol met zonnepanelen en nog enkele duizenden windmolens.alles zwaar gesubsidieerd met belasting geld dat ons ontstolen wordt.
   Daarbij wil men het vrachtvervoer over laten gaan op electriciteit, wat feitelijk wil zeggen dat Nederland als transportland uitgeschakeld moet worden want Ik zie een vrachtwagen niet over de Alpen gaan met zijn accu’s
   En uiteraard iedereen in een electrische auto die veel te veel geld gaan kosten want daar gaat de subsidie vanaf.
   Dus voor de burger in het kort gezegd met zijn allen in de armoede en een levensstijl die neer komt op iets van de 20 er jaren van de vorige eeuw.
   Is dat schrikken??
   Ik hoop van niet.

   Like

 3. Harry Willemse zegt:

  Laat dat klimaat er maar rustig vanaf. De Eu wil een dictatuur vestigen dekt de lading net iets beter.

  Geliked door 1 persoon

 4. Monalisa zegt:

  Daarom willen ze de EU in de grondwet zetten

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  De Pays-Bah word het Californië van de Verenigde Europese Staten, een verzameling tekortkomingen in een modern-westerse lidstaat, geleid door stuff rokende incompetentie van schijndemocraten.

  Like

 6. Hovawart zegt:

  De Linksche Looney Brigade en een blanco cheque, ……wat kan er mis gaan.

  Geliked door 1 persoon

 7. Blaffertje zegt:

  De duivel is op aarde terug gekomen in de gedaante van Fransje.
  En zo als Harry Willemse zeg ik “laat dat klimaat er maar voor weg” de Eu is een dictatuur.

  Duivel (wiki) “Het woord stamt van het Griekse Διάβολος, Diábolos, letterlijk “doorelkaargooier” in de betekenis van “iemand die zaken verwart”, “iemand die de feiten verdraait”, “lasteraar”
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Duivel

  Klopt toch precies?
  Hij doet niet anders.
  En de rest in Brussel trouwens ook.

  Like

 8. Steven zegt:

  Gooi dan straks ook maar je vuilnis in de bosjes….

  Like

 9. Kosten voor Nederland 1,000 miljard.
  Kosten voor EU gebied 15,000 miljard.
  Dat is €30,000 als omgeslagen naar de 500 miljoen inwoners, Ofwel €80-100,000 per gezin tot 2050. Toch maar een volksopstand?

  Like

 10. vangie1206j zegt:

  Als Frans Timmermans het klimaat zo belangrijk vindt laat hij dan beginnen in eigen huis het EUROPEES PARLEMENT te stoppen pendel Brussel Straatsburg het heen en weer reizen van al die lamstralen daar in Brussel een grote financiële schoonmaak in weer eigen huis.
  Is heel.eenvoudig en sober te gaan leven aldaar
  Daarna zullen nog eens praten en die waanzin mag Fransje Timmermans uit eigen zak betalen want mocht hij bij mij gaan graaien kan hem dat wel eens een hand kosten.

  Like

 11. raider zegt:

  Een goede baan voor Fransje Timmerman Postbode met fiets voor zijn dikke kont Wonnen.Een etage 20 hoog zonder lift in oekraine .Zijn grote villa super voor vluchtelingen.verder Geen oude zak in de eu uni En de uni \Dictaat wat daar mee? Dat weet nu ieder een Terug naar af weg met dat graaiers korps.

  Like

 12. raiders zegt:

  Fransje en Greta Gaan de wereld reden .En het geld?Laat Dat maar over aan die sukkels in Nederland en de rest van Europa over Brussel weet pressies hoe dat moet met dank aan ons wereld bekende duo Fransje en Greetje.

  Like

 13. M. zegt:

  Daarmee mag u de oorlog tegen uzelf betalen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s