Merkel ook internationaal erkend als gevaar voor democratie

Screenshot_29

Joseph Goebbels: “Het is het absolute recht van de staat om toe te zien op de vorming van de publieke opinie.”

(Vertaling: E.J. Bron)

Merkel is een gevaar voor de democratie. Wij hebben het geschreven en inmiddels doet dit besef internationaal de ronde. De “Deutsche Welle” heeft het op zich genomen, met welke bedoeling dan ook, om de passage uit de rede van Angela Merkel, die op niet mis te verstane wijze aantoont dat Merkel een vijand van de vrijheid van meningsuiting en zodoende van de democratie is, internationaal (met Engelse ondertiteling) te verbreiden.

Die Unbestechlichen

Ter herinnering: Merkel wil grenzen stellen aan de vrijheid van meningsuiting en uiteraard zijn het Merkel en haar soort die bepalen waar deze grenzen verlopen en op welke inhouden deze grenzen betrekking hebben.

Wie zich interesseert voor de uitvoerige argumentatie waarom beperkte vrijheid van meningsuiting het tegendeel van VRIJHEID van meningsuiting, waarom beperkte vrijheid van meningsuiting ONVRIJHEID van meningsuiting is, kan de argumentatie hier nalezen.

Wij documenteren in dit artikel enkele van de reacties die Merkel internationaal met haar oorlogsverklaring aan de vrijheid van meningsuiting heeft opgeroepen (zie de oorspronkelijke bron!).

Wanneer men zich het aanzien en het respect in herinnering roept die Konrad Adenauer in de moeilijke naoorlogse periode in het buitenland heeft genoten, die een Willy Brandt werd toegedragen, die Helmut Schmidt internationaal als geen ander onbeperkt had en die zelfs Helmut Kohl ten deel vielen, dan moet men zichzelf, gezien de snelheid waarmee de regering-Merkel elk internationaal krediet verspeelt, de ogen uitwrijven. De relatie met Frankrijk is gespannen, die met het Verenigd Koninkrijk nog gespannener, de relaties met de VS zijn zo goed als niet meer voorhanden, de relaties met Polen en Hongarije al helemaal niet waard om überhaupt genoemd te worden, Rusland, Brazilië, Australië… Misschien ben je sneller klaar wanneer je de landen verzamelt waarin Angela Merkel nog een graag geziene gast is. De regering-Merkel is er op dit moment mee bezig om een internationale isolering van Duitsland te bereiken zoals dat sinds Wilhelm II en zijn kanseliers vorst Bernhard von Bülow en THeobald von Bethmann Hollweg niemand meer zo consequent is gelukt.

Screenshot_30

Wellicht is de toenemende internationale isolering van de regering-Merkel hetgeen er stiekem over Heiko Maas, de minister van Buitenlandse Zaken op de klimaatkruistocht, wordt uitgewisseld, er de oorzaak van dat de Duitse regering op de solotoer gaat, een Duitse solotoer, een solotoer bij de opname van vluchtelingen, een solotoer bij het doordrukken van een krankzinnige Groene energiepolitiek, een solotoer bij de betutteling van de bevolking, voornamelijk d.m.v. de poging om burgerlijke vrijheden af te schaffen en vele nieuwe Duitse eigenaardigheden, die er internationaal toe leiden dat het hoofd weer vaker over de Duitsers wordt geschud.

In de politieke wetenschap is het een bekend fenomeen dat regeringen zonder buitenlands politiek succes proberen om met allerlei binnenlandse politieke onzin, vanaf de eerste kleine represailles tot aan direct dwang toe, aan postuur te winnen. Het is ook bekend dat dit regelmatig fout gaat.

De laatste aankondiging om de vrijheid van meningsuiting te willen afschaffen, is eerst internationaal heftig mislukt, zoals de volgende voorbeelden aantonen (zie de twitter-commentaren in het oorspronkelijke artikel – klik op de link hieronder)

Bron:
https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Merkel ook internationaal erkend als gevaar voor democratie

 1. BigLJohn zegt:

  Nazi’s en Merkel hebben EEN overeenkomst; met de stembus krijg je ze NOOIT weg. En dat geld ook voor de dictator hier ten lande; Rutte. Voor hem en zijn linkse companen is de tweede kamer een soort van bioscoopzaal. Er worden voorstellingen gegeven om mensen een rad voor hun ogen te draaien. De toegangskaartjes voor over 1,5 jaar zijn voor hem en zijn companen allang gereserveerd. Luxe loge dan wel te verstaan !

  Liked by 5 people

 2. Cathja zegt:

  Het is van een ongekende brutaliteit om wereldburgers, welk land hun thuisland ook is, jouw wil op te leggen! Elk mens is uniek, en niemand mag het recht krijgen om anderen aan jouw eisen te onderwerpen. Daarmee bedoel ik niet dat iedereen in alle opzichten zijn gang maar moet kunnen gaan, maar elk fatsoenlijk mens begrijpt dat vrijheid in zekere zin ook grenzen heeft, en dat je op verantwoorde manier met waarden en normen moet omgaan.
  Maar wat Merkel doet is ontoelaatbaar. Zij verdient een lange gevangenisstraf, omdat zij onschuldigen het recht op een vrij leven ontneemt, op straffe van sancties.

  Liked by 5 people

 3. Jean zegt:

  Politiekers hun taak is de eigen bevolking te bescherven tegen geweld en te zorgen dat iedereen kan leven in welvaart en wat doen de huidige politiekers met voorop die EU bende? Ze importeren onveiligheid en angst en drammen de eigen bevolking, de Europeanen, in armoede en ellende.
  Die misdaad moeten wij stoppen.
  Leve het vrije Europa met gesloten buitengrenzen en asap die EU bende opsluiten in de gevangenis.

  Liked by 1 persoon

 4. Nemesis zegt:

  Duitsland is nog altijd een protectoraat van de USA. Merkel mag in hun naam Duitsland besturen, nadat ze de zogenaamde Kanzlerbrief in Washington heeft getekend.
  Duitsland kan en mag geen vrede sluiten met alle andere landen met wie ze in oorlog waren. Pas dan als Duitsland dat mag van de USA en ook UK.
  Ik ben dus benieuwd wanneer de Mr. President of the U.S. of A eens ingrijpt omdat het hier de spuigaten uitloopt.
  Nu heeft Mr. President ook wel wat andere dingetjes te doen, met name het impeachment wat de communistische afdeling binnen de Democraten hem aan zijn broek hebben gehangen, maar toch…het zou nodig zijn. Misschien alvast Boris op haar afsturen, die hebben die nazi’s al eens te pakken genomen, USA kwam iets later meedoen. Maar er zijn nog genoeg Amerikaanse tropen in Duitsland, hoewel Die Grünen ze weg willen hebben. Nog niet gelukt dus.

  Liked by 3 people

  • dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

   @Nemesis Duim omhoog, klopt! We kijken even naar de beelden. Poetin, Trump en Merkel komen voorbij. Gaat o.a. over de soevereiniteit die Duitsland na W.O. II niet meer heeft gehad en de NWO https://www.youtube.com/watch?v=thgo9o-QxDI

   Liked by 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    dank je !! Rusland heeft zich teruggetrokken, ten de Duitse eenheid een feit werd. USA en UK dus niet. Frankrijk wil ook steeds wat in de melk te brokkelen hebben en zegt bij deze geallieerden te horen. Maar het waren toch echt de USA, IK en Rusland, die uiteindelijk het Duitse leger heeft verslagen.

    Liked by 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Wat ik nog verder zeggen wilde, toen ik weer eens uit het net vloog, was, dat de regering Merkel, alles wat men nog wel steeds abtenaren noemt, politie, Brandweer en noem maar op, allemaal bij de kamer van koophandel staan in geschreven als een GmbH & Co, KG.

    Liked by 1 persoon

 5. Jules van Rooyen zegt:

  Merkel’s ware aard toont ze middels haar handen op de foto. De dochter uit een pools joodse communisten familie maakt de wyber met duim en wijsvinger ; dwz. de binnen kant van het vrijmetselaar’s teken bij uitstek, de passer en de haak, over elkaar gelegd. Met haar komst heeft de DDR, West-Duitsland overgenomen.

  Liked by 2 people

  • fleckie zegt:

   Is het uberhaupt bewezen, dat Merkel een zog. afstammelinge is, van. ( vroeger e) Joden? haar vader was toch een dominee, die met familie vanuit West- Duitsland naar. OostDuitsland was verhuisd, , is zelfs hier medegedeeld..!? [Het wordt wel de hoogste tijd dat ze op. non- actief gesteld wordt], ( had al lang moeten gebeuren) ……<~<~<~<~<~<~<. P.s. ben benieuwd of mijn reactie {DE. CENSUUR. passeert, …ben n.l. behoorlijk belemmerd om ‘normaal’ ALLES. te kunnen lezen, zoals OOK reacties.
   en heb een tweede brief ‘ontvangen’ van Centr. Bureau. Statistiek, waarin men mij
   mededeelt / verwijt dat ik NOG. NIET gereageerd heb, terwijl anderen dat al wel heb gedaan. MEN. vroeg o.a. In die eerste brief, wat of ik ‘op een bepaalde zaterdag’ doe, ( is dat geen inbreuk op iemands privacy?!) of moet ik daarover een advocaat gaan raadplegen?…………..’s- zaterdags blijf ik gewoon thuis, en ‘stort’ me echt niet in een druk verkeer, boodschappen (kunnen ook thuis bezorgd worden)…. kopen… op twee dagen in de week,
   ( de rest van de week kom ik. beslist. ‘ZONDER . VERVELING door!!!!!..)’…..<~<~<~<~<~<~<

   Liked by 1 persoon

 6. John van antwerpen zegt:

  Merkel heeft niets uit te staan met vrije geesten als Kant, Nietzsche en Goethe.
  Ze is een schaamte voor de Duitse hoogcultuur rond 1800.
  Want i.p.v. de cultuur te beschermen tegen barbaren geeft ze haar weg aan barbaren
  die niet in de gaten hebben dat de middeleeuwen allang voorbij zijn.
  Helaas zit de gehele wereld met dit laatste probleem. Nml. een mega confrontatie
  tussen de moderne tijd en het religieuze verleden.

  Liked by 2 people

  • Nemesis zegt:

   Wat je zegt John, ze wou zelfs die boeken en nog andere verbieden en uit de handel laten nemen. De moderne Merkeliaanse boekverbranding dus. Het laat hier welduidelijk zien, dat ze van deze literatuur helemaal niet begrepen heeft en daadwerkelijk de pest heeft aan de Duitse hoog cultuur.

   Liked by 1 persoon

 7. fleckie zegt:

  Voor hoelang wordt zij nog. getolereerd? (. EINDE. in. zicht, van Merkel?!)

  Liked by 1 persoon

 8. M. zegt:

  De wereld is beter af zonder de zwijnen en hoeren van de EU met hun georganiseerde misdadige smerigheid tegen de mensheid.

  Liked by 2 people

 9. kampersrene zegt:

  Merkel een gevaar ….dat klopt zoals een zwerende vinger !

  Liked by 2 people

 10. ieznogoedh zegt:

  Heiko Maas, de minister van Buitenlandse Zaken. Als ik die man zie moet ik om de een of andere reden altijd weer sterk aan Joseph Goebbels denken. Waarom? Ik weet het niet.

  Like

 11. Torsten Himmelstoss zegt:

  Wat Goebbels ook nog zei: wenn du einmal anfangst zu lügen dann bleib dabei.
  (bron: zijn voormalige secretaresse Brunhilde Pomsel. Meer over haar op:
  http://www.eindeutschesleben.de )
  Goebbels zei ook: eine gute Regierung ohne Propaganda kann ebenso wenig
  bestehen wie eine gute Propaganda ohne eine gute Regierung.
  Beide müssen sich einander ergänzen.
  Dat laatste wordt tot op de huidige dag door alle politici toegepast, Rutte & Co
  niet uitgezonderd, want hoe komen we anders aan de leugens dat aardbevingen
  in Groningen gestopt zouden kunnen worden als heel Nederland geen aardgas
  meer gebruikt..???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s