Na de communistische “nuttige idioten” hebben we nu de islamitische “nuttige idioten”

Screenshot_26

(Door: “Balkanske priče”)

Een “nuttige idioot”. Zo werd Jean-Paul Sartre genoemd, omdat hij de communistische praktijk in de voormalige Sovjet-Unie verdedigde en vergoelijkte. En ik heb lang gedacht dat die behoorden tot een verleden tijd. Maar, ze lopen nog steeds rond…Volgens de Britse auteur Karen Armstrong: “de islam is in wezen vredelievend, moslimterroristen weten niet goed wat hun eigen religie inhoudt en in de sharia gaat het eigenlijk om gelijkheid voor allen”… “De daders van terroristische aanslagen in Parijs liegen als ze zeggen dat ze doden in de naam Allah,” sprak de premier van België, Charles Michel, het parlement toe.”Meestal is het zo dat hoe radicaler iemand is, hoe minder hij van religie af weet,” zei Rik Torfs, rector van de Belgische universiteit… Beste premier, rector, Karen Armstrong en andere “nuttige idioten”: de jihad-terroristische aanslagen hebben wel degelijk te maken met de islam, en jihadisten liegen niét als ze doden in naam van Allah. Extremistische en haatdragende opvattingen zijn evenzeer deel van de islam als de “vreedzame”(hatende delen) varianten.“ISIS is het ware gezicht van de islam”, zei ooit Arabist Hans Jansen. En een probleem valt pas op te lossen als je het probleem erkent…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Algemeen, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering. Bookmark de permalink .

10 reacties op Na de communistische “nuttige idioten” hebben we nu de islamitische “nuttige idioten”

 1. Lucky zegt:

  Useless idiots

  Geliked door 2 people

 2. delamontagne zegt:

  Zelfs al zou de linkse belerende figuur de plaats van ’t slachtoffer innemen, dan nog blijft hij bij z’n standpunt.
  Islam = Vrede, liefde en verdraagzaamheid…………

  Geliked door 3 people

 3. Lucky zegt:

  Ondertussen
  hwttps://www.breitbart.com/national-security/2019/12/13/cameroon-islamists-boko-haram-carrying-out-daily-attacks-near-nigerian-border/

  Cameroon: Islamists Boko Haram Carrying Out ‘Daily Attacks’ near Nigerian Border
  Kameroen: Islamisten Boko Haram voeren ‘Dagelijkse Aanvallen’ uit nabij de Nigeriaanse grens

  Authorities in Cameroon revealed that the Islamist terrorist organization Boko Haram has been carrying out daily attacks against villages close to the Nigerian border, killing at least 30 people and injuring dozens of others.

  Voice of America reports that Midjiyawa Bakary, the governor of Cameroon’s far north region, has recorded around a hundred attacks close to the Nigerian border over the past three months.

  Nl:
  Autoriteiten in Kameroen hebben onthuld dat de islamistische terroristische organisatie Boko Haram dagelijkse aanvallen uitvoert op dorpen in de buurt van de Nigeriaanse grens, waarbij minstens 30 mensen worden vermoord en tientallen anderen worden gewond.

  Voice of America meldt dat Midjiyawa Bakary, de gouverneur van het verre noorden van Kameroen, de afgelopen drie maanden ongeveer honderd aanvallen heeft geregistreerd dichtbij de Nigeriaanse grens.

  Geliked door 2 people

 4. M. zegt:

  Zulke mensen worden waarschijnlijk dik betaald om de geschiedenis van de ‘vrede’ dood te zwijgen anders gaat het vrede praatje niet meer op wat men iedereen op de mouw probeert te spelden.
  Laat ze maar eens vertellen waar ze vrede dan gebracht hebben in de wereld.
  De paus moet de Christenen die gewoon ordinair afgeslacht worden door de mensen met wie hij handje klap doet maar afdoen als mensen die als martelaar voor Jezus stierven en dat er nog al veel zijn die dat doen.
  Alsof ze vrijwillig hun leven kwamen inleveren en hun nek kwamen aanbieden terwijl men in werkelijkheid gewoon afgeslacht werd omdat ze geweigerd hebben voor de grootste misleider van allemaal met zijn zogenaamde vrede te bukken en te buigen.
  De mensen die gevangen zitten in de leugen willen graag hun wetten ingevoerd zien zodat men legaal van iedereen af kan komen die zich niet laat misleiden.
  De politici die ook in de leugen gevangen zitten en de leugen niet mogen afvallen, zien graag dat onze kinderen op de scholen ook gevangenen worden gemaakt van de leugen die ze niet mogen afvallen.
  Nog voor ze weerbaar een eigen oordeel kunnen vormen door ze verplicht te laten buigen voor de grootste misleider met zijn zogenaamde vrede en ze daar de Waarheid af te leren zweren.
  De meeste ouders interesseert het geen bal dat hun kinderen geperverteerd worden op school en gevangenen worden gemaakt van de leugen en dat onze scholen daar voor worden misbruikt.
  Het zijn hun kinderen maar.
  Het oorverdovende zwijgen van de ouders laat de liefde die ze voor hun kinderen hebben goed zien.
  Als de Waarheid niet bestond hoefde niemand daar van afgebracht te worden en hoefde men de Waarheid al helemaal niet af te laten zweren.
  Wereldwijd maakt men nog een hoop drukte om zoveel mogelijk mensen van de Waarheid af te helpen.
  Het zal waarschijnlijk zo zijn dat de Waarheid niet bestaat en dat men gewoon zoveel moeite doet om de mensen en vooral kinderen er vanaf te brengen voor de fun.
  Denkt u ook niet?

  Geliked door 1 persoon

 5. Jean zegt:

  Met ėėn wet kan veel ellende voorkomen worden:
  “Religies moeten voor 100% voldoen aan de seculiere wetten, bij de kleinste afwijking wordt die waanzin verboden”.
  Bij de afkondiging van die wet kan al dadelijk die zandbakwaanzin over de hele lijn verboden ėn verdreven worden wat voor ons veiligheid en leefbaarheid brengt.

  Like

 6. Blaffertje zegt:

  “Volgens de Britse auteur Karen Armstrong: “de islam is in wezen vredelievend, moslimterroristen weten niet goed wat hun eigen religie inhoudt en in de sharia gaat het eigenlijk om gelijkheid voor allen”

  In psychiatrische instellingen hebben ze voor dat soort mensen een gesloten afdeling, omdat ze te gek zijn om los te lopen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/12/14/de-totalitaire-trekjes-van-het-socialisme/

  De totalitaire trekjes van het socialisme
  ‘Het socialisme leidt onherroepelijk naar een destructie van onze beschaving’

  Er zijn goede argumenten om een socialist te zijn. Niettemin leidt het socialisme onherroepelijk naar een destructie van onze beschaving. Het is niet toevallig dat socialisten zo welwillend staan tegenover de islam. Het einddoel van deze religie is de vernietiging van alle niet-islamitische beschavingen. Wie dit laatste niet gelooft, kan het vragen aan de christenen in het Midden-Oosten. Er is wel haast geboden, want ze zijn daar nagenoeg uitgeroeid. Aan de joden hoeft het niet gevraagd te worden. Islamitische leiders in die contreien zeggen het luidop.

  Ook valt het op dat het vooral socialisten zijn die het klimaatbeleid omarmen. Dit beleid zal leiden tot een uitholling van onze welvaart en van onze welzijnsvoorzieningen

  Like

 8. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/12/14/pakistanis-arrested-vandalizsng-barcelona-terror-attack-memorial/

  Pakistanis Arrested for Vandalising Barcelona Terror Attack Memorial
  Pakistanen gearresteerd voor het vernielen van het Barcelona Terror Attack Memorial

  Four Pakistani nationals were arrested in Barcelona earlier this week after they poured concrete on part of a memorial to the victims of the 2017 Barcelona terror attack.

  The four men poured concrete over a plaque on the La Rambla street which is a memorial to the victims, 16 of whom died, of the Barcelona radical Islamic terror attack. The vandalism took place at around 6 p.m. in the evening and the suspects were soon caught by police just yards away from the site of the crime, Spanish newspaper El Pais reports.

  Each of the four men has been charged with harming the memorial and have also been charged under Spanish hate crime legislation due to the nature of the attack. The concrete has since been removed from the memorial.

  Nl:
  Vier Pakistaanse staatsburgers werden eerder deze week in Barcelona gearresteerd nadat ze over een deel van een gedenkteken voor de slachtoffers van de terreuraanval van Barcelona in 2017 beton hadden gegoten.

  De vier mannen goten beton over een plaquette aan de La Rambla-straat die een gedenkteken is voor de slachtoffers, van wie er 16 stierven, van de radicale islamitische terreuraanval in Barcelona. Het vandalisme vond plaats om ongeveer 18.00 uur. ’s avonds en de verdachten werden al snel gepakt door de politie op slechts enkele meters afstand van de plaats van het misdrijf, meldt de Spaanse krant El Pais.

  Elk van de vier mannen is beschuldigd van schade aan het monument en is ook aangeklaagd volgens de Spaanse wetgeving inzake haatmisdrijven vanwege de aard van de aanval. Het beton is sindsdien uit het monument verwijderd.

  Like

 9. kampersrene zegt:

  laat die ” nuttige ” maar weg het zijn en blijven …………juist !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s