Jihad tegen het Westen: een heilige plicht

Screenshot_47

(Door: Mattijs Glas)

Jihad is zo oud als de islam zelf

‘Eigen schuld, dikke bult.’ Volgens velen is islamitisch terrorisme op Europese en Amerikaanse bodem uitsluitend te danken aan westerse interventies in islamitische gebieden, zoals het koloniale verleden, de invasie van Irak, of recenter, bombardementen op Syrische doelen. De keerzijde daarvan is dat we door islamitische extremisten met rust worden gelaten als het Westen zich nergens meer mee bemoeit.

Men denkt blijkbaar dat er in de islamitische gebieden vreedzame volkeren woonden die uit het niets een hoop westerse wreedheden op hun dak kregen, dat niet pikten en besloten terug te slaan.

Niets is echter minder waar. Jihad is zo oud als de islam zelf en de huidige aanvallen op het Westen zijn daar een voortzetting van. Om dat duidelijk te krijgen moeten we bij het ontstaan van de islam beginnen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Doorbraak.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Historie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, koran, Mohammed. Bookmark de permalink .

7 reacties op Jihad tegen het Westen: een heilige plicht

 1. Pingback: Politie slaat flinke slag tegen rondtrekkende internationale bendes: 70 arrestaties | eunmask

 2. Jan zegt:

  Zielige moslims

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Die smerige Europese overheden laten doelbewust Europa steeds voller lopen met Islamieten. De Europese bevolkingen willen nog steeds niet terug vechten, op wat zinloze demonstraties na. Bij ons moet bovendien de PVV zijn mond dichthouden van de rest. Zouden er Europeanen zijn die gewapend willen terugvechten, dan vinden ze de politie en justitie tegenover zich. Dat is ook meteen de reden dat de burger geen wapens mag dragen, want dan zouden ze een gevaar vormen voor de kwaadaardige Europese overheden en de moslims natuurlijk, en zou The NWO in gevaar komen. Zou het dragen van wapens wel toegestaan zijn, dan was er al een potentieel c.q. ambitie aanwezig om terug te vechten, zich te verdedigen. Resumerend kan men zeggen dat Europa als verloren moet worden beschouwd. Men kan letterlijk de maanden en dagen aftellen totdat de Sharia een feit geworden is.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Ja, en.er. moeten allereerst. Onze spaarcentjes etc. afgenomen zijn, dus Ook ‘doorgeschoven ’ naar. ELDERS!! via madam Kaag, ……….miljarden naar. SIESTA. VOLKEREN( opdat die rustig blijven??! en de .CHANTAGE. die gepleegd wordt door binnendringers, door van tevoren. met opzet met gammele boten ’zeewaarts’ te KIEZEN. naar. die. ‘makke’
   EUROPEANEN!!!!!!!…….<~<~<~<~<~<~<

   Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Jammer genoeg lopen er in Italië en België nog een hele hoop linkse stomkoppen rond die totaal NIET weten wie nou hun ware vrienden en vijanden zijn en op een zeer huichelachtige manier daartegen protesteren! Lees daar deze twee verhalen maar eens over:

  1. 250-tal ‘Sardienen’ betogen tegen Salvini en populisme op Albertinaplein

  Op het Albertinaplein in Brussel hebben verschillende tientallen (linkse) mensen zich zaterdagnamiddag verzameld om te protesteren tegen het populisme, tegen extreemrechts, en tegen de voormalige Italiaanse vicepremier Matteo Salvini en natuurlijk weer NIET tegen de radicale islam, het linksextremisme en de EU-elite! Ook in verschillende andere Europese en Italiaanse steden kwamen betogers op straat. “Dit is ons plein, niet dat van de extremisten, de populisten en de fascisten”, klinkt het bij de betogers die blijkbaar liever overheerst willen worden door de jihadisten die ze totaal als ongevaarlijk beschouwen!
  De beweging van de ‘Sardienen’ ontstond net een maand geleden, naar aanleiding van een toespraak van Matteo Salvini in Bologna. Een ‘flash-mob’ van tegenstanders had toen 12.000 mensen op de been gebracht, veel meer dan de organisatoren gehoopt hadden. Daarop werd de sardine (deze vissen worden echter door talloze zeedieren en vogels als maaltijd beschouwd) als symbool gekozen voor de nieuwe beweging, naar analogie met de gekende uitdrukking over sardienen in blik.

  “Onze boodschap is universeel”, zeggen de betogers. “Wij zijn solidair, wij willen onze medemens helpen, wij zijn mensen en over menselijkheid valt niet te onderhandelen. We zijn inclusief, we geloven in de integratie van mensen en culturen, we zijn pacifisten, niet-gewelddadig, en feministisch want er is geen rechtvaardige samenleving mogelijk zonder echte gelijkheid tussen de geslachten.”
  Gaan ze dan soms daar in Brussel allerlei jihadisten en moslimextremisten in hun huizen opnemen, dezen bedelven onder bloemen, bonbons, chocolade, taarten, (alcoholvrije) wijn, brood, zout etc. en hierna allemaal een gratis bad en bed aanbieden? Als ze dat inderdaad proberen zal de vreugde maar van korte duur wezen!

  “Bovenal zijn we antifascisten”, gaan ze verder. “Wij brengen een boodschap van hoop, wij geloven in echte, ernstige politiek, en die politiek willen we steunen. De politieke taal van de voorbije jaren willen we niet meer, wij willen een boodschap van pacifisme, solidariteit, altruïsme, en we hopen dat politici die het ernstig menen onze boodschap horen en uitdragen.”
  Jammer genoeg voor hen luisteren miljoenen Europeanen niet meer naar die linkse huichelaars in de politiek omdat ze er niets anders dan een zooitje van hebben gemaakt!

  2. Tienduizenden ‘sardientjes’ betogen in Rome tegen politiek van de haat

  Protestbeweging Met zijn harde uithalen naar immigranten leek Matteo Salvini van de Lega het publieke debat in Italië te domineren. Nu klinkt er aan de andere kant „een alarmkreet en een teken van hoop”.
  Voor Italie is en anders totaal GEEN hoop meer als dat hele land wordt overspoelt met miljoenen “asielzoekers, vluchtelingen en moslims” die namelijk geen greintje dankbaarheid gaan vertonen naar hun zogenaamde linkse vriendjes, oftewel de ‘sardientjes’!

  Mattia Santori weet tegen half vijf dat nu hét moment komt voor de samenvatting in het journaal. Wat willen ze nu eigenlijkprecies , die ‘sardientjes’? Een maand geleden organiseerde Santori met drie vrienden in Bologna een protest tegen de ‘politiek van de haat’.
  In recordtijd haakten andere Italiaanse steden aan, en op deze zaterdag is in Rome de eerste nationale bijeenkomst en daar zullen ze vast NIET protesteren tegen de haat van de radicale Imans en de EU-politici die de Europeanen allang beschouwen als stom melkvee en die ze helmaal in hun greep willen houden!

  Tienduizenden mensen staan te luisteren op de piazza San Giovanni in de Italiaanse hoofdstad. Santori heeft zijn toespraak uitgeprint en leest voor, de velletjes papier in zijn linkerhand. Met een livestream kijkt internet mee. „We realiseren ons dat we op een bepaald moment met voorstellen moeten komen”, zegt hij. Maar als hij aan zijn lijstje begint, mompelt hij eerst een drieletterwoord en dan: „We waren er niet klaar voor.”

  Gedemoraliseerd

  Het lijkt de mensen in het Romeinse herfstzonnetje niet te deren. Al improviserend heeft Santori een snaar geraakt. „Al een hele tijd en met heel veel mensen waren we aan het wachten op iets, iemand als jullie”, zegt journalist en schrijfster Marida Lombardo Pijola in een blog op de website Huffington Post.
  Op een alternatief voor het populisme en de immigrantenhaat van Matteo Salvini en zijn partij Lega. De centrum-linkse Democratische partij lijdt aan aderverkalking. De Vijfsterrenbeweging voert een zwalkend beleid en regeerde tot augustus zelfs met Salvini.
  Blijkbaar zijn die ‘sardientjes’ zo naïef en goedgelovig dat voor hun meer geldt dat ontkend juist bemind maakt en je vreemdelingen altijd kunt vertrouwen!

  Dit is een „ethische revolutie’’, zegt Lorenzo Donnoli, die in Ferrara een sardientjes-bijeenkomst heeft georganiseerd. „Het is een alarmkreet en een teken van hoop’’, roept Santori in zijn toespraak. „Deze sardientjes hebben de vensters opengegooid en licht laten binnenkomen bij de mensen die gedemoraliseerd thuis waren gebleven’’, zegt de activistische programmamaker Michele Santoro.

  De afgelopen vier weken zijn er veel verwachtingen over politieke vernieuwing geprojecteerd op deze sardientjes – het symbool is gekozen omdat bij het begin in Bologna de mensen erg dicht op elkaar moesten staan. Het levert allerlei woordspelingen op, zoals „De sardientjes bijten niet”, wanneer Salvini het aas van migrantenhaat uitgooit. Maar dat overal in Italië duizenden, tienduizenden deel nemen aan dit soort manifestaties, illustreert vooral een diffuus gevoel van onbehagen, een wens om andere geluiden te laten horen, geen overeenstemming over een politiek programma.

  Weg met Salvini

  Het lijstje dat Santori voorleest, is samen te vatten als: ‘weg met Salvini!’. De Legaleider is in de peilingen en bij de Europese verkiezingen de dominante figuur in de Italiaanse politiek, ook al zit hij sinds augustus in de oppositie.
  We willen geen verbaal geweld meer, zegt Santori. We willen ministers die besturen en niet permanent op campagne zijn en via sociale media communiceren. We willen heroverweging („intrekking”, roepen mensen) van het decreet dat een harder beleid tegen immigranten behelst. We willen geen populistische leugens meer.”
  en ze willen dus natuurlijk WEL al de leugens, bedrog, onderdrukking en bemoeienis uit Brussel hebben waardoor talloze italianen aan de bedelstaf raakten! Dat soort idioten weten gewoon niet eens wat ze nou ECHT willen!

  Het is geen protest tégen de politiek, zoals bijvoorbeeld de Vijfsterrenbeweging is begonnen. De meeste demonstranten zijn links. Aan het begin van de manifestatie in Rome zongen ze het partizanenlied Bella Ciao – en daarna het volkslied. „We geloven in de politiek en in politici met een hoofdletter P’’, schreven Santori en zijn vrienden op Facebook.
  En dus geloven ze nog steeds een hele hoop linkse mooipraters en voor hen geldt dan ook: “Veel beloven en weinig geven doet een gek in vreugde leven!”

  Namen, partijen worden daarbij niet genoemd. Het blijft ook na de bijeenkomst in Rome een open vraag wat er met dit enthousiasme gebeurt. Zondag komen de organisatoren van de verschillende Italiaanse steden bij elkaar om die vraag te bespreken.
  „We zijn geen partij en het is niet onze bedoeling er een op te richten’’, zei Santori eerder deze week tegen website TPI. „Een deel van Italië denkt het liefst met de buik, een deel met het hoofd. Wij hebben geprobeerd een antwoord en een identiteit te geven aan wie met het hoofd wil redeneren, maar in de afgelopen jaren daarvoor geen enkele gesprekspartner heeft gevonden.”
  Hopelijk verdwijnt die hele huichelachtige protestbeweging van ‘sardientjes’ daar in Italië omdat die in staat zijn om zichzelf totaal naar de knoppen te helpen!

  Geliked door 1 persoon

 5. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/12/16/marokkaanse-bendeleider-ridouan-taghi-aangehouden-in-dubai/

  Marokkaanse bendeleider Ridouan Taghi aangehouden in Dubai
  Zware slag voor Mocro maffia

  De Dubai Police heeft maandag 16 december in Dubai de voortvluchtige Ridouan Taghi (41) in een woning aangehouden. Dit gebeurde in nauwe samenwerking met de Nederlandse politie en het Openbaar Ministerie (OM). Hij wordt onder meer verdacht van betrokkenheid – als opdrachtgever – bij verschillende moorden. Dat meldt de Nederlandse politie maandag. Lang wist hij onder de radar te blijven, maar inmiddels is hij hét gezicht geworden van de nieuwe, heersende generatie in het Nederlandse misdaadmilieu. Een generatie die zich manifesteert in opeenvolgende golven van zeer grof geweld

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s