NEXIT!

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Door:
“arbo arbonet”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op NEXIT!

 1. Orelius zegt:

  Ga ik zeker doen . Ga woensdag ook mee de straat op met de boeren , maar waar moeten we verzamelen webmaster?

  Geliked door 2 people

 2. Lee zegt:

  Daar stem ik al sinds de oprichting op maar er is sindsdien niets veranderd. Sterker nog, de asiel tsunami wordt steeds omvangrijker. Rutte heeft bloed aan zijn handen met vele doden door bombardementen van NL F-16’s, maar Wilders staat voor de rechtbank om 1 uitspraak. Nederland = kromstaat.

  Geliked door 3 people

 3. Ron Steinbock zegt:

  Waarom gaan jullie niet samenwerken met andere landen, deze solo toer gaat stemmen kosten

  Geliked door 2 people

 4. karton zegt:

  Uiteraard steun ik de boeren, óók als ik op 18 dec. a.s. m’n winkels leeg aantref !!!! We hebben al véél te lang over ons laten lopen door de Haagse Bende o.l.v. Pinokkio Rutte. Ik verwacht binnen afzienbare tijd een uitbarsting onder de EU-bevolking waarbij niet alleen Rutte bloed aan z’n handen blijkt te hebben, maar ook oplichters, smeerlappen en bedriegers als de volgevreten rode rat Fransje Timmermans.

  Geliked door 3 people

 5. Tistochwat zegt:

  Een NEXIT zal er NOOIT komen.

  In Den Haag zitten de grootste schurken (en dan hebben we hier ook nog tegenwerking van die ‘oranjes’ met hun mohammedaanse vriendjes) en het merendeel van de Nederlanders is nog te stom om te neuken!*
  Ze hollen in ieder geval in mijn leefomgeving allemaal achter de klimaatgekken aan.

  *Excusez le mot, maar ik ben razend.

  Geliked door 4 people

  • rottenpikwick zegt:

   Klopt, 90% van de Kaaskoppen vindt brood en spelletjes belangrijker dan de toekomst van hun eigen landje / kroost! Als je een Nexit noemt, kijken ze je aan alsof ze water zien branden. Gelukkig zijn ze niet allemaal te stom om te neuken!!!!!!! Zelf geloof ik ook niet in een Nexit, daarvoor is de zaak al te veel / ver VERKLOOT. Krijg soms medelijden met Geert. Het is trekken aan een dood paard! Maar hij verdient mijn stem wel!

   Like

   • Monalisa zegt:

    Ik zou het niet te hard zeggen als je ziet en hoort wat de EU wil, gaat heel Nederland naar de gaarkeuken + dat ze vroeg dood gaan, geen gas elektra onbetaalbaar ze willen straks nog maar 30 uur werken om al die vluchtelingen die jou baan over gaat nemen. Nederland een democratie?? Noem het maar dictatuur.

    Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Razend, zeer boos zijn, vreet energie, is dus ook nog. heel. erg. vermoeiend! …….anderen zijn. ook. wel furieus, maar proberen. die boosheid om te zetten in zo groot mogelijk. ‘verzet’, ondanks. ALLE. . tegenwerking!!!!!

   Like

  • bobzelf zegt:

   lieve dame , de opmerking komt uit rotterdam
   dus is whahaha

   TE STOM OM STAANDE TE NEUKEN

   KUS OME BOB

   OOH MIJN GOD ,, DE KERKGANGERS MORGEN WEER , WHAHAHAHA
   SORRY EPE , EN THE BIBLE BELT .

   Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Zo snel mogelijk eruit !!

  Geliked door 2 people

 7. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/britse-verkiezingen-zwaar-verlies-voor-links-bewijst-dat-burgers-de-communistische-eu-superstaat-afwijzen/

  Britse verkiezingen: Zwaar verlies voor links bewijst dat burgers de communistische EU-superstaat afwijzen

  De boodschap van de monsteroverwinning van de Britse Conservatieven van Boris Johnson en het zware verlies van de sociaaldemocratische Labour Partij is duidelijk: de burgers wijzen klip en klaar de almaar communistischer wordende EU-superstaat af, en willen weer de controle over hun eigen grenzen, economie, wetten en samenleving. De jarenlang met allerlei antidemocratische tactieken uitgestelde Brexit lijkt op 31 januari 2020 dan toch eindelijk door te gaan, al moet daarover nog wel weer een stemming in het parlement plaatsvinden.l

  ‘Extreemlinks schreeuwt en krijst, maar het socialisme is stervende’

  ‘Ondanks al het geschreeuw, lawaai en gekrijs van extreemlinks blijkt dat het socialisme stervende is,’ constateert de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong. ‘De tegenstanders van Brexit deden alles in hun macht om de uitslag van het democratische referendum om de EU te verlaten, te blokkeren. Ze hadden de onbeschaamdheid te beweren dat de mensen te dom zijn en niet begrepen waar ze voor stemden. De politici wilden namelijk doorgaan met het overdragen van soevereiniteit aan Brussel, en sommigen zouden (door het Brexit) hun pensioenen verliezen.’

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  arbo arbonet; Na de Brexit een Nexit ? Was het maar zo eenvoudig ! Willen we een Nexit, dan zullen we eerst Mark Rutte moeten vervangen door Boris Johnson want anders zal het nooit gaan lukken. Nu de VVD zich ook al aangesloten heeft bij het linkse kamp, net als D66, en de PVV gebasht word blijft er alleen het FVD over. Zolang deze OOK niet gebasht gaat worden, wat mijns inziens nooit lang meer kan duren. Ook kan de PVV zomaar opeens geweigerd gaan worden in de tweede kamer, gelijk dit al gebeurde in het Europarlement. De PVV kiezers waren (ondanks de enorme belangen die op het spel stonden) massaal thuis gebleven zo heette het. Maak dat de kat maar wijs. Een Nexit ? Ik zou zeggen; blijf lekker dromen, maar ik blijf liever wakker !

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Wij zijn toch zó benieuwd hoe Rutte de EU-bijdrage van Engeland, (in 2018 al zo’n £9 billion pounds) die nog bovenop de EU-bijdrage van de Pays-Bah komt in februari, zal gaan ophoesten, De Brexit vind op 31 januari plaats, maar Brussel rekent er wel op dat hun riante salarissen en onkostenvergoedingen gegarandeerd zullen blijven, but you can’t squeeze blood from a turnip…….Kom Op Mark, uitknijpen, (anders kom je niet in aanmerking voor een Brussels erebaantje……).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s