Ook u lijdt onder het politieke wanbeleid!

Screenshot_41

(Door: “Elise Nijmegen”)

Justitie meldt te weinig incidenten met asielzoekers, zo zegt onderstaand artikel. De vraag is natuurlijk waarom dat gebeurt… Heeft het te maken met resolutie 1743? Of met het Pact van Marrakesh? Opgelegde politieke correctheid? Staatssecretaris Ankie Broekers-Knol van Justitie en Veiligheid heeft dat bevestigd aan de Tweede Kamer. Het zou komen doordat er iets misging met de rekenmethode. Iets wat we al vaker gezien hebben. Rekenen zijn ze in Den Haag en bij de instituten die de berekeningen over metingen doen niet zo goed in….
https://ejbron.wordpress.com

Door het afbraakbeleid van de Rutte-kabinetten, die mijns inziens internationale plannen voor het zogenaamde grotere belang belangrijker vinden dan het welzijn en de veiligheid van de Nederlanders, zijn er in bijna elke sector in ons land tekorten ontstaan waar u, in welk hokje u ook geplaatst bent, last van heeft.

Drie huisartsen doen hun verhaal over de schrijnende toestanden ontstaan uit politiek wanbeleid. Huisartsen leuren tegenwoordig met patiënten om ze in de thuiszorg, de GGZ of een verpleegtehuis te krijgen. Zelfs als een patiënt suïcidaal is, moet er gewacht worden. Huisartsen-actiecomité “Het roer moet om” spreekt zelfs van een onhoudbare situatie. Het is een wirwar aan thuiszorgorganisaties, een dichtgeslibde GGZ, er is een gebrek aan plekken waar ouderen kunnen herstellen en een groot tekort aan wijkverpleegkundigen. Artsen bellen en mailen zich suf en verspillen daarmee kostbare tijd en het kost mensenlevens. Wat zou ik toch graag gehad hebben dat de Tweede Kamer wat meer naar Fleur Agema had geluisterd…
www.parool.nl

Al die mooie “duurzame groene ideeën” blijken vaak nogal ondoordacht en de gevolgen en de lange termijn consequenties zijn vaak ook niet onderzocht door de belanghebbenden. Zonnepanelen zijn ook zoiets. Onderstaand artikel laat ons weten dat zonne-energie een zwakke en onbetrouwbare energievoorziening is aangezien we 1521 zonuren hebben in Nederland en dat is minder dan bijvoorbeeld aan de Zuid-Spaanse Middellandse Zeekust, waar ze er 2558 hebben.

Meer dan 80% van de zonnepanelen wordt gemaakt in China. Eén vierkante meter zonnepaneel kost 250 kilo steenkool met als gevolg een grote CO2-uitstoot. In 2023 moet zo’n 20 vierkante kilometer Nederlands water bedekt zijn met 8 miljoen zonnepanelen. Waanzin als je het mij vraagt, aangezien dat een zeer negatief effect gaat hebben op het leven in de zee. Zonnepanelen bevatten lood, cadmium en andere giftige chemicaliën en kunnen niet gerecycled worden zonder ze volledig uit elkaar te halen. China heeft, net zoals vele andere landen, nog geen idee wat het gaat doen met, naar schatting, 20 miljoen ton afval in 2050 van de zonnepanelen…
www.sypwynia.nl

Zo is het ook met 5G, de belangen van de aandeelhouders gaan voor de gezondheid van mens en dier. In onderstaande video ziet u hoever de cover-up gaat. De gemeente Gateshead, Engeland, wil niet eens een geautoriseerde wettelijke brief aannemen. Iedereen in het gemeentehuis verdwijnt, van de receptionisten tot de gemeenteraad. Er is duidelijk iets niet in de haak als het gaat over 5G. Niemand wil aansprakelijk zijn en zelfs verzekeringsmaatschappijen verzekeren bedrijven met 5G niet meer.
https://youtu.be

De waanzin waarin we nu leven, is lang geleden al bedacht in de Club van Rome. Ann Bressington uit Australië legt het uit. Van de Club van Rome naar de Verenigde Naties en Agenda 21. Agenda 21, de religie van de zogenaamde opwarming van de aarde.
https://youtu.be

Wat de EU voor ons in petto heeft, liegt er niet om. De “Green Deal”, die bijna identiek is aan Agenda 21 van de VN, zorgt ervoor dat we onze zelfredzaamheid kwijtraken en afhankelijk worden van dictatoriale instituten die ons zullen dicteren hoe we moeten leven, waar we wonen, wat we eten, wat we drinken, wie het voedsel maakt enz. De wereld in handen van groot-kapitalisten, die blijkbaar communisme boven vrijheid verkiezen voor de mensheid.

In onderstaand artikel staan veel voorbeelden van wat nog gaat komen in deze klimaatdictatuur.  Financiële repressie is een overdracht van rijkdom van particulier naar staat. Een laag rentetarief van de bank van de EU, de ECB, zorgt ervoor dat spaarders en burgers geleidelijk worden onteigend ten gunste van de staat. Er is een oorlog tegen cash geld gaande en iedereen die het nog gebruikt wordt gedemoniseerd, want alleen zogenaamde terroristen, criminelen, belastingontduikers en onbetrouwbare mensen gebruiken, zo wordt gezegd, cash geld, maar het gaat allemaal om controle.

Alle transacties moeten zichtbaar zijn en ongecontroleerde opnames van cash hebben limieten, zo laat het artikel zien, en die zijn in vele landen al verlaagd. De EU wil nu voor september 2020 dat alle lidstaten, hopelijk zijn we dan uit de EU, hoe eerder hoe beter, centrale automatische mechanismen gaan instellen waarmee houders van bank en betaalrekeningen en houders van kluisjes kunnen worden “geïdentificeerd”. En aangezien het EU-recht altijd boven het nationale recht gaat, zal dat gaan gebeuren. Nederlanders zijn de Grieken van Noord-Europa, omdat ze de hoogste private schuld per hoofd van de bevolking hebben.
www.focus.de

Uit de EU stappen, en de VN, is hoogstnoodzakelijk, aangezien die ons financieel uitkleden om de aarde, die niet gered hoeft te worden, “te redden”. Die ons miljoenen inboorlingen brengen die, zo zien we door heel Europa, geen respect hebben voor ons land, onze gebruiken, hele andere normen, waarden en normaliteit hebben en die vele brute gewelddadige criminele feiten plegen.

Met al die miljarden die we dan besparen aan lidmaatschapsgelden, subsidies en “noodfondsen” kunnen we ons land weer opbouwen, de ziekenhuizen openen, bejaardenhuizen terugbrengen, tekorten oplossen, achterstallig onderhoud aan infrastructuur herstellen, salarisverhogingen geven, materiaal voor het leger en speciale eenheden aanschaffen en de armoede bestrijden, die onder de Rutte-kabinetten gestaag is door gestegen… De Rutte-kabinetten hebben ons land afgebroken en zonder Rutte-III, dat heilig gelooft in de EU/VN-klimaatideologie, kunnen de boeren weer boeren, de vissers weer vissen en de bouwers weer bouwen.

Laten we van 18 december een nationale stakingsdag maken, net zoals de Fransen hebben gedaan. Ga de straat op en steun de hoognodige revolutie!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Ook u lijdt onder het politieke wanbeleid!

 1. koddebeier zegt:

  Volk verlakkers, leugenaars, graaiers, stuntelaars,incompetent, kneusjes en oplichters.

  Geliked door 2 people

 2. Steven zegt:

  …Alleen bij de belastingdienst kunnen ze GOED rekenen…in jou nadeel!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Eppo zegt:

  Ze stemmen toch Zelf elke weer met volle overtuiging op deze Clubs die ze met nog meer afbraak en Murkenmeuk op en afscheept.

  Geliked door 1 persoon

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  Leuker kunnen we het niet maken. Wel duurder…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 5. Tineke zegt:

  Blij met je up-dates ”Elise Nijmegen”

  Geliked door 1 persoon

  • M.A.L. Sion zegt:

   Beste Tineke.
   Dit is niet om blij van te worden.
   Je wordt er WAKKER van en dat is iets anders !!!

   Like

   • Tineke zegt:

    Klopt M.A.L. Sion.
    Ik ben al jaren wakker,maar ben” blij “met de bijdrage van “Elise” om steeds meer mensen wakker te schudden !
    Beter zo ?

    Like

   • Harry zegt:

    Vrouwen kun je soms al blij maken met een dode mus , Malsion .
    Anders wel met een loze belofte .
    Of met een compliment .

    Nou heeft Tineke het geluk dat ze er héél goed uitziet , dus die zal in dat opzicht voor dát soort complimenten inmiddels wel immuun zijn .
    Die eerste twee , daar trapt ze misschien nog wél in . 😋

    Geliked door 1 persoon

 6. Pingback: Ook u lijdt onder het politieke wanbeleid! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s