‘Foutje in software’, ja hoor! Justitie nam ‘per ongeluk’ 25.000 vertrouwelijke telefoontjes met advocaten op

Screenshot_24

(Door: Wout Willemsen)

De onderzoekscommissie, die heeft onderzocht of er inderdaad veel meer gesprekken tussen advocaten en cliënten onterecht werden opgenomen, zet de teller nu op ‘ongeveer 25.000 gesprekken‘. Dit is geen jarenlang fout, schrijft minister Sander Dekker (Rechtsbescherming). Dit is toch compleet belachelijk?

Gesprekken tussen advocaten en cliënten zijn per definitie vertrouwelijk. Zo’n beetje iedereen weet dat. En om die privacy te waarborgen konden advocaten hun nummer aangeven voor een systeem, dat ervoor zou zorgen dat zij juist niet afgeluisterd zouden worden. Maar Justitie had kennelijk te maken met een fout in het systeem die jarenlang onopgemerkt is gebleven, want daar kijkt natuurlijk nooit iemand naar. ‘Oeps!’

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Overheid, Privacy, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

5 reacties op ‘Foutje in software’, ja hoor! Justitie nam ‘per ongeluk’ 25.000 vertrouwelijke telefoontjes met advocaten op

 1. Torsten Himmelstoss zegt:

  Foutje in software, meneer Grapperhaus?
  BULLSHIT. Jouw soort geilt alleen maar op info waar je geen donder mee te maken hebt!
  Hoe zou jij het vinden als ze jouw gangen 24/7 in de gaten zouden houden?
  Niks beters te doen, meneer Grapperhaus? Ga morgen beginnen om al die mosliminfiltranten
  in dit land af te luisteren, kun je meteen leren wat dat uitschot met het Westen van plan is.
  Wist je niet hè? Klik dit maar eens aan: http://tinyurl.com/5za2bg
  (dat is HET PROJECT)

  Geliked door 2 people

 2. oudmarinier zegt:

  Begint hoe langer hoe meer op STASI-praktijken te lijken. Z.s.m. NEXIT …liefst VOOR 1 Januari 2020 . (Zou zo maar eens kunnen dat bij blijk van het VOLK om uit de EU te stappen , de NLse regering cq Brussel , het in hun hoofd halen om EuroGendFor naar NL te sturen en iedereen die ook maar ietwat EU-kritisch is , geheel in elkaar te meppen , net zoals in Frankrijk gebeurt. )

  Geliked door 3 people

 3. Harry Willemse zegt:

  Goh, je ziet meteen dat dit een fout is. Dit soort fouten zijn logischerwijs nooit in het nadeel van “autoriteiten”. Had ik al gezegd dat dit een bananen monarchie is?

  Geliked door 2 people

 4. henk verhoef zegt:

  waarom moeten criminelen en hun handlangers een speciale behandeling met gehekm houding VAN HUN CRIMINELOE HANDLIUNGE3N_ VERKRACHTERS/MOORDENAAR S ETC
  Het zijn toch lieden ( beide ) DIE ZICHZELF BUITEN DE BESCHAAFDE MAATSCHAPPIJ BEGAVEN
  dus niets mooie beschermimng van hun verdien model
  De doodstraf zou ook gewoon moeten gelden voor de beide soort lieden
  zij doden toch ook en of verdedigen het

  Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  De belastingdienst die van onschuldige Nederlanders criminelen maakte, en nu weer de justitie die wetteloos gesprekken opneemt. Een kabinet dat aan landverraad doet en probeert via Brussel onze grondwet ondergeschikt te maken aan de dictaten vanuit Brussel. Het door het kabinet bashen van de PVV en het binnenhalen van de islam. Het referendum wat afgeschaft werd. Stembusfraude en The NWO die op ons losgelaten worden. Op zo’n manier gaan wij zeker met zijn allen naar de bliksem toe. Alleen met de verkiezingen mogen we onze stem laten horen, om daarna te moeten constateren dat links (alweer) de verkiezingen gewonnen heeft en de VVD (alweer) de grootste geworden is. Het begint al aardig op DDR 2.0 te lijken.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s