“Christen”Unie . . .

Door:
“arbo arbonet”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Christen”Unie . . .

 1. jungleelephant zegt:

  Een geniepig,achter de ellebogen ventje!Maar ach ja: zondag op de eerste rij worden al zijn zonden weer vergeven!Denkt hij!

  Geliked door 6 people

  • Monalisa zegt:

   Boven links af naar de hel.

   Geliked door 2 people

  • Asgard zegt:

   Dit is geen Christen,…ook al kraait de haan 1000 x dan nog ziet deze klojo niet in dat ie het volk verloochend, bijbel is daar duidelijk in,…“Want wij hebben niet te worstelen tegen bloed en vlees, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers dezer duisternis, tegen de boze geesten in de hemelse gewesten.” (Efeze 6:12)

   Blijf maar lekker op de eerste rij zitten, mooie klojo,….dat je het bovenstaande mag lezen, engerd!!

   Geliked door 2 people

 2. Tineke zegt:

  Arie slob noemt zich christen,de hypocriete huichelaar !
  Als hij over anderhalf jaar weer in de oppositiebankjes belandt,stemt ie weer tegen waar hij nu voor stemt om op het pluche te mogen plakken,en zo flikken ze dat natuurlijk allemaal.
  Tis maar goed dat je geluk niet kunt kopen met geld,anders hadden ze dat ook nog.

  Geliked door 2 people

 3. BigLJohn zegt:

  Arie Slob. Hij heeft wel een erg toepasselijke naam. Deze gluiperd trekt nu letterlijk alles in het Slob. Hij is net zo schijnheilig als die venter die langs de deuren kousen verkoopt voor dames. Er was geen gaatje waar deze kousenverkoper nog niet met zijn Jan-Karel ingezeten had. Maar wel iedere zondag heel vroom overkomend in de kerk aanwezig zijn alsmede een bankbiljet stoppen in de collectebus.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Het net sluit zich en de ware gezichten verraden zichzelf, de MP heeft het bevel gegeven omdat het heel belangrijk schijnt te zijn dat alle Europese landen en de (staatsmedia)instellingen van de EU de gelederen sluiten en één standpunt innemen. De heren hebben thans de soevereiniteit van Nederland overgedragen aan Brussel om in de komende zes maanden van Europese annexatie tot vruchtbare samenwerking te komen………en de welvaart van de Pays-Bah te ontmantelen.
  De armoede is ons deel,…..

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Heeft Arie vroeger als wethouder in Juinen gediend?.

  Like

 6. Nemesis zegt:

  Een schijnchristen, zo eentje daadwerkelijk zondags op de eerste rij, gereserveerde plaatsen. Zo eentje die de katjes, eigen broed, in het donker knijpen. en mams knijpt ook, haar ogen dicht.
  Een smerige vieze pedogluiperd. Geniepig en doortrapt. Het zijn niet alleen de katholen dus.

  Geliked door 4 people

 7. Laten we maar naar Harry luisteren wat hij over dit soort “christenen” weet te vertellen.
  Hij woont er midden tussen in en weet wat voor soort huichelaars het zijn.

  Geliked door 3 people

 8. bozeoudeman zegt:

  Amsterdam, 12 december 2019

  Zeer gewaardeerde leden van omroep Ongehoord Nederland,
  Zoals u weet zijn wij, een groepje idealistische journalisten, IT-ers en onderzoekers, de laatste weken keihard aan het werk om 50.000 leden te verzamelen om zo aspirant omroep te worden. Dat streefcijfer is inmiddels bijna bereikt. Dankzij u!

  We moesten het aantal van 50.000 verzameld hebben voor 31 december 2019. In ongeveer een maand dus. Die 31 december was de zogeheten peildatum voor de publieke omroepen. Op dat moment zou het ledental gemeten worden van alle omroepen, maar ook van alle aankomende omroepen, zoals wij.

  We wisten dat er een addertje onder het gras zat. De Minister, Arie Slob, was bezig met een wijziging van de mediawet en had al in de zomer van dit jaar zijn intentie uitgesproken dat hij in het kader van die wetswijziging de peildatum met een jaar zou willen verschuiven. Hij sprak dit uit als zijn intentie, opgenomen in een ‘visie.’ Ondertussen bleef de officiële peildatum gewoon staan op 31 december 2019. De minister liet weten dat hij in overleg was met de omroepen, want deze wilden de peildatum juist helemaal niet verschuiven. Dat lag ook voor de hand: de bestaande omroepen verliezen veel leden, en het lijkt ze maar niet te lukken deze neergang te stoppen. Als die omroepen over een jaar gepeild zouden worden, zouden ze nog minder leden hebben, en dat kon grote gevolgen hebben voor de zendtijd die ze bij de NPO toegemeten krijgen.

  Wij informeerden bij de betreffende ambtenaren hoe het nu zat met het verschuiven van die peildatum. Het antwoord bleef frustrerend vaag. De peildatum kon verschoven worden, maar ook niet verschoven worden. En wat ook duidelijk was; die politiek mocht dan wel met de bestaande omroepen onderhandelen, maar met ons, nieuwkomers, zeker niet.

  Wij zaten met een dilemma: moesten we nu campagne voeren voor 31 december 2019 of voor 31 december 2020? Als de peildatum op 31 december 2019 bleef staan en we zouden pas campagne gaan voeren in 2020, dan lieten we niet alleen onze kans voorbij gaan, maar zou de volgende kans zich pas over vijf jaar aandienen! Dat risico konden we gewoon niet lopen. Dus besloten we: we gaan in vijf weken proberen die 50.000 te halen.

  Het leek een onmogelijke opgave. Maar we wisten steun te krijgen van Geert Wilders en Thierry Baudet die aanmoedigende filmpjes voor ons inspraken. Op de eerste dag dat we begonnen haalden we meteen veel publiciteit en stroomden er zomaar ineens 18.000 leden binnen! We wisten niet wat ons overkwam. Er kwam meer publiciteit, meer leden, en nu zijn we er dus ineens praktisch bij die 50.000.
  Maar op 10 december 2019 vond er in de Tweede Kamer een debat in de Tweede Kamer plaats.

  Het was laat in de avond. Martin Bosma, mediawoordvoerder van de PVV, had het debat met minister Slob aangevraagd. Bosma stond aangekondigd als de enige spreker. De zaal was volkomen leeg, op één VVD Kamerlid na. Een bizarre setting. Des te vreemder omdat er net een rapport van de Algemene Rekenkamer was uitgekomen, waarin zwart op wit stond dat de NPO er in financiële zin een zooitje van had gemaakt.

  Er werd gesmeten met geld, en controle op de groeiende kosten leek nauwelijks mogelijk.
  En toen kwam het.
  Middenin zijn betoog zei minister Slob ineens:

  “…dat betekent bijvoorbeeld ook mevrouw de voorzitter dat de peildatum die altijd gehanteerd wordt voor potentiële aspirant omroepen, dat die ook een jaar zal gaan doorschuiven en dan naar 31 december en dan naar 2020. Dat is nog niet officieel naar buiten gekomen omdat ik zelf nog even heb gewacht op de behandeling van dit wetsvoorstel maar inmiddels ook in de tijd zult u begrijpen dat we dit besluit zo moeten nemen. Dat is ook een autonome bevoegdheid die ik vanuit de mediawet heb en dat zal deze week dus ook bekend worden gemaakt.”

  Patsboem!

  Midden in onze campagne. Met nog enkele weken te gaan. Gewoon die hele peildatum een jaar doorgeschoven. Dag in dag uit hadden we gevochten voor die 50.000 en nu moesten we ineens nog een heel jaar wachten.
  Wij waren woedend, en dat hebben we dan ook meteen laten blijken via een stuk op onze website.

  Dit is een typisch voorbeeld van een onbetrouwbare overheid. Als je nieuwe omroepen wilt toelaten tot het publieke bestel, dan verander je de regels toch niet zomaar tijdens het spel? Je zou haast denken dat de minister bang is voor ON! Of dat de andere omroepen bang zijn voor ON! Maar als je daarover gaat speculeren, dan heet je een ‘complotgekkie.’ Dus dat zullen we maar niet doen.

  Waar staan we nu?

  Wij geven natuurlijk niet op. Die omroep gaat er gewoon komen. Met de campagne gaan we door. We zijn dat op zijn minst aan u verplicht. Maar sterker nog; we zijn dat aan Nederland verplicht. Want zo’n politiek correcte eenzijdige NPO is domweg slecht voor dit land.
  Hoe of wat we dat in 2020 gaan aanpakken, dat hoort u snel van ons.

  En voor nu: Maak nog iemand anders lid! Jaag de teller op onze website over die 50.000 heen! Laat Hilversum weten dat de zaak flink opgeschud zal worden en dat er wel eerlijk bericht gaat worden over de massamigratie, de open grenzen, de macht van de EU en de klimaathysterie. Laat uw vrije stem in dit steeds meer onvrije land klinken!

  Dank voor uw aandacht. Dank voor uw steun.
  Namens Team Ongehoord Nederland.

  Namens omroep ON!

  Arnold Karskens
  Voorzitter

  Ybeltje Berckmoes-Duindam

  Secretaris

  Omroep ON!, Postbus 12830, 1100 AV Amsterdam,

  Geliked door 1 persoon

 9. fleckie zegt:

  Voor ‘christenen’. mag/ moet je altijd op je hoede zijn!! en ‘blijven’. en…aan Jezuieten- streken denken, ( MET. hun enorme kennis van/ in PSYCHOLOGIE,) !!!…….<~<~<~<~<~<~<

  Geliked door 2 people

 10. Wim zegt:

  Hij heeft datzelfde scheve lachje (rechter mondhoek opgetrokken terwijl de linkermondhoek gesloten blijft) dat je ook bij Rouvoet ziet, Een genetisch trekje door inteelt bij de gereformeerden? Je ziet het bijvoorbeeld ook bij Elbert Dijkgraaf van de SGP. Waarschijnlijk om hun dubbele tong te verbergen.

  Geliked door 1 persoon

 11. delamontagne zegt:

  Waar blijft Harry, ik heb nog geen comment gezien.
  Moet hem toch “deugd” doen !

  Like

 12. boorzalf zegt:

  Duivels Unie misschien een betere naam.

  Like

 13. henk verhoef zegt:

  hij is net zo gevaarlijk als de eerste de beste moslim
  Hij beloofd dan wel geen maagden in de hemel maar wel engelen
  Alle gelovigen geloven in hun eigen gelijk en de anderen moeten bestreden/vermoord worden

  is zelfde als klimaat — niemand die het echt weet maar toch ik heb links gelijk

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s