CITAAT Greta Thunberg (13-12-2019, Turijn)

Screenshot_36

“Helaas weten we waarschijnlijk de uitkomst al. Wereldleiders proberen nog steeds weg te lopen voor hun verantwoordelijkheid, maar wij moeten er voor zorgen dat ze dat niet kunnen doen. We zullen er voor zorgen dat we ze tegen de muur zetten en ze zullen hun werk moeten doen om onze toekomst te beschermen.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in anarchisme, Barbarisme, Communisme, demoniseren, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme. Bookmark de permalink .

16 reacties op CITAAT Greta Thunberg (13-12-2019, Turijn)

 1. henk verhoef zegt:

  ja de wereld leiders hebben het weer gedaan
  Dat is het mooie van het systeem– je kan altijd een ander de schuld geven

  vooral de jeugd( over de eeuwen heen) gaf/geeft ook altijd de ouderen de schuld van alles
  Vooral de jeugd is tegen verspillen — vooral als ze het zelf gratis door de ouderen in de mik geschoven krijgen== maar eenmaal “groot” willen ze ook alles gratis – ( staken voor meer loon om meer troep te kunnen weggooien /vakantie met v;liegtuidg maar zich zelf mee nemen en ongelukkiug blijven)
  Hoeveel van de huidige jeugd heeft “merkkleding” en mode in de ban gedaan

  mode is namelijk de grootste verspilling die er is– en ze vergeten dat ze ellendeling blijven ook al trek je het duurste aan– meer merkkleding = minder hersen gebruik

  zelfs Greta doet hier aan mee- gesteund door de wereld jeugd-
  \nou ja we wistyen het al– kijk maar naar de verkiezingsuitslagen in de eu

  \ engeland is nog een van de verstandigste landen met een bevolking die een verstandioge keuze gemaakt heeft
  Ze hebben nl een WERKBARE partij gekozen( geeft niet welkke ) maar een die je kan afrekenen op hun prestatie
  in de meeste eu landen moet het tot wel EEN 5 partijtje coALITIES KOMEN
  EN DAN HEEFT BIJ NIET PRESTEREN ALTIOJD DIIE ANDERE DE SCHULD EN DAN KRIJG JE aRIE SLOPPEN DIE HUN ACHTERBAN TEVREDEN STELLEN-[- NET ALS DE MOSLIMS DAT DOEN)
  Mooie vind ik wel– de LINKSE media had geen idee hoe het volk in engeland dacht
  maar zienb nu ineens weer het licht– die rot trump toch — o pardon nu is het bores die het niet goed gaat /kan doen in hun ogen

  en het volk– klagen en volvreten
  deenk dat er vandaag de dag meer mensen dood gaan aan te veeel vreten dan aan klimaatverandering
  en een kerstdineeetje- meer laatste zetje de kist in is dan natuurrampen

  Like

 2. boorzalf zegt:


  Greta Thunberg is heel erg boos!
  Niet op zichzelf of haar eigen generatie… Nee, Greta is boos op óns, de oudere generatie. De generatie die nog geen 5% van de stroom gebruikte, die haar eigen generatie nu gebruikt. Ze is boos op de generatie die bijvoorbeeld glazen flessen melk kochten, om als ze leeg waren, gespoeld en wel weer terug te brengen naar de winkel, waar ze opnieuw werden gevuld. Ze is niet boos op haar generatiegenoten, die je dagelijks ziet met talloze plastic flesjes in hun handen. Ze is ook niet boos op de generatie, die jaarlijks 30 miljoen lege lachgaspatronen en een evenredige hoeveelheid plastic ballonnen op straat weggooit.

  Nee, boos is ze op al die mensen die met de fiets naar hun werk gingen. En bedoel ik zo’n fiets waarop je nog zélf moest trappen en waarop het enige elektrische deel een dynamo was en geen accu! Ze is boos op de generatie die, totdat de straatlantaarns aangingen, buiten speelde. Op de generatie die gemiddeld 14 uur per dag op een elektrisch scherm tuurt, is ze gelukkig niet boos! Ook niet op de talloze malloten die hun drugsafval in de natuur dumpen… nee, ze is boos op de generatie die het tuinafval verzamelde om er compost van te maken… op degene die in een tijd leefde waarin luiers werden schoongewassen, in plaats van gebruik te maken van talloze wegwerpluiers. Toen de mens nog trappen liep en een roltrap en lift nog een rariteit was. Gelukkig is ze niet boos op haar leeftijdgenoten, die dag-in-dag-uit met het laatste modelletje SUV door pappie of mammie van- en naar school worden gebracht… Ik kan nog wel 10 A4-tjes volschrijven, maar ik denk dat ’t wel duidelijk is…

  Gelukkig zal onze generatie langzaamaan verdwijnen. Goed nieuws voor Greta! Dan heeft ze niemand meer om boos op te zijn

  PS : deze tekst en foto zijn niet van mij. Ik heb die even geleend van “dingen des levens”

  Geliked door 9 people

  • guusvelraeds zegt:

   Mooi geschreven. Vroeger waren we werkelijk duurzaam. Niet omdat het hip was en vooral duur maar omdat het normaal was. Nu is duurzaam een status symbool en de ouderen die nu in de verpleeghuizen vertoeven of in hun appartementje de touwtjes aan elkaar knopen omdat de beurs bijna leeg is en de maand nog 10 dagen heeft dat zijn de wereld verpesters geweest want ze stookten steenkool in hun kacheltje en kookten hun prakkie of een tweepits gasstelletje. Dat waren van die groene (hoe symbolisch) die je geleverd kreeg van het gasbedrijf. Maar het groene gas van weleer moet eruit en in de plaats hiervan komt de windmolen en dat wordt vooruitgang genoemd. Mijn tijd zal het duren maar de Greta’s van vandaag komen raar aan het opkijken als het licht echt uitgaat en de windmolens een voor een omvallen.

   Geliked door 2 people

 3. Astrid zegt:

  Greta Trutberg is een door haar linkse moeder [ook zo’n linkse aandachtshoer] omhoog geschoven kudtkind dat zich in rap tempo tot een ware narcist manifesteert. Dat wordt ooit een ‘rude awakening’ voor dit monster in de maak. In feite is ze, zoals zoveel narcisten, slechts een ‘useful idiot’ voor degenen die de geheime belangen hebben. In feite maken die zich dus naast politiek machtsmisbruik ook schuldig aan kindermisbruik. De stiekeme elite die sowieso vaak schuldig blijkt aan kindermisbruik…. Na de fysieke dood zakken al die lieden ‘en masse’ af naar de lagere etherische sferen, waar het licht nooit schijnt. Dat zal ze leren!

  Geliked door 5 people

  • guusvelraeds zegt:

   Linkse aandachtshoer? Wat ben jij netjes in je uitgesproken schrijfsels. Zij is veel eerder een doorgesnoven psychisch compleet uitgewoonde achterbaks energie grootverbruikende communistisch propagandistisch doorgeragde zich met leugens verrijkende een voor de volle winst gaande politiek correcte straat zeug. Met Greta zelf kun je alleen maar medelijden hebben. Zij kan er niets aan doen dat ze mentaal beperkt is en behept met autustisch gedrag puur om te kunnen overleven.

   Geliked door 3 people

 4. ronjaspers zegt:

  De nazi,s (socialisten) gebruikten ook kinderen voor propaganda doeleinden,joseph stalin (communist) ook.

  Like

 5. Doornroosje zegt:

  Greta de kleine (begint met een H) van de klimaatgekken. De Groenen moeten zich de ogen uit hun kop schamen. Ze lopen aan het directe gevaar voorbij. De islamisering.

  Like

 6. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/environment/2019/12/14/greta-thunberg-we-will-put-world-leaders-wall/

  Grietje Thunberg vertelde een menigte in Italië dat “we ervoor zullen zorgen dat we wereldleiders tegen de muur zetten” als ze niet doen wat zij hen opdraagt.

  Op weg naar huis stopte de 16-jarige Zweedse eco-activist en chronisch spijbelaar om een ​​bijeenkomst voor Fridays for Future te houden in Turijn, Italië, waar ze de volledige Fidel Castro ging.

  ‘Tegen de muur’ is vrij algemeen jargon in revoluties, vooral jeugdige revoluties, en de geaccepteerde vertaling betekent executies – heel veel executies, met name vuurpelotons, waarbij de oude leiders permanent worden verwijderd door revolutionairen met een nieuw gezicht.

  Like

  • Lucky zegt:

   Het lijkt me trouwens de hoogste tijd om nu eindelijk eens in te grijpen, wanneer een kind met zo’n groot podium openlijk oproept/aanzet tot een revolutie met executies, is ze een gevaar voor de rechtstaat en de democratie.
   Het lijkt me iig geval zéker strafbaar voor haar en haar ouders/begeleiders.

   Geliked door 1 persoon

  • boorzalf zegt:

   Greta maar eens wegen op de heksen weegschaal in Oude Water, ik weet zeker dat ze te licht bevonden wordt, dus een heks!!!!

   Like

 7. droevige mof zegt:

  Greta, dat wil zeggen haar adviserend personeel, roeit terug: Het was een fatale fout, een verkeerde vertaling uit het Zweeds.
  Ik geloof er niets van, het was een test en een waarschuwing voor haar critici.
  Hier in het verslag staan de e-mails.
  https://www.danisch.de/blog/2019/12/15/greta-die-wand-und-swenglish/

  Like

 8. Bea zegt:

  Die greta moet maar is leren op school Hoe ze niet de mensen moet bedriegen en dat ze niet over het klimaat kan gaan mag ze zo eens spijbelen wat een mislijk kind ook net als die moeder het is bij hun aleen maar geld ze moeten zich schamen die familie dom geval die greta het is een engerd bah zo te doen

  Geliked door 1 persoon

 9. Jack Terrible zegt:

  Ik heb een kunstwerk over Greta en een kunstwerk over Allah op Twitter en Gab.ai gezet; https://twitter.com/JackTerrible/status/1205929834934947849
  https://gab.com/07123/posts/103307879599275755

  Like

 10. J. C. Th. Köhler zegt:

  Denkend aan Greta wil ik het volgende opmerken:

  Met de jeugd van tegenwoordig is niks mis, de óúders van tegenwoordig deugen niet!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 11. Wachteres zegt:

  https://www.ad.nl/buitenland/greta-thunberg-zegt-sorry-na-opmerking-wereldleiders-moeten-tegen-de-muur-gezet-worden~a96f258e/ plu

  s videoGreta Thunberg zegt sorry na opmerking ‘wereldleiders moeten tegen de muur gezet worden’

  VideoDe bekende Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg heeft zich op Twitter verontschuldigd na een opvallende uitspraak die ze deed tijdens een speech in de Italiaanse stad Turijn. Thunberg zei dat wereldleiders ‘tegen de muur moeten gezet worden’. Ze realiseerde zich naar eigen zeggen niet dat die uitdrukking in het Engels wordt geassocieerd met executie door een vuurpeloton.

  ‘Swenglish’

  ,,Gisteren bedoelde ik dat we onze leiders ter verantwoording moeten roepen, maar jammer genoeg zei ik ‘put them against the wall’. Dat is ‘Swenglish: att ställa någon mot väggen’ (to put someone against the wall), en betekent ‘iemand op zijn verantwoordelijkheid wijzen’’’, schreef ze.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s