Multiculturalisme, klimaatwaanzin en klimaatidioten

clim3-zadnja

(Door: “Balkanske priče”)

We leven in een tijd van idioten. Klimaatidioten maken u wijs dat u de oorzaak bent van de opwarming van de aarde. Echter niet de mens, maar de natuur regelt het aardse klimaat, al miljoenen jaren. Volgens de geleerden is het sinds 1840 bijna een graadje warmer geworden (echt meten kunnen we nog maar heel kort). Soms wordt het een beetje warmer, soms wordt het kouder, en zo is het altijd geweest en zo zal het altijd wel blijven. En de lucht om ons heen bestaat uit kleine deeltjes die je niet kunt zien. De meeste deeltjes heten stikstof. Daar groeien plantjes van. Iets minder deeltjes heten zuurstof. Daar kunnen jij en alle andere mensen en dieren door leven. En dan is er nog een klein beetje CO2. Heel weinig!…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", belangenverstrengeling, Desinformatie, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaat, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Multiculturalisme, klimaatwaanzin en klimaatidioten

 1. Rensk. zegt:

  De zogenaamde ¨macht¨ van het proletariaat is nu veranderd in de macht van het klimaat. Alles is daarbij geoorloofd ook miljoenen doden. Timmermans: we gaan alles eerlijk verdelen met name de arme landen, die het meest last hebben van het klimaat. De geschiedenis laat zien dat men de wereld nooit gelijk zal krijgen. Wat trouwens Timmermans aan zn vette reet zal roesten of de arme landen geholpen worden of niet, Het bekt alleen zo lekker sociaal. Het bekte ook zo lekker sociaal toen Lenin de macht aan het proletariaat uitriep. Nou we weten allemaal waar uiteindelijk die macht naar toe ging. NIet naar het proletariaat. Net als als die miljarden, die naar Afrika verdwenen zijn. Heeft ook niks opgeleverd. Timmermans rot op naar Afrika en ga met je geld dikke nergerinnen verwennen. Die houden er wel van als er een zak met geld achter zit!

  Geliked door 7 people

  • Lars024 zegt:

   Dit is puur en alleen het uitvoeren van horror VN Agenda 2030: onder het MOM van ‘duurzaamheid en klimaat’ worden desastreuze maatregelen genomen ter depopulatie a.k.a. decimering van de mensheid, beginnende met de immer slaafse (West-)EU.

   Wat resulteert in -uiteindelijk- een eenwereldregering (NWO) voor de resterende ca. 0,5 miljard mensen, bestaande uit 1% puissant rijke elite en 99% werkslaven, die net slim genoeg zijn om te werken en net dom genoeg om zich niet hiertegen te verweren. Kalergi-plan 2.0.

   Wat hoop ik dat woensdag 18 december de boeren-bouwers-burgers acties mensen wakker zullen maken en effect zullen sorteren! Het eerste belangrijke punt hierbij is onmiskenbaar een zo snel mogelijke NEXIT. Weg uit het dictatoriale EU-gedrocht!

   Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   Die dikke negerinnen zullen dat wel helemaal best vinden, echter die smerige vetklep Timmerfrans gun ik die lol niet.

   Like

  • Ik heb de Youtube video zitten bekijken die onderaan in het artikel staat en ook daarin wordt weer duidelijk gemaakt dat die hele klimaathoax in het leven is geroepen om de politiek een reden te geven om de burgers hun laatste geld af te nemen.

   Geliked door 2 people

 2. Lucky zegt:

  Als alléén de jeugd had mogen stemmen….

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Weet niet meer precies hoe het citaat ging maar ik geloof dat dit in de buurt komt;
   Als je jong bent en geen socialist dan heb je geen hart, als je volwassen bent en je bent nog steeds socialist dan heb je geen hersens.

   Like

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Moeilijk artikel om een reactie op te geven want u stipt meerdere problemen aan.
  Allereerst de klimaatgekte, daar kunnen we kort over zijn, het is de totale arrogantie te denken dat wij invloed uit kunnen oefenen op het weer, laat staan op het klimaat.
  Dat gezegd hebbende denk ik wel dat we eens wat meer aandacht zouden moeten geven aan hoe we hernieuwbare energie kunnen ontwikkelen en hoe we met ons afval omgaan.
  Het is van de gekke dat we nog steeds geen werkbaar alternatief hebben voor al het plastic en dat zou onderhand best wel eens prioriteit mogen krijgen. Helpt dat tegen een veranderend klimaat ?
  Nee geen ene mallemoer, maar op de huidige manier maken we er wel een flinke bende van.

  En dan komen we bij de stikstof en PFAS crisis die geen echte crisis is maar een papieren crisis.
  Onder Rutte zijn er normen ingesteld die eigenlijk niet te handhaven waren, vervolgens kwam er een splintergroepering genaamd Urgenda waar nog nooit iemand van gehoord had.
  Deze fanatici hebben rechtszaak aangespannen en gewonnen.
  Compleet idioot dat men daar een rechter over laat beslissen.
  Het waren politieke besluiten waarbij onvoldoende was aangegeven dat het een streven was en geen deadline.
  Onder nota bene een VVD coalitie werden in vergelijking met ons omringende landen een veel te vergaande maximale waarde werd toegekend.
  Als je zegt dat na te streven is er niks aan de hand, dan kun je achteraf altijd nog sorry zeggen, en als er een ding is waar Rutte goed in is…. nietwaar ?
  Maar nee, hij maakte de onvergeeflijke fout het als absoluut door te voeren, daar mocht niet aan getornd worden, niet slim ? Nou dat is het understatement van het jaar !!
  Maar omdat het een papieren crisis is maakt dat ook de oplossing simpel, opnieuw de waarden uit laten rekenen en de huidige regels vervangen door wat meer uitvoerbare.
  Oh ja, dan hadden we ook nog de migratie en het mislukken van de multiculturele samenleving, nou die doe ik dan een ander keertje 😀

  Geliked door 2 people

 5. Ik ben het hartgrondig eens met deze uitleg. Ook ik heb eens de stikstof hype ondee
  r de loup gelegd, en ik kom tot dezelfde conclusie. We worden bang gemaakt voor een hoop ellende die niet bestaat, maar die wel heel lucratief is voor de , veelal linkse, klimaartdramners. Bovendien is het doel helemaal niet gericht op het klimaat , maar is het genereren van MILJARDEN aan geld de hoofdmoot. De mensen worden straal voor de gek gehouden en bang gemaakt, alleen maar om zoveel mogelijk geld binnen te harken voor eigen gewin. Ik durf bijna te stellen dat de klimaatdrammers alleen maar uit zijn op geld, geld en nog eens geld
  De groene, linkse FIRMA LIST EN BEDROG is weer lekker bezig en de mensen laten het gewoon gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/12/duitse-partij-wil-automatisch-asiel-in-stellen-voor-klimaatvluchtelingen-voorstel-die-grunen-voorbode-voor-nederland/

  Duitse partij wil automatisch asiel in stellen voor ‘klimaatvluchtelingen’. Voorstel Die Grünen voorbode voor Nederland?

  Het voorstel komt van Claudia Roth – die tevens ook vice voorzitter is van het Duitse parlement – die van mening is dat wanneer klimaatvluchtelingen naar Duitsland komen, zij direct asiel moeten krijgen. Niet alleen Duitsland, ook andere ontwikkelde landen moeten de deuren wijd openzetten voor deze ‘klimaatvluchtelingen’.

  Geliked door 1 persoon

 7. Wil Ik toch nog even een artikel plaatsen wat van Climatgate.nl komt waarin gewoon duidelijk gemaakt word dat de groene miljardairs de grote winnaars zijn van het hele klimaatgebeuren.En je kunt het niet bedenken maar het zijn hoofdzakelijk Zweedse miljardairs die Greta Thunberg pluggen om de mensen de klimaathoax door de strot te drukken waarbij veel geld verdiend word.
  Kijk vooral even naar de video’s onder aan het artikel.
  Duidelijk is dat de politiek aan het handje loopt van deze miljardairs.
  Zelfs Canada waar in de wet staat dat kinderen als Thunberg niet gebruikt mogen worden voor dit soort praktijken licht de hand met deze wet.
  Daarbij laten bestuurders hun electrische bolide betalen door Jan Lul de arbeider.

  Vaak wordt klimaatsceptici verweten dat zij de marionetten van de fossiele brandstoffenindustrie zouden zijn en dat zij grote sommen geld krijgen toegeschoven voor hun activiteiten om de belangen van die industrietak te verdedigen.

  Bij nader onderzoek blijkt dat niet het geval te zijn en blijkt dat juist de klimaatalarmisten over grote propagandabudgetten beschikken, niet alleen gefinancierd door overheden, maar ook door groene biljonairs – het ‘grootkapitaal’ dus.

  Deze financiers werken voornamelijk achter de schermen en het vergt veel onderzoek om er achter te komen hoe de geldstromen lopen.

  https://www.climategate.nl/2019/12/groene-biljonairs-achter-greta-thunberg/

  Like

 8. Als je dan echt wilt weten hoe ver de linkse maffia wil gaan om heel Europa naar de kloten wil helpen is het zaak om de ideeen van de groenen in Duitsland eens onder de loep te nemen.
  De andere Duitse partijen zijn het er niet mee eens maar geloof me maar dat na een jaartje drammen het gewoon doorgedrukt gaat worden.

  Duits plan: ’automatisch asiel klimaatvluchteling’

  BERLIJN – De partij Die linke in Duitsland vindt dat ’klimaatvluchtelingen’ automatisch asiel moeten krijgen.

  Dat voorstel doet Claudia Roth van de partij, die 9% van de stemmen haalde tijdens de laatste verkiezingen, in Bild. Roth is vice-voorzitter van het Duitse parlement.
  De linkse partij vindt dat als klimaatvluchtelingen naar Duitsland komen, ze ook direct een Duits (en dus EU-)paspoort moeten krijgen. Ook andere ontwikkelde landen zouden de deur wijd open moeten zetten voor deze groep. De Groenen schatten dat tot 2050 zo’n 140 miljoen mensen ontheemd zullen raken vanwege het klimaat.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/336081077/duits-plan-automatisch-asiel-klimaatvluchteling

  Like

 9. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/12/16/germany-urgently-seeking-more-migrants-from-outside-european-union/

  Germany ‘Urgently Seeking’ More Migrants From Outside European Union
  Duitsland ‘zoekt dringend’ meer migranten van buiten de Europese Unie

  BERLIN (AP) – Chancellor Angela Merkel is meeting top German business and union officials on Monday to discuss how to attract skilled workers from outside the European Union as the country tries to tackle a shortfall of qualified labor.

  Legislation is due to take effect March 1 making it easier for non-EU nationals to get visas to work and seek jobs in Germany. Arrangements currently applied to university graduates are being expanded to immigrants with professional qualifications and German language knowledge.

  Nl:
  BERLIJN (AP) – bondskanselier Angela Merkel ontmoet maandag top Duitse bedrijfs- en vakbondsfunctionarissen om te bespreken hoe geschoolde werknemers van buiten de Europese Unie kunnen worden aangetrokken terwijl het land een tekort aan gekwalificeerde arbeidskrachten probeert aan te pakken.

  De wetgeving is van kracht vanaf 1 maart, waardoor het voor niet-EU-onderdanen gemakkelijker wordt om een ​​visum te krijgen en werk te zoeken in Duitsland. De regelingen die momenteel worden toegepast op universitair afgestudeerden worden uitgebreid tot immigranten met beroepskwalificaties en kennis van de Duitse taal.

  Like

 10. L zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5151064/groenlinks-duitsland-automatisch-asiel-voor-140-miljoen-klimaatvluchtelingen/

  GroenLinks Duitsland: automatisch asiel voor 140 miljoen ‘klimaatvluchtelingen’

  En wel op uitnodiging van Die Grünen. Claudia Roth, een van de zes vice-voorzitters van het Duitse parlement zegt namens haar partij dat “als klimaatvluchtelingen naar Duitsland komen, ze ook direct een Duits (en dus EU-)paspoort moeten krijgen. Ook andere ontwikkelde landen zouden de deur wijd open moeten zetten voor deze groep. De Groenen schatten dat tot 2050 zo’n 140 miljoen mensen ontheemd zullen raken vanwege het klimaat.” We kunnen meestal niet eens aantonen of iemand wel werkelijk door een oorlog ontheemd is geraakt, laat staan door een bepaalde droogte/overstroming én toon dan nog maar eens aan dat het door ‘klimaatverandering’ komt,

  Like

  • Niet zo moeilijk L als je even de timing bekijkt.
   Merkel heeft vandaag de Duitse top van de industrie gesproken en die komt dan met het lulverhaal dat er techneuten van buiten Europa moeten komen (zie voorgaand bericht van Lucky)
   Daar moet natuurlijk een beetje rugdekking voor zijn en dan komt een Claudia Roth met dit kwats verhaal.
   Zo werkt het kartel nou eenmaal.
   Zo’n kartel is eigenlijk zo doorzichtig als pas gezeemd glas.

   Like

 11. Jan zegt:

  Het gedonder van de terroristen begint weer

  The Ground Zero Mosque Project Is Back

  The news was buried under two dense paragraphs and five large photos in an article in New York YIMBY about a different project: “Construction has also yet to begin on 51 Park Place, which is slated to become a 71-foot-tall, 16,000-square-foot Islamic cultural center.”  The infamous Ground Zero Mosque project, a long buried effort to build a triumphal mosque at the site of the worst jihad terror attack in American history, is back.

  Construction has yet to begin, but it will: the shady developer behind the Ground Zero Mosque scheme, Sharif El-Gamal, has been working to build this sinister structure for years.

  …….
  https://www.americanthinker.com/articles/2019/12/the_ground_zero_mosque_project_is_back.html

  Like

 12. Jan zegt:

  Labour wijf Jo Swinson kan geen definitie geven van vrouw. Hilarisch

  Like

 13. Jan zegt:

  Het zwakzinnige kind Thunberg en haar gewillige idioten

  Like

 14. Lucky zegt:

  Over de censuur en het bizarre woordgebruik in de media, na de moord op de Duitse brandweerman.

  Like

 15. Jan zegt:

  Klimaatgek en presidentkandidaat Warren arrivert met prive-vliegtuig, probeert zich te verstoppen

  Climate change cult leader Elizabeth Warren warned people in September that we only have 11 years left to cut emissions in half or the world will end.

  “We’ve got, what? 11 years Maybe…to cut our emissions in half,” Warren said during a CNN climate change town hall in September.

  Elizabeth Warren is your typical hypocritical leftist: rules for thee, but not for me.

  Like

 16. Jan zegt:

  Hoe redt je het klimaat? Pleeg collectief zelfmoord. Wordt aanbevolen door deze mevrouw, herstel. idioot

  Geeft colleges filosofie (hahaha) aan de Anglia Ruskin Universiteit in Cambridge, GB
  (ook daar is men geschift en stelt een universiteit niets meer voor)

  Patricia MacCormack has published extensively on feminism, the philosophies of Deleuze, Guattari, Lyotard, Serres and Bataille, posthuman theory, teratology, animal rights, European horror films, chaos magick, Lovecraft and other trajectories of alterity.

  Like

 17. Jan zegt:

  De klimaatgekkies weer op pad, nu in downunder

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s