Britse moslims bereiden zich voor om het VK te verlaten nadat Boris Johnson de verkiezingen heeft gewonnen

Screenshot_87

MOSLIMS die in Groot-Brittannië wonen, zijn begonnen met het verlaten van het VK vanwege de angst voor hun ‘persoonlijke veiligheid’ nu Boris Johnson vijf jaar premier wordt.

Metro UK Onder hen is het hoofd van een moslim liefdadigheidsinstelling Manzoor Ali, die zei dat hij bang was voor de ‘toekomst van zijn kinderen’. ‘Ik ben bang voor mijn persoonlijke veiligheid, ik maak me zorgen over de toekomst van mijn kinderen.’

Het komt nadat de premier (door moslims) werd beschuldigd van ‘islamofobie (angst voor de islam is geen irrationele angst) en racisme’ (welk ‘ras’ is de islam?) na een aantal controversiële opmerkingen die hij in het verleden maakte, waaronder zijn opmerkingen in een Spectator-artikel uit 2005 waarin hij beweerde dat het alleen ‘natuurlijk’ was dat het publiek bang was voor de islam.

Lees verder>>>
(h/t W.C.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Religie van de vrede", belangenverstrengeling, demoniseren, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

54 reacties op Britse moslims bereiden zich voor om het VK te verlaten nadat Boris Johnson de verkiezingen heeft gewonnen

 1. Corné zegt:

  De linkse kerk vrijwilligers staan al in de startblokken om ze in Nederland te verwelkomen!

  Geliked door 3 people

 2. Steven zegt:

  “Manzoor Ali, die zei dat hij bang was voor de ‘toekomst van zijn kinderen’. ‘Ik ben bang voor mijn persoonlijke veiligheid, ik maak me zorgen over de toekomst van mijn kinderen.’”

  Kan hij en ik hoop nog veel meer ook eens ervaren hoe WIJ ons moeten voelen met al die keel doorsnijders in het land. Maar dat telt vast niet, want dan heet het gewoon…’RACIST’.

  Geliked door 5 people

 3. Marc zegt:

  Nou zeg, zo zie je maar weer wat een -exit allemaal voor moois teweeg brengt: nazi’s on the run!

  Geliked door 4 people

 4. rottenpikwick zegt:

  Allahtonen op de vlucht kunnen zo naar Lullekkerlandje aan de Noordzee koersen! Elke relivluchtling wordt hier met open armen/ogen onthaald en krijgt automatisch ‘het papiertje’. Want SIELUGHHHHH……

  Geliked door 3 people

  • Thomasson zegt:

   @rottenpkwick. Als de Allahtonen uit de VK massaal onze richting zouden rennen, springen de geld-vampieren van links een gat in de lucht. Nu zijn al bijna 2 miljoen Nederlanders die geen kant meer uit kunnen (RADAR van gisteren over huurhuizen). Als de Allahtonen zouden erbij komen, zou half Nederland onder de brug moeten slapen. Op deze wijze zal links de boel sneller ontvolken en grof geld eraan verdienen.

   Like

 5. benkok zegt:

  Moslims verlaten Engeland? Hartelijk welkom in de EU, toch ? Weer een sloot hoog opgeleide immigranten er bij.
  Maar misschien toch liever naar een echt moslimland, waar men elkaar onderdrukt en de haat naar niet-moslims kan uitkrijsen, want de koranallah is de allerhoogste afgod en Mohammed de ultieme moslim, polygamist, pedofiel, moordenaar, verkrachter.
  Het is echter een opdracht voor moslims om zoveel mogelijk landen in jihad te veroveren, dus ik verwacht dat ze deels in Engeland blijven en deels de EU helpen overspoelen met deze prachtige “religie van vrede”.
  De EU is net als dat voorzegde rijk van Daniel, dat laatste rijk, van ijzer en klei gemengd, dat werkt niet en gaat te gronde. (Dan.2:24-49)
  We gaan het meemaken, in our lifetime, I expect.
  En het goede nieuws is dat door de Brusselgekte heen, door de islamisering heen en door NWO sfeer heen, komt dat echte Koninkrijk, wat alle mensenwerk overtreft.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  Geliked door 4 people

 6. Yvonne zegt:

  Mooi nu de rest in Europa ook enkele reis thuisland
  Die gaan echt niet weg is toch fijn leven met uitkering die Europa ze geeft

  Geliked door 3 people

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Hopelijk vertrekken ze massaal. Zij die niet willen gewoon een handje helpen. Het zal een mooie stimulans zijn voor de overige E.U. landen om dit voorbeeld te volgen. Dat zou wel heel erg fijn zijn want ze hebben alleen maar ellende gebracht.

  Geliked door 3 people

 8. Rensk. zegt:

  Misschien de zorgen dat moslims geen voorkeursbehandeling meer krijgen? Vraag me trouwens af of dit niet weer de zoveelste roep is van wij gaan slachtoffer worden en we waren het al. Al 1400 jaar. tssssss Tussen de deur en dan maar drukken. Denk niet dat ze zo snel vertrekken.

  Geliked door 3 people

 9. Rensk. zegt:

  Wil ik hier ook wel. Dat ze vertrekken met hun eeuwige geklaag en gezeur.

  Geliked door 2 people

 10. Richard zegt:

  Zo, dat ruimt dan lekker op! Nu een NEXIT! Ruimen we hier ook op.

  Geliked door 2 people

 11. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Islamofobie bestaat niet! Ieder verstandig mens behoort tegen de 7e Eeuwse politieke ideologie te zijn. Hervorming van deze leer is niet mogelijk. Deze expert houdt zich nu al meer dan 40 jaar met deze materie bezig. Zo is het: https://www.youtube.com/watch?v=Hy6eZnj1gpc&t=506s

  Geliked door 2 people

 12. Ton Ruygrok zegt:

  Welnee…, Allemaal gemurmel voor de bühne… , ze zullen nog meer haast maken VK binnen te komen…, kom je nooit meer van af…., nergens niet…,
  Ton.

  Geliked door 2 people

  • Thoth zegt:

   Dat denk ik ook Ton. Als ze in Europa zijn binnengekomen gaan ze er NOOIT meer eruit.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Ton Ruygrok. WAAR EEN WIL IS, IS EEN WEG en dat geldt ook voor de grote schoonmaak.

   Like

   • Ton Ruygrok zegt:

    Th. .., Was het maar zo 1voudig als een grote schoonmaak .., een samenleving die in ijl tempo z’n roots overboord flikkert…, homo en gender e.d liked als religie.. met klimaat hysterie als hoogtepunt…, zo’n maatschappij heeft geen power tot schoonmaak .. die zakt tzt als een kaartenhuis in elkaar…, tot prooi van hen die alles van ons haten en verachten … maar wel een doel hebben … per dag stromen zij in grote getale onze samenleving binnen… nee., het is telaat.., alle tekenen wijzen erop… en wel door schuld van het Westen zelf…, moet je nu in je schulp kruipen …, nee natuurlijk niet .. laat je stem maar horen tegen al die Gekkernij…!!.
    Ton Ruygrok, Monster.

    Like

 13. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Zeuren, zeiken, krijsen, stampvoeten zijn ongetwijfeld islamitische uitvindingen en ze passen het overal en altijd toe.
  En het moet gezegd; met succes.
  Nieuw moskeet ? Geen probleem joh.
  Gejank vanaf een torentje ?
  Je doet maar joh, wij doen net alsof we het niet horen.
  Maar soms is het ook wel erg doorzichtig, heeft Boris ooit gezegd dat hij moslims wil uitzetten of in concentratiekampen zetten ? Helaas niet !!
  Gaan jullie nou massaal weg ?
  Ik beloof bij deze dat ik jullie uit kom zwaaien en ik regel wel een dweilorkest om het geheel een feestelijk tintje te geven.

  Geliked door 1 persoon

 14. Nemesis zegt:

  Zal ze best wel meevallen, de kortste weg, met als presentjes, woning, inrichting, gratis ziektenkosten-en tandartsverzekering, waarbij je de nieuwe tanden en/of medicijnen ook niet hoeft te betalen, kindergeld, AOW waar je niks voor hoeft te doen en een prima uitkering, wat wil je nog meer. De kortste weg is even het Kanaal oversteken richting Hollandistan.

  Geliked door 1 persoon

 15. Ronald B zegt:

  Men weet toch dat al deze moslims in Europa zijn voor het gratis geld! In het VK krijg je het hoogste gratis bedrag! Ook krijg je daar altijd voorrang bij woningen……

  Ze zullen echt niet naar moslimlanden gaan, want dan moeten ze werken……er is daar geen gratis geld….

  Eerst dus zien en dan geloevn…..

  Geliked door 3 people

 16. karton zegt:

  Zet de “spijt-optanten” in een koel-vrachtauto en breng ze daarin terug naar hun vaderland, kunnen ze dat helpen opbouwen.

  Geliked door 1 persoon

 17. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Het is terecht om kritisch te zijn jegens de 7e Eeuw. Michael Stürzenberger citeert teksten uit de Trilogie. Meer dan 60% is negatief over ons (“ongelovigen”). Het is vooral een bevelsboek dat oproept tot geweld tegen wie geen 7e Eeuwer is.
  O.a. moorddreigingen en verbale beledigingen zijn Michaels deel 😦 . We kijken even naar de beelden. Van deze leer is er maar 1 en dat is de 7e Eeuw. Die is ONVERENIGBAAR met onze manier van leven en behoort VERBODEN te zijn (net als in Angola. In China & Japan weten ze er ook wel raad mee. In Oost-Europa idem, zo staat er geen enkele haathut in Slowakije: hulde!) https://www.youtube.com/watch?v=DGKoRANjx2I&t=384s

  Geliked door 1 persoon

 18. Gerrit zegt:

  Jaren geleden was te zien op de tv dat er duizenden Somaliers in Birmingham woonden die eerst in Nederland gewoond hadden. Ze gingen massaal vanuit Nederland naar de UK omdat ze daar meer mogelijkheden zagen.
  Er werd verteld dat “Goede tijden slechte tijden” daar door de jeugd goed werd bekeken. Maar de eerste zijn nu alweer teruggekomen dat was vorige week te zien. Of we nu maar weer even wat willen regelen, huis en zo.

  Geliked door 2 people

 19. Monalisa zegt:

  Naar welk land zullen ze gaan als het waar is.

  Like

 20. Pingback: Britse Moslims verlaten Groot Brittannië uit angst voor Johnson –

 21. Jade zegt:

  Als dat de oplossing is, doe dan maar
  snel een NEXIT… Dan kunnen ze samen
  met ons ongedierte linea recta naar “Mutti” Merkel.

  Geliked door 1 persoon

 22. jantjeuitnl zegt:

  De ellende is, dat diverse somalische gezinnen hier alweer rondlopen.
  De Islam is 1 van de beloofde plagen tijdens de eindtijd.

  Geliked door 1 persoon

  • martinelrey1965 zegt:

   In de eindtijd zijn er drie oorlogen , ezechiel 39 , psalm 81 of 83 en de openbaring.
   En in de eerste zullen 5/6e van hen vernietigd worden en dan komt de grote ellendeling op het toneel. Je hebt gelijk dat ze worden genoemd. Maar de God van Israël (YHWH) is in control. Heb vertrouwen, het komt goed in de nieuwe hemel en aarde. God Bless you and keep you.

   Like

   • bobzelf zegt:

    misschien een gekke vraag hoor :
    Maar wanneer denkt u dat uw grote vriend eindelijk komt helpen ??
    dat hij het echt zat is, dat gekloot ??
    de LAATSTE ZEG MAAR 2000 JAAR
    VIND IK HEM KNAP RUSTIG TROUWENS !

    HUGGIE OME BOB

    Like

   • Harry zegt:

    Droom maar lekker verder met jullie religieuze onzin !
    Wanneer is er aantoonbaar ingegrepen door “ iets goddelijks “ ?
    Wedden dat je niks kunt bewijzen uit de laatste 2000 jaar ?
    We zullen het toch écht zélf moeten doen , dat denkbeeldige vriendje van jullie is niet meer dan een hersenschim .
    De moslimvijand is écht en die bestáát !
    Kijk maar eens naar buiten !

    Hoe kan een mens zo onnozel en naïef zijn ?

    Like

 23. l v.d.sluijs zegt:

  Die gaan echt niet vrijwillig. Ze weten dat het in bagger thuislanden veel erger is. Geen uitkering bijv.

  Geliked door 1 persoon

 24. Richard zegt:

  Veel Somaliers zijn vanuit Nederland naar GB vertrokken. Die komen straks allemaal terug en krijgen voorang op een woning.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Richard. Sommeliers die naar de VK zijn vertrokken, moeten daar blijven. Afrikaanse negers moet men hardhandig verjagen. Ze zijn te gevaarlijk.

   Like

 25. koosv8 zegt:

  Fake news, ik geloof er geen zak van. Ik hoop het wel, dat het waar is. Dan weet ik zeker dat er hier in dit landtje veel mensen op een partij gaan stemmen die dit dan,, GAAN REGELEN,,

  Geliked door 1 persoon

 26. Dr. Heinz zegt:

  Nou hopelijk word Geert Wilders snel premier van Nederland, dan vliegen ze ook hier snel weg!!

  Geliked door 2 people

 27. Heniusz zegt:

  Hilarisch eigenlijk, moslims die zorgen maken over hun eigen veiligheid en/of die van hun kinderen. Terwijl zij zelf vele malen vaker dader dan slachtoffer zijn. Rotherham al weer vergeten?
  Moet ik mij nu ook zorgen gaan maken? Dat deze jankerds straks hier heen komen? Hoop toch van niet.

  Like

 28. Jan zegt:

  https://res.cloudinary.com/teepublic/image/private/s–hS6xprTv–/t_Resized Artwork/c_fit,g_north_west,h_1054,w_1054/co_ffffff,e_outline:53/co_ffffff,e_outline:inner_fill:53/co_bbbbbb,e_outline:3:1000/c_mpad,g_center,h_1260,w_1260/b_rgb:eeeeee/c_limit,f_jpg,h_630,q_90,w_630/v1565714444/production/designs/5597772_0.jpg

  Like

 29. Jan zegt:

  Die parasieten hebben alleen maar een grote bek, zijn verslaafd aan hun uitkering. Pas als de geldkraan dicht gedraaid wordt rotten zij op om elders anderen uit te zuigen. Bedent dat het woestijnSOCIALISTEN zijn.

  Like

 30. martinelrey1965 zegt:

  Laat die Judeofobe idioten maar lekker weten dat hun verknipte ideologie niet gewenst is. Beter. Maar , zij weten niet wat echt gaat gebeuren door hun Judeofobie. Het was niet ismaël , maar Isaak die de lijn zou voortzetten en de redder zou brengen in de geslachtslijn.
  Zoals Silent night aangeeft , Jesus our saviour is born.
  En dat vieren we met kerst , niet muchamed our destroyer is born.

  Like

 31. Jan zegt:

  De Denen eisen! toegang tot de visgronden, ook na Brexit

  https://t.co/4uDaIB3wDl

  Like

 32. Thomasson zegt:

  Wat een geweldig nieuws uit de VK! Wij mogen gerust vaststellen dat Boris Johnson heeft NU AL zijn sporen verdiend. Heel Europa kan zien dat een premier zonder sympathie voor islam en de EU DOET WONDEREN. Moslims die beginnen bang te zijn voor hun persoonlijke veiligheid en de toekomst van hun kinderen, begrijpen donders goed dat de goede tijden waarin ze konden – zonder al te veel problemen – kinderen verkrachten en mensen op straat aan te vallen ZIJN VOORBIJ!. Wanneer krijgen WIJ zo’n premier met anti EU en anti islam sentimenten?

  Like

 33. karton zegt:

  @ Jan.
  Das pas helder.
  De EU wordt overstroomd met “vluchtelingen” maar…….. Denemarken wil vissen in Britse wateren !
  Dan moeten ze maar gaan overleggen met de Britten, lijkt mij, want die zijn over enige tijd weer baas op eigen terrein, dus……zoals het behoort.
  Ook mogen de Britten dan zélf gaan uitmaken of ze bijv. gaan puls-vissen of niet, zónder dat de één of andere malloot uit de EU iets voorschrijft ! Lijkt u dat ook niet fijn voor Nederland ? Weer baas in eigen land te zijn ??

  Like

 34. Horatius zegt:

  Ik zie het nog niet in de praktijk gebeuren: een massale uittocht van moslims uit het VK om elders een nieuwe toekomst op te bouwen vanwege de naderende Brexit. Dit is alleen maar weer de traditionele rol spelen van slachtoffer zijn van discriminatie en islamofobie en zich vervolgens intern voorbereiden in de moskee op een burgeroorlog via terreuraanslagen en de roep op autonomie in de moslimenclaves, met uiteraard de Koran als inspiratiebron.

  Het zijn invasietroepen die eenmaal veroverd gebied nimmer vrijwillig zullen verlaten, dat zou immers in strijd zijn met de Koran en de wekelijkse vrijdagmiddaggebeden in de talloze moskeeën.
  Sinds de komst van vele miljoenen moslims naar Europa sinds de jaren 70 hebben zij geen enkele nuttige bijdrage geleverd aan onze westerse samenleving. Integendeel: parasiteren op de verzorgingsstaat, aanslagen plegen, handelen in drugs, plofkraken, rondlopen in soepjurken en boerka’s, veelwijverij, kinderhuwelijken, vrouwenbesnijdenis en het ritueel slachten van onschuldige dieren en rechtse opiniemakers.

  Hier in Nederland hebben de linkse politici en bestuurders het voortdurend over ‘kwetsbare wijken en jongeren’ die onze aandacht en steun nodig hebben omdat zij het slachtoffers zijn van discriminatie op de arbeidsmarkt en zodoende gedwongen worden de criminaliteit in te duiken.

  Met name Femke Halsema is hier een treffend voorbeeld van en in Amsterdam zou plek genoeg zijn voor zielige moslims uit GB die hier op een humane opvang kunnen rekenen compleet met riante appartementen, uitkeringen en diverse toeslagen. En hebben de Somaliërs niet een belangrijke rol gespeeld in het opbouwen van onze economie en de diversiteit van onze samenleving? Voorts is de Islam een religie van de vrede en die z.g. verwarde mannen die moorden en verkrachten zijn eigenlijk slachtoffers van het populisme dat met wortel en tak zou moeten worden uitgeroeid.

  Boris Johnson en Matteo Salvini zijn politici die de zaken niet verbloemen en bagatelliseren maar de dingen bij hun naam noemen: dus de buitengrenzen van de EU hermetisch afsluiten voor nog meer invasietroepen van moslimsignatuur en bronstige Afrikanen en eindelijk eens een begin maken met het repatriëren van uitgeprocedeerde asielzoekers, en niet goedschiks dan maar kwaadschiks. Met dus het schrappen van de sterk gedateerde Vluchtelingenverdragen en de mensenrechten voorlopig alleen primair laten gelden voor de autochtone bevolking van West-Europa.

  Die mensenrechten gelden nu blijkbaar alleen voor nepvluchtelingen, terugkerende IS-strijders en hun gezinnen en radicale imams die allang uitgezet hadden moeten worden als ongewenste vreemdelingen naar de zandbakken van herkomst.
  Maar volgens Mark Rutte zijn de migranten broodnodig om onze pensioenen veilig te stellen en onze economie een nieuwe impuls te geven.

  Hoe lang zullen wij nog worden geregeerd door politici die slaafs de bevelen opvolgen vanuit Brussel en dus verantwoordelijk zijn voor de ondergang van onze cultuur en normen en waarden?

  Tot onze bevolking eindelijk wakker zal schrikken via een burgeroorlog die onvermijdelijk zal uitbreken bij een ongewijzigd beleid op de gebieden van ongelimiteerde immigratie, gezinshereniging en het tolereren van de radicale islam in al zijn verschijningsvormen.

  De prijs zal gigantisch hoog zijn en de volkstribunalen zullen de hoofdverantwoordelijken voor dit scenario gaan berechten, voor zover ze niet bijtijds de kuierlatten hebben genomen naar Zuid-Amerika.

  Like

 35. François zegt:

  Richting zandbak ??? Eerst zien en dan geloven 🙂

  Like

 36. Jan zegt:

  Linkse verliezers reageren op de verkiezing

  Like

 37. kampersrene zegt:

  nog een beetje geduld….MOSLIMS die in Nederland wonen, zijn begonnen met het verlaten van het land vanwege de angst voor hun ‘persoonlijke veiligheid’ nu Wilders vijf jaar premier wordt.

  Like

 38. Jan zegt:

  Ook nu, Soros bemoeide zich met de verkiezing

  Boris Johnson Orders Investigation Into George Soros Over Anti-Brexit Campaign

  Britain’s Conservative Party government has launched an urgent investigation into liberal billionaire George Soros, over claims the globalist financier funneled millions into a campaign to block Brexit and take down British Prime Minister Boris Johnson.
  ……

  https://massachusettsdaily.com/2019/12/16/boris-johnson-orders-investigation-into-george-soros-over-anti-brexit-campaign/

  Like

 39. Pingback: Kalifaatkippen in Kafirland – tony’s Melody

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s